& My Skappel!

Mun blogihistoriani yksi kysytyimpiä yksittäisiä juttuja taitaa olla kello. Mulla on vuosia ollut yksi ja sama kello ja olen tässä blogivuosien varrella ilolla vastaillut tositosi monta kertaa kellon merkkiä ja alkuperää koskeviin kysymyksiin. Joten nyt, kun olen saanut uuden kellon (juhuu) on luonnolisesti parasta puhella siitä yhteisesti kaikille. :)

Viime syksynä ihastuin nimittäin tosi kovasti Seikon uuteen Sportura -malliin, joka oli just sopivasti suurempi ja pikkusen maskuliinisempi kuin mun vanha Coutura; kuitenkin varustettu samanlaisella timantein koristellulla chronograph -kellotaululla josta niin kovasti pidän. Niin ja tietysti se oli sopivan sporttinen ja sopivan elegantti eli täydellinen kello mulle!

Haaveillessani uudesta Sporturasta oli yllätys ja ennen kaikkea hauska kuulla, että paitsi minä itse, myös Seikon maahantuoja oli vuosia saanut tositosi paljon yhteydenottoja mun vanhaa kelloani koskien. Ja että he halusivat kiitokseksi lahjoittaa tän uuden kelloihastuksen mulle kun siitä niin kovasti tykkäsin. 

Niin että tää on nyt mun uusi, tulevien vuosien kellokultani :) Mietin muuten Barcelonan reisullakin, ettei ollenkaan hullumpaa kulkea samanlaisen kellon kanssa kuin Lionel Messi, hih.

Niin ja tässä on vihdoin myös, tsadaa -mun skappel! Tästäkin kirjoittelin jo joskus (herranen aika) syyskuussa Some More DIY -postauksessa ja ihan jopa aloittelin neuletta... Mut eihän se sit silloin valmistunut kun tielle tuli joululahjoja ja vaikka mitä. Ja kuten oon jo varoitellut, ei tästä mitenkään ohjeiden mukainen skappel tullut, tää on tällanen my style -versio... No ei tässä muuten pahemmin eroa ole, mutta hihat tein paljon kapeammiksi, nää on vaan mulle käytännöllisemmät. Enkä tehnyt kahta erillistä kappaletta, vaan yhden 140 silmukan tason pyöröpuikoilla. Ja lanka on tosiaan ihan yksinkertaista Sandnesin Soft Alpakkaa eikä kahta eri lajia kuten alkuperäisessä ohjeessa. Tein paidasta myös ihan himpan kapeamman; tää aina oikea -neule kun tuppaa joka tapauksessa venymään ja leviämään kovasti käytössä.

Olen nyt pari päivää tätä käyttänyt ja on kyllä aika ihanuus noin niinkuin matskun puolesta; pehmeä, unelmankevyt ja lämmin! Sandnesin soft alpakka yllätti siis tosi positiivisesti hyvällä laadullaan ja käyttömukavuudellaan. Suositellaan! :)

Tällaista askeettisen karua neuletta on mun mielestä myös ekstrakiva koristaa jollain ylinaisellisella; kuten vaikka reiluilla korviksilla. Ettei ihan pelkistetyksi mene. Vähän samasta syystä halusin säilyttää alkuperäisen Skappelin reilun, olkapäänkin paljastavan pääntien; saa vähän sitä kaivattua naisellista kontrastia tähän.

Yritin teille vähän piirrellä tän mun skappelin tekotapaa -kyselkäähän taasen jos jokin jää askarruttamaan.

Superia maanantai-iltaa! :)

Kommentit (80)

81/80 | 

Minä sain oman Skappelin viikonloppuna! ystäväni sen minulle neuloi kaksinkertaisesta langasta, mutta lanka oli samanväristä ja paksuista molemmissa. Aivan IHANA! Todellakin niin kevyt. Minullakin hihat on kapeammat kuin alkuperäisessä ja taitaa olla aika paljon lyhyempikin, mutta se venyy ja vanuu, joten se pitenee ja levenee vielä käytössä :)

Ja kaunis on sinun kellosi!

Ekaterina

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
82/80 | 

Joo luulen kanssa että kaikkein kaunein tästää tulee kahdella eri langalla :) Silloin vaan kun olin lankaostoksilla tuntui et pääsen helpoimmalla ja halvimmalla näin ;)

Ihana ystävä sulla Ekaterina <3

85/80 | 

Hei Johanna. Olisiko paidan voinut työstää pyöröpuikoilla saman tien niin ettei tuota takasaumaa olisi tullut? Ja hei Seiko haloo, jotkut sikahalvat rabatit kehiin tai arvonta, tai sekä että :)

 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
86/80 | 

Joo vois tottakai tehdä pyörönäkin, mut sit täytyy neuloa joka toinen kerros nurjaa jos haluaa tän saman "aina oikean" pinnan.... :/ Ja kaikkein helpointa ja nopeinta on neuloa aina oikeaa, siksi tein näin :)

Hei laitan kyselyä Seikolle, oisko niillä mahdollisuutta johonkin tällaiseen... Pahoin vaan pelkään että siinä pitäisi olla joku tietty liike mukana eikä maahantuoja, mut eipä tuota koskaan tiedä :)

89/80 | 

Oh olipas kallis lahja Seikolta, pitääkö tuon hintaisista muuten maksaa veroja, tai miten se menee ... Mutta ihana kello, olis sitten lahja tai itse hankittu :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
90/80 | 

Ja tuli vieläpä ystävänpäivänä mulle, tää on näitä bloggaamisen materialistisia kohokohtia -ei voi muuta sanoa... Olin kanssa ihan tosi iloisesti yllättynyt näin arvokkaasta kiitoksesta, mutta kai mun vuosien Seiko -mainos sit on ollut tän arvoinen ;)

91/80 | 

Musta on niin ihanaa, että sait noin upean lahjan! Juuri tuollaisen Sä ansaitsetkin. Kuitenkin kun ajatellaan, miten vähän Sä täällä mainostat, niin nimenomaan silloin tuommoset isot ja arvokkaat lahjat ovat paikallaan. Olen niin vilpittömän iloinen Sun puolesta  :)

T. Mrs.Brown

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
92/80 | 

Voi tuhannet kiitokset <3 En sulta juuri muuta olisi toki voinut odottaakaan ;) Ajattelen oikeastaan ihan samoin -mieluummin esittelen täällä oikeasti mun juttuja ja ostan itse kun jotain tarpeeksi haluan tai tarvitsen kuin että mainostaisin kaikkea vaan mainostaakseni... Silloin tällaisetkin jutut ovat ihan paikallaan ja osaa tosissaan arvostaa lahjaa. Tosi kiva että sinnekin välittyy sama ajattelutapa. Huh, kiitti :)

93/80 | 

Hei, aivan ihana kello ja paita! Millä langalla teit tuon paidan ja minkänumeroisilla puikoilla?

95/80 | 
Vierailija

Hei, aivan ihana kello ja paita! Millä langalla teit tuon paidan ja minkänumeroisilla puikoilla?

Ja paljonko oli langan menekki? Menekin arvioiminen on aina niin hankalaa...kiitos vastauksesta jo etukäteen!

 

97/80 | 

voi kiitti ohjeesta! olen jo tehnyt kaksi neuletta sun malin mukaisesti, toinen ainaoikein liivi ja toinen poikittainen palmikkoliivi! Ovat saaneet hurjasti kehuja! 

Nyt aloitin samaa ainaoikein neuleliiviä ekopuuvillasta, mutta sen voisivaikka vaihtaa tähän neuleeseen tässä lennossa! Iiihana!

