Päivät uuden työn alettua on mennyt vähän näin. Auringon noustessa töihin ja laskiessa kotiin... Mut eikö ollut fantastinen auringonnousu tänään? Sen huomaa jo heti jo herätessään ja olohuoneen puolelle kurkatessaan; koko tupa on kauniin punertavan keltaisen valoinen. Ja työmatkaa värittää vielä melkein yhtä hienot sävyt. Mun työmatka on tosin lyhentynyt sellaseen muutamaan minuuttiin, ettei siinä paljon muuta ehdi näkemään kuin just nää kuvat :) Mut mikä ehkä parasta, meidän työhuoneista on oikeastaan ihan yhtä upeat näkymät merelle; kokonnuttiin heti aamusta parhaaseen näköalahuoneeseen (se ei oo valitettavasti mun ;)) aamukahveille tänään... Että on tässä marraskuussakin puolensa.

Yksi rouva just sanoi jumpassa miten sen mielestä marraskuu on yksi kivoimpia kuukausia. Voi olla hyvällä omalla tunnolla vähän laiska ja hidas ja kotioloissa. Odotella joulun aikaa ja poltella kynttilöitä. Sen mielestä esimerkiksi tammikuu on paljon pidempi ja ikävämpi. Ihan totta! Marraskuu on sitäpaitsi loistoaikaa kutsua ystäviä viinilasillisille. Nautiskella vähän eksrtaa kaamosmasennukssen ehkäisyn nimissä ;) Täytyykin suunnitella jotain kivaa pientä viikonlopuksi... :P

Kivaa, hidasta keskiviikkoiltaa <3

Kommentit (35)

tyttö :)
36/35 | 

Ihania kuvia ihanan näkönen paikk tuo norja mitä oon näistä sun kuvista kattellu. Täällä suomessa on kyllä myös ihan kaunista ainakin tähän aikaan kun on saman näköistä kuin tokassa kuvassa.

Riuska
37/35 | 

Häh?! Mikä uusi työ? Multa on mennyt ihan ohi? ;D käyn päivittäin ihailemassa ihanaa blogiasi ja kuvia, kiitos niistä:) olet ihana<3

kalastajanvaimo
38/35 | 

Joo ei haittaa toi lyhyt työmatka ollenkaan ;) Maisemien ihastelua voi onneksi jatkaa työpaikalta!

kalastajanvaimo
39/35 | 

Merimaisema on kyllä luksusta, ihan totta. Yleensäkin kaunis luonto maisemana tekee ihan ihmeitä....

kalastajanvaimo
40/35 | 

Tänään ei ollut taas ollenkaan tollaista valoa ;) Kivaa viikonloppua Tina!!!

kalastajanvaimo
43/35 | 

Kiitti Sara, joskus on pakko ottaa kamera mukaan ulos vaikka lyhyellekin työmatkalle kun valo on vaan niin kaunis... ei voi saada huonoja kuvia ;)

kalastajanvaimo
44/35 | 

Kiitti kommentista! Työ on lähtenyt sujumaan hyvin, kiitos kysymästä :) Sain tosian aloittaa vähän helpommissa tehtävissä eli ihan vaan tavallisten norjalaisten lasten kanssa, joten tää onkin paljon helpompaa kuin aluksi luulin (maahanmuuttajia)... katotaan miten tää tästä nyt sit kääntyy, et jäänkö tähän hommaan vai siirrynkö sinne minne oikeastaan kuulun... Mut en ole kyllä kauheasti jännittäjätyyppi, tykkään valmistautua mahdollisimman hyvin ja jännittää mahdollisimman vähän :P Eikö me kaikki? ;) Huh, on tässä vähän jännääkin ollut, mut suurimmaksi osaksi superkivaa.

kalastajanvaimo
49/35 | 

Joo varastoi tosiaan.... Sitä ei koskaan voi saada liikaa...! Hauska saada postia ihan maailman toiselta laidalta, kiitti! :)

kalastajanvaimo
51/35 | 

Kiitos!
Niin on, ihan ihanaa :) Viikonlopuksi taas oikein kunnon tunnelmavalaistukset kotiin :)

kalastajanvaimo
52/35 | 

Olen nyt aloittanut terkkarina lasten neuvolassa :) Ihan vasta pari viikkoa sitten, että tuore juttu josta en ole juuri edes kirjoitellut, kerran vaan vähän maininnut, vaikea löytää mistään :) Kiitos, kivaa viikonloppua!

kalastajanvaimo
54/35 | 

Voi kiitti Riuska!! Joo olen aloittanut tosiaan terveydenhoitajana lastenneuvolassa ihan tovi sitten, mutta ei siitä täällä kovasti oo ollut juttua :) Kiitos <3

Ansa
57/35 | 

Mää jaksan katsella näitä sun maisemakuvia aina vaan. Ja tosiaan, hieno valo on näissä. :)

Tuo sun aiempi postaus uusien ystävien saamisesta oli kiva. Itse oon huomannut, että lasten myötä on tullut monta monta uutta ihanaa tuttavuutta. Se on aina kiva tunne kun joku kysyy jumppaan tai kahvittelemaan. Sitten on alkanut just itsekin ajattelemaan, että miksi ei kysyisi vaikka ensin tuntuu ettei kehtaa.

Mites uusi työ on lähtenyt sujumaan? Onko jännittänyt vai oletko ollenkaan jännittäjätyyppi? :)

Ihanaa loppuviikkoa sinne!

Minttu
58/35 | 

Upeita kuvia, kyllä tuollaisissa maisemissa on kiva mennä töihin ja mieli piristyy.

~M~
59/35 | 

Hienoja kuvia. Tykkään just aamu auringosta ja sit kun se taas laskee iltaisin. Taivas on niin ihanan värinen silloin.
Mukavaa iltaa myös sinulle!

Elisa
60/35 | 

mielettömiä maisemakuvia!:) oon ajatellu marraskuuta jotenki ikävä kuukautena, mutta ehkä tää ei ookkaan niin paha, joulun odotus ja laiskottelu saa sen näyttämään paremmalta;)

Anna V.
61/35 | 

Täällä maailman toisella laidalla ei ihan vielä eletä keskiviikkoiltaa, mutta kiitos kuitenkin! ;)

Toivottavasti mekin ehditään palattuamme vielä nautiskella tuollaisesta valosta, ennen kuin talven pimeys tosissaan iskee. Täytyy koittaa varastoida tuota aurinkoa niin kauan kuin voi.

CarpeDiemEllu
62/35 | 

Yhdyn edellisiin kommentteihin kauniista työmatkastasi! Mutta vielä enemmän olen tuon tapaamasi rouvan fiksun ajatuksen kannalla! Ehdottomasti ystävät viinille ja nautitaan pienestä pysähdyksestä ja odotellaan joulua.

Teeu
64/35 | 

Todella kaunista! Meri on kyllä sellainen elementti mitä ilman en itsekään osaisi elää, antaa voimaa ja toisaalta taas rauhaa. :)

Tina's
65/35 | 

Mikä valo!

Miten upeaa, että töissä voi ihailla merinäköalaa <3 Mukavaa keskiviikkoiltaa sulle, Johanna :)

Sara
66/35 | 

Aina kun sä postittelet näitä kuvia teidän kotoa avautuvista maisemista, mulla tulee vahvemmin ja vahvemmin sellainen tunne, että haluan asua jossain kauniissa paikassa. En enää sekuntiakaan jaksaisi katsella vastapäistä taloa ja tuollainen merimaisema vasta olisikin luksusta.

AnnaW
67/35 | 

Kauniit on maisemat työmatkallasi! Harmillisen lähellä työpaikka on tietysti tällaisina aamuina, kun maisemia voisi ihailla pidempäänkin...sitten, kun sataa räntää ja taivas on harmaa, niin sitten se on ehkä mukavan lähellä ;)

Täälläkin suunnalla rentoudutaan, fiilistellään, oleskellaan, ihan vähän odotellaan ja himpun verran suunnitellaan...on marraskuu aika ihana <3

kalamuija
68/35 | 

Onnea uuteen työhön:)
Joo nämä norjalaiset tosiaan odottavat innolla kaamosta. voi vain koossailla:) ON se kyllä totta. Ihanaahan se on kun voi sytytellä kynttilöitä ja ottaa rennosti:)

Stella
69/35 | 

Kiitos ihanasta blogista. Tulee niin ikävä Norjaan takaisin kun katselee noita kuvia maisemista ja taloista :) Suomeen muutin takaisin pari vuotta sitten. Sairaanhoitaja minäkin :) Teetkö yhä töitä sairaanhoitajana vai olenko ymmärtänyt väärin? Olen hetki sitten löytänyt blogisi ja en millllänän pystynyt kaikkia vanhoja postauksia lukemaan :) Mukavaa päivän jatkoa!

Johanna
70/35 | 

Hauskaa, olen itsekin juuri tullut siihen tulokseen, että se, mistä saa voimaa, on meri ja luonto. Luonto nyt ylipäätään, ja meri antaa voimaa luottaa että selviää mistä vain.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram