Moikka moi rakkaat kaverit, pahoittelen hurjaa kuvakulmaa yllä ;) Tuntui vaan, että jonkunlainen kevennys oli saatava... Ei ole helppoa blogata, melkeinsä pakostakin sitä on aina joskus joko ällö hempeä tai kamalan brutaali (-etenkin jos toivoo jotain pahaa murhamiehelle ;)) jos jotain sanoo.  Tai ainakin sitten mauton. Tai mauton ja hajuton. Huh! :) 

Palataan siis ihan pelkästään kivoihin juttuihin eikä olla mitään; me ollaan oltu rannalla aamupäivä:

Biksut GinaTricot, alennuksesta^

"Sinä vain lainaat maata kunnes minä kasvan isoksi."

Aurinkoisia päiviä, rakkautta ja rauhaa! <3

Kommentit (62)

Myös järkyttynyt
63/62 | 

:D Osaat tosiaan keventää. Ja myös pahoitella reilusti! Hattua nostan nöyryydelle ja huumorintajulle, ja jatkan tietty blogisis lukemista! MVH

reiluutta peliin puolin ja toisin
64/62 | 

Aivan nappiin tuo Sateenvarjomiehen kommentti! Hauton ja mauton ei tarvitse olla, silloin blogi ei kiinnosta ketään. Omia mielipiteitä saa ja pitää olla, mutta niiden takana tulee myös seisoa. Ei tarvitse turhia nöyristellä lukijoiden edessä, mutta ei kannata myöskään vetää herneitä nenään, jos jotkut ovat asioista eri mieltä. Tuo olisi juuri sitä omien kirjoitusten takana seisomista. Eikö voisi vain todeta, että "minä olen perustellusti tätä mieltä ja that's it"? Eikä alkaa lapselliseksi ja laitella "terveisiä perseestä"-kuvia, kun kaikki kommentit eivät miellytäkään... Koskaan ei voi miellyttää kaikkia, koska mielipiteitä on niin erilaisia. Voisi vain todeta, että minä olen tätä mieltä ja sinä lukija ajattelet toisella tavalla.

Sateenvarjomies
65/62 | 

Blogimaailmassa on niin kovin vaikea esittää omia mielipiteitään saamatta kakkaa niskaan. Toisaalta mikä tahansa blogi on maailman tylsin jos ei olla mitään mieltä mistään eli täysin hajuton ja mauton :)
Sitten taas kaikki pitää kääriä johonkin "huumorikääreeseen" jotta se olisi perusteltua, "sanoin tämän vain läpällä/tsoukilla/vitsiksi".
Hyvällä bloggaajalla on mielipiteensä ja niistä myös puhutaan - kuitenkin ilman mitään saarnoja tai vaahtoamisia. Hyvä bloggaaja ei kumartele lukijoitaan eikä pyytele anteeksi jos joku on toista mieltä, mutta ei myöskään nillitäjä lukijoitaan. Hyvä bloggaaja osaa ottaa rennosti. Ja sitähän kalastajan vaimo onkin ja siksi tästä blogista niin hirveästi pidän!

antaapa kuvan kertoa
66/62 | 

Napakymppi kuvitus tässä postauksessa: ajan myötä aina vain itseriittoisemmaksi ja omahyväisemmäksi käynyt blogi on tosiaan tätä nykyä aika syvältä sieltä ;D

Heinis
67/62 | 

ÄÄÄÄÄÄ, EN KESTÄ :D!!!!! Välillä niiiiiin mietin, että miten ihmeessä jaksat pitää tätä blogia tällaiselle taukeille? Lukijasi taitavat olla niin äärettömän korrektia ja huippuunsa sivistynyttä väkeä, ettei vihaa saa purkaa eikä hassuttelukuviakaan laittaa. MÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ EN KESTÄ.
Enivei, ihanat biksut, ihana rantapäivä! <3
(Kirjoitin aluks ihan sikapitkän kommentin ja se vaan hävis jonnekin, yh 3(.)

laduree
68/62 | 

Ei voi ymmärtää näitä kaikkia kommentoijia...

Jos Johanna olisi tuossa edellisessä postauksessaan puhunut tästä raa'asta murhaajasta sympaattiseen, positiiviseen ja hyssyttelevään sävyyn (voivoi poloista, kun sillä on niin vaikeeta, että ihan ymmärrettävää, että meni ja murhasi 70 ihmistä), niin silloin nämä tietyt kommentoijat olisivat olleet kauhistuneita ja järkyttyneitä siitä, kuinka Johanna voi sympatiseerata jotain murhamiestä. Mutta, nyt kun Johanna tuomitsi ja osoitti vihansa tätä raakaa murhaajaa kohtaa, niin eikös täällä jo järkytytä ja kauhistellen verrata Johannaa raakaan murhaajaan mielipiteensä ja avautumisensa takia. Hohhoijaa.

Tää on Johannalle (ja bloggaajille ylipäätään) täysin lose-lose-situation. Ainä löytyy niitä kommentoijia, jotka oikein etsimällä etsii sen asian, josta järkyttyä ja kauhistua. Siis kuvitelkaa nyt, tässäkin postauksessa on oikein takapuoli ja sieltä tuleva puhekupla, "JÄRKYTTÄVÄN KAMALAA"!

Tsemppii Johanna ja kiitos, että kaikesta huolimatta jaksat pitää tätä iloista blogia! :)

Tiina
69/62 | 

Ihan huippu tuo kuva & kuvateksti! :D

Minusta on (olisi?) ihan oikein viestittää pilke silmäkulmassa että kiss my ass!
... niille jotka keksivät näitä outoja määritelmiä sinusta.

laduree
70/62 | 

Tante tuossa kirjoitteli:

"Olen äärimmäisen kiitollinen uhreille, kuinka paljon hyvää he kuolemallaan saivatkaan aikaan. Olen myös kiitollinen murhaajalle joka otti valtavan tehtävän, yhden ihmisen harteille niin suuren ettei hänen mielenterveytensä sitä kestä. Tämän kaamean tapahtuman jälkeen maailma on kuitenkin parempi paikka kuin ennen, me aidosti alamme välittää puheistamme ja kirjoitteluistamme. Joudumme miettimään mielipiteitämme paljon tarkemmin kuin ennen."

Siis mitä *ittua?!?!?

Uusi ihailija
71/62 | 

Sinulla on aivan mielettömän hyvä silmä ja estetiikan taju. Valokuvasi ovat todella kauniita ja osaat rajata ne kiinnostavasti. En ihmettele jos sinulle satelee työtarjouksia monilta eri aloilta. Olet todella lahjakas. Hyvää jatkoa sinulle ja perheellesi!

Els
72/62 | 

Huh, huh, huh...

Minunkin ikiOma järkevä ;D pikku pääni on ollut myös kohtalaisen kovilla, miettiessä tätä järjetöntä tapahtumaa...täysin armotonta pahuutta!

Eräässä maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvan kirjoittajan blogissa todetaan " Kubrick's masterpiece, '2001 -- a Space Odyssey' was right: we are violent chimpanzees who write books and occasionally send rockets to the moon. The good never inspire us in the way that the evil do" . Jep...historialla on tapana toistaa itseään, eikä ihminen oikeasti opi...täh?

Turhauttavaa, mutta vihan tunteet kuuluvat varmasti jokaisen tunne elämään jossakin elämän vaiheessa, enemmän tai vahemmän. Sen "kivittämis häpeän" myöntäminen, nyt vaan on joillekin ehkä hankalampaa kuin toisille...ja tuon tunteen löytäminen itsessään saa joillakin aikaan valtavaa tuhoa, joko itseään tai muita kohtaan...'paha antaa voimaa' sanoisi kai vanha mummoni...

Pastori Hilkka Olkinuora totesi kolumnissaan, että rakkauden vastakohta ei ole viha tai se kuuluisa välinpitämättömyys, vaan vallanhimo... siitä tässä pahassa rakkauden vastaisessa teossa mielestäni nimenomaan oli kyse, enkä kyllä löydä minkäänlaista 'maallista' rankaisua teolle, jolla tapahtunut jotenkin voitaisiin tasata....en, vaikka miten rikoslakia väännän ja käännän!

Kerroit, että "Tunteille on annettu tilaa ja aikaa, puhuttu uhreista" , tarvitsette varmasti toisianne vielä pitkään...Paljon voimaa ja rakkautta Norjaan ! <3

http://www.kantti.net/humanisminillat/hilkka-olkinuora-surun-vuosi

huh
74/62 | 

"Olen äärimmäisen kiitollinen uhreille, kuinka paljon hyvää he kuolemallaan saivatkaan aikaan. Olen myös kiitollinen murhaajalle joka otti valtavan tehtävän, yhden ihmisen harteille niin suuren ettei hänen mielenterveytensä sitä kestä. Tämän kaamean tapahtuman jälkeen maailma on kuitenkin parempi paikka kuin ennen, me aidosti alamme välittää puheistamme ja kirjoitteluistamme. Joudumme miettimään mielipiteitämme paljon tarkemmin kuin ennen."

WTF??!

jossu
75/62 | 

Sähän puhut ihan sekoja!?!

Sanot, että on hyvä ja oikein sanoa suoraan mitä ajattelee. Mutta heti perään tuomitset muiden mielipiteet ja kehoitat vaikenemaan. Eli tarkennatko vielä, että kuka saa sanoa suoraan mielipiteensä? Voit vaikka laittaa ihan nimet, niin asianomaiset sitten tietää ja muut osaa pitää turpansa kiinni.

Johanna
76/62 | 

Jos olisit hajuton ja mauton, täällä ei kävis kukaan. On arvokasta olla oma itsensä, siitä jos mistä, tulee hyvä olo, uskollisuudesta ja rehellisyydestä itselleen. Ajatteleva ihminen ymmärtää myös, ettei kaikkea sanottua tarvi ottaa ihan kirjaimellisesti, tunteista voi puhua. Ja toisinaan nauraa itselleen : D Ikävää, eikä kovin kypsää, jos ei sitä ymmärrä ja asettuu yläpuolelle ( usein kait niin ettei haluakaan, tarkoitus on koittaa tölväistä). Kaikilla ihmisillä on hyviä ja joskus pahoja ajatuksia, no mut tämähän me tiedetään. Sallittakoon ne täällä blogimaailmassakin. Hyvää loppukesää!!!

Amma
77/62 | 

Niin paljon kuin blogimaailmasta pidänkin, huumoria täällä on ihan liian vähän. Ja harvoinpa olen saanut blogia lukiessani näin makeat naurut kuin aloituskuvasi nähdessäni! Mahtava asenne! Ihanaa, ettet ole hajuton ja mauton, vaan oma itsesi! Kiitos tästä :D

Jumppis-Tiina
78/62 | 

Edellinen kirjoituksesi oli mielestäni hyvä, ja jaan mielipiteesi 100%:sti.
Hienoa, että joku uskaltaa sanoa suoraan sen mitä niin monet ajattelevat, olet rohkea nainen!
Jeesustelijat voivat tunkea päänsä ja mielipiteensä sinne mihin päivä ei paista ;)

minävaan
79/62 | 

Kyllä on kateellista porukkaa kommentoijissa. On se kumma että jos jollakin menee hyvin, ja on elämäänsä tyytyväinen ja onnellinen, niin se joitakin niin suunnattomasti ärsyttää. Ei voi kyllä kun ihmetellä. Hankkikaa muutkin elämä :D

Tante
80/62 | 

tiedätkös sen tarinan texasilaisesta suurtilan isännästä joka antoi hirttää jokaisen kanavarkaan tai mailtaan tavatun kulkurin, sanoen "hirttäkää se, siinähän oppii". Vuosien varrellakaan hän ei muuttanut toimintatapaansa ja suuressa maassa kulkijoita ja siis hirtettyjäkin ehti tulla melkoinen määrä.
Kun itse isäntä sitten kuoli ja pääsi taivaan portille, hän muisti tekonsa ja toivoi voivansa vain hiipiä hissuksiin portista läpi. Portinvartija kuitenkin oli valppaana ja kutsui paikalle itse pääjehun, Jessen itsensä. Jesse katsoi hetken tilallista silmiin ja sanoi portin vartijalle: "Antakaa hänelle anteeksi, siinäpähän oppii."

On käsittämättömän vaikeaa antaa anteeksi massamurhaajalle, mutta... Norjalaiset lähentyvät ja tukevat toisiaan, demokratia vahvistuu ja ehkä se omaan napaansa tuijottava kansa siellä ylenpalttisen hyvinvoinnin keskellä alkaa miettiä mikä todella on tärkeää. Onko se aina uusimmat trendivaatteet, uusin harrastus vai sittenkin se aika ja aitous ihmisten välillä.

Olen äärimmäisen kiitollinen uhreille, kuinka paljon hyvää he kuolemallaan saivatkaan aikaan. Olen myös kiitollinen murhaajalle joka otti valtavan tehtävän, yhden ihmisen harteille niin suuren ettei hänen mielenterveytensä sitä kestä. Tämän kaamean tapahtuman jälkeen maailma on kuitenkin parempi paikka kuin ennen, me aidosti alamme välittää puheistamme ja kirjoitteluistamme. Joudumme miettimään mielipiteitämme paljon tarkemmin kuin ennen.

En tuomitse sinuakaan, siellä median pyörityksessä on varmasti vaikeaa irrottautua ajattelemaan asiaa suuremmassa mittakaavassa. Voimia teille, älä anna pelon vallata elämääsi.

kalastajanvaimo
82/62 | 

Totta T. Olen pahoillani.
Aika paljon metiliä tästakin syntyi, enkä sentään ole mikään valtion päättäjä, jos Timo Soiniin verrataan. Aika monissa blogeissa (ei ehkä muoti-) sanotaan kuitenkin aika suoraan omia ajatuksia odottamatta, että ne saavat aikaan samantapaista vastakaikua kuin esim. politiikkojen mielipiteet.
Oli ilmeisen tyhmää käyttää kivitys- sanaa, mietin ensin jalkapuuta ja muuta siihen tilalle ;) Tarkoitus ei siis oikeastaan ollut "kivittää" ketään, vaan ilmaista omaa ahdistusta siitä, miten vaikeaa on sopivaa ja riittävää rangaistusta löytää. Kivitys -sana oli tyhmä ja pahoittelen sitä. En todellakaan aina harkitse kaikkea mitä täällä blogissa sanon, myönnän :D
Tottakai pyrin kaÿttäytymään korrektisti/ystävallisesti ja kaikkea hyvää tarkoittaen kaikkia kanssaihmisiä kohtaan ja mielestäni olen kiltti kärpäsellekin, joten harmistun ehdottomasti näiden tapaisista hyökkäävistä kommenteista. Ajattelemattomasti sanottu, ei tarkoitettu, pahoittelen.

T
83/62 | 

Mun mielestä on kaksi eri asiaa olla mauton ja hajuton kuin että julkisesti puhuu ihmisten kivittämisestä. Mietitäänpä vaikka jos Timo Soini olisi sanonut saman asian mitä Johanna tuossa aikaisemmassa postauksessa. Siitä nousisi kauhea meteli. Mutta loppujen lopuksi yhtä vaarallista on tavallisen ihmisen puhua toisten ihmisten kivittämisestä kuin jonkun poliitikon. Vihan voi kääriä kauniiseen kääreeseen mutta aina se on se sama siellä pohjalla vaikka se sanottaisiin puolileikillään. Me emme voi kantaa vastuuta mitä muut ihmiset sanovat mutta me voimme kantaa vastuuta omista sanomisista ja toistan edelleen että näinä aikoina myös tavallisen ihmisen pitää olla hyvin tarkka sanomisistaan. Viha ja ääripuheet leviävät hyvin helposti epätoivottavalla tavalla ympäritössä kuten nyt on nähty. On tärkeää osoittaa omalla esimerkillään moitteetonta käytöstä kanssaihmisiä kohtaan ja minusta korrektia käytöstä on parempi tässä kohtaa liioitella kuin alimitoittaa. Näin ainakin itse aion jatkossa käyttäytyä koska kouluampumisia ja Norjan joukkosurman kaltaisia tragedioita ei estetä poliiseja lisää palkkamalla vaan muutos alkaa ruohonjuuritasolta jokaisesta meistä.

Sitäpaitsi kuolemanrangaistus tai toisen ihmisen kuoleman toivominen on hyvin kyseenalaista. Tottakai sitä jokainen joskus mielessään ajattelee vaikka mitä mutta otetaan kuitenkin järki käteen ennenkuin aletaan edes puheissa, kivittämään ketään. Jossainpän maailmaa on myös tapana kivittää esim. naisia kuoliaaksi kuvitellun tai todellisen aviorikoksen takia. Ei se ole mikään leikinlaskun juttu vaan aika helvetin ankea juttu.

Saramama
84/62 | 

vitsit tuo Ollin paita on mahtava. Ja niin totta! Sopii toivoa, että tämä meidän lasten ikäluokka on vähän fiksumpaa tass. niin paitsi vanhemmista sekin tietty on kiinni :D

kalastajanvaimo
87/62 | 

Kiitti Emilia, kesäpäivät saavat huolet ja murheet kyllä unohtumaan <3 Samaa teille!

AnnaW
89/62 | 

Olen tässä pari päivää referoinut miehelleni saamaasi kommenttitulvaa. Nyt hän tuli ihan mielenkiinnosta kurkkaamaan olkani yli, kun naurahdin ääneen ekan kuvan kohdalla. Mieheni sanoi parin päivän kommenttien perusteella seuraavasti: "Mielipide on vähän niin kuin takapuoli (viitaten siis sinun ekaan kuvaasi) (hän tosin käytti hieman spesifimpää ja karkeampaa kieltä, kuin takapuoli), jokaisella on omansa!

Jatka sinä Johanna omaan tyyliisi, niin ne jotka oikeasti nauttivat blogistasi, nauttivat siitä jatkossakin. Takapuoliaihetta käsitellään muuten minunkin tämän päivän kirjoituksessa:) Käy kurkkaamassa, jos ehdit:)

kalastajanvaimo
91/62 | 

Voi luulen, ettei viha ja suru kauheasti riipukaan ammatista ollenkaan...

kalastajanvaimo
93/62 | 

Kamalaa järkyttää teitä jatkuvasti, so sorry ;D
Joo ekan kuvan oli tarkoitus keventää.
Eikä mun tennistossu haise hei. Hehhe :)

kalastajanvaimo
94/62 | 

Totta totta, asenne se on tärkeintä. Ei kuule olisi koko blogia ollut aikoihin olemassa, jos nujertuisin ;D ei Ollut missään nimessä tarkoitus voivotella, vaan vitsailla! :)

champagne
99/62 | 

Tämä oli paras postaus tänään mitä olen lukenut. Täyttä asiaa alusta loppuun:D

Uuden Kuun Emilia
100/62 | 

Olen ollut ihan ulkona blogeista tämän viikon ja nyt vasta luin postauksiasi.
En edes jaksa katsoa mitä siellä kommenttilootassa nyt on äristy, mutta jatka sinä samaan malliin. Ihan omana itsenäsi, iloisena ja tuntevana. Mauton ja hajuton ei loppupeleissä uppoa kellekään :)

Ihania kuvia. Varsinkin tuo ylin, tietty :D
Mukavia kesäpäiviä kaikesta muusta huolimatta!

Joanna
101/62 | 

Mun mielestä ei tarvitse olla kaikille mieliksi. Silloin ei loppujen lopuksi miellytä ketään. Välillä voi sanoa vähemmänkin kauniisti ja seisoa sen takana jos siltä tuntuu. Ja eiköhän kaikilla ihmisillä ole joskus alhaisia ajatuksia ammatista riippumatta. Ajatukset ja teot ovat kaksi eri asiaa.

joku
102/62 | 

Mä kans vähän järkytyin tosta ekasta kuvasta... Puhekupla tulee perseenreijästä samalla kuin bloggaaja raottaa nahkaista, likaista, vanhaa ja sukatonta (=haisevaa?) tennistossua. *HUUTONAURUA*

Tosi ladylike. ;)

justjoo
103/62 | 

takertukaamme nyt tästälähin joka kuvaan ja lauseeseen minkä bloggari postaukseensa laittaa kun on kerran heittänyt ilmoille yhden -ei niin tarkasti harkitun(?)-lauseen?
kiva blogi,mukavaa luettavaa,kivoja kuvia :)

JMM
104/62 | 

taitaa Johanna kirjoittaa tuolla,että kevennykseksi...
Kannattaa varmasti myös kommentoijien miettiä mitä kirjoittelee eikä pelkästään sen bloggaajan?

vakkari
105/62 | 

Siis ymmäsinkö ekan kuvan oikein? Olet laittaut "Moikka" -kuplan tulemaan pepusta. Onko tuo sun vastine meidän kommentteihin? Että "terveisiä perseestä!"

Ei hyvää päivää...

Anne
106/62 | 

Kyllä se vaan valitettavasti taitaa olla niin että kun näin julkista blogia pitää niin sitä palautetta varmasti saa ja aina se ei voi olla hyvää! Eri asia on miten sinä sen palautteen otat! Täytyy olla valmis myös niihin huonoihin, eikä aina tavoitella täydellisyyttä.... Asennetta kehiin! Älä anna muutaman huonon nujertaa vaan jatka samaan malliin!

Lilla
107/62 | 

Hahahah Johanna nauroin tälle postaukselle:D Paras tosiaan olla hajuton ja mauton, eikä vaan vahingossakaan olla mitään mieltä mistään;) Ihan ku porukka oikeen oottais että sä päästät ilmoille vähänki syvällisemmän ajatuksen ja sit BANG voidaan heti olla päivittelemässä kuinka kamala ja ajattelematon sä oot...:D Kyl joillakin voi elämässä olla vaikeeta, turha siitä välittää!:)
Ihanaa kesän jatkoo sinne Norjaan, lomia odotellessa täälläkin!! :) Oot paras!

Neely
108/62 | 

Ja höpsis. Saat olla juuri sellainen kuin haluat ja miltä minäkin hetkenä tuntuu. Jos jollain on sen suhteen ongelma, niin se on sitten kyseisen lukijan ongelma. Eihän nyt kuitenkaan ole kyse siitä, että kirjoittelisit tänne jotain törkeyksiä ja uhkauksia, vaan sinun tunteitasi sellaisena kuin ne ovat (varmastikin niissä on myös jo sitä sensuuriakin mukana, ainakin tähän murhamieheen liittyen).
Etkä ikinä edes voisi olla mauton ja hajuton, olet siihen liian persoonallinen ja tunteikas. Minusta se on hyvä asia. Joku voi olla toista mieltä ja sekin on ok, sen takiahan me ihmiset erilaisia ollaankin. Mutta nyt pitäisi kuitenkin kaikkien muistaa, että tämä on Sinun blogisi, Sinä kirjoitat tänne omasta elämästäsi ja ajatuksistasi. Joten sinä myös päätät, mitä tänne kirjoitetaan, milloin kirjoitetaan, miten kirjoitetaan ja kirjoitetaanko aina ollenkaan. Kenelläkään meistä lukijoista ei ole oikeutta tulla natisemaan ja nirisemään miten sinun pitäisi blogisi hoitaa.

Tämä nyt oli minun mielipiteeni.

Lämpimät terveiset sinne!

Rillirousku
109/62 | 

Voivoi, joskus se on vain oltava mauton ja hajuton, täällä blogimaailmassa näemmä erityisesti. Voimia sinne, teille ja naapuriin. Jatketaan tätä hajutonta blogin pitoa, pintaa ei satu kun sitä raapaisee. ;)

Aurinkoista kesää!

rouva F
110/62 | 

Napakymppiajoitus sulle sitten siirtya lukemaan muita blogeja ;D

Kiitos Johanna humoristisesta postauksesta!

anuk
111/62 | 

Siis aivan samaa ite ajattelin Tanten kommentista. Huhhuh, mitä juttua!! Sitä paitsi, ei nyt tosiaan aleta sotkea psykopatiaa mielenterveysongelmiin, jotka on jo aiemmin kommenteissakin todettu aivan eri asioiksi. Psykopaatti on persoonallisuushäiriöinen, kykenemätön "paranemaan" ja tuntemaan jotain. Varsinaisista mielenterveysongelmista kärsivät saavat kyllä minulta ymmärrystä.

rouva F
112/62 | 

Muahhahahaha! Kuumehoyryissani mulla kesti vahan aikaa mita kuvalla tarkoitit mutta sitten aloin nauramaan ihan aaneen- yksikseni. Huomaan itsessani ja uskon etta se patee moneen muuhunkin, etta se kuka sanoo asian on todella tarkeaa miten siihen suhtaudun. Jos joku oikeasti torkimys sanoisi noin ja olisi muutenkin toykea, kommenteissa jne, ottaisin asian ihan eri tavalla. Mutta nyt kyseessa olet sina kyseessa ja minulla on hyvin herttainen ja alykas kuva sinusta. Ja kirjoitit itse postaukseenkin "kevennysta"... Tallainen postaus tuo vain lisaa persoonallisuutta ja vain HYVALLA tavalla itsevarmaa kuvaa itsestasi. Hyvalla tavalla itsevarmojen ihmisten kanssa on NIIIIIIIN paljon helpompaa olla! Pystyt nauramaan itsellesi ja kuten monesti sanottu taalla, pyydat anteeksi, seisot sanojesi takana, jne. Kiitos siis nauruista. Jatkathan samaan malliin, kiitos!

Anni
113/62 | 

You go girl! :)
Nää nillittäjät täällä ei oo tyytyväisiä mihinkään: siihen että kerrot rehellisen mielipiteesi, tai siihen että pahoittelet sitä! Huoh. Blogimaailma on kyllä kaikkien pätemishaluisten paratiisi, mutta miten ne kaikki tuppaakin just sulle aukomaan?! :D

Mahtavia kuvia, hyvä meininki. Jatkukoon! Ainahan voit perustaa toisen, SULJETUN blogin niille syvemmille mietteillesi (joita olisi oikeasti mielenkiintoista kuulla jatkossakin!), ja pitää tän kaikkien kukkahattutätien mieliksi pelkkänä nättien vaatteiden esittelypaikkana. No, onneks meitä käy täällä toki muitakin. Ois paljon muutakin sanottavaa, mutta että muista nyt sitte että julkinen blogi ja kommentoinnin sananvapaus ja timo soini. Huuuooookaaaauusss.... :D

Ihanaa kesänjatkoa ja lämpimiä päiviä!

Sanna
114/62 | 

Hei!

Avautumisesi oli ihan asiallista ja mielestäni kesti hyvin päivänvalon. Ääritunteita jokaisesta kumpuaa pakosta tällaisessa tilanteessa. Ei se, että haluaa vaikka sitten kivittää massamurhaajan, tee ihmisestä ollenkaan huonoa eikä tarkoita sitä, että ei oikeusjärjestelmään olisi tyytyväinen. Se oli vain purkaus, tunteiden terve tuuletus. Kaikki ihmiset eivät ehkä ole niin kosketuksessa ikisen tunteidensa kanssa, että pystyisivät ymmärtämään, että tunteet tulevat ja menevat, teot kertovat sitten ihmisestä ihan oikeasti.
Kiitos hyvastä blogista!

T. Sanna

Pernilla
115/62 | 

Tuon Tanten kommentin jälkeen voisi ehkä alkaa harkita sitä kommentoinninvalvontaa...maailma ei tosiaankaan tule paremmaksi paikaksi sillä, että ammutaan kasapäin ihmisiä, se kai nyt on itsestäänselvyys.

Päivi
116/62 | 

Hei Johanna, halusin ilmaista tukeni sinulle. Itse en pidä blogia, mutta luen niitä paljon (enkä edes yleensä kommentoi, laiska tirkistelijä siis olen :D ) Mutta nyt täytyy kyllä ihmetellä näitä kommentteja, joita olet saanut. Käsittämätöntä, että vielä on näin paljon puskista huutelijoita, koulukiusaajien arkkityyppejä. Jos blogisi ärsyttää, pysyisivät poissa, blogistaniassa kyllä vaihtoehtoja piisaa. Pelkän blogin perusteella ylimieliseksi yms. haukkuminen on kornia ja lapsellista, ihminen on muutakin kuin bittiavaruuteen tuottamat tekstinsä. Ehkä nämä samat tomppelit luulevat facebook-päivitysten kertovan kaiken ihmisen elämästä ;) Jatka valitsemallasi linjalla ja haistata anonillittäjille!

Ja mitä tuohon Breivikiin tulee, on helppo neuvoa millaisia tunteita pitäisi olla, jos asia ei satu omassa maassa tai osu muuten kohdalle. Mielestäni on aivan liian aikaista vaatia "kypsää ja rakentavaa" suhtautumista tämän joukkotuhon jäljiltä. Shokki on väistämätön tällaisessa tilanteessa, ja viha kuuluu yhtenä osana selviytymiseen. Uskon, että kaikkien Norjassa asuvien perusturvallisuudentunne on pahasti järkkynyt, kun tuntui pahalta täällä Suomessakin hetken.

Mari
118/62 | 

Hei Johanna! Olen vasta vähän aikaa sitten alkanut seuraamaan blogiasi, mutta pidän tästä kovasti Oli ihan oikein tuoda ajatuksia julki ja äläkä vaan ole hajuton ja mauton, vaan oma ihana itsesi :)!! Tyylijuttusi ovat upeita, jatka samaa linjaa ;)!!

karo
119/62 | 

Kosto ja viha ovat normaaleja tunteita tällaisissa tapauksissa ja jos joku läheinen on murhattu, ei kukaan haluaisi tekijän enää koskaan voivan kävelevän kadulla vastaan. Netti ei kuitenkaan ole ihan samanlainen paikka puhua asioista kuin oma koti.

Itse en missään mielessä ymmärrä murhaajia enkä myöskään Pohjoismaiden lieviä tuomioita tekoon nähden tai mitään muutakaan asiaan liittyvää, mutta tuohon kivitystoiveeseen kysyisin, moniko lähtisi mukaan kivittämään jotakin murhaajaa? Vai vain katselemaan, jolloin odottaa jonkun muun tekevän likaisen työn?
Olen katsonut elokuvan Naisen kivitys enkä itse ainakaan halua sellaista kulttuuria Eurooppaan, vaikka julkisesti teloitettaisiinkin vain oikeita murhaajia. Mutta aivan yhtä kamalalta tuntuu massamurhaajan elättäminen ehkä paremmissa oloissa kuin maan köyhimmät...

Olen myös kiinnittänyt viime vuosina huomiota nuorten elokuvien ja tv- sarjojen tyypilliseen puheeseen "tapetaan se", kun joku ihminen tekee jotakin sinällään väärin, mutta ei kuitenkaan mitään sellaista mikä oikeuttaisi väkivaltaan. Kummasti tällainen ajattelutapa tuntuu sitten pesiytyneen myös jopa hiekkalaatikolla leikkivien puheeseen, vaikka he eivät vielä tajuakaan mitä sanovat.

Kiks
121/62 | 

Satunnainen, anna jo olla, pliis. Ei kukaan jaksa. Mieti hetki omaa itsevarmuuttasi, että onko sitä kenties vähän väärin mitoitettu ;)

Laura
123/62 | 

ja tähän kommenttiin jatkaen, eipä unohdeta että "eye for an eye makes the whole world blind".
minusta kivitys & kuolemantuomio, sekä sen liputtaminen on ihan turhan yksinkertainen ja naiivikin ratkaisu.

Satunnainen
124/62 | 

Poistit kommenttini, jossa epäilin itsevarmuuttasi. Haluatko, että palautan postauksen?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011