101/80 | 

No nyt muutuin vihreäksi kateudesta, mä niiiin teen vielä itselleni samanlaisen neuleen!!:) innolla odotan myös erilaisia asukokonaisuuksia;)

103/80 | 

Ihana neule! Mulla neuleliivi vielä kesken,sun ohjeella teen:) Täytyy sitten aloittaa toi neule...Kellosta tykkään kans kovasti!

Tikru

105/80 | 

Aivan ihanan näköinen,rento paita! Tuli heti halu ruveta neulomaan samanlaista :) Kiitos myös muista, aiemmista neulomis- ym. vinkeistä (muun muassa joskus vaatekuteesta tekemäsi pyöreä matto oli veikeä :) ). Raikasta blogiasi on ollut mukava seurata, postauksistasi kauniine kuvineen tulee aina hyvä mieli <3

107/80 | 

Ihana neule ja ihana kello! oot kyllä kellosi ansainnut. luulen että sinun ansiostasi on Seiko myynyt monta kelloa joten palkkio aivan kohdallaan. Mä kans tykkään että tämä sun blogi ei oo niin mainospainotteinen kuin monet muut, niistä paistaa joka postauksessa läpi se että bloggaaja saa siitä ilmaisia tuotteita. Minusta tuo neuleen selkäsauma on tosi kiva lisä twisti tuohon neuleeseen. Kun teit hihansuun aukot niin kavensitko silmukoita yhtään vai pysyikö silmukkamäärä samana olalle asti? Entås tuo kaulaaukon koko 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
108/80 | 

Kiitos kovasti mukavasta palautteesta!! Joo munkin mielestä selkäsauma on vain kiva lisa! :) Hihansuissa en kavennellut yhtään, ihan suoraan vaan :) Ja kaulaaukkoon etuosassa kavensin ensin 25 keskeltä ja sit viisi kertaa pääntien molemmissa reunoissa niin että ylhäällä kaula-aukokko oli yhteensä 35 silmukan kokoinen aukko. Takana kavensin suoraan 35 ja neuloin vain kaksi krs olkapäitä ja päättelin sitten. Toivottavasti tajusit! :D

109/80 | 

JUST tuollasta neuletta olen ettinyt! Tuohan näyttää paremmalta kuin se alkuperainen malli, joka vaikutti aika löysältä.

117/80 | 

Wou no jopa oli arvokas lahjomus!! Kaikkea hyvää me lukijat sinulle mahdollistetaankin! ;-D

119/80 | 

Heippa,
 
 
Olisin kysellyt muutamia juttuju koskien Part twon kauluriasi ja skappel neuletta.
 
Pystyisitkö laskea/mitata ostetun Part two kaulurin pituuden ja leveyden sekä silmukkaluvut? Onko kauluri tehty 2 n 1 o 2 nurin vai onko kauluri tehty puolipatenttina vai patenttina?
 
Mikä on skappel villapaidan olkapäiden silmukkaluku sekä monta kerrosta (raitaa) on  kudottu olkapäille saakka takakappaleessa? Monta kerrosta (raitaa) on kudottu hihan pituudessa?
 
Kiitos, jo etukäteen! :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
120/80 | 

Oukei, yritetääns! :))

Part Twon kaulurin leveys on noin 50 cm ja korkeus 30 cm. Se on tehty jonkinlaisella patenttineuleella, mutta luulen että toi 2 n 1 o ja 2 n voi kanssa toimia tosi hyvin, jos neuloo sen oikean kiertäen takakautta... Mut jos osaat kaikenlaiset pantentit, niin sithän ei oo ongelmaa :D Tekisin puolipatenttia.

Skappelin olkapääluvuksi jäi lopultansa noin 17 silmukkaa/ olka. Etukappaleessa päättelin ensin keskimmäiset 25 silmukkaa ja sitten vielä levensin viidellä silmukalla/ reuna niin että pääntien koko oli lopultansa 35. Tästä jäi siis 35 jaettavaksi kahdelle olkapäälle; noin 17/olka.

Takakappeleen kokonaispituudeksi tuli noin 76 raitaa ja yhteen hihaan 42 raitaa.

Huh, toivottavasti sait selkoa näistä :)) Sit vaan onnea neulomuksiin!

121/80 | 

Tulipa niin sinun näköinen lopputulos tuosta Skappelista - todella kaunis värikin. Vähän on kuule hitaasti edennyt täälläkin päässä, ostin langat NORJASTA jo viime syksynä ja koko homma on edelleen aloittamatta. Taidan tehdä sen kokonaan pyöröpuikoilla, vaikkakin välillä joutuu kutomaan nurin, jottei tulisi tuota saumaa. Tai sitten teen oman version helmineuleella. Oottekos kukaan toteuttanut semmosta muunnosta?

Tuon kellon olet kyllä ansainnut.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
122/80 | 

:D Hyvä kuulla ettei nää neulomukset aina muillakaan hetkessä valmistu :P Helmineule voi kanssa olla ihana! Siitä ei vaan varmaan tuu samalla tavalla joustavaa ja venyväa kuin tästä, mut toisaalta ihan positiivista sekin... ;) Pysyy varmaan kuorissaan vähän paremmin. Lykkyä tykö :)

123/80 | 

Ihana skappel! Ja ihana kello! Oma skappelini on toista hihaa vaille valmis. Ehkä teen sen loppuun hiihtolomalla :) Mukavaa tiistaita!

125/80 | 

Tosi kiva paita. Mikä sinun kokosi on? Eli jos tekee Skappelin ohjeillasi niin minkä koon arvioisit sen olevan XS, S, M?  Susanna

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
126/80 | 

SAnoisin, et tää on ehkä xs-s, jos haluaa et mitoitus on pikkasen oversize. Menee helposti myös m-kokoisella mutta sit mitoitus on aika normi. Ja l-kokoiselle, mutta sitten voi alkaa olemaan jo kovasti vartalonmyötäinen hih. Eli lisäisin m-kokoon 5-10 silmukkaa (aloittaisin 145-150 silmukalla) ja l-kokoon ainakin 10 silmukkaa (aloitus väh. 150 silmukalla)

127/80 | 

Ihanan inspiroiva postaus:) En ole aiemmin huomannut millainen kello sinulla on mutta tämä on hieno! Neule on myös upean näköinen, samoin sinä:)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
128/80 | 

Kiitti... :) Tää on joo tosi kaunis kello, ihastelin sitä jossain naistenlehtien mainoksissa ja mietin heti et tää ois niin mun näkoinen :P Kiitos kivasta kommentista!

129/80 | 

Heippa Johanna, hieno on niin paita kuin kellokin! :)
Muistelin, että sulla oli inspispostausta hiuksista, hiukan lyhyemmistä leikkauksista..en osaa  käyttää tätä uutta pohjaa, enkä löydä vanhoja postauksia mistään. Pystytkö laittamaan linkkiä? :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
130/80 | 

Hmm, joo mulla on ollut sellanen LOB -postaus ("long bob") mut en löytänyt sitä nyt itsekään mistään :( Hmm. Täällähän ei vielä ole arkistoa, et ei ihmekään ette osaa käyttää ;) Arkisto on tulossa tässä kevään ainakan ja hakusanat kanssa niin että sit löytää helposti tällaisia juttuja, mut nyt vielä on *huoh* kurjan hankalaa löytää vanhoja juttuja.... Koita Googlen kuva hakua ja kirjota joku "lob hairstyle" tms. Tai "bob hairstyle" jos ihan leukamittaista kampausta haaveilet :)

131/80 | 

Hei Johanna, ensinnäkin kiitos aivan ihanasta, lämminhenkisestä ja inspiroivasta blogistasi! Sinun ja blogisi ansiosta olen taas innostunut elämästäni, oikein havahtunut, että hei, minähän voin tehdä vaikka mitä ihanaa, kiitos siitä. Skappel-neuleesi näyttää todella upealta :) Ja, kello on huippu - olet sen täysin ansainnut! Iloa kevääseen! t. m

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
132/80 | 

WUHUU :D Tällaisista viesteistä saa niin paljon energiaa. Että jes, minusta on jotain hyötyä, että minäkin saan jotain aikaan tällä blogilla :D Että kiitos vaan, samat innostuneet fiilikset tuli takaisin tänne :) Iloa sun kevääseen myös :)

133/80 | 

Upea neule, tosin näyttäisit hyvältä vaikka säkissä. Blogisi on minunkin mielestäni laittanut ajattelemaan, että hei mitä jos tekisin jotain elämälleni ja kas, se on ollutkin tosi helppoa! Olin jo aiemmin aloittanut kaappien siivouksen ja nyt voin pian sanoa saaneeni sen päätökseen ja kaikilla on parempi mieli kotona, kun äitikin on iloinen! -Marika

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
134/80 | 

Se on niiiiin totta. Äidin mieliala vaikuttaa niin paljon koko perheeseen... äiti kun yleensä on se moottori, joka vetää koko porukkaa ;) Kaappien siivous kuulostaa myös hyvältä, huoh, se pitäis tehdä ainakin kerran vuodessa :S

135/80 | 

Todella mielenkiintoinen ja inspiroiva blogi, kiitos siitä! :) Kaunis kello ja superihana neule! Ja varmasti lämmin :) Olen myös itse neulomassa alpakkalangasta rentoa, mutta siistiä neuletta syvällä v-aukolla. Tarkoitus olisi ottaa lomamatkalle mukaan maaliskuun lopussa...Ehkäpä ehdin ennen matkaa saamaan myös www.hubanehome.blogspot.fi blogiin kuvia omasta neuleestani :)Aurinkoista kevättä!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
136/80 | 

Alpakka on niin ihanaa... Ja muuten myös tiiviimpää ja lämpimämpää kuin tavallinen villa.... Eli usein ohuempaa ja pehmeämpää, mutta silti lämpimämpää... loistavaa :) Kiitos vinkistä, odotan innolla millainen tulee... varmasti IHANA! :))

137/80 | 

Hieno ja inspiroiva blogi!!! Neule on todella nätti! Voisitko neuvoa miten tehdä tekemälläsi tekniikalla hihanaukot? 

 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
138/80 | 

Hihanaukoissa ei ole minkäänlaisia kavennuksia, eli tässä kohtaa neule jaetaan vaan etu- ja takakappaleiksi. Neulot etukappaletta 70 silmukalla edestakaisin ja sit takakappaleen osia 35 35 omina osinaan kunnes tulet pääntien kavennuksiin ja päättelyihin. Eli hihat ovat vain aukot, ei mitään kavennuksia tai ihmeellisyyksia :))

141/80 | 

Tosi kiva nähdä sun skappel! muistan, kun esittelit ohjeen silloin kauan sitten ja ihastuin siihen ihan päätä pahkaa! Täydellinen neule ja niin on myös sunkin versio!;)

Kiitos paljon hyvästä blogista! Olisi kiva saada jonkinlaista muotipostausta kevään must-jutuista!

http://urbanflavours.blogspot.fi/

 

 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
142/80 | 

Samoin, ihastuin kanssa heti alkuperäiseen malliin; tää on niin yksinkertaisen konstailemattoman epäkaunis :D Ja kuitenkin ihanuus.

Kiitoos kivasta postausvinkistä; kevään must-jutut coming up! :)

143/80 | 

Hei, oletko tarkoituksella vähentänyt kirjoitustesi määrää? Vai miksi tuntuu, että nykyään kirjoitat vain pari kertaa viikossa. Ennen oli melkein joka päivä uusi juttu ja kommentteihin kommentit..

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
144/80 | 

En oo mitenkään tarkoituksella, mutta ennen oli varmaan äitiyslomalla tms :)) Joka päivä en harmi vaan ehdi kirjoittelemaan ja joskus ihan tietoisestikin pysyttelen mieluusti ihan kokonaisen päivän poissa tietokoneelta.... bloggaajan elämässä kun tätä tietsikkaa voi tulla pikkasen liikaa ;) Sit on vielä sellainenkin näkökulma, että toiset toivoo mieluummin harvempia postauksia ja asiaa kuin "turhanpäiväisiä" postauksia joka päivä.... No, mun blogi on varmaan vähän sekoitus näitä, välillä turhanpäiväisiä juttuja ja välillä asiaa :D Niin ja mun kohdalla on sellanenkin juttu vielä, et oon tehnyt aina blogia tosi reaaliajassa ja postausten ennalta tekeminen ja "ajastaminen" on mulle pikkasen vierasta... että teksin vaikka viikon postaukset etukäteen... ei onnistu multa ;) Tätä tehdään ihan fiilispohjalta. Niin välillä tulee sit parinkin päivän tauko... Mut kiitos muistutuksesta, ehkä yritän taas vähän tsempata :)

145/80 | 

Munkin varmaan täytyy alkaa tekemään omaa skappelia, kun nää näyttää niin kivalta! Osaatko sanoa, olisko Novitan Teddy lanka sopivan paksuista tohon? Siitä vois tulla myös tollanen pehmonen, mut ei maksais ihan niin hirveesti kun alpakkalangat. Olis sopivampi opiskelijabudjetille.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
146/80 | 

MInkäs kokoinen puikko teddyssa on... Se on aika ohutta lankaa eikö..? Luulen et se voi jäädä aika ohueksi tai että pitäisi tehdä tuplalangalla ja sit tulee taas kalliiksi :/ Mut muuten teddy ois kyllä ihanan pehmeä. Tai sit sun täytyy vaan lisätä reippaasti enemmän silmukoita. Hmm. Tuleeko tupla-teddy kauhean kalliiksi? :) Jollei niin sit tekisin sillä, veikkaan et teddyn puikkonumero on joku 3-4 ja tuplana siihen passaisi hyvin tää puikkonumero 7 ja nää silmukkamäärät! :)

148/80 | 

Wau, oot lahjasi kyllä ansainnut :) Olisin tiedustellut, mitä merkkiä on tuo kaunis rannekoru kellon kaverina...?

149/80 | 
Vierailija

Hei! Onkohan se massimo dutti-huivi jo arvottu...

Tota, eikö olis fiksua ilmoitella siitä myös täällä, kun meitä feisbuukittomia on kuitenkin aika paljon täällä.... Siis ei tarvis kelailla noita viestejä, että meniköhän se ohi. Ymmärrän toki, jos voittaja oli facesta, mutta meitä uteliaita ja innokkaita osallistujia on myös täällä puolella... Täällä oli kuitenkin yli 200 osallistujaa.

150/80 | 

Ja edellisestä viestistä siis jäi pois Johannan vastaus, että huivin arvonta oli suoritettu jo ja ilmoiteltu facessa....

151/80 | 

lankavinkkinä vois sanoa että jos etsii suht edullista lankaa niin Novitan Kaiku vois olla passeli tähän.Ei tosin ole alpakkaa mutta villa/akryylisekoite, akryyliähän tuossa soft alpakassakin on. 100g kerä n. 5e 

152/80 | 

Edellisen kommentoijan suosittelemaa Kaikua minä taas kehottaisin välttämään viimeiseen asti... Ostin sinänsä kivanoloista ja -väristä kyseistä lankaa aikomuksena neuloa huivi, mutta on niin järkyttävän sähköistä, etten kyennyt tekemään muutamaa senttiä enempää. En kestä edes ajatella puseroa moisesta, hyrrrrhh... Mutta makuasioitahan nämä ovat. :)

terveisin Anna

153/80 | 

Sulla on upea hyvänmielen blogi! Kiitti skappelin ohjeesta, suloisen näköinen materiaali ja aivan ihana, tuli taas kutomiskärpäsen purema tänne.

154/80 | 

Kevään must-postausta täälläkin odotellaan! Onko sulla listalla wedge sneakerit vai meinaatko jättää väliin? :-) Itse päätin jättää väliin mutta himoitsen niitä kaiken aikaa, so..... ;)

OLISIN todella ILOINEN jos voisit vielä kertoa mielipiteesi tuohon kelloon liittyen: Onko tuo valkoinen raita mahdollinen kyllästymisen kohde vai onko se käytössä tavallaan huomaamaton? Kello on mielestäni täydellisen kokoinen, isohko mutta kuitenkin siro. Just oikeat sävyt ja timangit kohdallaan ;) Olen harkinnut hopea-kulta väristä kelloakin.

Vastaa please :)

155/80 | 
Vierailija

Edellisen kommentoijan suosittelemaa Kaikua minä taas kehottaisin välttämään viimeiseen asti... Ostin sinänsä kivanoloista ja -väristä kyseistä lankaa aikomuksena neuloa huivi, mutta on niin järkyttävän sähköistä, etten kyennyt tekemään muutamaa senttiä enempää. En kestä edes ajatella puseroa moisesta, hyrrrrhh... Mutta makuasioitahan nämä ovat. :)

terveisin Anna

Joo itselläni ei siis ole käyttökokemusta langasta, lähinnä nettitutkimusten perusteella tuo oli sopiva paksuuden ja materiaalin suhteen. Mutta joo tuossa on tuota akryylia aika paljon joten se tekee ehkä materiaalista inhottavan. Varmaan paras edullinen yhdistelmä olisi ohut alpakkalanka ja joku puuvillasekoitelanka vaikka Dropsilta, jonka hinnat on aika edullisia.

156/80 | 

Hei, mistä tuo sinun ihana ranneketjusi on? Saako siihen esim. tuollaisen sydänkoristeen erikseen vai kuuluuko ketjuun? :)

157/80 | 

Kevään must-postausta täälläkin odotellaan! Onko sulla listalla wedge sneakerit vai meinaatko jättää väliin? :-) Itse päätin jättää väliin mutta himoitsen niitä kaiken aikaa, so..... ;)

OLISIN todella ILOINEN jos voisit vielä kertoa mielipiteesi tuohon kelloon liittyen: Onko tuo valkoinen raita mahdollinen kyllästymisen kohde vai onko se käytössä tavallaan huomaamaton? Kello on mielestäni täydellisen kokoinen, isohko mutta kuitenkin siro. Just oikeat sävyt ja timangit kohdallaan ;) Olen harkinnut hopea-kulta väristä kelloakin.

Vastaa please :)

[quote author="Vierailija" time="24.02.2013 klo 02:23"]

Kevään must-postausta täälläkin odotellaan! Onko sulla listalla wedge sneakerit vai meinaatko jättää väliin? :-) Itse päätin jättää väliin mutta himoitsen niitä kaiken aikaa, so..... ;)

OLISIN todella ILOINEN jos voisit vielä kertoa mielipiteesi tuohon kelloon liittyen: Onko tuo valkoinen raita mahdollinen kyllästymisen kohde vai onko se käytössä tavallaan huomaamaton? Kello on mielestäni täydellisen kokoinen, isohko mutta kuitenkin siro. Just oikeat sävyt ja timangit kohdallaan ;) Olen harkinnut hopea-kulta väristä kelloakin.

Vastaa please :)

158/80 | 

Ihana kello ja ihana neule. Hyvä Seiko.. juuri noin. Olet kellosi ansainnut:) t.kalamuija

nina
160/80 | 

Hei! toi on kyllä tosi kivan näkönen puseron! tein itelleni kans ja saa nähä tuleeko siitä mitään :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram