Mietin joskus (no aika harvoin mut kuitenkin) et monet bloggaajat ovat aika rohkeita. Lähinnä sellaiset, jotka laittavat kuvia omasta tyylistään. Mun mielestä ei oo ollenkaan niin pelottavaa laittaa kuvia omasta ulkonäöstään kuin omasta tyylistään; naamallehan ei voi mitään, mutta tyyli onkin jo ihan toinen juttu. Ihmiset ovat niin kriittisiä eikä koskaan voi miellyttää kaikkia. Aina on  joku, joka ei tykkää. Usein aika montakin. Ja se on aika pelottava ajatus.

Kuten sanottu, aika harvoin mietin tällaisia. Luulen, että teen blogia vieläkin tyyliin "kuka näitä kuvia muu näkee kuin minä". Et mitä se haittaa vaikka hiukset vähän harottaisi tai lattialla olisi legopaloja. Et kuka niitä nyt näkee. Enkä muuten pidä itseäni ollenkaan rohkeana. Ei- en tarkoittanut itseäni tolla ensimmäisellä lauseellani. Tarkoitin niitä muita. En kohtaa blogeihin littyviä juttuja lainkaan tavallisessa elämässäni. En seuraa norjalaisia blogeja emmekä juuri koskaan puhu blogeista kavereiden kanssa. En melkein edes tiedä seuraako tätä kukaan -paitsi teidän kommenttienne perusteella, kiitos niistä <3

Kuten sanottu, en tunne itseäni mitenkään rohkeaksi ainakaan blogin suhteen. Enkä muuten mitenkään itsevarmaksi. Niin, että mun ego olisi kovasti kasvanut hehheh. Joskus postausten julkaiseminen jännittää ihan hirveästi. Sellaisten, joissa on jotain mun omia hölmöjä juttuja. Paljon helpompi on julkaista jotain kuvia korkokengistä ja julkkisnaisista.

Silti mun mielestä on ihanaa lukea ja katsella ihmisten ihan oikeita juttuja. Tyylejä. Sisustuksia ja asuja. Etenkin sellaisia tyylejä, jotka selvästi ovat omistajalleen rakkaita. Persoonallisia. Mistä tahansa tyylistä voi saada hurjasti inspiraatiota vaikkei se ihan omaan makuun olisikaan. Vaikkei juuri samanlaista haluaisikaan. Kunhan se on rakkaudella tehty ja aito. Ehkä vähiten mun mieltä lämmittääkin sisustukset, joissa on käytetty pelkkiä trendijuttuja. Kuten vaikka pelkkää valkoista vain koska se sattuu olemaan niin suosittua. Etenkin inhoan kaikkea, mistä voi tulla so-last-season. Apua. Tai että joku juttu muka olisi so-last-season, miksi ihmeessä, jos se on hyvännäköistä? Miksei se sitten ole sitä aina? Tyyli elää jatkuvassa muutoksessa ja kaikkeen voi ja saa kyllästyä, mutta ei siksi, että se on jonkun muun mielestä vanhanaikaista.

Parasta on pysyä uskollisena itselleen ja tehdä just niinkuin itse haluaa. Muutoin on aina jonkun mielestä joko vanhanaikainen tai tyylitön. Mutta omaa persoonallista tyyliä ei kukaan voi ottaa sulta pois.

Ps. Bongasitteko pierutyynyn? ;D

Rentoa sunnuntaita <3

Ja muistakaa arvonta alla...

Kommentit (120)

Paula
1/120 | 

Haha, luulin eka sitä kuumavesipulloksi. :)) On niiiin ihana mennä lämmitettyyn sänkyyn.

Emilia
2/120 | 

Voi miten rohkaseva postaus, kiitos hirmusti! :-)Ja niin ihania noi ruusut, just sitä arjen luksusta..

P.S. BONGATTU ON ;D

Kahvitahra
3/120 | 

Mä olen vasta vähän aikaa kirjoittanut blogia, ja arkailen nuiden kuvien kanssa joissa näkyy pärstä! En siis ole itseäni vielä blogissa näyttänyt joka on outoa koska en normielämässä arastele mitään. Ehkäpä tuon asian suhteen rohkaistun tässä lähiaikoina :) Hyvin sanottu että "parasta pysyä uskollisena itselleen ja tehdä niinkuin itse haluaa!" Etsin aina jotain erikoista ja näyttävää ja värikästä. Josta tulee hyvä mieli :) Sulla on mahtava blogi jota on ilo seurata!

