Ihan nopea DIY -sisustusvinkki tähän tiistaipäivän alkuun. Viime Suomen reissulta jäi (harkitusti) käteen mun rakkaan kotialueeni merikartta, jonka aion kehystää tauluksi isolle seinälle.

 

Mun merikartta on vuodelta 1927; isillä sattui olemaan sellainen jemmassa ja teetetiin kopiot. No worries vaikkei antiikkisen näköistä 20-luvun merikarttaa kotoa löytyisikään; munkin alkuperäinen tarkoitus oli ostaa kirjakaupasta uusi merikartta ja poimia sieltä itselle tärkeimpiä alueita muutamaksi pikkutauluksi.

Sisustuselementtinä merikartta voi olla joko aika massiivinen tai kovin neutraali ja sopii kai parhaiten aika rauhallisiin tiloihin, kuten eteiseen tai työhuoneeseen. Itse olen ajatellut käytävää taustallaan joko valkoinen paneli tai romanttinen vanhahtava tapetti. Kannattaa välttää kaikkea muuta maritimeen viittaavaa, jollei sitten halua sisustaa kovin merihenkisesti. Tai jollei puhuta mökin sisustamisesta, jonne taulu tottakai myös olisi oiva. Tän tyyppisistä tauluista tykkää muuten usein myös miehet, mikä tekee merikarttataulusta myös hyvän lahjaidean.

Erityisen mukavan taulun merikartasta tekee sen tunnearvo; pala kotiseutua seinällä aika mielenkiintoisessa muodossa.

Lopputuloksen ja itse taulun seinällä näette... sitten joskus :)

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla