Moikka moi, elossa ollaan ja mökin kautta Kotkan Meripäiville päästy - viime kerrasta saattaa hyvinkin olla jotain kymmenen vuotta. En oikeasti muista. 

Tässä vähän kuvia avajaisparaatista ja tietty meitin äitistä, joka ihastui ihan kympillä mun By Piasin pellavapaitaan (sieltä myös mun shortsit saatu, paita H&M). Eikö ole kaunis? :)) Täällä on nyt sen verran hyvä meno ja siskon mies odottelee minua tonne terassille, niin pakko kiiruhtaa. Harvinaista seuraa. :))

Huomenna saan muuten omankin kultani tänne vihdoin, sitä innolla odotellessa. <3

 

Ja perjantain kunniaksi mun tän hetken suosikkibiisi, tätä voisin kuunnella tauotta:

 

 

Kommentit (4)

Eeva
5/4 | 

Hei, aloin vasta lukea blogiasi ja tykkään todella paljon! <3 Itselläni on samanlaisia mielenkiinnon kohteita kun sinulla. Blogissasi on kauniita kuvia, minkä merkkinen kamera sinulla on? :) Mukavaa loppu kesää ja tulevaa syksyä!

Nippe
6/4 | 

Sulla on kaunis äiti.
Mukavaa yhdessäoloa teillä.

Voikaa muita paremmin
7/4 | 

Kotkan meripälvillä esittelin Hipu Uistimia. Sinne tuli myöskin perhe jolla oli kaksi lasta tyttö ja poika. Mies halusi katsella virheitä. Huomasin heti, että nyt tutkii vieheitä henkilö joka myös niistä tietää. Hän valitsee itselleen vieheet jotka ensin esittelee pojalleen. Se lämmitti minua, sillä teen nuorisotyötä ja yritän saada nuorison hyvän harrastuksen piiriin. No mies oli oikein malliesimerkki siitä miten vanhempien pitää hienovaraisesti antaa nuorille tilaa kasvaa hyväksi kalastuksen harrastajaksi. Voi miten mieleni tekeekään kiittää tälläistä yhteiskykyistä perhettä oikein sydämeni pohjasta. Suuri kiitos niistä riemun hetkistä jotka aiheutitte minulle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010