tatskoja, hapsuja ja biksuja

(Onpas kiva muuten tehdä tällaisia postauksia :P)

Matkaan lähti siis mukaan ainakin...

Banana Moonin lempparibiksut!

- monta arkkia tatuointeja (osa saatu shinetattoo.fi). Hyvä niin, sillä lapsetkin ovat jo valinneet omat kultaiset kuvionsa. ;)

- aurinkorasvaa tottakai (Jurliquen suojakerron 40 on loistava ainakin ensimmäisille päiville, saatu).

- ja energisen iloinen kangaslaukku!

Laukku on saatu Il Mercantinosta, helsinkiläisestä (Tyynenmerenkatu 6) boho-chic -putiikista: oletteko jo tutustuneet? Ihana. Sieltä saa muuten myös noita tatskoja. Ja muutenkin kaikkea vastustamattoman rentoa... Ihana kauppa.

Kesää odotellessa siis. Tässä ne tärkeimmät kai. Eipä siellä paljon muuta tarvitse. :) 

Kommentit (9)

10/9 | 

Mukava fiilistellä kuviesi välityksellä, voin melkein tuntea auringon, meren ja hiekan varpaissa.

Hyvää lomaa :)

11/9 | 

Moro! Ei nyt liity asiaan mitenkään, mutta pakko vähäsen antaa palautetta:) Kun tää sun blogi on vaan niin hyvä. Yritän aina välillä löytää "uusia hyviä blogeja", uutta luettavaa, mutta tää sun blogi pysyy aina lukulistalla. Luottokamaa. Rakastan tätä blogin ulkoasun harmonisuutta ja rauhallisuutta. Ja viimeisteltyjä kuvia! Eli kiitos. Äläkä koskaan lopeta bloggaamista, jooko? :)

12/9 | 

Mä taas en ymmärtänyt tämän postauksen tarvetta ollenkaan, ei anna lukijalle mitään. Miksi ylipäänsä lähettää ajastettuja ns. täytejuttuja? Vai sitoutuuko bloggaaja tiettyyn määrään pläjäyksiä, jolloin edes viikon, parin taukoa ei voi pitää. Mitä järkeä?

Muuten blogi on aivan mainio.

13/9 | 

En minäkään ymmärrä tämän postauksen ideaa. Onko tämä jokin vanha juttu, joka nyt laitettiin tähän vai mikä. Kuubasta kertova oli ainakin jokin vanha. Ihme touhua.

14/9 | 

Ihana mochila-laukku! Itseltäni löytyy samanlainen pinkkinä, vaikka muuten olen pukeutumiseltani perus musta-harmaa-valkoinen. Il Mercatino on aivan ihana putiikki hengeltään, sijainniltaan ja tarjonnaltaan. Tällaiselle muuten niin konservatiiviselle pukeutujallekin sieltä löytyy aina jotain pikanttia maustetta asusteiksi mukaan... 

15/9 | 

Pakkaaminen on musta ihana ja jännittävä osa matkaa vaikka se onkin joskus ihmeen vaikeeta. Pakatessa on jo "matkalla", se kutkuttaa mukavasti :)

60luvunnahkahousut.com

<3

16/9 | 

hei - ihanaa matkaa sinulle!

Muista kuitenkin olla varovainen tatskojen kanssa. Kesällä pojan kädessä kaksi päivää ollut siirtotatska jätti ihoon hassun vaalean läiskän kun iho ei tatskan alta ruskettunut..... :D

17/9 | 

tykkään blogistasi kovasti myös siksi, että siitä ei löydy mainoskollaaseja joka toisessa postauksessa. mutta tämä postaus oli kyllä pelkkää mainostusta alusta loppuun (kaikki tuotteet saatuja). olisi voinut jättää julkaisematta ja tehdä jutun vaikka siitä, mitä aiotte touhuilla lomamatkallanne. -minttunen

18/9 | 
Vierailija

En minäkään ymmärrä tämän postauksen ideaa. Onko tämä jokin vanha juttu, joka nyt laitettiin tähän vai mikä. Kuubasta kertova oli ainakin jokin vanha. Ihme touhua.

 

...Fiilistelyä edelliseltä matkalta, kun tällä hetkellä matkalla ollessaan ei pääse koneelle laittamaan "live"-kuvia. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram