& Aino hommissa

farkut Zara / huivi Katrin Uri

 

Löytyykö teiltä kaapista mutsifarkut? :D Mom jeans. Kevään kuumimmat hittihousut, vähän hassun ja huolettoman näköiset.

Mun mielestä tää on ihan älymakea malli, mutten kyllä edes tajunut ennen otsikkoa miettiessäni miten trendikäs (kerrankin) tänään olenkaan. Farkut ovat pari vuotta vanha ostos Zarasta - olen siis kulkenut mutsifarkuissa silloinkin, kun ne ilmeisesti olivat epätrendikkäät. :P Roikkuupas noi farkut vähän hassusti päällä kuvissa, oikeasti ton vyötärön saa kyllä ihan senttiä vaille napaan asti. No, kuten sanottu, tykkään tästä mallista ihan kympillä, joten voi olla että tulee ostettua ihan uusi trendiparikin jos oikein kivoja vastaan sattuu tulemaan.

Huivi taasen on norjalaisen Katrin Urin villa/puuvilla/kashmir -sekoitteinen ihanuus, jota olen jo tovin ihastellut. Ystävänpäivänä sen sitten vihdoin sain. 

Ja huomaatteko, että Ainostakin tulee käsityön harrastaja?

Mulla on oikeastaan paljon asiaakin... Mutta ne on pakko jättää toiseen kertaan. Nyt kun alkaa ilmeisesti vähän helpottamaan, kun kirja (jonka parissa olen kesästä asti puuhaillut) on mun osaltani ihan valmis (jippii) ja jää siis jotain vapaa-aikaakin taas! Jei. Siitä tulee muuten aivan ihana. Kirjasta. Eikä mun ansiostani, vaan niiden, jotka sen ovat muokanneet tosi hienoksi. 

No mut, kivaa arjen alkua mutsit ja muut touhuilijat!

Kommentit (17)

Vierailija

Tosi makeet farkut. Pakko muuten kysyä, mutta kuinka vanha Aino on? Olen lukenut blogiasi reilun vuoden ja tämä asia askarruttaa tänään :)

 

-Sissu

Vierailija

Aivan ihana huivi! Kävin vinkistäsi Katrin Urin nettisivuilla (sekä tykkäsin myös fb:ssä:) mutta en löytänyt mistään tietoa että miten hänen tuotteitaan voisi ostaa! Tiedätkö onko hänellä nettikauppaa tai että missä Suomessa hänen tuotteitaan olisi myynnissä? Kiitos ihanasta blogista, se tuo hurjasti inspiraatiota pukeutumiseeni ja sisustukseen ja saa aina hymyn huulilleni! :)

Vierailija

Nää farkut on ihan liian hyvännäköiset sun päällä ollakseen mom jeans....

Odotan innolla sun kirjaa! Milloinkohan se julkaistaan?

 

Vierailija

Minä olen varannut kirjan kirjastosta,innolla odotan sitä. Jospa innostuisin jotain helppoa tekemään vaikka en mikään käsityö ihminen olekaan!

Vierailija

Minä kyllä silittäisin farkut, näyttää vähän siltä kuin pesun jälkeenkään ei olisi huiskautettu suoraksi, eivätkä taas ole oikealla tavallakaan ryppyiset.

 

Vierailija

Mäkin olen varannut kirjan kirjastosta ja odottelen sitä kovasti. Jos en osaa tehdä kirjan käsitöitä niin menköön sitten fiilistelyn puolelle :) Mukavaa Laskiaistiistaita!

Vierailija

Tutun näköiset farkut, mulla on noi samat :) Ihanan rennot, käytin niitä paljon viime kesänä. Sopii mun mielestä hyvin tyköistuvan yläosan kanssa; kireää ylhäällä, löysempää alhaalla :) Tulisipa kesä jo!

Kirjaa odotellessa,

Suvi

Vierailija

Hei, nuo Katrin Urin vaatteet ja huivit ovat aivan ihania, mistä kautta niitä voisi ostaa, heidän sivuillaan ei ole mitään tietoa? Kiitos avusta!

Katriina

Vierailija

Kaunis liina,puuteriset sävyt käyvät sinulle hyvin.Oletko ajatellut laittaa blogi kirppistä lähiaikoina?

Vierailija

Kaunis liina,puuteriset sävyt käyvät sinulle hyvin.Oletko ajatellut laittaa blogi kirppistä lähiaikoina?

Vierailija

Kaunis huivi! Ainon käsityö myös näytti todella kivalta, onk norjalainen tai saisikohan verkkokaupasta, ostaisin mielelläni omalle tytölleni. 

Vierailija

Mikä tämän uuden käsityökirjan nimi on? Kiinnostaa kovasti ja haluan myös varata kirjastosta tai ostaa omaksi.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään norjalaisen kalastajan vaimona ja kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram