Okei... Mullahan oli hyvä ajatus tehdä hauskempi postaus siitä millainen oikeasti olen. Mieheni kertomana. Sellainen vähän nolo paljastusjuttu mun kaikista epätäydellisyyksistäni, joita täältä blogista ei niin helposti bongaa. ;)

En kuitenkaan nolostunut enkä nauranut mieheni tekstille. Silmät kostuivat, liikutuin. 

Saattaa olla, että tämä teksti kertoo enemmän kirjoittajastaan kuin minusta, mutta yritän liittää mukaan pieniä toim.huomautuksia eli totuuksia näin kursiivilla, heh.

Ja joulukuun ekan kunniaksi punaista (neule on Lindexiltä). <3

 

"Ensimmäinen mitä mieleeni rakkaastani tulee on luova, aktiivinen ja paras äiti mitä lapsillani voisi olla! Hän on läpikotaisin ja perinpohjin hyvä ihminen. Hän haluaa käyttää aikansa hyvin ja hyödyllisesti ja yllätyn usein siitä, miten hyvä sydän hänellä on. (Miten niin, miksi yllätyt? ;)) Olen kai itse kyynisempää tyyppiä enkä aina ymmärrä miksi hän tekee niin paljon vaatimatta tai odottamatta mitään takaisin. Se tarkoittaa kai sitä, että hän arvostaa palkintona enemmän hyvää mieltä, hyvää omaatuntoa ja tyytyväisiä kanssaihmisiä. Johanna ei siis ole lainkaan itsekeskeinen ja hän on yllättävän - oikeastaan hurmaavan ujo etenkin mitä tulee itsensä markkinointiin ja esittelyyn.

Lyhyesti sanottuna kaunis sisältä ja ulkoa."

 

 

"Eniten minua hänessä yllättää luovuus. Kaikki mitä hän keksii tehdä - ja miten luonnostaan kaikki ideat syntyvät. Päästä tai sydämestä, en minä tiedä. Hänen kädenjälkensä näkyy kotona. Kotona näkyy ja kuuluu myös Johannan suuri intohimo zumba ja pehvan heilutus (!? :D), jota en niinkään arvosta (häh mikset? :'D). 

Johanna kaipaa kovasti perhettään Suomessa. Perhe on hänelle hyvin rakas ja hän vierailee kotonaan niin usein kuin mahdollista. Siksi yritämme tehdä paljon oman perheen kesken täällä Norjassakin, huomaan miten tärkeä ja rakas perhe on hänelle. Pidämme kaikki luonnossa liikkumisesta. Johanna viihtyy myös hyvin läheisten ystävien kanssa, joten kutsumme usein ystäviä kylään. 

Yritänkin usein sanoa itselleni, miten onnekas olen; en luultavasti ole ansainut noin hyvää tyttöä (:')). Matkustan itse ajoittain paljon ja silloin Johanna joutuu pitämään kaiken pystyssä yksin. Sitä arvostan uskomattoman paljon. Me molemmat tiedämme, että perusasioiden ja pohjan pitää olla kunnossa, jotta elämän ylimääräisistä iloista (eli kalastuksesta) pystyy nauttimaan."

"En voi tietänkään valittaa, mutta ehkä eniten ärsyttää se, että hän on laiska siivoamaan (totta) ja mieluiten tekee vain kunnon suursiivouksia silloin kun on pakko (aivan, imuroin kerran viikossa, en yhtään useammin - kaikesta muusta sotkusta puhumattakaan :D). Hänet on kai rakennettu luomaan ja tekemään, ei siivoamaan (no joo joo, ymmärettiin jo). Joskus harmittaa myös miten vähän häntä kiinostaa tienata rahaa ja miten hän aina sanoo ettei raha tee onnelliseksi (mies haluaisi siis hyvin tienaavan kotirouvan :'D). Hän ei myöskään ole maailman paras kokki ja teenkin mieluiten meidän ruoat itse (no hei, tämä ei kyllä ole ihan totta! Olen tosi hyvä tekemään lihapullia ja makaronilaatikoita ja keittoja, mutta mies on sellanen gourmetkokki että sille ei noi kelpaa niin tehköön... tämä on aihe, josta helpoiten vedän herneet nenään) Johanna onneksi arvostaa sitä että laitan ruokaa; hän arvostaa ruokaa ja etenkin irtokarkkia ja hyvää juomaa myös, hehe. 

Yksi miinuspuoli vielä: hänellä on epänormaalin jääkylmät jalat ja kädet ja nukkumaanmeno on joka ilta taistelu.

Kysyin vielä lapsilta neuvoa tähän; Olli sanoi että mamma piirtää ja tekee kaikkea kivaa ja Ainon mielestä mammassa on parasta se, että se tykkää meistä niin paljon." 

 

-Asgeir

 

<3 <3 

Tästä tuli siis aika ihana. Meinasin jo vähän suuttua miehelle ettei se nyt kirjoittanut mitään kauhean hauskoja ja noloja juttuja, mutta eihän tällaisesta voi suuttuakaan... :')

Hyvää joulukuun alkua - seuraavaksi tulossa kiva pieni jouluarvonta... <3

 

Kommentit (38)

H
39/38 | 

Ihana :) Tämähän on hauska tällainen parisuhde tehtävä joulukuun alkuun, pyydämpä miestäni kirjoittamaan itsestäni ;) Ihanaa joulukuun ekaa koko perheelle!

Anna-Kaisa
40/38 | 

Olipas mukava ja pirtsakka juttu!
Levollista Adventin aikaa!

W
41/38 | 

Hihi ihana mies sulla! Miehet on niin jääriä ja itse aina parhaita :D Mutta miehet näkee kaiken niin selkeämmin kuin taas me naiset välillä liidetään omissa unissa :)

Bubble bath time blog
43/38 | 

Olipa kauniisti kirjoitettu

anja
44/38 | 

Voisi kuvitella, että miehesi on suomalainen (kyyninen) ja sinä vaikka just norjalainen (hyvä, ystävällinen jne.) :)

Laura
45/38 | 

Minullakin on nukkumaanmeno joka iltainen taistelu. Tämä asia sai minut nauramaan ääneen :D

M
46/38 | 

Ihanan realistinen mutta kuitenkin rakkaudellinen ja romanttinen. Hyvää joulunodotus aikaa teille koko perheelle ☺

<3
47/38 | 

Kylläpä 'se kaikkein suurin' paistaa voimakkaasti läpi, eli <3

neito
48/38 | 

Ainon kommenti on kyllä paras ja mun mielestä kertoo sen, että olet onnistunut tärkeimmässä asiassa eli olet välittänyt lapselle tiedon, että hänestä välitetään. :)

Mullakin mies valittaa siivouksesta ja ruuanlaitosta. Olen kuulemma liian vähän kiinnostunut siivouksesta ja en leivo ja laitan liian vähän ruokaa. Hänkin "joutuu" sitten kotona leipomaan ja laittamaan ruokaa! :)

Niksu
49/38 | 

Hienoja kommentteja, varsinkin Ainon.
Eniten huvitti kyllä noi kylmät kädet ja jalat!
Mulla samalaiset, liekö suomalaisten sukuvika😄
Mukavaa viikkoa ja oikein ihanaa tulevaa joulua❤️

Vierailija
50/38 | 

Ihanan rehellinen kirjoitus mieheltäsi. Ja jotenkin vahvistaa sitä kuvaa, mikä sinusta tulee blogin kautta. Aito, lämmin ja vaatimaton. <3

Linda.
51/38 | 

Ihana mies sinulla <3 Hyvä kirjoitus, kuvastaa juuri sinua minkälaisen käsityksen blogin kautta myös minä olen saanut!

Ihanaa joulun odotusta teille koko perheelle! <3

Anissa
52/38 | 

Ihana kirjoitus ja joskus onkin ihan hyvä pysähtyä ja miettiä mitä siinä valitsemassaan puolisossa näkee. Mä olen hyvin kaksijakoinen ihminen, toisaalta erittäin uraorientoitunut, mutta työn ulkopuolella erittäin luova ja voin uppoutua tuntikausiksi projekteihini. Tiedän, että tapani vaativat paljon puolisoltani, joka onnekseni nauttii siivoamisestta(!), jota allekirjoittanut tekee harvoin ja ylimalkaisesti. Lisäksi hän on erittäin rationaalinen ja mikä tärkeintä hänellä on sydän kultaa. Olen maailman huonoin vastaanottamaan kehuja ja alan kyynelehtimään huomionosoituksista. Kiitos blogi kirjoituksestasi, tämän inspiroimana aion kirjoittaa miehelleni millainen hän on silmissäni ja kiittää kuluneista vuosista. Olen tänä vuonna läpikäynyt yhden elämäni rankimmista vuosista vakavan sairauden myötä ja tullut vastatusten sen todellisuuden kanssa, etten aina pysty, osaa ja jaksakkaan. Mutta toisaalta tämä on ollut palkitsevin vuosi ikinä- sillä olen läheisempi kuin koskaan rakkaan mieheni kanssa, joka on löytänyt voimavarat kun ne ovat minulta loppuneet. Nyt meni vähän asian vierestäkin kun ajatus alkoi juoksemaan :) Hyvää joulunalusaikaa kaikille!

Kirsi
54/38 | 

Olipas kiva ja rohkea teko, näyttää  mitä mies ajattelee...pelkkää hyvää :D Ihanasti kirjoitettu, näin sain enemmän irti sinusta ( kovasti blogia seuraan)...rohkenisko itsekin pyytämään mieheltäni kirjettä itsestäni ;)

Maria Koo
55/38 | 

Olipa liikuttava mutta myös hauska juttu!

minttu_
56/38 | 

pakko tähän kommentoda kylmiä jalkoja. melkein kaikissa kuvissa olet kesät-talvet paljainvarpain, eikö se vain lisää kylmiä jalkoja? vai onko paljaat varpaat vain kuvissa?

Kaisa
57/38 | 

Ihana postaus. Rohkea, rehellinen mies sinulla - taidatte molemmat olla ansainneet juuri toisenne :) Tuli tosi hyvä mieli tästä, siitä kun rakkaus paistaa läpi <3 Kiitos Johanna ja ihanaa joulun odotusta!

Kaisuli
58/38 | 

Oooooo.... <3 Olipa kerrassaan liikuttava ja koskettava kuvaus! Se Kalastaja rakastaa näköjään vaimoaan, lastensa äitiä, todella paljon. Ja on ilmeisesti ymmärtänyt ne kaikkein olennaisimmat asiat sinusta ja ajatus/arvomaailmastasi. Vähän tasoitteli sitten ylenpalttista kehumista siivousjutuilla ja kylmillä varpailla, ettei mene liian siirappiselksi.. ;D Olette te ihania, koko perhe! Iso rutistus teille kaikille ja lämpöistä Joulumieltä!

Sipru@
59/38 | 

Kiva postaus. Huomaan kyllä että rakkaus loistaa läpi jo pelkistä sanoistakin. Ja hienoa miehesi todella ymmärtää että kaipaat kovasti perhettäsi Suomessa. Sun miehessä ja mun miehessä on yhtäläistä se, että kummatkin ovat gormetkokkeja. Mies laittaa meilläkin ruoan kun on kerran siinä parempi ja hänellä on enemmän mielikuvitusta.. Mutta silti teen kanaruoista ja keitoista maukkaampia, ja mies tunnustaa tämän ihan suvereenisesti. Mutta siivoamaan hän ei kyllä ihan helposti rupea, ja ei kyllä tarvitsekaan. Meillä ei olla koskaan leikitty kotona tasa-arvo -leikkejä. :)
Nautinnollista joulun odotusta koko perheelle!

Anitta
60/38 | 

Hei, ihana juttu ja mitä upeimpia kuvia. :) Kysyisin kuvien käyttölupaa, nimenomaan tuon Riippukeinun kuvien lupia. Voisitko ottaa yhteyttä suoraan minuun, jotta voimme viestitellä yksityisesti. Kiitos
Anitta Herranen

Vierailija
61/38 | 

Olis aiwan ihkut nuo pipo ja huivi;)

Vierailija
63/38 | 

Kyllä vain kelpaisi! Tulisi ihan itselle koska uuden pipon tarvitsen :)

AK
64/38 | 

Lämmintä ja kaunista - kyllä kelpaisi :)

PiitiS
65/38 | 

Ihan itselläni ajattelin arvontavoiton pitää, jos sen saisin😊

:)
67/38 | 

Oi miten ihana luettavaa, hellyttävä mutta, hän tietää mistä puhuu/kirjoittaa sinusta, olet varmasti kauniss myöskin sisäisesti niinkuin ulkoisestikkin ja niin ihanan luova :). Oi mikä ilo saada lukea juuri tälläistä, kiitos :). Toivon teille oikein paljon rauhaa, rakkautta ja lämpöä lisää välillenne, no siitähän ei ole varmasti puutetta lukeman perusteella mutta, vielä lisää ja lisää kuitenkin :)

Mirkku
68/38 | 

Hei. Yövuorojen jälkeen rytmini hukanneena lueskelen blogiasi. Olen seurannut eloasi jo vuosia blogistasi. Sinulla on kaunis koti, ihania ideoita ja niiden toteutuksia. Ja kyllä kotisi näyttää ihan siistiltä. Mukavaa Joulun odotusta sinulle ja perheellesi.

Johanna
69/38 | 

Olisi hieno ja pipo ja kaulahuivi. Olisi kiva saada ne.

MiKä
70/38 | 

Arvonnassa mukana! Talven viimoihin tarvitsee aina lämmintä päähän ja kaulaan...

-Mikaela
71/38 | 

Voi miten ihanasti kirjottanut sun mies ja ihanasti lapsetkin sanoivat! <3 Vaikka ootkin siellä kaukana koti-Suomesta, niin ehkä siellä on myös tosi hyvä olla, ainakin tänne vaikuttaa siltä :)

suski
72/38 | 

:) :) :)
Niin ihanan miehinen kirjoitus. Onkohan miesten helpompaa pistää sanat paperille kuin lausua ääneen? En tiedä, mutta hyvin kirjoitettu (ja toimituskin kommenttoinut ;)).

tintti
73/38 | 

Hei. Oispa ihana omistaa kerrankin noin laadukas pipo ja huivi.

t. tintti

Nippe
74/38 | 

Tässähän oli itsellekin tuttuja piirteitä :)
Juu, en ole himosiivooja, enkä erikoinen kokki, mutta rakastan kotielämää ja lapsiani yli kaiken. En myöskään ole kunnianhimoinen urani suhteen. Eikö perhe voi olla ura?!

Vierailija
75/38 | 

Ihana! :´) <3

Hauskaa joulun odotusta!

-Sanna

Vierailija
76/38 | 

Hauska, että mies oli kirjoittanut. Vielä mukavampi olisi ollut, jos ei olisi niitä kommentteja joka välissä, vaan olisi saanut mies puhua rauhassa yhtäjaksoisesti. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010