silkkimekko ChillNorway / villaneule Benetton

Niin sitä taas sai kuulla totuuden lasten suusta kun aamusta kuljin tukka nutturalla. Todella poikkeuksellisen innostuneen kommentin mun ulkonäöstä. Et  oon ihan Pikku Myyn näköinen. Tässä mekossa ja kengissä -ja nutturassa. Vaihdoin sen nutturan ponkkariin. Ei niin että Pikku Myyssä ois mitään vikaa, mut en nyt ollut ihan sitä tyyliä tässä hakenut.

Lähinnä ajattelin miten kiva on vielä käyttää kukkamekkoa -ruskean villatakin ja nahkanilkkureiden kanssa menee vaikka kuinka pitkälle syksyyn. Ja voisin kuvitella vielä muhkeamman villaisen neuleen ja vielä bootsimmat nilkkurit. Menis aina vaan pidemmälle syksyyn.

Niin ja meillä on ollut ohrapuuroa tänään iltapalana. Siksi ohranjyvät :)

Te ootte paljon mielessä kullannuppuset vaikka hiljaista kommenttiboksissa piteleekin. Hyvää yötä, hyviä ajatuksia (ja iloista perjantaita) <3

*Haleja*

Kommentit (20)

kalastajanvaimo
21/20 | 

Kiitos vinkistä Suski! Nyt on tosiaan taas paremmin aikaa blogille, yritän kunnolla palailla tänne kommenttiboksiin ja tehdä vähan järkevämpiä postauksiakin ;) Joten tää menee ehdottomasti TO DO -listalle!

kalastajanvaimo
22/20 | 

Kiitos Anna, hitsi kenkien merkkiä en tiedä... Ne on tooosi monta vuotta vanhat. Iloista syyskuun ekaa <3

Suski
25/20 | 

Mä niin rakastan sun tyyliä, tommonen talonpoikaistyttö! :) Nyt kun syksy pyörähtää oikeasti käyntiin nii olisko mahollista semmoselle postaukselle, missä esittelisit sun tän syksyn suosikkivaatteet ja ihan sun omasta kaapista löytyviäkin vois olla siinä? Hyvää syksyn alkua!

Anna
26/20 | 

Ihanat kengät sulla noissa parissa kuvassa! Mitä merkkiä mahtavat olla? Kiitos ihanasta blogista! ;) Tänne on aina ilo kurkata, kun postaukset on maustettu ihanilla kuvilla!

kalastajanvaimo
32/20 | 

:) Ohrapuuro on niin hyvää. Täältä sitä ei oikein saa -siis kunnon ohran jyviä joten raahasin ison paketin Suomesta...

Ingrid
35/20 | 

I so love this dress the pattern is so cute I have seen it on a number of blogs it is such great colours and such a fun pattern sadly this make is not available in Ireland. It is a lovely outfit on you

kalastajanvaimo
39/20 | 

Niin toi on ihana, toi kuosi on niin hauska kun ei siitä huomais edes noita pääkalloja ennenkuin tarkemmin katsoo. Näyttää vaan tavalliselta kukkamekolta ;)

Miasa
40/20 | 

Näistä sun postauksista tulee aina niin hyvälle mielelle. Kiitos!!

Hyvää viikonloppua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram