Viime yönä kahden aikaan?

Yösaunassa.

Lauteilla. Takkatulen räiskyvässä valossa.

Uimassa.

Meressä, kaatosateessa. Harmaa usva ja punertava taivas. Kaisloja piiskaava tuuli.

 

Suomessa. Mulla on loma.

:))

Kommentit (23)

K

Lähetin mielestäni tämän kommentin viikonloppuna kertaalleen jo tuohon edelliseen postaukseen, mutta sitä ei oltu julkaistu, joten kysyn tässä nyt uudelleen. Tai sitten vahingossa lähetin kommentin johonkin vanhaan postaukseen tms...Mikään kiire tähän ei ole vastata, mutta jos jossain välissä (lomasi jälkeen) ehdit, niin kysyn nyt kuitenkin. :)

Eli, tammikuussa teit postauksen siitä RVB:n voiteesta:http://kalastajanvaimo.indiedays.com/2011/01/21/iho-ongelmia-ja-ihmevoit...

Onkohan kyseessä tämä voide?:http://www.rvb.fi/online-shop/product_details.php?p=85

Siksi siis kysyn, kun tuo nimi on hieman eri kuin postauksessa mainitsemasi ja haluaisin kovasti kokeilla tuota voidetta. Ja sitten vielä kysyn, että toimiko tuo voide sitten ihan hyvin pidemmässä käytössä? Siis, kuivattiko liikaa tms.?

Sini

Ihanaa lomaa Suomessa! :) Minulla on viela reilu kuukausi ennenkuin paasen lomailemaan koto Suomessa, voi etta kun tekisi jo mieli saunomaan!

mirka

Hyvää lomaa ! Tulin just kotiin 4 päivää kestäneiltä Köpiksen fashion weekiltä ja kävelin suoraan valmiiksi lämmitettyyn puusaunaan ja istuin siellä 2h :) silmissä vilisee ensi kevään ja kesän muoti joka tulee olemaan super!!!!odd molly varsinkin!:)

Malou

Joo! Vaikka lapset heräävätkin aikaisin aamulla ja seuraavana päivänä väsyttää niin kyllä Suomessa pitää aina yksi kesäyö valvoa!

Mirjami

Mukavaa lomaa! Toivottavasti Suomen sää suosii :)

Itse olin Suomessa lomalla pari viikkoa sitten ja ilmat olivat mitä parhaimmat. Nautin niin kesäilloista sekä myöhäisistä saunakeikoista. Kolmen viikon loma meni vain liian nopeasti. Paljon jäi kavereita tapaamatta ja suomijuttuja tekemättä...

Leppoisaa viikkoa sinne!

Vässykkä

Oikein rentouttavaa lomaa! Saanko udella siskosi upeasta mekosta, mikä mahtaa olla sen merkki?

Mrs.V

Oi ihanaa <3 Nauttikaa täysillä ja toivottavasti ehdit vielä nähdä ensi viikolla!:) Laitoin naamakirjassa viestiä! pus pus!! :)

Linda

Hei!

Sinulla on aivan ihana blogi. Vaatteesi ovat aivan taivaallisen ihania :) Tuo uusi neulekin...<3

AnnaW

Ihanaa lomaa! Nyt alkaa kesän paras aika, kun saa hämärtyviin kesäiltoihin lämmittävät villahuovat ja kauniisti valaisevat kynttilät käyttöön:)

solei

Hei,
IHANAA LOMAA!!!
Olette koko perhe sen todella ansainneet...
Nyt nautitte ja sitten taas jaksetaan.

Lämmöllä
Soile

Niinu

Sori, me tilattiin viileämpää keliä että remppa maistuisi;) Mutta sadetta vaan sopivasti! Elokuun on niin ihanaa aikaa, vielä kesää mutta lupaus viileämmästä...mukavaa lomaa!

Madicken

Sateiset elokuisen aamupäivän terveiset,pikaisesti työpöydän ääreltä!

Ihania kuvia, ihanaa lomaa! Nauti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011