Terassilla

mokkajäljitelmähame Part Two / neuletoppi Henri Lloyd

 

Päivän asun molemmat osapuolet ovat tällä kertaa reilusti kymmenen vuotta vanhoja. Part Twon hameen löysin kerran rahattomana lukiolaisena puolen hinnan alesta ja vaikka (marka-aikainen) hinta silloin tuntui alennuksenkin jäkeen kamalan isolta, niin ostin. Eikä mennyt hukkaan. Hame on ollut käytössä joka vuosi ja jokunen ehkä muistaa sen lainahameena - tämä hame on jostain syystä valikoitunut aika pankkiin laina-asioissa! 

Yhdistelmä nuden (tai luonnovaalean, beigen ja ruskean) eri sävyjä on mun mielestä aivan ihana kesäasu. Ja siihen sopii tottakai loistavasti punaiset huulet! Oikeastaan melkein pakollinen piste iin päälle. :) Niistä huomenna sitten lisää, nyt on pakko mennä nukkumaan. Go natt! :))

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

Ansa
1/14 | 

Hitsit, että simppeli ja hyvännäköinen asu. Ja jo mietinkin, että onko "lainahame" :D 

Ansa

Noora K.
3/14 | 

Hei, mulle tuli kans heti ekana mieleen, että lainahame on päässyt käyttöön. Hauskaa, mitä sitä sattuukaan jäämään mieleen. :D

Seija
5/14 | 

Siis siintääkö tuolla meri? Saatte nauttia siitä omalta terassilta? Iiiihaanaaaa!!

Yks mun kesän parhaimpia asioita on syödä aamiainen mökin terassilla ja katsella merta, tyynenä tai vaahtopäisenä : ).

Kesä on!

-seija

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012

Joo ja miestä harmittaa iso syreenipensas justiinsa merinäkymän tiellä... ;) mun mielestä se on ihanan vihreä suoja terassille... Mutta olisi ehkä parempi toisella puolen terassia ettei juuri merinäkymän tiellä! :D Olen nyt istuttanut villiviiniä (?) josta on tarkoitus kasvaa vihreä suoja ympäri terassia muuten  ja jos se onnistuu niin saatan suostua syreenin poistoon... Katsotaan :)

Muuttuvakotini Päivi S
6/14 | 

Ihana asu ja ihana tunnelma teillä siellä terassilla. Ihana tuo vanha penkki...vähän samanlaista hakenut meille makuuhuoneeseen.

teresa79
7/14 | 

Voi teillä on sielä kesä meillä vaan vettä vihmoo..

Miten muuten kävi terassin verhojen, luovuitko niistä vai eivätkö näy kuvissa? ja olivatko taivasalla vai onko terassi katettu osittain?

Jenni
8/14 | 

Lainahame oli ensimmäinen lukemani postaus! Sen jälkeen selasin taaksepäin ja luin alusta asti koko blogin. Edelleen roikun mukana :)

Jenni

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010