-vuoden tähän asti paras biisi.

 

takki Benetton / villaneule Gant / 70-luvun nörttifarkut 7 for all mankind / snood Part Two

Tänään halusin oikeastaan ennen kaikkea -päivän asun lisäksi- jakaa teidän kanssa parhaan pitkään aikaan kuulemani biisin. Ja se ei oo edes zumba-/lattarimusaa, aika hyvin ;) Se on vaan tosi kaunis, rauhoittava, mukaansatempaava, inspiroiva... Sen taustalla pyörii kaunis video ja se on saanut minut niin hymyilemään kuin kyynelehtimäänkin. Sellanen kappale, jonka toivon teidänkin kuulevan. Ei ollenkaan mitään isoja ennakko-odotuksia, mut kuitenkin... ;)

Hyvää viikonloppua, Dido: No Freedom <3

Kommentit (24)

29/24 | 

Hei Johanna! Kiitos blogista ja nyt tästä biisilinkistä. Aion käyttää sitä huomenna saatemusiikkina, kun annan miehelle synttärilahjaksi matkan varjoliitämään Pohjois-Italiaan. Minä mukana. :) Lapset jää isovanhempien hellään huomaan. Ihanaa!

No Love without freedom-No freedom without love

31/24 | 

Hei Johanna! Olisi kiva, jos kertoisit mitä suosittuja blogeja siellä Norjassa on? Ulrikke Lundin tiedän, mutta olisi kiva lukea uusia tuttavuuksia :) Mitä norjalaisia blogeja sinä luet (jos luet)? :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
32/24 | 

Haha, en mitään ;D En edes Ulrikkea ;) Täytyy kai alkaa tutustumaan :P Mun lukemat blogit on itseasiassa tosi harvassa... Mut ois kyl kiva ihan teitä ajatellen vinkkailla suosituista norjalaisista!

33/24 | 

Halusin kiittää hienosta postauksesta. Biisi todellakin r a u h o i t t i. Ei sillä, ettäkö luulisin, että ajattelit eilistä kommenttaini tuota postausta tehdessäsi, vaan haluan vain yhtä lailla antaa myös ruusuja kun siihen on aihetta. Nyt siihen oli aihetta.

Toivottavasti en aiheuttanut pahaa mieltä....

T: Mrs.Brown

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
34/24 | 

Kiitos <3 Ei kuule mittään, mutta kyllä tää lämmitti mieltä :) Sulta tulee aina kivaa palautetta (se krittiikkin siis kivasti esitettyä), ei voi pahoittaa mieltä :)) Ihanaa kun on tällasia vakkarikommetoijia kuin SINÄ <3

35/24 | 

Hei, 

 

En ole seurannut kommenttibokseja niin en tiedä onko joku jo kysynyt tätä, mutta eikö blogissasi enää ole tunnisteita? Siis esim. Käsityöt tms. jota klikkaamalla pääsisi kaikkiin aihetta koskeviin postauksiin?

 

t. Hanneli

41/24 | 

Sulla on kyllä aina niin kauniita asukuvia sinusta! Ihan tosi ammattimaisia. Miten ihmeessä sä saat niistä niin upeita? Otatko sä itse jollakin itselaukaisijalla ne, vai mies vai joku muu "hovikuvaaja"? Ne on ihan ku jostain katalogista. :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
42/24 | 

No voi kiitti! Muokkaan kuvia Photoscapella; lähinnä valoitusta ja filtteriä. Kokeile sitä joskus :))

ps. en oo koskaan tyytyväinen mun miehen ottamiin kuviin... eikä se oo kovin kärsivällinen... ;)

43/24 | 

Hei pääsekö muut lukemaan kommentteja ja kommentoimaan mobiiliversiolla? Minä en, ja aika usein kännykällä blogeja selaan...

45/24 | 

Eksyin blogiisi jostain syystä vasta sen ilmestyessä tänne menaisten sivustolle. Hieno blogi, todella kauniisti tehty. Oikea ilo lukea!

48/24 | 

Siis niin ihana tuo kappale!!! Kyyneleet vaan valui kun sitä kuuntelin. Ja ihana video! Kiitos linkistä ja muutenkin ihanasta hyvänmielen blogista!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram