...eilistä huonetta!

Neule omatekemä huivi Object paita H&M leggarit BikBok takki Marc'O Polo

Heippis ja kiitos kovasti ed. postaukseen tulleista kommenteista -eikä vähiten hyvistä vinkeistä! Ihan pakosti haluan myös jälleen kerran mainita, että kovasti arvostan kommenttejanne ja ne "mukavat" tuntuvat aina tosi hyvältä ja parhaassa tapauksessa saavat hymyilemään koko päiväksi (enkä nyt tarkoita mukavilla ainoastaan kehuja, vaan ihan niita tavallisia Keep going' -viestejä :). Sama se kuulkaa tykkääkö mun tyylistä ;)

Yksi ystävällinen hymy, sana tai kommentti saattaa valaista koko päivän, jättää varjoonsa kaikki vastoinkäymiset. Ihan oikeassa elämässäkin. Ihan kaikessa siirappisuudessaankin ;)

Sit arvatkaa mitä, mun on pakko mennä vielä tonne kellariin zumbaamaan NYT. Mulla on tänään eka tunti. Hjeeeeelp. Pitäkää peukkuja että muistan kuviot enkä seiso salin edessa suu kuivana kakat jumppahousuissa. Jännittää nimittäin.

Kommentit (109)

Mari
111/109 | 

Kävin juuri eilen zumbassa.
Meidän ohjaaja (tumma, komea mies ;) ) ei ainakaan muista liikkeitään vaan heittelee niitä välillä ihan hatusta. Mutta kuten hän itsekin sanoo; jos sekoaa askelissa tai ei pysy perässä, ei sillä ole mitään väliä.

NiinaK
112/109 | 

Minen zumbasta tiedä mitään, mutta jos menet askeleissa sekaisin niin ei muuta kun leveä hymy nassulle ja seuraavasta tahdista eteenpäin! Tsemppiä!! :)

Hanna
113/109 | 

Hei,

piti vielä tulla sanomaan että älä välitä irvileuoista! Tai poista ikävimmät vaan jos ne alkaa häiritsemään. Hieno huone ja kiva seurata sisustusprojektin etenemistä.

Sanna
114/109 | 

Tsemppiä ekaan zumbaan!! Minua ei ainakaan zumbaajana häiritse, vaikka ohjaaja joskus unohtaisikin. Sehän on vaan inhimillistä ja ohjaajan oma asennoituminen mahdollisiin virheisiin ratkaisee sen miten hyvänä tunnin tunnelma säilyy :)

Näinikkään
116/109 | 

keepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoingkeepgoing! ;-D

lumppumaakari
117/109 | 

Nätti neule :) Sulla on hyvä käsiala.

Bisquits
118/109 | 

Mulla ei oikeastaan ole kovin tähdellistä asiaa, hih. Haluaisin vain sanoa, etten oikein ymmärrä noita, jotka tulevat arvostelemaan blogikuvien perusteella sisustus- ja rempparatkaisuja, jos kaikki ei satu olemaan juuri oman maun mukaisesti. Jos on monta viikkoa / kuukautta tehnyt suurella vaivalla remonttia, varmasti jokaista asiaa on mietitty tarpeeksi.

Kaikki ratkaisut ei miellytä kaikkia, mutta olisi hyvä pitää mielessä, että kritiikinkin voi sanoa toista kunnioittavalla tavalla. (En siltikään ymmärrä, miksi joku kokisi asialliseksi kritisoida toisten asumisratkaisuja, sillä pääasiahan on, kun koti on blogin kirjoittajan maun mukainen. Eihän kotia voi sisustaa muiden mielipiteiden mukaisesti. Meidän blogien lukijoiden pitäisi vain olla onnellisia, että pääsemme näkemään tällaisiakin postauksia, ja vielä ihan ilmaiseksi.)

Rags
119/109 | 

Kivan näkoistä! Ihanan valoisa ja raikas tuo huone. Hurjan hieno muutos!

Toki jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen ja oikeus olla eri mieltä, mutta en siltikään ymmärrä miksi täytyy tuoda se negatiivinen mielipide julki. Jos ei ole mitään positiivista sanottavaa, niin eikö voisi olla hiljaa.
Hieman tahdikkuutta kaivattaisiin ainakin näissä blogeissa ja valitettavasti kyllä ihan IRL.

keisarin uudet vaatteet
120/109 | 

Vai et ymmärrä arvosteluja. No voi hyvä tavaton! Arvostelujahan tuo kirjoittaja juuri haluaa! Pitäiskö tässä valehdella mielipiteensä? Sekö on sinusta oikein? Kovin kummallinen on arvostelukyky, jos ei osaa kuin jees jees sanoa!

Mun mielestä nyt laitettu huone ei ole kiva. Se on kommenttini. Katsoppa sivistyssanakirjasta mitä tarkoittaa kommentti. Vinkiksi, jos et jaksa, se ei ole se jees jees.

alkup. keisarin uudet vaatteet
121/109 | 

(Asian vierestä, hassua miks joku kriittinen kirjoittaja ei oo voinut keksiä itselleen omaa nimimerkkiä tuolla pari viestiä sitten vaikka olenkin aika samaa mieltä)

ja asia oli että jos blogin pitäjä itse sanoo ao. ja SILTI poistaa viestejä ja SILTI negatiiviset kommentit lynkataan älyttömän aivottomalla perässähiihtäjien joukolla eli ne todellakaan ei mahdu joukkoon niin...? Miksei Johanna voi vaan reilusti todeta että blogin ainoa missio on saada myötäsukaista ihailua vuodesta toiseen?

