For Nenäpäivä

Olikohan se viime vuonna, kun tein tämän viimeksi...? Vai toissa vuonna (ei kai viime vuosi jäänyt välistä?) Vai kolme vuotta sitten, hups...? Vuodet menevät niin nopeasti; saattaa olla kolmekin vuotta sitten.

Myin silloin kaksi laatuneuletta Nenäpäivän hyväksi. Nenäpäivähän alkaa olemaan jo perinteeksi muodostunut hyväntekeväisyykeräys, jossa mukana ovat Suomen UNICEF, Kirkon Ulkomaanapu, Suomen Punainen Risti, Pelastakaa Lapset,
Plan Suomi Säätiö, Fida International, Suomen Lähetysseura, Solidaarisuus ja SASK. Nenäpäivä-keräyksen tuotto jaetaan tasan järjestöjen kesken. Avustusvarat käytetään kehitysmaiden lasten koulutukseen ja terveydenhuoltoon sekä elinolojen parantamiseen.

Tällä kertaa laitan Teille myyntiin seuraavat hyväkuntoiset ja -laatuiset kaunokaiset:

1) Odd Molly klassikko, Remix -paitis puuvillaa, satiininauhalla. Koko 1, mutta reilua kokoa ja vastaa parhaiten kokoa 38. Pari kertaa käytetty.

2) Aito islantilaisneule 100% islantilaista villaa ja puunapeilla; on mulla päällä tossa profiilikuvassa. Koko L, valitettavasti mulle liian suuri tullakseen aktiiviseen käyttöön. Lämmin!!

3) Only tummanharmaa paljetti-college. Mulla on ihan samanlainen vaaleanharmaana; ostin kerran kun sai kaksi yhden hinnalla :) Tätä ei ole koskaan käytetty. Koko L, mutta tykkään omastani vähän reiluna. Sopii oikeastaan kaikille S-L -kokoisille.

4) ChillNorwayn superlaadukas untuvatoppatakki, unelman kevyt ja -pehmeä ja kyynärtaipeessa nahkavahvikkeet. Kauns oliivinvihreä sävy. Sain tänä vuonna vihreät talvitakit niin Henri Lloydilta kuin Chilliltä ja koska HL on jo käytossä, saa joku teistä tämän ihanuuden :) Koko Small; 36-38. Löytyy myynnistä myös täältä.

***

Myynti tapahtuu huutokauppana Facebookin kautta. Tiedän, että kaikilla ei ole Facebook -tiliä, mutta se on mulle helpoin tapa ja kehotan teitä Facebookittomia lainaamaan jonkun toisen tiliä tai perustamaan vaikkapa väliaikaisen tilin mikäli ehdottomasti haluatte osallistua huutokauppaan. Tykkääminen Kalastajan vaimo -FB-sivusta ei ole millään muotoa pakollista; huutaa saa vaikkei tykkäisi!

Klikkaamalla tekstin tuoteotsikoita pääset katsoman kutakin vaatetta Facebookissa ja huutamaan sitä haluamallasi summalla.

Vaatteilla ei ole mitään lähtöhintaa ja postikulut tarjoan minä. Tuoton siirrän kokonaisuudessaan Nenäpäivän tilille. Huutokaupat voittaa maanantai -iltana klo 18 Suomen aikaa korkeimman tarjouksen jättänyt.

Kysymyksiä? :) Vaate sulle - rahat hyväntekeväisyyteen -ei huono ;)

Lykkyä tykö!

Kommentit (45)

47/45 | 

Kaikki facebook-jutut jää kyllä väliin, enkä todellakaan ala lainaamaan mitään toisten tilejä... Mutta onnea sitten vaan muille huutokauppoihin :)

49/45 | 

Kauniita. Toivottavasti saavat kaikki uuden kodin :)

Ja mitä laatuun tulee niin sarjatyönä oleva tuote ei koskaan ole 100% laatua mutta löytyy siitä ryhmästä vähemmän laadukasta ja enemmän laadukasta. 

51/45 | 

No ohhoh..jos kunnon villa ja untuva eivät ole laadukkaita niin mikä sitten? Huikeita juttuja myynnissä ja hyvällä asialla. Go Johanna! Tää on loistojuttu! :)

55/45 | 
Vierailija

Naita vaatteita en ottaisi edes ilmaiseksi.laadukkaita  mielestasi?kerjaamisellakin on loppunsa,

by the way.

 

Se on sinun mielipiteesi, jonka olisi voinut hyvin jättää sanomattakin.

 

57/45 | 

Voi itku, kun ei ole tiliä facebookissa :( ...Tuo paljetti-ihanuus olisi voinut olla näin odotus aikanakin ihana!

59/45 | 
Vierailija
Vierailija

Naita vaatteita en ottaisi edes ilmaiseksi.laadukkaita  mielestasi?kerjaamisellakin on loppunsa,

by the way.

 

Se on sinun mielipiteesi, jonka olisi voinut hyvin jättää sanomattakin.

 Samoin kuin omasi.Hauskaa jatkoa!

60/45 | 

Johan on katkeria ihmisiä! ;) Kauniita vaatteita kaikki ja olet Johanna ihana ja hyvä ihminen, kun jaksat ja viitsit auttaa ja antaa hyväntekeväisyyteen. Hyvää syksyn jatkoa sinne Norjaan!

- Mari 

62/45 | 

Hei Johanna!

  DIU pipo postaukessä päälläsi ollut jakku on kummitellut mielessäni siitä asti kun sen näin. Minkä merkkinen jakku on? Onhan tämän syksyn mallistoa, onhan ;)!?!?!!?

t. johanna

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
63/45 | 

Moikka, juu, se on ChillNorwayn tämän sysyn mallistosta :) Käy kurkkaamassa ChillNorwayn nettiputiiikki, siellä sitä ainakin on :) (joudut etsimään googlettamalla kun en nyt muista osoitetta.... sorry :S)

64/45 | 
Vierailija

Naita vaatteita en ottaisi edes ilmaiseksi.laadukkaita  mielestasi?kerjaamisellakin on loppunsa,

by the way.

 

... ja päätit sen sitten ihan kertoa? Joskus kannattaisi ihan konkreettisesti seurata sanontaa, joka viisas mummoni on minulle kertonut; "tyhmäkin menee viisaasta, kun on hiljaa". Eihän sinun _onneksi_ niitä tarvitsekaan ottaa :D

66/45 | 

No huh huh taas näitä kommentteja, millaisia ihmisiä siellä ruutujen takana istuu, jos tuollaista päättävät kirjoittaa toisen blogiin. Katkeria? Ilkeitä? Noh ei onneksi heitä tarvi (toivottavasti) sen enempää tuntea :)

Suuret tsempit huutokauppaan, hieno idea ja hyvä tarkoitus! Facebookhuutis on varmasti hyvä kanava, halukkaat siellä pystyy huutamaan ja omilla nimillään vielä, mukavempi niin. :)

68/45 | 
Vierailija

[quote author="Vierailija" time="31.10.2013 klo 12:29"]

Naita vaatteita en ottaisi edes ilmaiseksi.laadukkaita  mielestasi?kerjaamisellakin on loppunsa,

by the way.

 

... ja päätit sen sitten ihan kertoa? Joskus kannattaisi ihan konkreettisesti seurata sanontaa, joka viisas mummoni on minulle kertonut; "tyhmäkin menee viisaasta, kun on hiljaa". Eihän sinun _onneksi_ niitä tarvitsekaan ottaa

 

eipäs ole viisaan mummon opit menneet perille Sielläkään.

 

72/45 | 

Erittäin harmillista Johannalle tämmöinen epäasiallinen kommentointi, hänen bloginsa on mahtava pilkahdus arjessa, ja pyhissäkin. =) 

74/45 | 

Hyvä idea, onnea huutokauppaan hyvän asian puolesta! ps. on ihan hienoa, että yleensä annat kriittistenkin puheenvuorojen täällä näkyä, mutta tuollaiset selkeästi asiattomat yhden henkilön häiriköinnit voit kyllä ihan hyvällä omalla tunnolla poistaakin. ( enkä nyt tarkoita harmistusta siitä, että huutokauppa on vain facebookissa - se varmasti harmittaa toisia). En ihan ymmärrä, miksi tällainen hyväntekeväisyystempaus niin ärsyttää? 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
75/45 | 

Totta, tollaiset ihan asiattomuudet voisi tietenkin poistaa, mutta enpä nyt ehtinyt niin antaa olla ;) Tämä on tosiaan ihan vain asiattomuutta, en ymmärrä kanssa miten tästä voi ärsyyntyä.

76/45 | 

Onnea miljoonasti blogisi Gloria Awards -palkinnosta. Olen seurannut blogiasi melkein kolme vuotta ja jaksat edelleen yllättää ( positiivisessa mielessä tietty). Kiitos siis ja jatka samaan malliin :)

78/45 | 

Kyllä näitä pahansuopia ihmisiä näyttää riittävän joka blogiin kommentoimaan - mikä on se funktio? Mitä ihmettä te oikein saatte noilla kommenteillanne??? Mitään annettavaahan teillä ei yhtään kenellekään näytä olevan.

Ihan mahtava idea olla nenäpäivää tukemassa näin; onneksii noista em:sta huolimatta kauppa näyttää käyvän mukavasti.

80/45 | 

Paljon Paljon Onnea,Johanna voitostasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jatkathan samaan malliin! Olet ihana piristys päivääni;)

Älä missään pienessä hetkessäkään anna kateellisten lukijoitten aiheuttaa mielipahaa! (tiedän että et niistä kyllä välitäkkään ripaustakaan;)))))))

Ihanaa viikonloppua teille koko sakille;)

t.Heli

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
81/45 | 

<3 Kiitti, en välitä :) Elämässä on _oikeitakin_ ongelmia :)) Ilkeät/asiattomat kommentit ovat pääsääntöisesti kirjoittajana ongelma, ei mun... Kiitti Heli, sitä samaa sinne :)

82/45 | 

Onnea ansaitun voiton johdosta! Jatka vaan samalla tyylillä ja tunteella, me viihdymme seurassasi.

86/45 | 

vierailija tulee ja näyttää omat vaatteensa ihasteltaviksi! mikä idiootti ja niin kateellinen! Johanna olet ihana, älä välitä moukista!

90/45 | 

Olet yksi lempiblogeistani, olen iloinen voitostasi! Onnea! Pidän blogissasi niin kotijutuista, luonto- ja retkeilyvalokuvista, tuunauksista/maalauksista ja tietysti vaatejutuista. Tykkään siitä, että yhdistelet vanhoja, vaatekaappisi kulmakiviä uusiin juttuihin, on second-handia ja ihkauutta. Tasapainoa!  -A-

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram