ja yksi asuvoittaja!

 neulosmekko Katrin Uri / farkut Saint Tropez / korot Nude

 

Heippa hei :)

Tällaisessa perusasussa on tämä työviikko menty; kengät vähän vaihdelleet koroista lenkkareihin menotilanteen mukaan. 

Kävin myös fiksaamassa Trinen helmiriipukseen uuden ultrasöpön kaverin helmelle; puisen maatuskan. Maatuska on ollut osa viiden pikkumaatuskan riviä rintaneulassa, mutta rintaneulasysteemi on valitettavasti hajonut ja nyt minimaatuskat ovat kukin omilla teillään.

Ja hei, nyt vihdoin Your face -voittaja! Kiitos tuhannesti isosta määrästä kommentteja, muistatteko vielä postauksen? Sieltä taisi suosikiksi nousta numerot 1, 6 ja 8, mutta kaikkia mainittiin kyllä sekalaisen tasaiseen tahtiin. Mikä voisi kai tarkoittaa sitä, että meitä on täällä sellainen sopivan sekalainen porukka. Blogin suurimpina rikkauksina pidänkin juuri sitä, että täällä tosiaan käy lukijoita teini-ikäisistä eläkeläisiin! Aika tasaisesti kaiken ikäistä. Että kai meillä naisilla jotain yhteistä on iästä riippumatta... :) Niin ja muutama mieskin; rikkaus olette tekin! :D

No mutta. 100 euron lahjakortin voittaja on seuraava kommentti:

Voi, tämän lahjakortin kun saisi! :) Suosikkini asuista on numero 8, se on jotenkin ihanan tyttömäinen!

Laitathan s-postia kalastajanvaimo@yahoo.com.

Tässä vapun kunniaksi on (next!) tulossa taas iloista arvontaa ja yritän kovasti laittaa pientä huutista pystyyn tässä vappuvapaiden aikana. Se tulisi nyt tarpeeseen. 

Niin että nähdään pian. Mainiota vappuaattoa! :)) Hitsi en ole (taaskaan) ollut ajoissa siman kanssa, mutta serpenttiiniä ja munkkeja tätytyy huomiseksi saada. Vaikka se sima olisi kyllä ollut kivoin. Nauttikaa te. :)

Kommentit (5)

6/5 | 

Mukavaa Vappua.. kohta menen etsimaan lumilapiota..

Kuopiossa satoi lunta ja aurat ajelivat aamuvarhaisella..

muutama auto aloitti "vappulakon".

Nauttikaa aurinkoisesta vapusta..onnelliset ;-)

 

7/5 | 

Onpa tosi kivat vaatteet! Heti alkoi tekee mieli just tollasia :) Terkuin, Laura

8/5 | 

Mainio ilme tuolla maatuskalla! Raukean rakastunut, tai muuten vaan hiukan hurmioitunut... ; ) Taidankin heti "varastaa" sen ja maalata johonkin puuhelmeen tms. (Minäkin tykkään värkätä koruja..)

Vinhan vauhdikasta ja vetovoimaista vappua teille kaikille!

9/5 | 

heippa

seurannut blogiasi vuosia mutta jotenkin mennyt ohi tuo että sinulta on tullut kirja. Mitä kaikkea se sisältää? Se on heti seuraavien kirjojen ostoslistalla ;)

Mukavaa kevättä!

~M~

10/5 | 

Hei,

Sulla on aivan ihanat korvakorut, satutko muistamaan mistä olet ne löytänyt? Juuri tuollaisia olen etsinyt hääjuhlaani ensi kesällä.

Ihanat kuvat ja tuo riippumaljakko-idea on huippu!

Kaunista kevättä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010