Ja miksei saa todeta että patjasohvat ovat nolot? Vastaavasti panelointi ja lattia ovat todella kauniit kuten myös takka tulee varmasti uudistettuna olemaan, myös yläkerrän kiinteät kalusteet ja ratkaisut tosi hienoja, huonekalut eivät niinkään, kelloa lukuunottamatta. Mikä vika tämän tyylisessä kommentissa on?

kalastajanvaimo kirjoitti:
2.11.2010 10.09

Näin on, kaikenlaisia kommentteja mahtuu joukkoon :) (Taidan ihan max kaksi kommenttia olla joutunut poistamaan Indiedaysin aikana) Veikkaan vaan, että suurin osa saa enemmän iloa positiivista komenteista ihan itsekin??

Rags
122/109 | 

Sen negatiivisen kommentin/mielipiteen voi kyllä sanoa ihan kauniisti ja asiallisestikin. :)

kalastajanvaimo
124/109 | 

Kiitti, ihanaa kuulla :DD

kalastajanvaimo
125/109 | 

Paras neuvo mitä voi saada :D Näinhän se on tehtävä :D

kalastajanvaimo
127/109 | 

Näin on, fiilis voi säilyä tai olla säilymättä, ei ne pikku unohdukset mitään :) Kiitti!

kalastajanvaimo
129/109 | 

:D Thanks. Tarkoitin myös sellaisia, joista mulle jää kiva keep going -fiilis, vaikkei ne ois ihan näin kirjaimellisesti keepgoingia :DD Hih :)

kalastajanvaimo
131/109 | 

Kiitti Bisquits, toinen blogin kirjoittaja katsoo asiaa hieman eritavalla kuin blogiton, huomaan :)

"Tuo kirjoittaja" haluaa arvosteluja? ;) Mistä keisarin uudet vaatteet näin ensinnäkin päättelet? Siis arvosteluja Bisquitsin tarkoittamassa merkityksessä. Siitäkö, että hyväksyn kaikki kommentit ja olen sanonut, että eriävät mielipiteet ovat tervetulleita? Mun mielestä on ihan ok sanoa oma rehellinen mielipide; vaikka että "nyt laitettu huone ei ole kiva", jos se nyt pakko on päästä sanomaan. Muistaakseni koskaan et näin kuitenkaan sanonut -tai kukaan ei näin sanonut kun näissä nimim. en nyt taas pysy kärryillä.

maria
132/109 | 

trolleja liikkeellä näemmä. eli provosoidaan tahallaan. onhan täällä kommenteissa todettu ihan monipuolisesti, että jotkut ratkaisut on hienoja mutta joku osa talosta olisi hienompi jos muuttaisi sitä näin tai noin ja sitten muutosehdotus. nämä on ei-trollien kirjoittamia, selvästi. sitten on näitä: "vittu ku tyhmä talo miksette halua kuunnella mun asiallista kritiikkiä", jotka kyllä tunnistaa nopeasti trolleiksi, jos on tottunut netin käyttäjä. ei kannata huomioida näitä, koska huomiota vaan hakevat. ei muiden kommentoijien eikä bloginpitäjän. tuollaisiin vastaaminen on kehäkeskustelua, joka vain lisää trollausta.

kalastajanvaimo
133/109 | 

Juu ihan varmasti IRL myös ;) Tottakai ok sanoa oma mielipide ja olla eri mieltä, mutta tää nyt on vähän tällanen taitolaji... Et kuka missäkin kohdassa osaa sanoa fiksusti. Niin online kuin IRL...

kalastajanvaimo
134/109 | 

Olen poistanut tosiaan kaksi kommenttia joku aika sitten, sillä niissä "haukuttiin" ihan muita kuin minua. Ei mitään järkeä, ei kuulu mun blogiin.
En tule "reilusti toteamaan" mitään mikä, öh ei pidä paikkaansa.
Saa todeta,että patjasohvat ovat nolot. Se on sun mielipide. Mun mielestä vähän nolo mielipide tosin.
Tän tyylisessä kommentissa on mun mielestä juuri se "TYYLI" vikana.

kalastajanvaimo
136/109 | 

No aivan totta Maria. Roskikseen pitais heittää trollit :)

Minna
137/109 | 

Tsemppiä Zumbaan! Hyvin se varmasti menee! Ja tuo villaneuletakki on superihq.

ZaZa
138/109 | 

Jonkin aikaa olen jo blogiasi seurannut, nyt ekaa kertaa kommentoimassa. Harrastan itse tanssia, ja ohjaaja toteaa meille usein: Moka on lahja :-). Meillä ohjaaja mokailee varmastikin joka ikinen tunti, mutta ei haittaa, inhimillistähän se on enkä usko, että kukaan siitä nokkaansa nyrpistää. Tsemppiä!

Heidi
139/109 | 

Tsemppiä zumbailuun! Fiilishän se kaikkein tärkein on.
Pakko kehua tuota neuletta. Se on tosi kiva! Oot tehny ison työn kun olet tuollaisen jaksanut väkertää. =)

Sipe
140/109 | 

Usein näitä negatiivisia kommentteja lueskellessa huomaa esim kirjoitustyylistä, että yks ja sama ihminen siellä monen eri nimimerkin takana piilottelee :) en nyt puhu kenestäkään täällä, koska en oo tätä blogia kovin kauaa seurannut, mutta muualla kyllä. Surullista sinänsä, että joku jaksaa tuhlata aikaansa tollaiseen pelleilyyn :D

Mutta itse asiaan, tuo neule! Itse en osaa neuloa edes villasukkaa tai tumppua :--DD ala- ja yläasteella onnistuin aina livistämään niiden opettelusta ja nyt ei ole enää muka aikaa (tai lähinnä halua) opetella. Ehkä vielä joskus...

HeLo
141/109 | 

Haluan vain sanoa omat tsemppini Johannalle, zumbaan ja muuten. Seuraan monia erilaisia blogeja, toisia enemmän ja toisia vähemmän aktiivisesti. Eniten ruoanlaittoon ja leivontaan liittyviä blogeja, mutta tällä hetkellä myös sisustusblogeja, koska parhaillaan laitetaan uusiks mökkiä ja lastenhuonetta. Parasta blogeissa on se, että ne ovat kuin lehtiä mutta uus tulee joka ilta kun saan koneen auki! Ja selaan niitä kuin lehtiäkin: jotkut jutut luen ja katson tarkasti, joitakin en.

Etsin tietysti ideoita ja parasta mitä esim. tämä blogi on minulle antanut on rohkeus katsoa asioita toisin silmin ja tuunata vanhaa (eli kiitos ennen / jälkeen kuvista!) Kirppiksillä ja kierrätyskeskuksissa liikun nyt silmät kiiluen tuunauskohteita etsien. On se rahakysymyskin (olen hoitovapaalla), mutta todellakaan raha ei tuo tyylitajua, se on jotain muuta. Ja kyllä uskalla omalla kohdallanikin sanoa, että sisustan, vaikka paperia ei asiasta olekaan.

Ei ollut koskaan tullut mieleen, että bloginpitäjät saavat myös hirveän negatiivista palautetta. Kuten joku sanoi, niin arvosteleeko jotku ystäviensä koteja tai elämää niin hirveillä kommenteilla mitä täälläkin on kuultu? Ja aika vähäistä se oman elämän esittely tällä blogilla sinänsä on, kun vertaa blogeihin joissa kerrotaan todella rohkeasti vaikka lapsettomuudesta, parisuhteesta, sairauksista... Ja monet niistäkin ovat hienoja blogeja ja täyttävät paikkansa - niin kuin tämäkin blogi omansa.

Säde
142/109 | 

Mun mielestä on aika eri juttu keskustella analyyttisesti ja älyllisesti ja olla näin ollen myös avoinna toisten eriävillekin mielipiteille, kuin ihan vaan ilkeyttään pahoittaa toisen mieli, niin, ettei siitä ole mitään hyötyä/iloa kenellekään. Positiivisia kommentteja toki voi kylveä ilman suurempia tarkoitusperiä: iloisen mielen levittäminen riittää motiiviksi. Esim. vaikka kaupan kassalla voi huikata vieraalle ihmiselle, että hei sulla on kaunis hattu. Tästä tulee varmasti vastaanottajalle hyvä mieli, eikä kommentin antajalle maksa mitään. Mutta eipä kellään tulisi mieleenkään kommentoida: hei onpa sulla ruma hattu. Tai ehkä jollakulla mielenvikaisella... Etenkin tällaisissa asioissa kuten ulkonäössä, tyylissä, sisustamisessa, joissa ei juuri suurista keskusteluista ole kyse, kun argumentit on puhtaasti mielipiteitä, ei siis perustu faktoihin tms. Joten mitä oikein tarkoitetaan, että kaikilla pitää olla oikeus myös negatiivisiin kommentteihin? Miksi? Siis kun on esim. tyyliasioista kyse. Nykyään on kauheasti ihmisiä, jotka on kauhean ylpeitä että "Minä olen niin voimakas ja rohkea persoona, että uskallan sanoa asiat suoraan ja olla eri mieltä". Ja sitten voidaan hyvillä mielin huikata kaupassa että sullapa on ruma hattu...

Kuwaitin kaunotar
143/109 | 

haaste odottaisi tuolla blogissani sua... ;)

Marge
144/109 | 

Voi miten kauniita ja ihanan lämpöisen näköisiä vaatteita sinulla on :) Olen niin älyttömän kade teille, jotka osaatte käyttää luovia käsityötaitojanne! Osaisinpa minäkin :) Mutta näissä käpälöissä ei pysy mitkään puikot tai neulat..

Blogiasi on niin ilo seurata, kiitos että kirjoitat meidän piristykseksi!

iduska
145/109 | 

voivoi kun haluaisin tehdä ton villatakin mutta en ole ihan varma tajusinko sun ohjetta :) hyvin se menee, oot varmasti huippu zumbaohjaaja!

kalamuija ja lappilifestyle
146/109 | 

Hyvä jos pystyt ajattelemaan noin.. oikeesti. Jos tollaista paskaa tulis mun blogiin ni mä varmaan itkisin:(
Hirveetä sopaa.
Tsemppiä illan tunnille!!!

emmesyys
147/109 | 

Hei,

musta on oikein ihana lukea sun blogia aina, vaikka en ihan kamalan usein taidakaan kommentoida. Mutta jotenkin tykkään siitä miten kirjoitat ja siitä sun asenteesta, joka tulee blogista tosi hyvin ilmi. Vaikka elän ihan totaalisen erilaisessa elämäntilanteessa, niin mua kovasti aina kiehtoo nähdä pieniä palasia sun elämästä, ja tällä hetkellä ihan todella odotan noita before-after-kuvia teidän uudesta kodista!

