Heippis hei! Kotkan Meripäivät on vietetty ja mökille palattu, jee. Kuten sanottu, en ole ollut Meripäivillä varmaan kymmeneen vuoteen. En ole muutenkaan ihan hurja festarityyppi, mutta kyllähän tollainen Meripäivien tapainen kokoperheen juttu on tosi kiva. Ei siis niin, että esimerkiksi Cheekin konsertti olisi kiinostanut, mutta voi että ilahdun löytäessäni pieniä helmiä kaiken tapahtumameren seasta. 

Tällä kertaa mulle iltamenojen ja musiikkien parasta antia olikin kotkalaisten maahanmuuttajien (ilmeisesti pääasiassa kuubalaistaustaisten) järjestämä bileteltta, jossa menosta sai nauttia niin pyörätuolissa istuva isoäiti kuin juuri jaloillaan pysyvä parivuotias tyttökin. Teltasta kaikui lattarimusiikki ja tanssilattiana toimi teltan viereinen hiekkalaatikko ja katu. Meno oli sen verran hyvä, että tunnelma houkutteli mukaansa -onneksi- kasan suomalaisiakin tanssimaan. Ihan superkivaa. Kiitos, kiva että järjestitte ja toivottavasti järjestätte uudelleenkin. Hyvä te!

Mun mielestä on aina muutenkin hienoa kun maahanmuuttajat tuovat esiin omaa kulttuuriaan ja omaa osaamistaan. Jaksavat ja viitsivät järjestää. Jotenkin se aina yhdistää, lisää ymmärrystä ja tuo ihmisiä lähemmäs toisiaan. Ilman että sen enempää uskallan puuttua maahanmuuttopolitiikkaan, sanonpahan vaan. Näin maahanmuuttajana. ;)  Ehkä joskus toiste sanon lisääkin, mutta aihe on sen verran polttava että siitä ei kannata varmaan kirjoittaa kauhean kevyesti lomailtana siideri kädessä. ;)

 

Annetaan saunan siis kutsua!<3
 

Kommentit (10)

Laura Q
11/10 | 

Olipa taas ihana postaus ja tunnelma kuvissa. Olen aina tykannyt hurjasti kaikista kappaleista yms. musasta, jota linkitat tanne. Olisi kiva saada musiikkipostaus pitkasta aikaa ja saada taas vahan vinkkeja ihanaa lattarimusaa varten tai vaikka rentoja fiilistelykappaleita myos!

MM
13/10 | 

Ihana iso hartiahuivi sulla on mukana Meripäivillä. Saako kysyä, mistä olet sen ostanut? Hauskan näköistä menoa siellä Kotkassa näytti olevan 🎠🎡🍦!

Vierailija
15/10 | 

Ajatella, jos olisinkin törmännyt kadulla sinuun!:)hih.Olisin kai moikannut tuttavallisesti ja tajunnutkin sitten että hän olikin se
'ystävä'jonka juttuja luen iltaisin viinilasi kourassa..ja siis some ystävä.Eli mutta kuitenkin
jollakin tapaa siis ystävä .Kiitos kivasta blogista!Oletko törmännyt koskaan lukijoihisi kadulla muuten?

Vierailija
17/10 | 

Hei! Mistä tuo sinun vaaleanpunainen toppisi on hankittu?

Vierailija
19/10 | 

Hyvä meno näyttänyt olevan, en ole koskaan itse käynyt meripäivillä. Pakko kysyä tuosta siskosi mekosta, onko ostettu vai ihan itse tehty? Tosi hauskan näköinen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010