Dagens: tekoturkisliivi ebaysta neuletakki äitin vanha silkkipaitis DAY Birger&Mikkelsen farkut Freesoul

Mulla ei oikein liiku mitään järkevää päässä tällä hetkellä. Käy kai ajattelun päälle jo aika monet huonot yöunet kun Aino on ollut pikkasen kipsu. Piristämään ei  myöskään pääse ajatus TYÖviikonlopusta. Eikä siis millään huvitais/jaksais jollei jo tullut selväksi ;) Tää on myös tätä aikaa vuodesta kun aika suuri osa työkavereista on sairaana -etenkin viikonloppuisin. Mikä tietää ekstratyötä meille jotka töihin vaivaudumme ja mikä ei todellakaan lisaä työmotivaatiota. Muistan viime lauantaina (jolloin ystävällisesti tein ekstraa) tulleeni aamuvuoroon, josta puuttui kaksi. Aloitin sitten vuoroni soittelemalla sijaisia ja herättelemällä porukkaa 07.30 lauantaiaamuna ja kiroamalla työmäärää mikä mulle jää, jolle saa sijaisia. Not easy.  Hmph. Ai niin mullakin ois toi sairas lapsi...

Nyt ei niinku millään jaksais!

Rentouttavaa, ihanaa viikonloppua teille muille :))) Olen niiiin kade!

Kommentit (62)

elsi
63/62 | 

Sä oot sittenkin ihan tavallinen ihminen... ;)

Tää on kyllä ihan väsynein vuodenaika. D-vitamiinia napaan ja jaksamista, kaikille!

Wilhelmiina
64/62 | 

Voimia Johanna sinulle :) Tiedän tuon tunteen kun mennään alta lipan pienellä porukalla ja tehdään ekstra duunit!
Ylimääräiset vuorot ja viikonloppu näin joulun alla on kyllä monelle arkipäivää -itse olen ollut vuosia töissä joka joulukuu ja joka viikonloppu sunnuntaita myöden ja kyllä se tunne on tuttu -ei millään jaksaisi tunne. Voimia!

eeva
65/62 | 

sairaanhoitajana itsekin voin sanoa, että tiedän NIIN tuon tunteen ja ymmärrän hyvin! :) Itsellänikin olisi työviikonloppu edessä ja tunne on sama. Tsemppiä kuitenkin!

maria
66/62 | 

ehkäpä omat tunnelmat paranee tuosta kuitenkin, kun odottaa mälsintä mahdollista viikonloppua. ehkä jossain vaiheessa viikonloppua huomaa, että tapahtuukin pieniä kivoja asioita. ehkä teillä onkin poikkeuksellisesti kaikki töissä tai jotain. tsemppiä :)

NiinaK
68/62 | 

Mut hei onneks se on jo sunnuntaina ohi!! Ja p.s se sairastava lapsihan oli se loistosyy jäädä kotiin elbaamaan!! ;) Eiks se ollu niin "et jos muut niin kyllä minäkin sitte!!" ;)

Sadie
70/62 | 

Voimia viikonloppuun! Täällä yksi sairastelija yrittää jaksaa työpäivän loppuun. Omalla alallani ei ole tuuraajia, joten kipeenäkin tulen töihin, ellei nyt ihan ole pää paketissa. :P Pari päivää sairastin kotona, joten viikonlopuksi luvassa ihanaa aherrusta minullakin... Tsempataan toisiamme! <3

Kati
71/62 | 

Meillä kans lapset sairastaa, mutta näyttäs olevan paranemaan päin. Voimia..tiedän miltä tuntuu, kun lapsi sairastaa. Ja voimia töihin!
Muuten hienoja noi sun kortit. Oot kyllä lahjakas. Mitkä kynät, tai mikskä noita kutsutaan, sulla olikaan käytössä? Kiinnostas kauhiasti kokeilla.

Aurora
72/62 | 

Niin oot siis töissä sairaanhoitajana ja jumppaohjaajana? Aika mielenkiintoinen yhdistelmä ;)

koita kestää! Toivottavasti sulla on sit helpompi ja rennompi ens viikko tiedossa. Nii ja viikon päästä on taas uusi viikonloppu :))

sissi
73/62 | 

no aattele vaikka niitä rahoja sitten jotka kilahtaa tilille, jos se vähän piristäisi:)

nianna
76/62 | 

olet kuitenkin onnellinen siinä mielessä että olet saannut itsesi työllistettyä uudessa kotimaassasi, vaikka eihän se työnteko aina mitään unelmaa ole. Tsemiä sinne! Kun oikein nyppää niin ajattele vaikka ihanaa perhettäsi ja kotiasi:) Joskus sitä vaan huomaa että onni on niin pienissä yksinkertaisissa asioissa, oma perheeni on joutunu jakautumaan kahteen maahan työn takia. Olen kuitenkin onnellinen ihminen sillä minulla on ihana perhe!
Ihanaa joulun odotusta sinne päin! :) Ja kohta se kakka viikonloppukin on ohi.......

L
77/62 | 

Missä ihanainen Johannainen käy töissä? :) Käsittääkseni olet zumbaohjaajana, mutta jotenkin musta tuntuu, että nyt ei taideta ihan puhua zumbatyöstä tässä postauksessa? :DDD

Tsemppia!
78/62 | 

Koita jaksaa! Ootko jo sairaanhoitajan toissa? Teetko siis vuorotyota? Miten lastenhoito jarjestyy teilla? Ja paalle viela zumbailut? Ei ihme jos vasyttaa valilla..

Hillevi
79/62 | 

Pakko kertoa oma kokemus juurikin tältä päivältä: yöllä kuopukselle nousi kuume ja aamulla töihin soittaessani mietin, että vieläköhän ne uskoo että mulla lapsi on oikeesti taas kipee...oon joutunu tässä syksyn mittaan näitä ilmoituksia tekemään ikävän usein. Varmaan tuo päivähoidon aloitus osasyyllinen meille pesiytyneisiin pöpöihin. No, päivän mittaan sitten menetti kyllä merkityksensä se, mitä työkaverit ja esimies mahdollisesti miettii mun poissaolosta. Kuopus kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan, oli kuumekouristeluiden jäljiltä sininen ja veltto. Sillä hetkellä, kun pitelin lasta sylissäni, niin todella pelkäsin, että se kuolee siihen...Kertakaikkisen pelottava kokemus!

Toivottavasti teillä ollaan jo tervehtymään päin. Jaksamisia lasten sairastelun ja töiden kanssa sinnekin!

AnnuMamma
80/62 | 

Johanna, jaksamista sinne!
Ja on tosi kurjaa, jos työmoraali on oikeasti siellä löyhä! Toisaalta, nyt on oikeastikin flunssakausi.. mutta silti, ihan pepusta jos siellä muut rötvää!

Ja sä oot muutenkin mennyt aika pienen lapsen äitinä töihin, että uskon kyllä että sapettaa, jos jotkut krapuloissaan sitten skippaavat työpäivän.

Voimia ja tsemppiä sinne! Ja Ainuskalle parantavat halit! <3 (halkaistu sipuli sängyn päädyssä kuulemma helpottaa flunssaista vauvaa, ite ei oo vielä päästy kokeilemaan mut moni vannoo sen nimeen.)

Uuden Kuun Emilia
81/62 | 

Hahaa! Mä olen kuule kaksi viikkoa herännyt lähes joka aamu seitsemältä, kun soitetaan tuurailemaan sairaslomia. Aina en tietty pääse, kun Niilolla ei ole hoitajaa, mutta eilen viimeksi kävin ihan leipätyössä. Ja hassua, kun aina saa tuurata samat hoitajat :)
Mä olen ihan tykännytkin käydä töissä piipahtamassa, mutta kyllä vakkareista huomaa, että harteilla on useamman saikkulaisen duunit.

Voimia, voimia! Yritä jaksaa, ja jos et jaksa, niin sitten et jaksa :)
Ainolle pikaista paranemista!

Selma
82/62 | 

Voimia viikonloppuun! Aina kun mulla menee hermot töissä enkä jaksais niin mietin tulevaa palkkaa ja jotain kivaa mitä olen halunnut ja kuinka pääsen ostamaan sen ehkä nyt. Mulla on onneks tosi kiva työporukka ja siitä ja niistä työnkohteista tulee kyllä iloa ja onnistumisiakin. Mut ymmärrän kyllä, ettei kiinnosta tehdä monen töitä ja olla kovan paineenalaisena.
Ja vaatteet taas hienot ja epraa kuinka kaunis ihminen voi olla irvistäessäänkin:)

Mrs Munster
83/62 | 

Ei mitaan rentouttavaa viikonloppua edessa. Samassa pulkassa ollaan: toita, samalla alalla viela ja kiiretta varmasti pitaa! Yhdyn kylla tuohon alemapaa kuvaan. Tympasee (ja meidan pikkuinen itkee hampaita, eli itsellakin pari huonosti nukuttua yota takana)

Heli
85/62 | 

No eipä kantsi olla kade. Mä olen kaupassa töissä, arvaa vaan tehäänkö sielläkin viikonloput läpeensä töitä.. No, tää viikonloppu sattuu olemaan mulla vapaa, mutta ens viikonloppuna olenkin sitten töissä molemmat päivät. Plääh, todellaki!!!

Anu
87/62 | 

Oi voi...tsempityksiä täältäkin!
Itse toki toivoisin melkein olevani asemassasi:)
(Nyt kun sain tänään viimeisen niitin, eli lapun kouraan, että rahaa ei tule sitten mistään.)

Ja tuo Hillevin kommentti...ihan mahdottoman paljon myötätuntoa ja kaikkea mahdollista!!! Tuo huoli pikkuisestaan on jotain niin...ei edes sanoja siihen.

Ainolle pikaista paranemista ja onhan se viikonloppu pian taas ohi ja pääset hoitamaan pientä prinsessaa:)
Semmoinen virtuaalirutistus kaikille:)

kalamuija ja lappilifestyle
88/62 | 

Samassa veneessa ollaan! Just tollainen olo ja sama ongelma. Taalta tøista kirjoittelen nytkin.
Ai siellakin "egenmeldingsesonki"? Sama taalla. Tai siis taalla on aina. Ja samat hoitajat tietysti!!
Mutta ei me suomalaiset osata lahtea tohon samaan veneeseen.. etta kun muutkin ni makin! Tyomoraali
on vahan korkeampi kuin paikallisilla. Tanaan kylla vakavasti mietin josko sen ensimmaista kertaa tekisin, mutta taalta sorvin aaresta taas itseni løysin:)
Onko teidan kunnassa Suomen itsenaisyyspaiva palkallinen suomalaisille. Ma kuulin etta taalla olisi. (Bærumissa oli kun tyøskentelin siella 8v sitten). No hain sitten "permisjon med lønn" ja tanaan løysin lokerikostani vastauksen.. oli hyvaksytty, mutta uten lønn! Ja mun vuorokin oli jo annettu sijaiselle. Eika edes kysytty, etta haluanko sen vapaaksi kun siis palkattomana sita tarjoavat!!! V...u! No ei mitaan. Mielellani olen sen yhden yøn pois toista, mutta sapettaa taa politiikka taalla. Tossa yksi syy miksi harkitsin "omaa lomaa" nyt ekaa kertaa ja toinen syy on, etta vasyttaa ihan sutena. Taalla on kaaaaaamoooos!!! Koitetaan jaksaa!

Juuli
89/62 | 

Hei! Löysin oikeastaan tänään blogisi, pari kertaa olen siihen aikaisemmin törmännyt mutta en ole jaksanut/viitsinut tarkemmin lukea. Nyt sitten tuskaillessani tylsyyttäni päätin tutustua blogiisi paremmin, ja olin aivan myyty. Vanhakin blogi tuli selailtua. Tyylisi on hyvin pitkälle samanlainen kun minulla, rakastan neuleita ja voi sanoa olevani erittäin kateellinen neulomistaidoillesi :D Kyllä minulta palmikkoneulekkin jopa onnistuu, mutta mielenkiinto meinaa lopahtaa isoissa töissä. Kuitenkin innolla luin neuleohjeet bonzoon ja kauluriin, jos vaikka joulunpyhinä saisi aikaiseksi ;) Sisustusvinkkejä sitten joskus omaan taloon napsin jo nyt. Minusta on myös mahtava huomata, kuinka teet lastesi kanssa esim. retkiä luontoon ja sinusta paistaa iloisuus ja tyytyväisyys. Olisimpa minäkin sitten tulevaisuudessa noin reipas ja jaksava äiti :) Ainahan on myös vaikeampiakin hetkiä, joita ei tänne blogiin juuri tule kirjoiteltua. Myös itsestäsi huolehtiminen ja tyyliin panostaminen on mahtava huomata, itsellä kun tulee liian usein ne tuulihousut vetästyä jalkaan. Ilta kyllä piristyi huimasti, ja saa olla aivan eri tuulella lukemisen jälkeen. Kiitos ja jatkossakin tulen mielenkiinnolla lukemaan postauksiasi :)

Piia
90/62 | 

Heippa, en ole ikinä ennen kommentoinut sun blogia, mutta kerta se on ensimmäinenkin. :)

Tsemppiä, kyllä sä tästä viikonlopusta suoriudut! Mulla on sellanen systeemi, jonka olen kihitellyt juuri niiden tilanteiden varalle, kun ei millään viitis/haluais/jaksais, mutta kun vaan on paakko. Homma menee näin: nipistä pari minuuttia yksin-aikaa, hengitä syvään, sano itsellesi, että hei, kyllä mä tän klaaraan, pari päivää menee nopeesti ja sit taas helpottaa. Sitten pitää vielä luvata itselleen yksi pyjamapäivä (tätä ei edes ole sit pakko pitää, jos ei olekaan tarvetta, tärkeintä on muistuttaa itseään, että näinkin voi tehdä), jotain ihanaa kotona leivottua ja valtava kupillinen hyvää teeetä. Ja alottaa työt. Toivottavati toimii sullakin. :)

Olet ehkä aiemmin kertonut, mutta en kun en nyt löytänyt mistään, että mistä tuo tapetti on, jota on tämän postauksen kuvan seinässä? Todella kaunis!!

kalastajanvaimo
91/62 | 

:D Niin kurjaa että tää on väsynyttä aikaa, kun juuri joulun alla ois ihanaa nautiskella ja "tuntea itsensä rauhalliseksi ja onnelliseksi" ;)

kalastajanvaimo
93/62 | 

Tsemppiä tsemppiä, kyllä siellä töissä sitten ihan kivaa kun sine ensin jaksaa raahautua ;)

kalastajanvaimo
94/62 | 

Näin on! Tänään lähdenkin yhden kuntoutettavan kanssa pikkujouluihin, et ei voi valittaa! :))

kalastajanvaimo
95/62 | 

napunapunapunapu :P mikäköhän ammatti ois kannattanut valita, jotta työltä välttyis.... ;) Eiköhän kaikissa oo onkelmansa.

kalastajanvaimo
96/62 | 

Ajatella, huomenna on jo sunnuntai!!! Harmi vaan että vuoro kestää aika tarkalleen sunnuntain loppuun asti eli kl 22.45..... huoh ;D Mulla on onneksi kotona mies, jotta pääsen töihin ;)

kalastajanvaimo
97/62 | 

Oi ei no just tätä mietin tohon "ammatinvalintakysymykseen" vastatessani; mun työssä voi sentään jättää hommat toisille jos on tarvis... Sulle vielä enemmän jaksuja, toivottavasti viihdyt kuitenkin työn parissa! :)))

kalastajanvaimo
98/62 | 

Kiittis! Nyt tein kortteja ohuilla pastelliliiduilla, mutta suosittelisin kyllä (ja aina ennen olen käyttänyt) puuvärejä; niillä saa tarkempaa jälkeä eikä sotke. Nyt en löytänyt mistaän laatikoista tähän hätään ;)

kalastajanvaimo
99/62 | 

Juu kyllä vain ensi viikko on taas löysäilyä suureksi osaksi ;) Seuraavana viikonloppuna täytyy tehdä jotain kivaa :))

kalastajanvaimo
102/62 | 

Totta, totakin on hyvä ajatella, että mulla sentään on työ. Muutenkin kiva kommentti, kaikkeen auttaa aina niiden hyvin asioiden ajatteleminen! Turha kurjissa pikkuseikoissa on pyöriä! :))

kalastajanvaimo
103/62 | 

Haha :D Joo mun vähän niinkuin oikea työ on sairaanhoitajana pienellä kuntoutusosastolla :)

kalastajanvaimo
104/62 | 

Juu olen sairaanhoitajan hommissa, aloitin mammaloman jälkeen nyt syksyllä, mutten tee virallisesti kuin noin 30% virkaa eli siis 30% virallisesta viikkotuntimäärästä (38.5). Jumppaohjailut on sivutyötä, tai sanotaanko harrastus :) Miehellä on kotikonttori ja pystyy aika hyvin joustamaan lastenhoidon kanssa. Pyrin kuitenkin tekemään paljon viikonloppuja, jolloin mies on vapaalla...

kalastajanvaimo
105/62 | 

Oi ei.... :((( Tollasta en koskaan haluaisi joutua kokemaan :(( Ainolla on ollut ihan tavallista flunssaa ja kuumetta, kyllä se jaksaa aika normaalisti touhuta, mutta yöt on levottomia. Eli ei mitään ton kaltaista :( Kamalaa olisi jos töihin menisi vaikka lapsi olisi todella kipea... Toivottavasti teilläkin menee jo paljon paremmin!!!

kalastajanvaimo
106/62 | 

Niin no, ei täällä yleensä näin paljon ole sairastelua kuin nyt -ja kuten sanoit, on flunssakausi. Varmasti suurin osa on ihan oikeasti kipeitä. Kiitos kiitos. Pitää varmaan kokeilla sipulia hih :)

kalastajanvaimo
107/62 | 

Heh niinhän se on.. ne on onnekkaita kun on tollanen hyvä sijainen kelle soittaa, meillä on jotenkin tosi vähän... Melkein pitää vakkareita soitella -raukkoja.
Munkin mielestä on yleensä pelkästään kiva käydä töissä "Piipahtelemassa" kun en kuitenkaan täyttä työviikkoa tee. Se on vähän niinkuin lepuutusta tästä kotityöstä ;)
Aino kiittää, ensi yö menee varmasti jo rauhallisemmissa merkeissä! :)

kalastajanvaimo
108/62 | 

Kiittis, meilläkin on oikeesti tosi kivoja työkavereita ja viikonloppuina usein yritetäänkin keitellä kahvia vähän enemmän ja pitää rauhallisempaa tempoa :) Jos on tarpeeksi väkeä töissä ;)

kalastajanvaimo
112/62 | 

Thanks, rinsessa on aika kovasti huudellut yöllä, mutta ensi yö meneekin jo varmasti paljon paremmin ;))

kalastajanvaimo
113/62 | 

Kiitos Anu olipas lämpöinen ja mukava viesti vaikkei sullakaan nyt kivoiten oo asiat :( Täytyy olla onnellinen etta työpaikka on.... Halit <3

kalastajanvaimo
114/62 | 

Hih ei täällä taideta itsenäisyyspäivästä tietää... muistaakseni koko kunnassa asuu alle kymmenen suomalaista ;) Mutta olipas ärsyttävä toi lomapäiväjuttu!!!
Juu siellä on varmaan melkoisen pimeää... :O Koita jaksella, ei tässä muuta voi sanoa :D

kalastajanvaimo
115/62 | 

Hauska kuulla Juuli!!! :) Todella kivaa palautetta, mulle tuli kanssa tästä hyvä mieli :) Tervetuloa vaan uudelleenkin <3

kalastajanvaimo
116/62 | 

Oi miten hyvä systeemi :) Ja ihan totta toi pyjamapäivän lupaaminen; usein auttaa jo tieto, että sen vois pitää! Oh, kuulostipa loistavalta teet ja kaikki :D Toimii ihan satavarmasti!
Tapetti on Tapettitalon Lukko. Se on kaunis :)

SuviMaria Design
118/62 | 

Niin paljon tsemppiä sinne!! Kurja juttu kun pitää selviytyä vajaamiehityksellä. Itsellä on kokemusta pikahälytyksistä tiskin taakse, kun olin opiskelujen ohella tavaratalon "varamiehenä" . Silloin sopi vallan mainiosti extempore-työvuorot, nyt äitiyslomalaisena on vähän eri kuviot. Omaa pikkufirma sopii kuvioon joustavuutensa takia, mutta kun sais ne iänikuiset opiskelutkin jossain vaiheessa kasaan. Wanted aupair ihmis- ja eläinlapselle! Tai jos totta puhutaan niin mä voin kovin mielelläni hoitaa nuo lapsoset, jos aupair viittis hoitaa mulle sen tutkintopaperin käteen =D

Emma
119/62 | 

Komppaan edellistä, näin opiskelijana ei yhtään harmita jos soitetaan ja pyydetään lähtemään töihin vaikka heti :) Että ajattele sitä puolta, ei ne herätettävät varmasi aina suutu :D Itse tykkään sivutöistäni ihan älyttömästi ja harmittaa että hiton koulu on tiellä enkä voi aina tehdä kun olisi tarvetta (niin rahalle kuin minulle :D)...

Tulevana toimintaterapeuttina ois kiva joskus kuulla enemmän sun työpaikasta! Ei tietenkään mitään liian yksityiskohtaista, mutta lähinnä kuntoutussysteemeistä teidän päässä. Ehkä liippaa vähän kauas sun blogin teemasta, mutta ainahan sitä kysyä voi :) Tsemppiä viikonloppuun!

happy
120/62 | 

Eiköhän noita sairausulomien sijaistuksia oman työn ohella ole ihan joka alalla. Onneksi hoitajan työssä voi aina soitella ja saada sijaisia poissaolijoiden tilalle. Itse teen niin speciaalia erityisosaamista vaativaa asiantuntijatyötä, ettei mun työkavereita ole noin vain korvattavissa.

heikki
121/62 | 

Pakko ksanoa, että toi Lukko tapetti on sitten niin maan perkuleen hieno !!!

HV76

minna
122/62 | 

eks sun mies tee siellä kotona yhtään mitään? jotenki tosta postauksesta saa semmosen kuvan, että sä itse sitä pentua hoidat. Oot aikasemmin kirjotellu ettei oo lasten takia jäänyt aikaa lempi harrastuksille ja että lasten isä on ylpeä siitä kun hoitaa yksin lapsia muutaman tunnin?? Mahtoko olla isyyslomalla lainkaan?? Voi luoja mua säälittää tommoset naiset

Lucas Schwingel
123/62 | 

You completed certain fine points there. I did a search on the issue and found mainly persons will consent with your blog.

Best Health Insurance Provider
124/62 | 

Find her a handful of Shakespeare Ugly-Stik wagering action the fishing rod having PENN senator 6/-8/ fishing reels on them in addition to rig these for 30# series to your small striper if trolling (let me relaxation my personal status about these kind of stations) structure greater stations get yourself a couple PENN Tuna Twigs or even the Ugly-Stik Bigwater Vessel rod associated with a new PENN 14/-16/ rigged by using 50#-80# line along with yourself one of the roughest installations on the market most of these setups are used to bring sets from Marlin and also Bluefin Tuna to several one hundred dollars pound sharks

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014