Terassilla

mokkajäljitelmähame Part Two / neuletoppi Henri Lloyd

 

Päivän asun molemmat osapuolet ovat tällä kertaa reilusti kymmenen vuotta vanhoja. Part Twon hameen löysin kerran rahattomana lukiolaisena puolen hinnan alesta ja vaikka (marka-aikainen) hinta silloin tuntui alennuksenkin jäkeen kamalan isolta, niin ostin. Eikä mennyt hukkaan. Hame on ollut käytössä joka vuosi ja jokunen ehkä muistaa sen lainahameena - tämä hame on jostain syystä valikoitunut aika pankkiin laina-asioissa! 

Yhdistelmä nuden (tai luonnovaalean, beigen ja ruskean) eri sävyjä on mun mielestä aivan ihana kesäasu. Ja siihen sopii tottakai loistavasti punaiset huulet! Oikeastaan melkein pakollinen piste iin päälle. :) Niistä huomenna sitten lisää, nyt on pakko mennä nukkumaan. Go natt! :))

 

Kommentit (14)

Ansa
15/14 | 

Hitsit, että simppeli ja hyvännäköinen asu. Ja jo mietinkin, että onko "lainahame" :D 

Ansa

paula
17/14 | 

Ihan mielettömän upea toi teidän terassi!

Noora K.
19/14 | 

Hei, mulle tuli kans heti ekana mieleen, että lainahame on päässyt käyttöön. Hauskaa, mitä sitä sattuukaan jäämään mieleen. :D

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
20/14 | 

Joo mun oli pakko mainita se kun arvasin että moni varmaan muistaa lainahameen :'D Jotkut hassut asiat tosiaan jää mieleen...!

anu juva
21/14 | 

Aivan ihana tunnelma ja harmonia teidän terassilla....rentouttavaa :-)

Seija
23/14 | 

Siis siintääkö tuolla meri? Saatte nauttia siitä omalta terassilta? Iiiihaanaaaa!!

Yks mun kesän parhaimpia asioita on syödä aamiainen mökin terassilla ja katsella merta, tyynenä tai vaahtopäisenä : ).

Kesä on!

-seija

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
24/14 | 

Joo ja miestä harmittaa iso syreenipensas justiinsa merinäkymän tiellä... ;) mun mielestä se on ihanan vihreä suoja terassille... Mutta olisi ehkä parempi toisella puolen terassia ettei juuri merinäkymän tiellä! :D Olen nyt istuttanut villiviiniä (?) josta on tarkoitus kasvaa vihreä suoja ympäri terassia muuten  ja jos se onnistuu niin saatan suostua syreenin poistoon... Katsotaan :)

Muuttuvakotini Päivi S
25/14 | 

Ihana asu ja ihana tunnelma teillä siellä terassilla. Ihana tuo vanha penkki...vähän samanlaista hakenut meille makuuhuoneeseen.

teresa79
26/14 | 

Voi teillä on sielä kesä meillä vaan vettä vihmoo..

Miten muuten kävi terassin verhojen, luovuitko niistä vai eivätkö näy kuvissa? ja olivatko taivasalla vai onko terassi katettu osittain?

Jenni
27/14 | 

Lainahame oli ensimmäinen lukemani postaus! Sen jälkeen selasin taaksepäin ja luin alusta asti koko blogin. Edelleen roikun mukana :)

Jenni

Vierailija
28/14 | 

Sauma yllä sauma alla jalla-jalla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010