-vanha dagens-

Tässä yksi taannoinen dagens, joka on jäänyt koneelle. Yli kymmenen vuotta vanhat Dieselit, H&M:n pellavajakku ja (ihku) Jim. Eleven Parisilla on sairaan hauskoja printtiteeppareita, suosittelen kurkkaamaan jos voisitte kuvitella tarvitsevanne. Marilynia ja Kate Mossia ja Dallasin Bobbya. ;) Itse törmäsin omaan Jimiini täällä -50% alessa ja kun olin sitä vähän sillä silmällä katsellut ennenkin niin ostinpa. 

Rakastan muuten yhtä Doorsien biisiä yli muiden... ehkä siksi, että se kohta Forrest Gumpissa, jossa tää soitetaan on mun mielestä niin hyvä. Tai tää kappale sopi siihen niin hyvin. Tiedättekö? Mikä sen Forrestin tyttöystävän nimi nyt olikaan, Jenny? Se oli niin ihana. Tää sopi sille niin hyvin.

http://www.youtube.com/watch?v=qyHO6fkvEGU 

Loistavaa perjantaita ja viikonloppua! :))

Kommentit (3)

4/3 | 

Hauska teeppari, vois kuvitella pitävänsä, vaikkei niin Doors kolahtaiskaan :) Mutta hei, mistä tuo kivan näköinen rannekoru on?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010