isabella
4/120 | 

Pakko kertoa, että ensin luulin pierutyynyksi tuota ruudullista sohvalla olevaa (ajatelin, että teilläkin on sellainen tyyny, jonka päällä miespoloinen saa istua kalsareillaan tai ilmankin. Meillä nimittäin on;)
Mutta sitten huomasinkin, mitä tarkoitit. Meidän vastaava lasten pierutyyny ei sovi mun tyyliin; on punainen. heh hee

Kati
5/120 | 

Voi itku, että osaat olla hauska:)) Pierutyynyhän on loistava keksintö, antaa iloa sekä aikuisille, että lapsille! Joo ja osaat myös kirjoittaa vakavastikin;) No noi on esim. syitä,(ei pelkkä pierutyyny siis...) miksi olen jäänyt sun blogiin kiinni. Ehkä just siks uskalsin vihdoin sen oman bloginikin aloittaa. Mulla on vähän sellainen ajatus, että blogia tekee kuitenkin omaksi ilokseen (ja kaukana asuvan siskon...). Kyl sitä joskus miettii, että onpahan tää taas ihan hömppaa, mutta sitten tuumii vaan, että so what? En siis tarkoita, että sulla ois hömppää:) Ja sitä paitsi kaikkia EI voi eikä tarvi miellyttää.

Mukavaa viikon alkua<3
ps. meillä pakkasen merkeissä...

Nelli
6/120 | 

Pierutyyny on vitriinissä :) Postauksesi ovat kivoja ja positiivisia...sitä tarvitaan :D

Itse olen 40 vuotias tytönhupakko ja vaikka välillä saankin kuulla kassialmamaisesta ulkomuodostani jotakin niin en ole antanut sen häiritä. En tunne kaupan vaatteita omikseni vaikka niitäkin löytyy kyllä. Mutta vähän.

Tuulinen
8/120 | 

Sinun blogias on niin kiva seurata:) ei feikkiä vaan arkea, arjen hienouksia ja kauniita asioita.

Hanna Kivisalo
9/120 | 

Viimeiset pari riviä on juuri sitä mitä olen miettinyt viimeiset kaksi päivää. Siis sitä oman tyylin löytämistä. Miksi tulla hyväksi jäljittelijäksi, jos voi olla paras oma itsensä..

Natalia
10/120 | 

Voi sinulla on kyllä niin ihana sisustustyyli! Niin kaunis ja tyttömäinen, mutta samalla kuitenkin klassinen!

Tuokin on totta, että toisen tyylistä voi saada paljonkin irti, vaikka se ei olisi samantyylinen kuin oma. Itse ihailen aina asujasi, vaikka oma tyylini eroaakin todella paljon sinun tyylistäsi :)

Leena
11/120 | 

Itse olen lukenut kauan jo blogiasi ja tässä on parasta se,että kaikki on luonollista.
Lasten kanssa niitä legopalikoita on joskus ja ne saa ja pitääkin näkyä.. Olisi tylsää lukea "pelkistettyä blogia". Juuri tämän aitouden takia tämä blogi on niin paras!!!!!!
Ei se haittaa vaikka kaikki ei ole vinpanpäälle, kerta voin taata, ettei missään perheessä kaikki ole aina niin just!! :)

eveliina
12/120 | 

Moikka Johanna!

Vaikka sanoit, ettet norjalaisia blogeja seuraa niin osaatko silti sanoa, mitkä blogit ovat siellä suosittuja? Ulrikkea olen lueskellut, mutta olisi kiva lukea muitakin, jos vaan muistat niitä :) Tykkään sun blogista, vaikka harvoin (jos koskaan?!) olen kommentoinut :)

anuk
13/120 | 

Apua, pierutyyny :D Onko tossa kahvipannun alla oikeesti puuhella vaiko vaan semmoinen ritilä sisustuselementtinä?

Jatta
14/120 | 

Kiitos Johanna kivasti kirjoitetusta aiheesta tässä postauksessa! Asia on myös mielestäni justiinsa noin, tyylit sekä virtaukset tulee ja menee mutta me itse ongimme elämämme aikana just meille sopivimmat jutut, sillä eihän kaikille esim minihame sovi oli se sitten kuuminta hottia tai ei! Oman ihanan tyylin löytänyt on monin verroin kauniimpi kuin muodin mukana kulkeminen... mielestäni ainakin ja siihen pyrkien :)

Pierutyynyn pongasin ja luulin sitä kuumavesipulloksi! :)

Madicken
15/120 | 

Luonnollisuus. Ja ilo. Elämän maku, kuvissa ja teksteissä.

Siinä muutama syy, miks mä oon täällä.

Suloista sunnuntaita <3

Anne P.
16/120 | 

Juu, huomasin pierutyynyn jo ennen kuin kysyit, aattelin, et se on just mukavan persoonallinen sisustuselementti vitriinissä;)

Sanna
17/120 | 

Hei, luen blogiasi säännöllisesti ja vasta nyt kommentoin. Syynä varmaankin se, että olen perustanut oman blogini äskettäin. Mietiskelen kirjoittaessani useasti esittämiäsi asioita. Arvostan suuresti aitouttasi, jonka tuot esille.

Charlotte
18/120 | 

Heh, en huomannut. Piti selata takas, et bongasin. Ja repesin täysin :D Ihana postaus :)

Pinsku
19/120 | 

Kyllä varmasti blogiasi seurataan. Tämä on sellainen hyvän mielen -blogi, sekoitus vähän kaikkea. Mahtavat kuvat ja positiivinen elämänasenne piristää myös omaa päivää.

Ihailen jatkuvasti olohuoneenpöytäänne, se on hieno :D Ja muutenkin kotinne on niin kodikas!

Mukavaa alkavaa helmikuuta!

Emilia
20/120 | 

En jaksa selata kaikkia kommentteja läpi, joten en tiedä onko tätä asiaa sulle jo mainittu..MUTTA tuli mieleen tuosta 'En melkein edes tiedä seuraako tätä kukaan -paitsi teidän kommenttienne perusteella', että ootko nähny joulukuun Kaksplus-numeroa?
Siinä on kaksplussan raati, saitti ja fb-fanit listannu vuoden parhaita asioita, ja bloggaajissa sijalla 3. on Kalastajan vaimo kommentilla
' Blogista jää hyvä mieli, ja kuitenkin se koskettaa arkea'.

Että kyllä tätä ainakin JOKU seuraa ;)
Sitä en kyllä ihmettele ollenkaan, blogisi on HURMAAVA <3

Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

Sissi van V
21/120 | 

Monta vuotta olen ollut sisustusalalla mutta omaa sisustustyyliäni en kuvailisi laitetuksi vaikka valkoista onkin, varsinkaan näin pienten lasten aikakaudella, tosi minimalistista se on koska pääasiassa tällä hetkellä ovat paljon liikkuvat lapset, heidän ystävänsä ja suuri määrä leluja. Entisenä tyynyjen ystävänä olen nekin laittanut suurimmaksi osaksi kiertoon sillä en viitsi niitä pölytellä ja keräillä lattioilta, Mukavuus ennenkaikkea:)

Onko teidän lapsilla jo omat kaverit joiden luona käydään leikkimässä ja jotka tulevat teille leikkimään? Siis oman äidin mukana tietenkin.

heli
22/120 | 

aika hassua... mun mielestä sulla just on kaikki niin täydellistä, mutta siis silleen hyvällä tavalla, täydellisen suloista ja lämmintä ja rentoa, ja selvästi juuri omaa tyyliä - eikä liian laitettua... siis se on mun mielestä just täydellisyyttä jos mikä, hyvää täydellisyyttä :) olikos tuo nyt aika oudosti sanottu ja ymmärrettävästi ollenkaan??

no huomasin nyt just että ethän sinä mistään täydellisyydestä puhunutkaan... jotenkin se vaan tuli mieleen... joten olkoonpas tällainen kommentti nyt!!

Maj
23/120 | 

Mulla tuli jotenkin tosi hyvä mieli tästä. Välillä sen julkaise-napin painaminen on tositosi jännittävää. Sanoisin, että nuo videopostaukset ovat kaikkeist pelottavimpia, selvisin juuri yhdestä hengissä:D Ja legopalikat lattialla vaan kuuluu oikeeseen elämään <3

Jensku
24/120 | 

Sinussa on ihanaa herkkyyttä ja empatiaa, on ihana lukea blogiasi kun elät ihan tavallista arkea ja kerrot siitä. Toisaalta 'pinnalliset' jututkin on välillä kivoja, joita niitäkin sulla joskus on. Tarkoitan tällä sitä että olen hieman kyllästynyt tiettyihin blogeihin niiden materialismisyyden vuoksi.
Ole juuri sellainen kuin olet, sinusta tykätään täällä paljon! :)

Jamelia
25/120 | 

Mustakin on kiva lukea persoonallisia
blogeja
ja aitoa elämää
mua ei haittaa legopalikat lattiallakaan;P

Myäs omaperäiset tyylit ja elämä
kiinnostaa
ja uskon et ei kellään blogista ole ihan täydellistä
elämää
on ylä ja alamäkiä
kaikesta ei silti tarvitse kirjoittaakaan
jos ei halua.

Jamssi

Reeta
26/120 | 

Kos kuulostaa loogiselta :) Löytyykö myös ruotsin smys? Sillekään ei ole suomen vastinetta (fredags smys osv;))

Sanna
27/120 | 

Ennenkuin luin edes jutun loppuun, ajattelin että pakko kommentoida onks toi pierutyyny! Mahtavaa! Musta tuntuu että tätä lukee monempi kuin osaat kuvitellakaan :) Ihanaa sunnuntaita sinne.

Mirva
28/120 | 

Päivää! :)

Pitää niiiiiin paikkansa tämä sun postaus, persoonallista tyyliä ei löydy kopioimalla kaikkea sisustusblogeista... :)

Katariina
30/120 | 

Mahtava tuuri! En ollut huomannutkaan tätä uutta postausta, kun selailin h&m:n nettisivuja. Siellä on Home valikoimassa sellainen kohta kun white rustic, ja ajattelin heti sun tyyliä (voin ollaa 100% väärässä :D) En tiedä miksi tulin kirjoittamaan tämänki tänne.. Mutta ajattelin, ettet ollut kirjoittanut tuosta mitään, niin ehkä et myöskään ollut tietoinen asiasta.
Ps. Mahtava blogi, niin virkistävä ja olo tulee aina niin kevyeksi. Kiitos!

Elsba
33/120 | 

Tykkään blogistasi, myönnän, mutta pakkohan sinun on vallan hyvin tietää, että sinulla on TYYLI, sellainen, jota vielä monet seuraavatkin...

Helinä
34/120 | 

Hih, pierutyyny löytyi, meillä onkin sellainen punainen... ovat lapset sen unohtaneet. Pitääkin tehdä vaihteeksi niin että vanhemmat "kiusaavat" lapsia, tosin ovat sen verran hoksaavaisia että osaanko piilottaa sen sopivasti... hmm

On tosi mukavaa kun vihdoin osaan laittaa tänne viestiä, muutaman kerran kokeilin aiemmin mutta en osannut. En ole mikään kokenut lukija/kommentaattori tällä saralla. Kaikkea siis voi oppia!

Olet ihanan piristävä pläjäys ja tsekkaan blogiasi todella säännöllisesti (viime kesästä alkaen tosin vasta)ja olen kyllä saanut hyviä vinkkejä sinulta, käsityö asioissa ym. Kiitoksia kovasti. Ja musiikkimakusi on kovin lähellä omaani, ainakin mitä siis olet täällä esitellyt.

Tulin juuri salilta ja olo on virkeä ja energinen!

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille!

Petriina
36/120 | 

Seurailen kyllä toisella silmällä inspiraatioblogeja, jotka tarjoavat niitä uusimpia ideoita pureksittavaksi, mutta tykkään kuitenkin enemmän juuri oman tyylin blogeista ja jutuista. Ajan henkeä saa seurata, kunhan sen tekee just sillä omalla otteella eikä sorru liikaan kopioimiseen. Vaatii vähän ajatustyötä joskus, mutta kannattaa mielestäni kyllä.

Mukavaa sunnuntaita sinne !

KahviKaneli
37/120 | 

Minä olen ihan "koukussa" blogiisi.
Koukussa, vaikka seuraan enemmän käsityö- blogeja, niin sinun blogisi on myös omalla lukemislistalla ihna siitä syystä, että olen niin huono kaikissa vaatejutuissa yms. että saan mukavan annoksen kivasti kirjoitetuista asioista ja voin ihastella vaatteita ja hiuksia ja kaunista kotia. Ja jotenkin blogisi on niin "tavallinen" että on niin erikoinen. En nyt osaa kirjoittaa mitä tuo tavallinen tässä tarkoittaa, koska blogisi kuitenkin eroaa edukseen niin monesta muusta.
Ja tietysti oma lehmä ojassa- Norjassa asuneena haluaa aina kuulla joskus jotain kuulumisia / kuvia sieltä.
Usein saatan jättää joitakin tekstejä lukematta, mitkä ei niin itseä kosketa, mutta kuvat katson aina.

Nipsu
38/120 | 

Pierutyyny - check! :D

Taas kiva, raikas postaus. Tää blogimaalilma on niin oma juttunusa, että siitä riittäisi monta postauksen aihetta... Olenkin miettinyt tosi suosituissa blogeissa (kuten tämä), että kuinka paljo ns. häirikköpostia tai negatiivista postia tulee.. Itse olen tutustunut oman pikku blogini takaa toistaiseksi vain blogistanian positiivisiin puoliin. Mutta joskus tulee itsekin mietittyä, kuka niitä omia löpinöitä ja villasukkien kuvia katselee. Toisaalta, sehän se avoimen blogin pointti onkin, sinne voi tulla kuka vaan!
Kuvasi taas niin kauniita. Ihana tuo kulahtanut kaffipannu!

Ainon äiti
39/120 | 

Sillä veikkasin tuota kotoisuutta, kun Johanna kertoi aiemmin, ettei tuo ole adjektiivi. Ja kodikashan on adjektiivi :). Ajattelin, että ehkä lähin sopiva substantiivi olisi sitten tuo kotoisuus :).

Anna
40/120 | 

Heippa!

Olen jo pidemmän aikaa käynyt lukemassa blogiasi, mutta en ole muistaakseni vielä aiemmin kommentoinut, pahoittelut siitä :)

Pidän blogistasi juuri siksi, että siinä näkyy elämä sellaisena kuin sitä elätte, aitona. Kuvat ovat luonnollisia eikä niissä ole aseteltu tavaroita. Tai ainakin olet hyvin onnistunut saamaan kuviin luonnollisen ilmeen vaikka sitten asettelisitkin tavaroita kuvausta varten ;)

Joissakin blogeissa näkee koteja, jotka ovat täysin valkoisia, kiiltäviä pintoja jne. Niissä ei mielestäni näy lainkaan asukkaiden persoona, ovat täysin hengettömiä eikä niissä näy sielua. Teidän kotianne kuvaa juuri sana Koti, ja nimenomaan isolla K:lla. Kauniita kuvia saa kauniista Kodista. Pidä oma tyylisi :)

Soile
41/120 | 

Moi; :)
en bongannut, mutta kun näin viestisi lopussa jossa pierutyynyn mainitsit niin siitä tuli jälleen se tunne kuinka ihanan luonnollinen olet.
Tekstisi oli hieno ja antoi mietittävää varmasti monelle... elämä on niin pineistä asioista kiinni.. Välillä tulee tunne että oikein mahasta ottaa, kun haluaa elää joka sekunnin, on niin paljon ja haluaa antaa paljon..Ihanaa..

Maisa
42/120 | 

Hei! Nyt tulee täysin postauksen aiheeseen liittymätön kysymys, mutta mieleeni tuli, että oletko käynyt jonkun tietyn ohjaajakoulutuksen/kurssin, kun saat vetää zumba-tunteja? Itsenäni kiinnostaisi kovasti vetää kuntosaleilla erilaisia tunteja, esimerkiksi BodyPumpia ym. Mitä Sinun on täytynyt tehdä, että saat vetää näitä tunteja? :)

Hilla
43/120 | 

Hei, muistelin, että sä käytät Photoscape-kuvankäsittelyohjelmaa. Onko sulla tullut "päivitysehdotusta"? Se "päivitys" on siis haittaohjelma, jonka joku hakkeri on päässyt lisäämään ohjelmaan, eikä sitä kannata ladata. Eli aika iso aukko jäänyt ohjelmaan.. Oletko vaihtanut kuvankäsittelyohjelmaa vai käytätkö edelleen Photoscapea?

Mari Ilona
44/120 | 

Moi Johanna,

Tämä oli kiva postaus. En ole hirveästi uskaltanut ja ensinnäkään ehtinyt kommentoimaan tänne mitään, vaikka luenkin blogiasi aktiivisesti. Erityisesti tykkään positiivisesta ja iloisesta elämänasenteestasi - toki oikea elämä voi näyttää hyvinkin erilaiselta kuin blogissa mutta vaikutat kovin aidolle. Vaatii varmasti rohkeutta kirjoittaa blogia joka on kaikkein nähtävillä, omasta elämästä, omilla kuvilla. Hienoa, että olet ryhtynyt siihen, itse saan ainakin blogistasi paljon inspistä. Kiitos!

Päivi
46/120 | 

Hei,

jatka vaan samaan malliin, on ihana seurata blogiasi. Vaikka vasta kuukauden olen sitä seurannut...mutta nyt jo päivittäin. Ole oma itsesi ja anna muiden nauttia siitä, kaikkia ei voi koskaan miellyttää ja se on ihan luonnollista...ei tarvitsekkaan. Blogeja löytyy joka makuun, varmasti.

