:) Pirteää torstaipäivää!!

Kommentit (23)

Iida

Hih, tosi hauska! :) Kutsuin meidän likat (2v, 4v, ja 6v) katsomaan tätä ja piti kolme kertaa katsoa peräkkäin ;) Pienin sanoi, että haluaisi nuo kaikki vauvat sylkkään :)

Pirteää päivää ja tulevaa viikonloppua sinnekin!

Anna

Ihanan hauska! Uuestan uuestaan kuulu meilläkin!
Hauskaa päivää sinnekin ja mukavaa tulevaa viikonloppua.

JENNIS

oi aivan ihana :) piristi työpäivääki kummasti :)
hyvää kesää teille sinne :)

xara

Toi mainos on niin kauhee:D Noi vauvat on ihan freakyjä... itse tulee aina vaihdettua kanavaa kun toi mainos tulee, mutta lapset varmaan tykkää:)

Mai

Täällä kans poika 1v 10kk pyysi heti "Saako uuteen?" ja niinhän mekin sitten katsottiin muutama kerta! Katsoin dokumentin ko.pätkän teosta kevättalvella, mutta uni vei voiton loppuvaiheessa ja lopputulos jäi näkemättä, joten oli tosi kiva nähdä se nyt!!

ChoCo

:D Tää on niin mahtava, harmi, että parhaat mainokset jää usein tulematta Suomeen :/.

Onnenkyynel

Hassuja vaaveja=)
Täälläki pikkuväki katsasti pätkän.
Meillä vaan mietitään aina miten se on tehty ja miten ne sen osasi tehdä jne..
Että huomio meni sitten siihen tekniseen puoleen enempi;)

Bella

Moi! On jo pitkään pitänyt kysyä, että miten Ollin suomenkieli / puhuminen on alkanut sujumaan? Kun joskus kirjoittelit, että puhuminen ei olisi ollut ihan samanikäisten yksikielisten lapsien tasolla.

Helmi

Moikka Johanna!
Edelliseen postaukseen viitaten, oliko vaikea löytää Norjasta ne uudet lähimmät ystävät? Kiinnostaa vaan että miten tapasitte?:)ja ihanaa kun ootte niin erilaisa, se on rikkaus.

Johanna

Bella, kyllä Olli paljon höpöttelee, mutta sekaisin norjaa ja suomea ja vähän epäselvästi kaikin puolin :)Eli ehkä vähän monia huonommin, mutta ei mitenkään niin, että huolestua tarvisi :)

Helmi; parhaimmat ystäväni eivät tunne toisiaan, toinen on miehen hyvän ystävän vaimo ja tavattiin miesten kautta. Toiseen tutuistuin jumpassa ja molemmat olimme muuttaneet paikkakunnalle vastikään niin ei ollut kummallakaan kauheasti kavereita täällä joten meistä tuli hyvät ystävät -ajan myötä toki :)

COCO

Hihi, meidän poika katsoi tätä iltapalapöydässä about 10 kertaa ja lisää olisi vielä halunnut! Hän nauroi aina siinä kohdassa kun se vauva käveli käsillä! ;)

Petra

Mä oon myös nähnyt sen dokumentin tän tekemisestä, oli aika vaivan takana :-D! söpöjä ovat.

Marika

Minä luulin ensin, että mainostavat vaippoja! Että tyyliin katsokaa nyt kun vauvat rullaluistelevatkin kepeästi kun on sitä ja tätä liberopiperopamperssia.. :) Vaan ei, siinähän mainostettiinkin vettä! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010