mulla ja Hildellä on Hipanema -korut; mun oma on saatu Millalta. Tosi laadukkaita ja ihan ykkösiä rannekoruja - mun vanhin taitaa olla jo nelisen vuotta vanha ja aina yhtä hyvä! Koko viikonloppu on mennyt näissä BTM Studion iki-ihanassa hameessa ja ChillN pitsipaidassa. Laukku Il Mercatinosta Helsingistä saatu ja sandalit Kuubasta.

 

 

 

Hei hei, oletteko TE hyvissä voinneissa juhannuksen jäljiltä? :)

Mulla on ollut niiiiin hyvä viikonloppu, etten meinaa uskoa että huomenna on työpäivä. Ihan kuin olisi kesä. Ja loma. Ihan kuin oisin lomalla.

 

Pitkä lenkki kalliorannoilla Hilden kanssa.

Iltapäivä-shampanjat Marian rappusilla.

Kahvit koulun päätösjuhlan jälkeen lapsiporukassa parhaan vanhempi -kaverin kanssa.

Viiniä terassilla Lenen kanssa.

Tyttöjen ilta Trinen kaupalla.

 

Kuulostaa melkein kehuskelulta kirjoittaakaan tällaista -siis sellaiselta mitä blogiin nyt hienosti kirjoitetaan, mutta tämä on niin harvinaista herkkua että olen vähän ihmeissäni itsekin. Ei edes ehtinyt harmittaa menetetty suomalainen mökkijuhannus kun on muuten ollut niin paljon kivaa. Eihän kaikki tietenkään mene niin putkeen kuin miltä nyt kuulostaa (hain esimerkiksi yhtä työtä, johon sain perjantaina vastauksen ei ja eit ja torjunat ovat aina kurjia), mutta hitsi, kyllä tässä niin plussan puolella ollaan että. Kiitos siitä. Kiitos kaikille. 

Että eipä muuta. Hyvä mieli, hyvä kesä. Tästä tulee hyvä kesä. 

Tässä kesässä on hyviä ihmisiä ympärillä.

Ajatella mikä onni. Ettei tarvitse olla yksin.

<3

 

Ps. Niin ja teitäkin on tullut taas Facebook -ryhmään iso joukko lisää juhannuksen aikana! :) Joku puskaradio lienee toimineen tai jotain; tosi, tosi tosi kiva. <3 Tervetuloa, lämmittää aina mieltä sekin! :)

Kommentit (10)

Vierailija
11/10 | 

Mites siellä Norjassa noin kesäinen keli, kun täällä Suomessa satelee ja vaatteitakin pitää laittaa päälle kerroksittain...

Tiina R
12/10 | 

Hei taas!

Laitoin tämän viestin vahingossa edelliseen postaukseen. Joten sama uusiksi nyt:

Olen tekemässä kirjasi mukaan ihanaa Kaisla-neuletta. Kysyn neuleen kainalo-helman pituutta, kuinka paljon sen pitäisi suunnilleen olla? Omani kun näyttää kovin lyhyeltä.. Miten ratkaisisit pulman?

Anita
13/10 | 

Ihania kuvia jälleen kerran! Olisipa meilläkin yhtä lämmintä. Kiitos ihanasta blogista ja hyvää kesää! 

Vierailija
14/10 | 

Seuraan blogiasi bloglovinin kautta ja mun mielestä nämä postaukset eivät ole hetkeen sinne päivittyneet, onkohan muilla samaa ongelmaa?

Kirsi
15/10 | 

Mulla on käynyt sama. Blogloviin eivät kyllä enää päivity ;( Osaako viisaampi neuvoa miksi näin??

neito
17/10 | 

Kun blogiasi hakee googlen kautta, niin ei pääse laisinkaan uusimpaan postaukseen, vaan pitää mennä vanhaan ja sitten avata tuo arkisto ja katsoa onko tullut uudempaa. Aikaisemmin google-haulla pääsi suoraan uusimpaan postaukseen.

Lisäksi tuon otsikon eli se jossa lukee Kalastajan vaimo ja on sinun kuvasi, niin yleensä vastaavasta otsikosta pääsee klikkaamalla blogin "etusivulle".

Olisi kiva, jos tuo arkisto olisi "perus" tilassa, niin että kuluva kuukausi olisi aina auki, niin että kuluvan kuukauden postausten otsikot näkyisivät. Sitten jos haluaa katsoa vanhoja kuukausia, niin avattu kuukausi pysyisi auki (joskus on kiva katella useampi postaus samasta kuukaudesta).

Blondi
18/10 | 

Hei, minua kiinnostaisi tietää, millä tavalla hiuksesi on värjätty. Pyrin saamaan samanlaisen sävyn itselleni ja ajattelin, että onko se luonnonvärinen, jossa on raitoja vai onko tukassa kokonaan joku sävytys? Onko sinulla antaa sävyn nimeä...? Minun tukkani on nyt juuri vähän liian vaalea, ja kaipaisin kullanhohtoista ruskeaa...

Kiitos myös meikkivinkeistäsi, joita annoit jokin aika sitten. Olen hyödyntänyt ja halunnut myös pyrkiä vähän luonnollisempaan lookiin, kuten sinulla. Olet ihastuttava! Olet vähän idolini. ;-)

HennaS
19/10 | 

Hei,

Sinulla on ihan kaikista paras blogi ja ihana tyyli mutta kuten edellä kommentoidaan jos seuraa blogiasi bloglovinin kautta sinne ei päivity blogisi nyt ollenkaan. Luulen että ongelma kohta on siinä kun me naiset sivusto/blogisi on uudistunut. eli nyt 15 päivään ei ole päivittynyt. Ehkä siksi facebook-ryhmäkin on kasvanut kun nyt blogiasi saattaa olla vähän hankala seurata.

Ihanaa kesää sinulla ja perheellesi,

Henna

Katriinatenerife
20/10 | 

Onpa todellakin kauniita kuvia :) <3

Minä ja mieheni emme oikeasti vietä juhannusta, mutta kävimme silti pikaisesti tuolla läheisellä El Médanon rannalla (Teneriffalla) hieman katsomassa. Täällä ihmiset kerääntyvät juhannuksena uimarannoille, ja jokaisella porukalla on siellä oma nuotionsa, jonka ympärillä he viettävät iltaa/yötä, ja hyppivät sen yli.

Terveisin Katriina

http://katriinatenerife.blogspot.com.es/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010