Jostain syystä en ole koskaan ollut kovin kiinnostunut H&M ja nimekkäiden suunnittelijoiden yhteistyömallistoista. En ole muuten vielä koskaan ostanut yhdestäkään mallistosta mitään. Enkä siksi mitenkään innokkaasti jaksanut käydä katsomassa tämänkään kevään yhteistyötä italialaisen Marnin kanssa ennen kuin mulle aiheesta laitettiin oikein sähköpostia. Ja silloin meinasi muuten munkin pehvani irrota sohvasta ja joku pieni kiljahdus varmaan kuuluikin. H&M:lla taidettiin arvata et tää mallisto on mun makuuni ;) Marni at H&M:han on superherkullinen! Ja Totally Marni, ei mitään tekemällä tehtyjä H&M -versioita. Jos multa kysytään, niin ehdottomasti paras H&M:n tähänastisista yhteistyömallistoista.

Mitäkö sitten valitsin tästä 8.3. myyntiin tulevasta mallistosta?

...yhden casualin kynähameen ja yhden vähän ylellisemmän silkkimekon...

Olipas hauska ylläri tänään töiden jälkeen kun oli tällainen paketti odottamassa (Kiitos h&m!), oli ihan pakko kuvailla teille heti vaikka nää ois kyllä ansainneet vähän juhlavammat kuvasolosuhteet :)) Varmasti tullaan kyllä näkemään vielä monessa muussakin yhteydessä blogin puolella, sen verran kovasti olen ihastunut kumpaankin vaatekappaleeseen. Cooleja, eikö?? Loveitloveit... Suosittelen kurkkaamaan: ultracooleja värejä, taattua laatua ja Marnia!

Tästä mallistosta mun on varmaan vielä pakko ostaakin jotain... hmmm :P

Jos tykkäsitte niin olkaahan tekin kuulolla sit 8.3. valikoiduissa myymälöissä tai h&m.comissa.

 

Kommentit (100)

kalastajanvaimo
2/100 | 

Moi, kiitti vastauksesta :)
En kyllä muista nyt ollenkaan et olisin pelänyt uskottavuuteni menettämistä Indiedaysiin siirryttyäni... En muista tällaisia oloja ollenkaan. Muistaakseni postailin päinvastoin joskus vakuutteluja siitä, ettei Indiedays vaikuta blogin sisältöön eikä kukaan sano mitä mun pitäis blogata.
Voi harmi jos joku mun blogissa esiintynyt juttu ei sun mielestä oo ollut kaunis tai sopinut mulle.
Kiitti reality checkistä ;) Tiedän ihan hyvin oman roolini ja etta kaikki blogeissa on jonkinlaista mainostamista jos sen niin haluaa ajatella. Juurikin mun omien mieltymyksien ja kiinostuksenkohteiden mainostamista. Ja mun mielestä oiskin aika hullua antaa ilmaista mainostilaa jollekin tuotteille täällä, joista en edes pidä. En tekisi sellaista ede isosta rahasta ;) Siis mainostaisi täällä jotain tuotetta josta en pidä ja näin "huijaisi lukijoita kauppaan". Niin että sen puoleen edelleen ne viimeiset lauseet oli mun mielestä pikkusen väärin. Mut tää on hankala aihe, josta on paljon erilaisia ajatuksia ja näkökulmia eli ihan mielenkiintoista kuulla :)
Kaunista kevättä sinne siis myös!

Hayfever
3/100 | 

Etkö juuri itse pelännyt, että uskottavuutesi menee kun siirryt Indiedays-sivustolle? Miksi ihmeessä kun olet nyt noin varma vaikuttimistasi?

Aloin pohtimaan asiaa koska olen muutamaa mainostamaasi tuotetta katsonut hämmästellen koska ne ovat sinua kauan seuranneena vaikuttaneet a) eivät tyylisi mukaisilta tai b) vähemmän kauniilta. Mutta toki olet voinut niistä oikeasti pitää. Asiaa muuttaa tietenkin jos tuotteiden myyjät ovat lupaasi kysyneet erikseen.

Olen myös seurannut tätä blogi-ilmiötä ja huomannut kuinka muutama nimeämätön bloggaaja on kehunut tuotteita maasta taivaisiin - eikä tuotteita sen jälkeen ole heidän päällään näkynyt. Toki sinunkin vaatevarastosi on jo varmasti niin suuri, ettet ehdi kaikkia kappaleita pitämään..

Näin lopuksi sinullekin reality check: olet siirtynyt mainostajan rooliin ja mainostamisen idea on myydä mielikuvia, illuusioita, elämäntyyliä. Väittäisin siis, että joillakin mittapuilla mitattuna kaksi viimeistä lausettani olivat äärimmäisen realistisia. Sinulla on faneja, sinulla on sanavaltaa, sinun makuusi luotetaan ja mielipidettäsi arvostetaan.

Kaunista kevättä sinne etelään.

sirpa
4/100 | 

Ihana on mekko, just samaa olen ihaillut.Sulle näyttä käyvän tosi hyvin, IHANA.

kalastajanvaimo
6/100 | 

Kiva kuulla, täytynee yrittää saada hiusjuttuja aikaiseksi tänne kun niistä kysellään, kiva :)

kalastajanvaimo
8/100 | 

Voi kiitos kauniista sanoistasi, mutta sitä saa varmaan odotella ;D Olen jotain 168-169.

kalastajanvaimo
9/100 | 

:D Joo mulla on varmaan kanssa ollut vähän sama, en ole jaksanut senkään puolesta innostua kauheasti näistä kun ei kuitenkaan koskaan saa sitä mitä haluaa ;)

kalastajanvaimo
11/100 | 

Joo mulla oli kanssa pikkasen vaikea valinta.... Siellä oli monta hyvää ja vain kaksi sain ;) Voin sanoa, et on tosi mukava!

kalastajanvaimo
14/100 | 

Joo eihän nää kuoleman vakavia juttuja oo... :) Silti sitä on valmis vähän näkemään vaivaa kun oikein ihastuu johonkin! Niin ja se on kans ihana mekko :))

kalastajanvaimo
15/100 | 

No sanotaanko nyt vaikka niin, etten olisi ottanut aiemmista mallistoista mitään ilmaiseksi. Tai ehkä jotain siitä Lanvin-mallistosta, mutta sekin loppuunmyytiin niin pian, etten ehtinyt. ja tastä olisin varmasti oikein omalla rahalla ostanutkin. Ja varmaan vielä ostankin jos apajille ennätän :)
Blogi on kai jatkuvaa mainostusta, jos sen niin ajattelee. Mainostusta mun kiinnostuksen ja ihastuksen kohteista.

kalastajanvaimo
16/100 | 

Tää oli ihan hyvin kuvaava vastaus ed. Satu :) Kyllähän näitä erilaisia tuotteita saisi jatkuvasti, mutta en toki mitään ota vain mainoksen vuoksi. Ei kiinnosta tarjota ilmaista mainosta H&M:lle parin mekon takia, joista en edes erityisemmin tykkää... Ei kuulosta edes kovin loogiselta :))

kalastajanvaimo
17/100 | 

Ei suinkaan Hayfever... Ensinnäkään en antaisi mun osoitetta millekään tuotteelle, jota en haluaisi kotiin. Nämä kaksi halusin kiljuen kotiini, joten yllätys paketissa ei ollut kovin suuri. Ja onpa mulle joskus jotain tuotteita lähetettykin, josta mulla ei oo ollut mitään kummempaa sanottavaa. Ihan hyviä tuotteita, muttei erikoista. Enkä sellaisista mainitsekaan blogissa mitään. Eihän ne sit mulle tietenkää mitään toista kertaa lähetä, mut se nyt ei tässä oo tarkoituskaan... Tavaraa on ihan tarpeeksi paljon ;)
Eli ehkä kuulosti vähän huonolta noi sun kaksi viimeistä lausetta, joissa vihjaat että "huijaan fanini juoksemaan sankoin joukoin kauppuihin"... ;) Eikö? Mikä pitäisi tuntua väärältä siis?

Hayfever
20/100 | 

Kaunis sininen hame! Mutta pohdin sellaista, että mitäs sitten kun se kotona odottava paketti ei pidäkään sisällä mitään sellaista mikä on omaan mieleen? Joudut sitä kuitenkin kehumaan? Ja fanisi juoksevat kauppoihin sankoin joukoin. Tuntuuko väärältä?

Pirkko
22/100 | 

Mekko on kuin luotu juuri sinua varten, täydellinen väri :)
Saa olemuksesi entisestäänkin säteilemään!
Taidan hankkia itsekin tuollaisen mekon on se niin nätti.

Satu
24/100 | 

Anteeksi nyt vaan, mutta minuakaan ei ole aikaisemmat hm "hottis" mallistot inspiroinu, mutta tällä kertaa kolahti! Lähettäisinkin Tiinalle terveisiä, että ethän voi tietää, vaikka Johanna olisi saanut viisi kolttua jo edellisistä mallistoista, eikä olisi niistä piitannut, mutta nyt kun löytyi oikeasti mieluinen, halusi jakaa tämän meidän kaikkien kesken. Kateus ei kaunista ketään.
Kiitos vielä ihanan positiivisesta blogista.

Tiina
25/100 | 

sähän sen sanoit: koskaan aikaisemmin ei ole kiinnostanut etkä ole ostanut mitään, mut nyt kun ilmaiseksi saa niin totta kai kiinnostaa! Olet varmasti aivan ihastuttava persoona, mut tällaiset mainosspiikit menee pikkasen överiks jopa sinulta, u know! :)

Hannis
26/100 | 

Moikkista!

Hei toi mekko on ihana :-) Se vois sopia jopa mullekin... Mutta itse meinaan yrittää saada sen toisen mekon, joka HM:n mallistosivuilla tän sun pallomekon vieressä. Se, jossa sinistä ja oranssia puoliksi edessä. Pakko pistää muistutus, että muistaa hyökätä nettiin :-D Tosin en mä kuole, jos en sitä saa.

Sini
28/100 | 

Vau! Upea mekko, tosin mielestäni H&M:n tuotannoksi (vaikka suunnittelija onkin tunnetumpi) kallis. Täytyy käydä kokeilemassa millainen on ja kuinka sopii :)

Jeanette
30/100 | 

Heips, kuviot on ehdottomasti cool! Kyllä näin pitkän pimeyden jälkeen kaipaa taas väriä vaatteisiin. Täytyypä tehdä ostos reisu H&M:lle =)

happy
31/100 | 

Juuri noi on mallistosta munkin suosikit! Harmi vaan, että ei ole mahdollisuutta mennä liikkeeseen kun noi tulee myyntiin, ja nettikauppa tulee varmaan olemaan jumissa, joten en viitsi kehittää itselleni kovin pahaa pakkomiellettä noista :)

markki
33/100 | 

Hyvältä näyttää, ehdottomasti! Siis olet tosi kaunis ja luonnollinen, kuin tehty malliksi. Sinut napataan kohta isommille catwalkeille. Kuinka pitkä olet? Minulta on mennyt ohi jos olet kertonut. Mutta ei ole pakko vastata.

Johanna
34/100 | 

Mekko näyttää hyvältä!Ja hiuksissa taas ihana sykerö kampaus=) Kampaus vinkkejä otettaisiin taas vastaan jos joskus jaksat niistä postausta tehdä=)

kalastajanvaimo
35/100 | 

Kiitti, ehkä vielä jonain päivänä tulee just sullekin sopiva H&M mallisto hihi :))

kalastajanvaimo
36/100 | 

eieieei Isabella ;)) Ei se mikään dominoiva oo, se on vaan... 70-lukua? Cool? ;) Joo se on himpan paksua kangasta, mutta ihan pehmeää et en kyllä ajatellut että ois mitenkään jäykkä ollut. Statement hame?

kalastajanvaimo
37/100 | 

Hih, siellä oli jotain shortseja joista vielä haaveilen :P Onneks me ei taistella saman nettikaupan valikoimista ;))

kalastajanvaimo
38/100 | 

Joo tottakai, meinasinkin et pitäisko ihan kirjoittaa tohon postaustekstiin kokoasiasta... Molemmat on mulla kokoa 36. Vastaa oikein napakasti kolmekutosta mun mielestä, voit huoletta ottaa oman kokosi! Tän silkkimekon on tarkoituskin olla tietty löysä, mutta tosiaan saa solmittua niskasta tiukemmalle ja siten myös nostettua helmaa pikkasen ja tietty vyötärölle sopis joku ohut pieni vyökin jos haluaa kaventaa säkkivaikutelmaa... :) Mut siis joskus mulle 36 on suuriakin, mutta ei näissä eli hyvin vastaa kokoa! :)

kalastajanvaimo
39/100 | 

Hih joo tällä kertaa olin kyllä iloinen että mulle tällaista lahjoitettiin. En tosin tiedä olinko iloisempi itse vaatteista vai siitä, että joku _halusi_ lahjoittaa mulle jotain... No ei ketä tässä yritän huijata :D Kyllä tässä nyt vaatteet oli parempi kuin ajatus ;) Kovasti kiitollinen :)

kalastajanvaimo
40/100 | 

niin no, rakastuin ihan täysin tähän mekkoon.... Sen saa vielä enenmmin "halterneck" -malliseksi kun vaan kiristää kaulaaukolla olevan nauhan ja solmii rusetille taakse; selkä on myös siitä rusetin alta jnkin verran avoin. Ihana! Ja ihan varmasti sullakin!!

kalastajanvaimo
41/100 | 

Kiva kuulla tosta suunnittelemattomuudesta, mulla onkin jotenkin periaatteena et kirjotan just päivän ajankohtaisia juttuja ja jotenkin tunnen "huijaavani" teitä jos ajattelen laittavani vaikka pari päivää vanhoja kuvia ;D Hullua....... :D

kalastajanvaimo
43/100 | 

Kiitos Jatta!
Voieiei lumipyryä... Tänne luvattiin just säätiedotuksissa +12...

kalastajanvaimo
44/100 | 

Voi mulle taas ehkä just tää hame tuntuu luontevimmalta; varmaan arkisuutensa vuoksi ;) Silkkimekkoa kun ei voi ihan jokapäiväisenä pitää. Mut ihanahan se on!

isabella
45/100 | 

Hei!
Mekko on ihan jees (mutta ei mitenkään mieleenpainuva), mutta tuo kynähame ainakin kuvassa liian dominoiva, jotenkin syö kaiken muun ympäriltään. Näyttää myös jotenkin jäykältä matskulta vai miltä tuntuu päällä?

Jeba
46/100 | 

Täytyy kyllä sanoa että sulle sopii molemmat yksilöt todella hyvin! :) Itse en ole ostanut aikaisemmista H&M mallistoista mitään - eivät vään iske ja ostamatta jää tälläkin kertaa. :)

Mutta sua pukee kyllä! :)

kalastajanvaimo
48/100 | 

Joo ymmärran.. Eikä mulla kai oikein mitään ole puolustuksekseni sanottavaa ;) Tietysti joskus samat jutut ovat yhtaikaa ajankohtaisia eikä esim. tällä yhteistyöllä olekaan Indiedaysin kanssa mitään tekemistä. Usein on vaan ihan luonnollista että monet bloggaajat ovat samaan aikaan kiinostuneita samoista jutuista ilman että siihen liittyy raha tai edes ilmaistuotteet. Itse otan vastaan aika vähän ilmaistuotteita; meillä on jo ihan liikaa tavaraa ;) Eli kyllä näiden juttujen täytyy oman kiinostuksen alaisia olla ja ihan puhtaasti omasta kiinnostuksestahan täällä kirjoitellaan :)

Laapa
50/100 | 

Tää on kans ihan eka mallisto, josta mä olen intoillut :) Ja voi jopa olla että klikkailen itseni verkkokauppaan tuolloin avajaispäivänä, kerta se ois ensimmäinenkin!

Aava
51/100 | 

Hei :)

Tuota mekkoa olen katsellut ja miettinyt, että pitäiskö tilata. Tosi kauniita nuo molemmat sinun ylläsi :)

En juurikaan tilaile postimyynneistä, joten koko (varsinkin tuossa löysähkössä silkkimekossa arveluttaa), joten kertoisitko minkä koon sinä valitsit ja vastaako se mielestäsi kokoa hyvin?

Kiitos jo etukäteen!

Jatta
52/100 | 

Kiva mallisto tulossa ja hyvältä näyttää myös päälläsi nuo :)

Täytynee odotella kun tulee H&M liikeeseen, niin pääsee ihan livenä näkemään ja melko varmasti jotakin tarttuu ostoskoriinkin.

Kivaa alkanutta viikkoa sinne :) Tänne on luvattu huomenissa kunnon lumipyryä..kääk

Laurliini
53/100 | 

Itselläni vähän sama, mikään H&M:n "kuuluisien suunnittelijoiden mallisto" ei ole vielä iskenyt niin, että mitään olisin kotiuttanut, mutta juurikin tuo Marnin silkkimekko kolahti niin kovaa, että sitä on pakko päästä sovittamaan, vaikuttaa aivan ihanalta ja sopii sinulle ihanasti! Myös tuo hame näyttää päälläsi kyllä aivan mahtavalta, mutta itse en ehkä tuntisi oloani niin kotoisaksi sellaisessa.. :)

Suvi
54/100 | 

Huoh, ihana mekko! Itse pitäisi siitä toisesta väristä, mutta empä tiedä sopisiko väreiltään minulle. Tuota kuviollista en voi edes harkita raskauden runtelemalle kropalleni ;)
Tulisikohan vanheimpainrahaan joku Marni at H&M- lisä ensi kuussa :D

Lussan
55/100 | 

Joo... siis sori älä ota henkilökohtaisesti mutta välillä on _aika_ ärsyttävää kun niin usein te indiedaysin bloggaajat yhteistyöprojekteja (editorial advertising) tehdessänne kirjoitatte prikulleen samoista asioista. Samalla viikolla "saa" ties kuinka monesta blogista lukea jostain tietystä shampoosta, kilpailusta tai kuten nyt HM/Marni-yhteistyöstä. Ymmärrän kyllä että menette yhteistyöhön mukaan koska extra rahat ja perksit houkuttelee mutta meille lukijoille se onkin sitten toinen juttu....

Toinen Anna
56/100 | 

Joo, täytyy sanoa että kade olen minäkin :/ Ilmaistuotteet ja hienot jutut maksutta kelpais mullekin, koska mulla ei mihinkään tuollaisiin ole varaa.

Mutta hienolta Johanna näyttää nuo sun päällä! =) Jokainen postaus pakko lukea, kiva blogi <3

Johanna
58/100 | 

Hei, ja tykkään kovasti tästä sun blogista. On kovin aidon ja sillai kivasti "suunnittelemattoman" oloinen. Ja olen kanssasi aivan samaa mieltä..ensimmäistä kertaa mietin, että miten ihmeessä saisin järjestettyä itseni h&m:n 8.3. heti aamulla ;)

Jaimsey
59/100 | 

Voi vitsit,tuo mekko on kuin sulle tehty!Ja ainoa vaate mitä itse tuosta mallistosta kans kuolaan..pahoin vaan pelkään ettei se mun päällä ja mun väreillä näyttäis yhtään noin hyvältä :/

Anna
60/100 | 

Ihanaihanaihana tuo mekko! Pakko saada :) Ollapa tunnettu blogisti jolle lahjoitetaan kaikkea kivaa...hieman kade ;)

-m
61/100 | 

Mulla on ihan sama fiilis noiden yhteistyömallistojen kanssa: tää on eka tosi pitkään aikaan josta olen yhtään kiinnostunut. Toi pallosilkkimekko oli mullakin alunperin himotuksissa, mutta nyt olen iskenyt silmäni siihen toiseen, kääntösilkkimekkoon. Sun päällä tuo palloversio kyllä näyttää paremmalta kuin noiden mallien :) Ja niin mukavalta päällä myös.

Danyel Tepe
64/100 | 

I think it's better not to provide social security number.Do they called you ans ID?

Jeanene Loyd
66/100 | 

Terrific work! That is the type of information that should be shared across the web. Shame on the seek engines for not positioning this submit higher! Come on over and visit my site . Thanks =)

Roman Jandrey
67/100 | 

I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get set up? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very internet savvy so I'm not 100% sure. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Kudos

youtube
68/100 | 

Its Pleasure to understand your blog.The above articles is pretty extraordinary, and I really enjoyed reading your blog and points that you expressed. I really like to appear back over a typical basis,post a lot more within the topic.Thanks for sharing?keep writing!!!

unitech
69/100 | 

I?m impressed, I need to say. Really not often do I encounter a blog that?s each educative and entertaining, and let me inform you, you have got hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the difficulty is one thing that not sufficient people are speaking intelligently about. I'm very blissful that I stumbled throughout this in my seek for something regarding this.

prezzi hogan
70/100 | 

Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to seek out someone with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this web site is something that is wanted on the net, somebody with slightly originality.

Guadalupe Brevo
71/100 | 

Hi! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any recommendations?

u rl
72/100 | 

When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

Good Page
73/100 | 

Woah! I'm really digging the template/theme of this site. It's simple, yet effective. A lot of times it's very hard to get that "perfect balance" between superb usability and visual appeal. I must say that you've done a excellent job with this. In addition, the blog loads very fast for me on Firefox. Superb Blog!

Francisco Strehl
74/100 | 

Hey, Awesome site basically a heads up that I was getting instantly sent straight on the home-page once I read this internal page; It looked like a internet browser hi-jack or something, I am not too absolutely certain but imagined you might know about it. Take care

Medical Assistant Resume Examples
75/100 | 

Howdy! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

Steve Miller Band
76/100 | 

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?

Striker9 Light Review
77/100 | 

Hey, Great site merely a heads up that I was getting automatically sent straight to the homepage as soon as I looked at this internal webpage; It appeared to be a web browser hi-jack as well, I'm not really too absolutely certain but believed you might be made aware of it. Kind regards

Grimm Fairy Tales
78/100 | 

Yesterday, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

Louis Vuitton Luggage
79/100 | 

Excellently drafted write-up, if all writers developed a similar content just like you, the web would have been a a lot more effective spot.

Andy Rooney
80/100 | 

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Leigh
81/100 | 

When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Appreciate it!

parts for microwave ovens
82/100 | 

Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it's driving me insane so any assistance is very much appreciated.

Dusty Olejniczak
83/100 | 

There's no underpass there. Just a driveway (see video). The only underpass is under the Jose Rizal Bridge.

puls stacja
84/100 | 

Nice post. I study one thing more difficult on different blogs everyday. It will all the time be stimulating to read content material from other writers and observe somewhat one thing from their store. I?d want to make use of some with the content on my blog whether or not you don?t mind. Natually I?ll provide you with a hyperlink in your internet blog. Thanks for sharing.

Student Loan Forgiveness
85/100 | 

Please let me know if you're looking for a writer for your site. You have some really good articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd really like to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested. Thank you!

sunbeam 2371 mixmaster stand m...
86/100 | 

I'm not sure why but this weblog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I'll check back later and see if the problem still exists.

cuisinart toaster convection oven
88/100 | 

I love what you guys are up too. This type of clever work and reporting! Keep up the excellent works guys I've added you guys to blogroll.

Zooey Deschanel
89/100 | 

Whats up are using Wordpress for your blog platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get started and create my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

click here
91/100 | 

That is the proper weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You realize a lot its virtually exhausting to argue with you (not that I really would need?HaHa). You positively put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just nice!

Jared Stiteler
93/100 | 

Organized home has some good ideas. The computer calendar tip mentioned above is a good idea, too. I use a "dry erase" calendar to keep track of my cleaning/organizing schedule for the month.

were
94/100 | 

points out this information in his college textbooks which can be considered to be the guide book inside mortgage loan sector.

cooking rice in a slow cooker
96/100 | 

Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having trouble finding one? Thanks a lot!

Errol Vaudreuil
98/100 | 

Querida Paulina:. Lo más hermoso de Paulina Abascal es ella misma.. Ella es un ser humano tan maravilloso tan agradable que simplemente mirandole uno satisface, se? complace en su belleza y simpatía.. Gracias querida Paulina por compartirnos tu alegría y tu hermosa simpatía.. Carinos y besos de tu amigo,. Javier V. Maldonado. Lima, Peru

And
100/100 | 

successful effects. Lots of men and some women also begin with their pimples medication on the basis

Eladia Baul
101/100 | 

Hmm it seems like your site ate my first comment (it was tremendous lengthy) so I assume I will just sum it up what I submitted and say, I am thoroughly having fun with your blog. I as properly am an aspiring blog blogger but I am still new to everything. Do you will have any factors for beginner weblog writers? I would positively recognize it.

Jackie Jeffryes
104/100 | 

MJ?? fans???? should watch......."GOOD?? MORNING?? AMERICA???? INTERVIEWS???? THE????? JURY??????? THAT??????? AQUITTED??????? MICHAEL?? JACKSON"....Do???? a????? search,????? it's?? on??? you???? tube....VERY???? ENLIGHTENING...something??????­­­­­? postive???????? in???? the???? media??? about??????? MJ?? for??? a???? change....WATCH????? BEFORE?? YOU?? TUBE??? DELETES??? OR?? BLOCKS IT!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla