*lähikaupassa*

Näytöskierrosten välissä ehti tietysti, mainiosti vaihtaa JA ottaa asuista selfieitä:Cooleimmat malleilukaverit Ja taas nopsa selfie ennen seuraavaa kierrosta... Hyvin ehti, mut niin on keskittynyt ilmekin:...jos mulla ois rillit...:

Huppista, onpa taas mennyt monta päivää vaikka missä hommissa -eli nyt taas jotain ihan muuta... Tänään ohjelmistossa oli aamutreenituntien jälkeen näytösmalleilua! Vitsi kun oisin saanut kaikkien asuista vähän enemmin kuvia -tai vitsi kun mulla ois se hovikuvaaja perässä (no ei kyllä kiitos kuitenkaan) niin oisitte saaneet koko näytöksen ja ihania pikkujoulukauden asuja...

No, tällainen pikapäivitys nyt että missä mennään ja mitä touhuillaan; kiirettä on vähän pitänyt. :) Suosikkivaatekauppani (Frøken Friis) järjesti siis pienen muotinäytöksen, jossa olin mukana.

Kiitos paljon ed. postauksn kommenteista... yritänpä ihan oikeasti vielä vastailla niihin kaikkiin, se on ollut kyllä mielessä. Kiva että osallistuitte noin tärkeään asiaan. kiitos.

Arvatkaa mitä luulen? Että huomenna (perjantaina) saadaan aurinkoa! Täällä ei ole näkynyt sitä kertaakaan sen jälkeen kun palasin Amsterdamista kaksi viikkoa sitten -enkä muista koska sitä ennenkään. 

Mut huomisesta tulee hyvä päivä. Perjantaifiiliksiä kaikille! :))

Kommentit (9)

10/9 | 

Onpa kauniita vaatteita! Mahtaisitko tietää, minkä merkkinen tuo ruskea tekoturkki on? On todella kiva ja jos olisi vaikka myynnissä jossain nettikaupassa...

- M -

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
11/9 | 

Heippa, toi vaalea joka roikkuu seinällä on Part Twon, mutta tummanruskeasta, joka Myriamilla (lyhyet kiharat hiukset) on päällä en osaa äkkiä sanoa....  Odotas, onhan tuo ihan selvitettävissä :)

12/9 | 

Juu, tarkoitin juuri tuota tummanruskeaa turkkia, joka on kiharatukkaisen päällä. On tosi kivan näköinen turkki!

-M -

14/9 | 

Aihe vapaa -palstalla kummastellaan, kun sormessasi ei ole sormusta...

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
15/9 | 

Hupsista!! :) No ihan totta kyllä; siitä tippui yksi timantti ja pitää viedä korjaukseen.. En oo vielä edes vienyt... Joten saattaa olla ettei sormusta näy toviin.  Toivottavasti palstalaiset kestävät :D

16/9 | 
Vierailija

Aihe vapaa -palstalla kummastellaan, kun sormessasi ei ole sormusta...

On ihmisillä kyllä pienet elämänkuviot, jos tällaisista jaksetaan keskustella. Kai sitä nyt saa lähikaupassa käydä ilman sormusarsenaalia!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
17/9 | 

Joo no enpäs edes ajatellut että sormi näkyi tossa ilman sormusta -saati et kukaan muu ois kiinnittänyt huomiota. Mutta kyseessä on tosiaan vain sormusparan korjaus -ei näytä kivalta kun yhden kiven paikalla on reikä...

18/9 | 

Ihanaa toi malleilu! Ja kun noin ihania vaatteita! Oolalaa!

Olen myös lähtenyt mukaan erääseen malleiluhommaan mutta teillä tapahtuu siellä paljon enemmän tuollaista kivaa :)

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010