Muutos tuosta vanhasta huoneesta uuteen näytti myös mun silmään jotenkin tosi uskomattomalta, hienolta. Itse olisin toteuttanut asian ihan eri tavalla, koska olen tyyliltäni ihan erilainen ihminen, mutta voin vain sanoa, että kyllä mä tollaseen huoneeseen muuttaisin jos voisin. On ihana lukea erilaisten ihmisten elämästä ja nähdä kuvia heille tärkeistä asioista (koti, perhe, arkipäiväinen elämä ja vaikkapa vaatteet), koska silloin näkee itsekin ihan uusia puolia maailmasta ja elämästä. Joten: KIITOS kun jaksat tätä kirjoittaa, pidän kovasti ja paljon!

niina
148/109 | 

toi neule on ihana!! oot tosi taitava! :)

eerika
149/109 | 

Mulla on samanlainen neule kuin sulla, sun ohjeella tehty siis. :) En ole tosin käyttänyt sitä kuin muutaman kerran vaikka rakastankin sitä hirmusti. Takin alle se on hankala laittaa ja syksyllä sille sopivia säitä on ollut todella vähän... On ollut tarkoitus lähettää sulle kuva siitä, ajattelin että sua ehkä kiinnostais nähdä mun versio siitä, mut en ikinä saa aikaseksi.

ninni
150/109 | 

onnea ekalle zumbatunnille! meni varmasti hyvin :)
itsekin tulin juuri zumbasta, oli kivaa ja tuli KUUMA...
älä välitä valittajista, sun blogi on tosi kiva <3

syksy
151/109 | 

Voi jestas! Kylläpä ihmisistä on tullut herkkiä! Ettekö te kestä mitään kritiikkiä? Miten ajattelitte pärjätä elämässä?

Ja mitä tulee johonkin kassanmyyjän hattuun, niin eipä hän sitä tyrkytä ja esittele turuilla ja toreilla, hei että kattokaa mua.

Ja Johanna. Ilmoitit tuossa yhdessä kommentissa, että miten kommentija päättelee, että kaipaisit muka arvosteluja sisustuksista ja käsitöistä sun muista. No ihan vaan sillä, että olet noita mielipiteitä täällä tuhannesti kysellyt. Kyllä kummasti alkaa tulemaan sellanen olo lukijalla, että haluat kommentteja vai:=0

Malou
152/109 | 

Hei! Kommenteista bongasin, että neuleeseesi on ohje. Löytyisiköhän se vielä jostain?

Sanna
153/109 | 

Ohje löytyy sivun oikeasta reunasta Käsityöt otsikon alta.

Heli
154/109 | 

Blogiasi on kiva lukea. Tyylisi on helposti lähestyttävä niin pukeutumisen kuin sisustuksenkin suhteen. Kotinne ei näytä siltä kuin se olisi Avotakan aukeamasta, mutta se on kaunis kokonaisuus, joka on tehty muut perheenjäsenet ja realiteetit (raha, aika jne.) huomioiden.
I like!

Little M
155/109 | 

Musta tuntuu, ettei mene edelleenkään yhtäkään zumbatuntia ettenkö jollain tapaa mokaisi tai unohtaisi, ja ohjasin ekan tuntini jo kesällä. Sitten vaan otetaan kiinni tai tehdään samaa, jos ei muista. Ei ne tunneilla olevat onneksi tiedä mitä mä oon suunnitellut :) joskus sanon, että ei mennyt tää ihan suunnitelmien mukaan muttei haittaa ja jumppaajat huutaa ettei ne edes huomannut. Tärkeintä on hiki ja hauskuus ja hyvä rytmi :)

Tsemppiä zumbatunneille, niissä on kyllä tekemistä mutta ne palkitsee varmasti myös ohjaajan :) Täällä luetaan sun blogia vaikka kommentoidaankin harvoin. Ja kiitti noista parista biisistä, joita vinkkasit aiemmin, taidan ottaakin ne seuraavan ohjelmaan hih. Sellanen biisi kuin Salome on kans ihana, ehkä aavistuksen rauhallisempi kuin ne kovimmat hetkutukset mut mä oon ja kuuleman mukaan muutkin ovat tykänneet. Hauskoja tunteja!

hamustiina
156/109 | 

Tuntisi meni varmasti mainiosti! Tsemppiä jatkoon :)
Pieni jännitys on vaan hyvästä!

35-and-fabulous
157/109 | 

Moikka Johanna ja muutkin blogin lukijat,

Minua nyt hieman ihmetyttää, mikä tässä nyt on se ongelma. Eikös tällaisten blogien tarkoitus ole nimenomaan jakaa ja saada hyvää mieltä, uusia ideoita ja inspiraatiota? Jos joku tulee näistä pahalle tuulelle, niin ehkä olisi sitten parempi jättää
lukematta ja kääntää huomio johonkin muualle.

Eriävä mielipide jostakin asiasta on hieman eri juttu, kuin toisen tahallinen, alatyylinen loukkaaminen. Mielipiteensä voi ilmaista niin monin eri tavoin. Antaa vain itsestään hiukan ylimielisen ja tylyn kuvan, kun haukkuu toisen lyttyyn. Niin ja mistä aiheesta: sisustuksesta, vaatetuksesta... hhhmmm... olisi sitten edes joku kunnon aihe, minkä vuoksi se herne sinne nenään vedetään :)

Tyyli on mielestäni juuri se oma juttu: kun joku on sinut itsensä, oman olemuksensa & elämänsä kanssa. Ei sillä ole mitään tekemistä muoti- & sisustuslehtien esittämän ns. tyylikkyyden kanssa. Ja kuka sitten pystyy nostamaan itsensä tyylipoliisiksi muiden yläpuolelle? En minä ainakaan. Makuja on niin monenlaisia. Olen vieraillut kodissa, jossa ei ollut (ainakaan näkyvillä) yhtään ylimääräistä esinettä. Kaunista ja harmonista? Kyllä. Kodikasta? Ei. Itse liputtaisin kodikkaan, epätäydellisyyden puolesta. Joku muu varmasti valitsisi luonnostaan toisin.

Eli himppusen enemmän positiivista ajattelua, kiitos! Enpä usko, että useimpien bloggareiden tarkoituksena olisi herättää kateutta ja pahaa verta, vaan juurikin päin vastoin.

Keep going Johanna!

Kate
158/109 | 

Laitan minäkin nyt ensimmäistä kertaa kommenttia, vaikka olen pitkään täällä vieraillut. Tykkään kovasti blogistasi! Jos on kateellisuuteen taipuvainen, niin sinulle, jos jollekin, on voi olla kateellinen. Sinä olet erittäin kaunis nainen, sinulla on komea mies, lapset jne. Fiksut ihmiset toimivat mm. niin, että blogisi voi olla heille kuin innostuksen lähde. He esim. voivat alkaa myös jumppaamaan, jos vaikka pääsisi samanlaiseen kuntoon kuin sinä tai alkavat laittamaan omaa taloaan uuteen uskoon. Heille tämä blogi toimii positiivisena voimavarana, kuten moni muukin asia.

Sitten on valitettavasti myös ihmisiä, jotka ovat persoonallisuudeltaan kypsymättömiä. Heillä ei ole tajua miten eri tilanteissa toimitaan, mikä on sopivaa ja miten asiat kuuluu esittää. He pyrkivät siihen, että saisi jonkun mielen pahoitettua, koska heilläkin on paha olla, niin "olisi oikein, että myös muilla olisi paha olla".

Ammattikasvattajana haluan kommentoida myös lapsien kuvien julkaisua blogissa, kun joku arvosteli sitä asiaa. Johanna blogissa olevat lasten kuvat eivät millään tavalla vahingoita hänen lastensa kehitystä. Päivittäin olen tekemisessä vanhempien kanssa, jotka ovat hyvin kypsymättömiä. Heillä ei ole käsitystä miten erilaisissa tilanteissa pitäisi toimia, mikä on sopivaa ja mikä ei, yleensä myös kaikki mitä muut tekevät on huonosti jne. Voin kertoa, että juuri näiden vanhempien lapset oirehtivat pahaa oloaa.

Minä just tulin zumbasta. Vielä on "pikkasen" matkaa, että minustakin tulee yhtä hoikka kuin sinä :) Yhtä kaunista minusta ei taida saadakaan :)

Krista
159/109 | 

Oispa ihanaa päästä sun zumba tunnille. Vaikutat niin innostuneelta, että varmasti tarttuu muihinkin jumppaajiin...ja sehän se tärkeintä onkin!

kalastajanvaimo
160/109 | 

Juu juu tottakai joskus jopa ihan kysyn että mitäs mieltä ootte tms ja haluan mielipiteitä. Tossa yhteydessä miten Bisquit puhui arvostelusta, ei kukaan varmaan toivo arvostelua -siis ymmärsin ainakin sen kovin negatiivisena. Ed. postaukseen muuten tuli paljon ns. eri mielisiä kommentteja tyyliin "En ihan noin laittais" (peitoista, tauluista yms.), joista olin oikein iloinen. Edelleen seison sanojeni takana ja toivon myös eriäviä mielipiteitä. Jos ne tulee tyyliin "nolo", "mauton", "kauhea", on vaara asiattoman arvostelun puolelle menemisestä suuri... Jos ymmärrät tästä mun sekavasta selityksestä ;)
Kiitos kysymästä, ihan hyvin on elämässä pärjätty ja kritiikkiä kestetty :P

kalastajanvaimo
162/109 | 

Kiitti, tosi kivaa kuulla et on muitakin zumbaohjaajia täällä :) Salome onkin mulla jo koneella (olen "aina" tykännyt lattarimusasta), mutten ollenkaan muistanut sitä tähän yhteyteen, kiitti muistuksesta!!! Tunti meni hyvin, tiivis treenaus kotona auttoi! :)))

kalastajanvaimo
163/109 | 

Jep, kiitti :)))) Loistofiilis nyt, huh!

kalastajanvaimo
164/109 | 

AAMEN. Voi jee miten hyva vastaus ja niin rautalangasta vaannetty etta kiitos. Mun nappis meni nyt jostain syysta ihan sekasin, muuten oisit saanu paljon hymynaamoja. Nyt vaan aaltoja ja aamen!

kalastajanvaimo
165/109 | 

Voi vitsi Kate taa oli jotenkin todella koskettava ja kauniisti kirjoitettu kommentti... Viimeisiinn lauseisiin kiinnitin erityisesti huomiota ton kauneuden ja hoikkuuden takia... sun tekstista huokui sellasta sisaista kauneutta jota ei ulkoisella voi korvata eika hoikkuuskaan onnellisuutta tuo. Justiinsa zumbassa mietin etta oisin paljon katuuskottavampi ohjaaja jos ois tota pyoreytta enemman hahha (mun nappis on ihan sekasin)

kalastajanvaimo
166/109 | 

Olin siella ihan fiiliksissa, juhuu!

Soccermom
167/109 | 

Kaunista ja harmonista, ennenkaikkea kodikasta siellä uudessa kodissanne :) Voi syvä huokaus, mitä negatiivisuuden hyökyaaltoa täällä taas nostatetaan...synkkä marraskuu on todellakin alkanut XD Noh, toivokaamme, että pieni kunnon toisen mollaaminen ja lyttääminen puhdistaa oman kehon ja mielen....

Anniina
168/109 | 

Hei ! Ihana neule!! Saisinko ohjeet, tai oletko siis kirjoittanut ne tänne blogiin joskus? Tein tossa pari viikkoa sitten sun ohjeiden avulla kaulurin ja siitä tuli tosi kiva, kiitos siitä ! :)

Ell
169/109 | 

Hei! Löysin blogiisi sattumalta ja tykästyin ensilukemalta! En voi ymmärtää kuinka joku osaakin yhdistellä vaatteita noin raikkaalla ja suloisella tavalla mutta samalla persoonallisesti! Voi kunpa osaisin itse pukeutua noin :D Myös talonne näyttää kodikkaalta ja värimaailma vastaa täysin omia lemppareitani; vaaleita sävyjä ja maalaisromantiikkaa, uutta ja vanhaa :)

Hauskaa syksyn jatkoa ja kiitos kivoista postauksista!

oona
170/109 | 

Heissan!

Sain päähänpinttymän tosta sohva/vierassängystä! :D Nyt se on vähän kulmikkaan oloinen, mut jos päällä olisikin päiväpeitto (valkoinen/lunnonvalkoinen) ohuellakin täytteellä, niin se näyttäis paljon pehmeämmältä ja kutsuvammalta? Ehkä..

-Oona-

Kris
171/109 | 

Olen aiemminkin kommentoinut tänne kaikennäköisiin aiheisiin (viimeksi takan rappaukseen... :D), mutta tätä en ole sanonut vielä kertaakaan:

Johanna, sinulla on täysin erilainen tyyli kuin minulla. Siis niin pukeutumisen kuin etenkin sisustamisen suhteen, minkä lisäksi olet ainakin näin ruudun toiselta puolen tarkasteltuna hyvin erilainen tavoiltasi ja tottumuksiltasi kuin mitä itse olen. Siitä huolimatta (tai ehkä juuri sen takia, ken tietää) saan tästä blogista enemmän inspiraatiota ja iloa kuin muista lukemistani blogeista yhteensä. Hyvä maku ja asenne tarttuu ja innostaa, vaikka oma maku ja asenne eivät olisikaan samaa merkkiä. Olen vilpittömän pahoillani niiden puolesta, jotka mieluummin pakottaisivat kaikki samaan lokeroon, joiden maailmassa luovuus toimii sääntöjen rajoissa.

Ja kyllä minä tiedän, että näiden pilkkaavien kommentoijien ongelmana on se suomalaisten kansantauti, jonka sairastaja haluaa pitää huolen siitä, ettei kukaan vain luulisi itsestään mitään eikä olisi tyytyväinen mihinkään - varsinkaan itseensä. Mutta silti sanon, että elämä olisi niin tuhottoman paljon helpompaa ja kevyempää kun tajuaisi, että muiden onni, ilo ja hyvä tuuli ei ole itseltä pois. Kaiken huippuna ovat mielestäni kommentoijat, jotka haluavat tulla pilkkaamaan sinua ihan siksi, että kaikki muut vain kehuvat - ettet nyt VAIN erehtyisi luulemaan itsestäsi liikoja. Naurattaa, vaikka surullistahan se lähinnä on.

Joka tapauksessa (ja pitemmittä löpinöittä terv. nimim. luontaisesti lyhytsanainen) - kiitos tästä blogista, terveisin vuosikaudet seurannut lukija :)

sanni
172/109 | 

Olen täysin samaa mieltä Krisin kanssa. Ja mitäpä jos kyse on blogin linjasta. Blogin pitäjän positiivisen ilmapiirin tavoittelusta tai jostakin muusta, mitä blogin pitäjä ei ole määritellyt. Lainaus aiempaa:
"ja SILTI poistaa viestejä ja SILTI negatiiviset kommentit lynkataan älyttömän aivottomalla perässähiihtäjien joukolla eli ne todellakaan ei mahdu joukkoon niin?? Miksei Johanna voi vaan reilusti todeta että blogin ainoa missio on saada myötäsukaista ihailua vuodesta toiseen?"
Aivan käsittämätön lause, joka henkii kateellisuutta, sivistymättömyyttä ja panettelun halua. "Perässähiihtäjäthän" kritisoivat negatiivisen kommentin antajaa. Sitäkö ei pitäisi sitten sallia?

Minulle oma blogini on se kauneusalue, missä en itse ränky negatiivisia ajatuksiani maailmalle enkä odota muiden tekevän niin minulle. Blogin pitäminen on jonkinlaista journalismia sekin. Blogin pitäjällä on aivan täysi oikeus poistaa kateellisten paskanpuhujien kommentit, jopa sellaiset joissa vain sanotaan sohvan olevan nolo. Blogin pitäjä määrittelee itse , mitä blogissa julkaistaan ja mitä ei. Jos joku blogi on yleishengeltään kauneutta tavoitteleva ja postiviinen, ei se tarkoita että blogin pitäjät olisivat elämän varjopuolia kokemattomia, ihailua tavoittelevia tai pinnallisia. Blogimaailma ei ole oikea maailma. Jokainen antaa siihen tasan sen palan minkä haluaa eikä siitä kukaan voi päätellä tuntevansa blogin pitäjän henkilökohtaisinen ongelmineen tai heikkouksineen.

Kannustan Johannaa poistamaan kaikki negatiiviset kommentit tästä lähin. Tervetuola vain Villiin pihaan rääkkymään ne, joilla ei ole kuin negatiivista sanottavaa. Julkisuusarvo siellä tulee olemaan nolla. Poistan välitömästi kommentit, jotka eivät minua itseäni mielytä.

Susse
174/109 | 

Heips! :D

Onko teillä siellä zumba yhtä suosittu kuin Suomessa, siis niin ettei tunneille mahdu tai ainakin pelkää huitovansa naapurin nassuun kun salit on ulko-oville asti täys? ;D Menikö tunti hyvin? Tsemppiä jatkoon ja sisustuskuvia ootellessa. :D

nuttula
175/109 | 

Hei Johanna! Lueskelen blogiasi säännöllisesti ja ihastelen kun olet niin kaunis ja tyylikäs! Itse en ole, mutta yritän oppia jotain :) Eilen illalla laitoin jopa sellaisia isoja rullia hiuksiin, ja sain lapset lähes purskahtamaan itkuun, kun kerroin, että tulen sitten sellaiset päässä koulun vanhempain varttiin ensi viikolla :D No en ollut tosissani, rauhoittuivat kun kerroin että vitsailin.

Olen huuli pyöreänä lueskellut kommenttilootaasi. Joskus on vaikea käsittää, mitä ihmiset kommentoidessaan oikein ajattelevat! Jos joku esittelee uutta sisustusratkaisua joko reaalielämässä tai blogissa, niin minusta kohtelias tapa on sanoa jotain kivaa ja ilahduttavaa, vaikka toisen tyyli olisi miten erilainen kuin oma! Enpä menisi kenellekään tutulle sanomaan, että "onpa nolot sohvat!" vaan pikemminkin, että "hitsi miten kivat lattiat!" Ei tunnu mitenkään hankalalta :) Tosin minä en aivan voi ymmärtää, kuinka patjasohva edes voisi olla nolo? Esittelemäsi huone on kiva millä mittapuulla tahansa, etenkin kun jokainen voi nähdä ensin lähtötilanteen. Ja olette juuri muuttaneet, sohvillekin voi hankkia paksumpia peittoja kun ehtii. Normaali kohtelias käytös ei tarkoita sitä, että pitäisi valehdella tai hymistellä. Ja varmasti pelkästään ilahdut, jos joku esittää jonkun uuden idean tai ratkaisun.

Hyvää syksyn jatkoa! Laita lisää kotikuvia kun ehdit, niitä on aina ilo katsella! t. nina

Johanna
176/109 | 

Hei, kivaa että ekat zumbat meni hyvin! Ja kiitos... samainen villatakki tänään päällä (valmistui viime viikonloppuna) ja zumbat alkaa parin viikon päästä. Iso kiitos siis motivaatiosta niin neulomiseen kuin liikkumiseenkin ;) Niin ja sisutamiseen... Taas on rahan menoa tiedossa...
Johanna

Johanna
177/109 | 

;) ;) ;) (jäi tuosta edellisen lopusta)

Minttu
178/109 | 

Jos kirjoittaa blogia, niin kai siinä nimenomaan on tarkoitus kertoa omasta elämästään, duh... Voi noita kateellisia. Mut älä Johanna välitä niistä vaan tuu pian takas kertomaan ekat zumbakuulumisesi! :)

birbi
179/109 | 

Voisko olla mitenkään mahdollista ystävät hyvät että ne kriittiset ja ilkeätkin kommentit ei aina automaattisesti ole kateutta? Voisko? Oisko mahdollista? Kaataisiko se maailmankuvanne mikäli niin ei olisikaan?

nuttula
180/109 | 

Eivät varmastikaan ole automaattisesti kateutta. Joskus ehkä puhdasta ilkeilynhalua, joskus käytöstapojen puutetta. Ja joskus varmasti myös ajattelemattomuutta. Kiireessä tulee itselläkin välillä tyhmästi kommentoitua, ja jälkikäteen harmittaa, että joku saattoi ymmärtää ihan eri tavalla kuin olin alunperin tarkoittanut.

Lennu
181/109 | 

Huomenta! Olen jonkin aikaa seurannut blogiasi ja pidän siitä kovasti. Pidän rehellisyydestäsi kommenteissasi vaikka joudutkin mielestäni liikaa puolustelemaan mielipiteitäsi. Kodinsisustusta on tosi kiva seurata, siksi että se ei ole prameileva vaan elämiseen tarkoitettu ja jos itse nappaa omaa kotiinsa jonkun idean, se on myös toteutettavissa.

Kommenteihin, joita olet saanut: Jokainen ihminen tarvitsee ihailua, minäkin:) Kateudenkin voi kääntää niin, että sen voimalla muuttaa itseään, määrätietoisesti opiskelee , hankkii työn tai vaikkapa nätin kodin:)

Madicken
182/109 | 

Ilahduttava päivän asu!

Jotenkin vaan on niin mukava katsella miten ihmiset pukeutuu! Ja uteliaskin kai olen. Ja joo, todennäköisesti myös "aivoton perässähiihtäjä" kuten jossakin viestissä määriteltiin. Musta on kyllä myös IRL mukavaa katsella ihmisiä esim. kaupungilla. Voisin päivät pitkät istua jossakin kahvilan ikkunapöydällä seuraten ihmisvirtaa. Uteliaisuutta, mene tiiä :)

Viisaita sanoja niin monessa kommentissa. Aamen.

Vielä tuntien ohjaamisesta, mulla on ollut monennäköistä ohjaajaa ja oikeesti parhaat on niitä, jotka ei hampaat irvessä tee sitä täydellistä suoritusta vaan hyvää oloa jakaen mokaavatkin joskus. Ja antavat näin "luvan" muillekin mokata. Liikkuminen on ihanaa, ja ohjaajalla (plus musalla) on iso iloa ja tsemppiä antava merkitys.

Iloo siis sinnekin loppuviikkoon!

Madicken
183/109 | 

Okei, istun kyl yleensä julkisilla paikoilla pöydäSSä enkä pöydällä..

maria
184/109 | 

älkää vastatko noihin trollien kommentteihin! saavat vain vettä myllyynsä kun saavat huomiota ja ja negatiivinen kommentointi lisääntyy. paras vain ohittaa ne ja bloginpitäjä sitten poistaa jos haluaa. provosointi ei ole vastaamisen arvoista.

Kanerva
185/109 | 

Minulla on ehdotus. Kaikillahan on sananvapaus, mutta mekin voimme käyttää valinnanvapautta olla kommentoimatta takaisin muutaman moukan, etenkin Keisarin uudet vaatteet -nimimerkin, naljailuja. Ei siis vastata vaan jätetään raukkaparka yksin omien kateuden sävyttämien kirjoitustensa kanssa.

Ja Johanna, todella ihana villatakki..

Tinde
186/109 | 

Johannalle kiitokset tosi kivasta hyvänmielen blogista. Näille omia angstejaan kipuileville, alatyylisiä kommentteja lähetteleville en sinuna vaivautuisi vastaamaan mitään, parasta olisi jos poistaisit heidät listoilta samantien. Pahinta heidänlaisilleen lienee kuitenkin täydellinen välinpitämättömyys, joten ei ainakaan alennuta sananvaihtoon lainkaan: viisas savolainen isäni jo sanoi, ettei hullun kirveeseen kannata vartta jatkaa:)
Villin Pihan Sannille terveisiä: ihana blogi on sinullakin!

Kanerva
187/109 | 

Tai kuten minun äitini sanoo "ei helmiä sioille"! ; )

satakieli
188/109 | 

En oikein ymmärrä. Sanot: "toivon myös eriäviä mielipiteitä." Mutta sitten jos ne on eriäviä (esim. kauhea), niin ne onkin asiattomia arvosteluja. En oikein pysy perässä. Laita siten vaan reilusti, että "vain kehuja ja ihailua kiitos!"

Päivi
189/109 | 

Ihanat vaatteet! Voisiko neuleen ohjeen löytää jostain?

evlina
190/109 | 

wau, tosi upea neule! Mielenkiinnosta haluaisin tietää, millä ohjeella oot tehny? Vai onko tekijän salaisuus ;) Innostuisin itsekin väsäämään tuollaisen :)!

Niina
191/109 | 

Ihana tuo villapaita :) nyt en huomannut, mutta oliko sulla sen ohje julkaistuna blogissasi? Olisin kiitollinen, jos saisin ohjeen itselleni.

Sinulla on kiva blogi!!
Ihanaa syksyn jatkoa!
Niina

birbi
192/109 | 

Maailman kaunein ja ainutlaatuisin villatakki, olisiko ohjetta?:) Alan heti kutomaan samanlaista. Jatkossa onko mahdollista saada kaikkeen mitä teet ohjeita?

Johanna
193/109 | 

Hei kaikki neuleohjeen kyselijät. Ohje löytyy tuolta oikealta DIY ja taitaa olla siellä aikas loppupäässä. Tein tuon villatakin parisenviikkoa sitten, on helppo ja nopea ja nyt valmiina ennenkaikkea tosi mukava ja lämmin. Kaima Johanna vaan on niin hoikka että mun päällä ei ihan noin kivalta näyttänyt mutta ehkä sit ensitalvena ;) ;) ;) Neulomisintoa!

coco
194/109 | 

Juuri näin! Mun mielestä osoittaa ihan suurta heikkoutta tulla arvostelemaan toisen kotia, eihän se ole hyvää käytöstä! Mulla ei tulis mieleenkään mennä toisen kotiin ja arvostella juttuja, joista ei pidä. Todella pikkusieluista arvostella toisen uutta ihanaa raikasta kotia. Koti on kuulkaas pyhä paikka!

Joskus on vaikka parempi olla hiljaa? Ei aina tarvi olla ensimmäisenä suunapäänä laukomassa omia mielipiteitä jotka toista loukkaavat! Tämä muistisääntö pätee ihan oikeassa elämässäkin!

Keep calm johanna! Ihan mahtava sun zumbahuone, täynnä kodikkuutta ja lämpöä! Voin jo kuvitella tulevan kesän ja kun ruusut kukkivat ikkunassa, aih että! <3 Halit zumbatädille! :))

Aurora
195/109 | 

Todella ihana neule!!! Taidan toteuttaa tuon seuraavaksi :)

Katariina
196/109 | 

Täytyy kiittää ihanasta ja lämminhenkisestä blogista, josta tulee pakostakin iloinen mieli! Kiitos! :)

kalastajanvaimo
197/109 | 

Kiitos Johanna vastauksesta <3 Unohdin ihan vastailla täällä kyselijöille, anteeksi!

Aurora
199/109 | 

Hei sellainen tuli vielä mieleen, että mistä tuo ihana seinälamppu on? Juuri ton tyylistä olen etsiskellyt omallekkiin seinälle :)

Timantti
201/109 | 

Hei, eksyin blogiisi ja hyvältä näyttää! Kiinnostaisi kovin tuo Objectin huivi. Onko se tätä seasonia? Ja mistä olet sen hankkinut? Kiitos jo etukäteen ja mukavaa talven jatkoa! :D

a2956140
202/109 | 

I've said that least 2956140 times. SCK was here

wymiana drzwi warszawa
203/109 | 

Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog shine. Please let me know where you got your theme. With thanks

Dorcas Bergem
204/109 | 

You made some decent points there. I did a search on the topic and found most persons will approve with your site.

Jazz Improvisation lessons
205/109 | 

Keep working ,great job!

make money online
206/109 | 

You completed various nice points there. I did a search on the issue and found most persons will consent with your blog.

puls stacja
207/109 | 

Normally I don't read post on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite nice post.

Carroll B. Merriman
208/109 | 

I'll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

well water
209/109 | 

A sow may whistle though it has an ill mouth for it.

salt free water softener Austin
210/109 | 

Diamond cuts diamond.

water purifiers Austin
211/109 | 

When in Rome do as the Romans do.

water filtration systems for h...
212/109 | 

Loose words are picked up like gold coin.

best home water filtration
213/109 | 

All is fish that comes to the net.

crystal quest reverse osmosis ...
214/109 | 

There is nothing noble in being superior to some other person. The true nobility is in being superior to your previous self.

water ro system austin
215/109 | 

Like father like son.

step
216/109 | 

if he or she must do so. Every one of the circumstance purpose also while every one of the circumstances your lawyer

Ignacia Petersson
217/109 | 

Hmm it seems to be like your blog ate my first comment (it was extraordinarily long) so I assume I will just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring weblog blogger but I'm still new to everything. Do you might have any strategies for inexperienced blog writers? I might definitely admire it.

reverse osmosis home systems
218/109 | 

Theres a black sheep in every flock.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla