& huvivoittaja

 huivi sekä pellavainen jakkupuku saatu By Pia's

 

Heippa, huiviarvontaan osallistuneilla ei varmasti mitään kauhean suuria odotuksia ole kenelläkään... ;) Sen verran neulaa heinäsuovasta tuolta sai kyllä hakea jos oman kommenttinsa toivoi löytävän. Huh, kiitos osallistumisesta! Voiton -ja huvin kotiin vei kommnetti nr. 327:

Ihanan inspiroiva blogi

Onnea onnea, laitathan mulle s-postia! :)

Nyt se ois vaan kuppi teetä ja sänkyyn. Hyvää yötä, kauniita unia, oman kullan kuvia!

Ja reipasta maanantaita! (Ai niin mun pitäis heti aamusta mennä puhumaan täistä... pitää vissiin lukaista viimeisimmät tiedot vielä kertaalleen... äh... ;))

Ps. Kaipaan vielä kahdelta kampaamoiltaan tervetulleelta vahvistusta... Kerrottehan maanantain aikana pääsettekö, tai tarjoan paikkoja eteenpäin. :) Kiitos kaikille jo ilmottautuneille! :))

Kommentit (16)

yogini
Liittynyt22.8.2013
17/16 | 

Onnea voittajalle :) 

Itse joudun nyt piipahtamaan by Pia's puotiin Espoonkeskukseen ostoksille, ehkä jo huomenna! Pakko saada toi huivi :) 

19/16 | 

Kauniit värisävyt uusissa kuvissa! Mun lempparit, utuista sinistä ja vaaleaa harmaata!

 

Ps. Ja se huivi on todellakin namu! <3

21/16 | 

Komppaan edellistä kirjoittajaa :)

Hyvää alkuviikkoa!

scandinavyanlife.blogspot.fi

22/16 | 

Olen tehnyt avustavaa työtä, jos joutut hakemaan neulaa heiväkasasta. Jos kampaamoiltaan tulee tilaa, ehdotan ja toivon, että alla olevan kommentin lähettäjä pääsee mukaan:
 
Vierailija 16.9. klo 17:45

Syöpähoidot veivät hiukset viime vuoden lopulla, nyt päässäni on hiukset, jotkamuistuttavat latelammasta, joka on osittain saanut kiharat suoristettua. Olen ihmeissäni ja keinoton, kun ennen minulla oli pitkät suorat hiukset.

Hiushoito olisi ihana yllätys nyt, kun ensimmäinen vuosikontrolli on ohitse hyvin tuloksin. Syöpä ei ole uusinut.. Shampanja ja hyvä seura piristäisi!

24/16 | 

Eihän sattus oleen mitään alekoodia sulla tohon huiviin, pakko saada kyllä! ;);)

27/16 | 

Voi miten ihanaa nähdä suloinen Ainokin kuvissa! 

29/16 | 

Hei laitoin vahvistuksen sähköpostilla, että olen tulossa. En ole varma tuliko perille, joten laitan vielä tätä kautta. :-) Fea

31/16 | 

Kiitos sinä viehättävä ihminen, joka olit poiminut tarinani tuolta lukuisten kommenttien joukosta ja suositellut minua osallistujaki. Ja onneksi satuin tänään piipahtamaan blogissa, joten sain viestiteltyä Johannalle. Eli olen menossa mukaan torstai-iltana. T. se syöpähoitojen jäljiltä hiuksiaan kasvattava

32/16 | 

Ihana blogi, jota seurailen epäsäännöllisen säännöllisesti. Luin aiemmin, että olisit laittanut kietaisumekon ohjeen julki, mutten ole löytänyt sitä..vieläkö sen jostain saisi? Minäkin niin pidän syksyistä!

-minna-

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014