Raija
47/120 | 

Yes, siellähän se on kaapissa. Ole vaann uskollinen itsellesi, juuri se tekee sinusta ainutlaatuisen. :)

Ainon äiti
48/120 | 

Tuli mieleen, että olisikohan se "kos" jotakin samantyylistä kuin kotoisuus? Jos kerran substantiivi on :).

sharon
49/120 | 

..tiiätkös, että semmoisia miellyttämisasioita on turha tuumia, sillä kaikki jotka blogiasi lukevat, päättävät sen ihan itse..ja jokin siinä on joka "koukuttaa"..tapasi kirjoittaa on niin sympaattinen ja ihmisläheinen höystettynä hyvällä huumorilla ja itseironialla..tulee sellainen olo että ollaan tunnettu kauan vaikkei olla ikinä edes nähty..äh..ei ihan helppoa selittää, mutta tiiän että ymmärsit pointin..toivottavasti jaksat bloggailla kauan..kauan..:))

Lea
51/120 | 

Tuosta ettet tiedä kuinka moni tätä seuraa - etkö näe mitään tilastoja? Kuulostaa tosi oudolta. Ainakin blogspot:issa näkyy paljonkin - mistä liikenne tulee, mitä selaimia ihmiset käyttävät, kuinka monta page views jne.

Minä
54/120 | 

Ihanaa, kylläpä rohkaisi nauttimaan vain huolettomasti omasta tyylistä! Itsekin inhoan sitä kun jostain tulee muka so-last-season! Rakastan kaikkea ajatonta ja klassista, niin sisustuksessa kuin vaatteissakin. Tietenkin lisämausteena on usein jotain uusimpia trendejäkin, mutta nekin säilyy mukana niin kauan kuin tykkään! :)

Night at Vogue
55/120 | 

Itse tykkään lukea sekä niitä omia asujuttuja ja niitä julkkisnaisia. Minusta se miten niistä kirjoittaa tekee asiasta persoonallisen, Ne blogit, jotka vaan lataavat kuvia eetteriin ilman mitään teksitä ovat mielestäni tylsiä ja kylmiä.

Minna
56/120 | 

Ihania kuvia, nuo pannu- ja puukorikuvat erityisesti!

Yritin bongailla noita sun vaatekuvia ja tuli mieleen, että olisi kiva löytää kesä- ja talvivaatteet eri paikoista ;) Voi olla kyllä suuri työ jälkikäteen kategoroida niitä, mutta jos vaikka jatkossa? :)

Mukavaa alkuviikkoa täältä -30 asteen pakkasesta pohjoisesta Suomesta!

Cake de Luxe
57/120 | 

Hahaa, tuijotin pierutyynyä vaikka kuinka kauan ja mietin, mikä ihme se voi olla. Eihän se nyt OIKEASTI voi olla pierutyyny! :D (Kyseinen kapistus ei varmaan ollut tämän postauksen pääpointti, mutta varasti kyllä huomion... Hih!)

Pippuri
58/120 | 

Sinun blogisihan on ihan mielettömän ihana, ja tyylisi myös, joka kyllä näkyy vaikket sitä erityisemmin esiin tuokaan!

Ja legopalikat lattialla - nehän on ihania, hassunhauskoja ja elämää! En ole ainakaan yhtä ainutta kertaa kuviasi katsellesani todennut että onpa ihana kuva, mutta pikkuauto lattialla, mitäää?? Höpö höpö, älä ota paineita tuollaisesta. Olet mahtava, upea, kaunis, tyylikäs, aurinkoinen, aito nainen!

New World Trade Center
60/120 | 

Hey there are using Wordpress for your site platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get started and set up my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

Us Supreme Court
61/120 | 

When I initially commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thanks a lot!

Elina
62/120 | 

Tuli vielä mieleen, että voisit kai toisaalta pitää itseäsi sellasena "trendsetterinä", tän blogin kautta. Etit kivoja juttuja joista tykkäät, eikä siksi että ne on muodikkaita. Mutta sitten kun sä esittelet ne, niin luot samalla tietyille asioille sellasta glamouria.. et hei, Kalastajan vaimollakin oli tällainen, tää on siis tosi hieno ja vähän niinku avaat silmiä joidenkin asioiden hienoudelle. Mä ainakin tiedän monia tyyppejä joilla on juttuja, koska sullakin on. Niistä jutuista on tietysti helppo pitää koska ne on kauniita ja kivoja.. mutta tää blogi on luonu niihin sellasen tunnelman tai inspiraation, että ne on siistejä, tavallaan trendiä mikä ei tuu kuvastosta vaan jotenkin "syvemmältä". En tiiä osasinko selittää, mutta musta se on aika makee ominaisuus tässä blogissa!

Netta
63/120 | 

Osuit täysin naulan kantaan kirjoituksellasi - mulla nousee myös karvat pystyyn siitä, kun jotakin täytyy hankkia vain "muodin vuoksi" ja ajatusta, että uudessa kodissa kaiken pitäisi olla design by XXX. Musta on ihana huomata, että nyt kahdeksan vuotta omassa kodissa asuneena alkaa myös oma tyyli löytämään ne uomansa ja voi olla tyytyväinen myös niihin "so last season" hankintoihinsa vuosien takaa. Ihastuin myös sinun blogissasi siihen kuinka tyylit kerrostuvat ja muodostavat omannäköisen kokonaisuuden.

Pidän blogistasi juuri sen takia, että se tuntuu aidolta ja siitä tulee yksinkertaisesti hyvä, lämmin fiilis. Sun kuvat on omannäköisiä ja rohkeasti päästät lukijat mukaan omaan elämääsi - blogi on osa tyylitaitoasi.

Luulin aikaisemmin, että olen todella avoin ja olisi helpompaa avata ovi vieraille ihmisille ja kertoa elämästään, ajatuksistaan muille, mutta nyt hetken verkkoon kirjoiteltuani huomaan kuinka vaikeaa se tosiasiassa on. Onkin lohduttava kuulla, että kokeneemmatkin potevat julkaisukammoa.

Tilda
64/120 | 

Moikka :)

Oli niin ihanan rohkaseva päivitys, että päätin rohkaistua kommentoimaan tänne jotain. Sun blogis on kaikessa arkisuudessaan IHANA ja ehottomasti yks mun lemppareista. Tunnut ihmisenä tosi aidolta ja rehellisenä ja onnistut jotenki ihmeellisellä tavalla välittämään blogin kautta semmosta kodikasta lämpöä.

Rohkeudesta haluisin sanoo sen verran, että mun mielestä sä oot blogissas todella rohkea, kun kerrot rehellisesti myös omista epäonnistumisistas ja väärinkäsityksistä (erityisesti on jääny mieleen se kun arvioit väärin jumppaan tulleen tytön asenteen). Jotenkin puhut tollasista jutuista niin aidosti ja peittelemättä omaa sieluas. En voi muuta sanoa, ku että tällasena nuorena tyttönä toivon kovasti et osaisin kasvaa just tollaseks aidoksi aikuiseks naiseks kuin sinä :) IHAILEN!

Ja tyylistäs tahdon sanoa, että sulla on kyllä joku yliluonnollinen taito pukeutua tosi rennosti ja elävästi ollen samalla tosi tyylikäs ja aikuismainen (:

Mut kiitos siitä kaikesta aidosta onnesta, ilosta, joskus väsymyksestä ja huolestakin mitä tänne kirjottelet. Arvostan sitä.
(ja tais tulla semmonen viesti, että luet posket punottaen ja aattelet tämän olevan vain turhanpäivästä "ylistystä" mut kunniasanalla voin sanoo et sydämestäni sanoin joka sanan)

piiia
65/120 | 

Hei ! Katsoin videon missä meikkaat ja kerroit käyttäväsi bare mineralssin meikkejä :) osaisitko yhtään sanoa mistä kaupasta SUOMESSA saisi kyseisiä tuotteita ,tai mikä voisi olla vastaava kauppa mistä niitä saa norjassa niin täällä suomessa:) Kiitos jo etukäteen <3 oot muuten super kaunis

omppu
66/120 | 

pierutyyny bongattu. Viime kesänä oltiin perheen kesken automatkalla Euroopassa ja vasta lopussa alettiin miettimään tuliaisia.
Pierutyynyjä sitten ostettiin kasa ja vaikka meidät tuntee ja meidän huumorin, eivät lahjan saajat niistä oikein tykännyt :(.
Jopa 5 vuotias poika ei intoon tullut mukaan.

Kiva lukea että jossain kodissa tyyny on ja koska noin esillä, myöskin käytössä.

louis vuitton outlet online
67/120 | 

How a lot of an significant content, maintain on penning significant other

Shamrock
68/120 | 

Hey! Would you mind if I share your blog with my myspace group? There's a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Many thanks

Lavern Mitchener
69/120 | 

One thing I would really like to say is the fact before purchasing more laptop or computer memory, check out the machine into which it can be installed. If your machine is definitely running Windows XP, for instance, a memory limit is 3.25GB. Adding in excess of this would easily constitute a waste. Make sure one's mother board can handle the particular upgrade quantity, as well. Great blog post.

Illinois Primary Results
70/120 | 

Thanks for a marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you may be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will often come back in the future. I want to encourage yourself to continue your great work, have a nice holiday weekend!

Tashina Sodervick
71/120 | 

I would be interested to know what are the battery weight, capacity and life. Any more info available?

Danyell Hults
72/120 | 

I cling on to listening to the rumor speak about receiving free online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you advise me please, where could i get some?

Read More
73/120 | 

Hi outstanding blog! Does running a blog such as this take a great deal of work? I have absolutely no knowledge of programming however I had been hoping to start my own blog in the near future. Anyway, if you have any recommendations or tips for new blog owners please share. I know this is off topic but I simply had to ask. Cheers!

seo hertfordshire
74/120 | 

I?m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that?s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

bijoux fantaisie mariée
75/120 | 

Once I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a remark is added I get 4 emails with the same comment. Is there any approach you possibly can remove me from that service? Thanks!

Agence immobilière Quimper
76/120 | 

This web page can be a walk-by way of for all of the information you needed about this and didn?t know who to ask. Glimpse right here, and you?ll definitely uncover it.

Location maison Concarneau
77/120 | 

I'm writing to make you be aware of what a magnificent encounter my wife's child obtained studying your blog. She came to understand a lot of pieces, including how it is like to have an incredible coaching spirit to have many more really easily learn about a number of impossible subject matter. You actually surpassed our expected results. Many thanks for churning out those important, trustworthy, educational and even unique tips on this topic to Julie.

Blues Saxophone lessons
78/120 | 

I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays..

Moild Removal
79/120 | 

Hi! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to check it out. I'm definitely loving the information. I'm bookmarking and will be tweeting this to my followers! Excellent blog and great design and style.

Antione Klis
81/120 | 

How's things?, Love site basically a observation that I was getting immediately sent straight on the homepage if I viewed this inner webpage; It appeared to be a internet browser hi-jack something like that, I'm not really too absolutely sure but assumed you might be informed about it. Best wishes

Get Rid of Acne
83/120 | 

Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Cheers

Kim Kardashian Divorce
84/120 | 

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

panasonic microwave oven parts
85/120 | 

When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thanks!

Brian Fennewald
86/120 | 

Can I have the source file so that I can delete the background and remove the content that I don't need such as the PG logo etc.?Also, how do I get the name of the video as well as the caption to display during playback?

puls stacja
87/120 | 

Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is excellent blog. An excellent read. I'll certainly be back.

Caddyshack
88/120 | 

Have you ever considered creating an ebook or guest authoring on other sites? I have a blog centered on the same topics you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my readers would enjoy your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an email.

Will Rhymes
89/120 | 

I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get setup? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very internet savvy so I'm not 100% positive. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Cheers

mint
94/120 | 

Spice up bottle of spray is often a popular self-defense spray which is quite popular in assisting the user away from

louis vuitton.it
95/120 | 

I always was interested in this subject and still am, thanks for posting .

Lions
97/120 | 

minutes permitting you time to escape. Money by conducting an electrical charge through two

hogan collezione
100/120 | 

I always was interested in this subject and still am, thanks for posting .

pressure cooker rice cooker
103/120 | 

Hey there! I'm at work browsing your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the superb work!

water softener systems Austin
105/120 | 

In the midst of great joy do not promise anyone anything. In the midst of great anger do not answer anyones letter.

MAST
108/120 | 

preparing. These kind of magazines not merely assist to realize theoretical expertise, nevertheless it also

Family photographers
109/120 | 

I have been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Reading this information So i?m happy to convey that I've an incredibly good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make certain to don?t forget this web site and give it a glance on a constant basis.

wyw&#243;z gruzu legnica
110/120 | 

Hi there, You have done a great job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I am confident they will be benefited from this site.

suchmaschinenoptimierung google
114/120 | 

Hi! I simply wished to take the time to create a remark and state I have truly enjoyed reading your blog. Thanks for those your projects.

show
115/120 | 

specific organization has brought several consumers and the particular consumers wound up identified

Theodore Ray
118/120 | 

Magnificent beat ! I wish to apprentice whilst you amend your internet site, how am i able to subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

was ist seo
119/120 | 

Thanks for the good read. We extremely appreciated this! I don't usually comment on blogs but this one truly was fascinating. I'll bookmark for later.

thunder 3000c reverse osmosis ...
120/120 | 

Big fleas have little fleas upon their backs to bite them and little fleas have lesser fleas and so ad infinitum.

hate
121/120 | 

Many women favour clean epidermis and keep on implementing numerous types of creams along with

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla