neule Ralph Lauren / housut+vyö Vila / takki siskon vanha / kauluri Samsøe & Samsøe / laukku Kiss'a fashion

Mulle on tullut s-postiin sen verran mielenkiintoisia kysymyksiä -tai siis juttuja, jotka askarruttaa monia, että ajattelin vastailla näihin kysymyksiin nyt ihan yhteisesti.

Ensinnäkin blogilta toivotaan usein sellasta teknistä ominaisuutta, jotta menneiden vuosienkin postauksia pääsisi lukemaan helpommin. Kuukausi kuukaudelta, ettei tarvisi kahlata koko vuotta läpi jos haluaa katsella vaikka kesäjuttuja. Ymmärrän. Edit: homma toimii (kiitos erään kommentoijan)! :)) Klikkaa nuolta vuosiluvun edessä ja alle aukeaa sen vuoden kuukaudet!

On multa onneksi helpompiakin kyselty; juttuja joihin osaan ihan itse vastata. On kysytty, että olenko tyytyväinen mun blogipohjaan. Indiedaysissa blogatessahan tämä WordPressin blogipohja tulee kaikille automaattisesti ja kyllä, tää on oikein käyttäjäystävällinen ja tykkään.

Yksityisyys on myös yksi juttu, joka varmasti on monia ainakin joskus mietityttänyt. Multa on kysytty miten paljon olisin valmis kertomaan itsestäni blogissa ja yleensäkin suhtautumisesta yksityisyyteen... Ja tää on aina yhtä vaikea juttu ;) Tai siis vaikea selittää, miksei mun mielestä bloggaaminen ole juurikaan vaikuttanut yksityisyyteen. Ehkä siksi, että asun ihan muualla kuin suurin osa blogin lukijoista. Ehkä siksi, että täällä on vain kovin pinnallisia juttuja. En tiedä, mun mielestä täällä on vain niin kepeitä juttuja, ettei niiden jakaminen tunnu mitenkään raskaalta tai yksityiseltä. Päinvastoin. Ihmiset näkevät kuvia vaatteista, sisustuksista, kosmetiikasta, hiuksista, kasvoista ym.ym. kaikkialla; jos kuvittelisin että mun omat ovat jotenkin erityisasemassa... hmmm. En vaan osaa ajatella sitä niin. Multa puuttuu joku mutteri ;)

Entäpä jos nyt aloittaisin bloggamisen, tekisinkö jotain toisin. Enpä usko. Bloggaaminen on ehdottomasti niitä asioita, joissa tehtyä ei kannata katua; voi vaan katua kaikkea mitä on jättänyt tekemättä. En muista kuinka monta kertaa mulle on kommentoitu (etenkin alkuvuosina), että tulen katumaan tätä. En oikein vieläkään ymmärrä miksi ;) En todellakaan kadu mitään. Bloggaaminen on antanut mulle tosi paljon. Olen ennenkaikkea oppinut, että meitä ihmisiä on todella monenlaisia. Että minä olen vain yksi pieni. Ja juuri siksi aina yhtä iloinen ja yllättynyt siitä, että joku tykkää ja seuraa mun blogia kaiken muun mahdollisen sijasta. Ilahdun aina kun näen noita teidän iloisia facebook -naamoja tossa sivupalkissa :P

Toivottavasti tää vastasi kysymyksiinne!

***

Ps. Kyselyjä on tullut myös kesämekko -postauksesta. And I'm working on it! Eli pian tulee asiaa kesän juhlamekoista, toivottavasti jo huomenna. See You!

Kommentit (99)

Madicken
1/99 | 

Iloinen sinä ja iloisen väriset housut!

Kiva, kun tuot tuulahduksen jotain muuta tähän arjen ja elon keskelle. Hengähdystauko, ajatukset lentävät kuvien mukana.

Aurinkoo sinne!

Laylah
2/99 | 

kiitos vastauksesta ja kannustavista sanoista :)

Katson vahan aikaa miten homma etenee noiden kommenttien kanssa..toisaalta sita ei haluais vahentaa kommenttien maaraa, mutta se laatu sais kylla nousta, heh!
Kaikki haukut on kylla aina tulleet anonyymina, tuskin kukaan kehtais laukoa omalla nimella mitaan niin loukkavaa.
Kait se on helppo ihmisten purkaa omaa turhautumista tai huonoa paivaa tuntemattomiin ihmisiin, nimettomana ja kasvottomana se on vaan vahan liiankin helppoa!

Ymmarran hyvin ton kommenttien vastailun vaikeuden, musta tuntuu joskus etta menee tuntikausia kun luen kaikki lapi ja vastaan..
Olet yksi harvoista suosituista bloggaajista jotka viela nakevat vaivaa vastailla niinkin paljon kun teet, vaikka kommentteja sulle tulee satoja! Ihmiset ei ehka aina ymmarra miten kasittamattoman aikaa vievaa se voi olla.
Joten suuret kiitokset siita!

Emilia
3/99 | 

Vähän risuja ruusuisen blogin keskelle..;)
Suosittelen sinua postaamaan sen verran harvoin, että ehdit vastata lukijoidesi kommenteissa edes kysymyksiin..turhauttavaa, kun koskaan ei saa vastausta siihen mihin haluis :(
Tulee olo että olenko ihan hölmö, kun sinua ei huvita vastata..Välillä olin jo lukulakossa, koska ärsytti niin :) Silloinhan sulla on aikaa vastata, kun et laita uutta postausta ;) Vaikka toki uudet kuulumiset on aina hiiiirmu kivoja <3 Tää on cool blogi ja tykkään kovin, mut ministi vastakaikua, niin perfecto! :) Mukavaa viikon jatkoa!! :)

A. Sinivaara
4/99 | 

Oma bloggaajahistoriani on vielä melkoisen lyhyt, mutta olen ajatellut, että kirjoitan niistä asioista, joista voisin ihmisille puhua kasvotustenkin, myös niille tuntemattomille. Omassa blogissani pohdin asioita toisinaan melko syvällisestikin ja annan itsestäni aika paljon, omalla nimelläni. En silti koe, että olisin luopunut yksityisyydestäni, sillä voisin samoista asioista puhua kenelle vain, joka aiheesta on kiinnostunut. Enkä usko, että kirjoittaisin mitään toisin tai enemmän sensuroiden, vaikka asuisin vielä Suomessa.

Mari
5/99 | 

Kiitos Johanna ihanasta blogistasi! Jatka vaan samaan tyyliin ja ehdottomasti mahdollisimman usein ;) kyllä meitä vaan jaksaa kiinnostaa! Itsekin lähdin miettimään että mikä mua toisen (tuntemattoman ihmisen) elämässä voi niin kauheasti viehättää että ehdin kaiken tohinan keskellä lukea tätä blogiasi. Mut ehkä se on just se tunnelma - se aurinkoinen, iloinen, pirteä ja silti jalat-tukevasti-maassa -fiilis joka sun jutuissa on, oli sitten kyse vaatteista, lapsista, luonnosta tai ihan mistä vaan. Mulle ainakin se tunne - rentouttava lukuhetki arkikiireiden keskellä missä vaan - on just se juttu ja täältä mulle tulee aina 100% takuulla hyvä fiilis, jolla jaksan taas pikkasen enemmän omassa elämässäni. Kiitos ja halaus Sinulle Johanna, joka olet minulle edelleen vieras ihminen, mutta et tunnu vieraalta ;)!

Jeanette
6/99 | 

Minusta on tosi kiva kyllä kun jaksat ja ehdit postailla niin paljon blogipäivityksiä eikä minua ainakaan haittaa jos en saa aina vastausta omaan kommentiini. Sinulla on hyvin sama tyyli pukeutumisessa kun minulla ja siksi pidänkin erityisesti Dagens asuista osaat niin nätisti yhdistellä värejä ja vaatteita =)

kalamuija
7/99 | 

Kiva postaus;) ja herkullisen variset byysat:) Ma olen ihan samaa mielta. Tekematta jattamiset kaduttais enemman. Toki aina kannattaa miettia, etta tama tulee nettiin... kerran poistin yhden postauksen keskella yøta kun olin kiukuspaissani sen illalla kirjoittanut:)
Miten sun mies ottaa tan negan mita taalta tulee? Musta tuntuu, etta mun mies ottaa mun tapauksessa blogin negatiiviset kommentit raskaammin kuin ma ite:)
Ma olen nyt 1.5v pitanyt blogia. Nyt on alkanut tulemaan sellaisia juttuja "ootko sa se kalamuija", "ma tunnen sut", "oi nyt voin sanoa, etta olen nahnyt kalamuijan livena" :) Siis tah? Sulle se on varmasti arkipaivaa, koska olet blogannut niin pitkaan ja blogi on niin suosittu. Itse hammennyn noista.. ja silloin kylla miettii, etta apua... mita olen kirjoitellut. Mista ne mut muistaa:)

Jenna
8/99 | 

Moikka!

Pakko sanoa, että oot maailman kaunein nainen. Olen itse vasta 21-vuotias ja toivon niin että näyttäisin samalta kuin Sinä kahden lapsen jälkeen. Ihana lukea sun aina niin pirteitä postauksia ja ihailla upeita asua. Kotisikin on niin hienosti laitettu.
Kaikkea hyvää elämääsi ja kivaa kesää!
Olet yhden nuoren naisen suuri idoli! :)

k
9/99 | 

Toivon että luet tämän kommentin näitten satojen kommenttien joukosta; indiedays on paaaljon parempi kuin blogger. Itse luen puhelimella blogeja, ja indiedaysin blogit latautuvat nopeasti ja helposti, kun taas bloggerilla kuvat eivät edes lataudu. Bloggerilla ongelmahan on siinä, että he bloggaajat "tuunailevat" liikaa ulkoasua yms.. Sen takiahan niitä on vaikea lukea, koska ne eivät lataudu esim. puhelimella. Indiedays on juuri täydellinen jos blogeja lukee puhelimella! Älkää pilatko Indiedaysia!

Jenny
10/99 | 

Moi!
Ja tosiaan on kyllä kiva, kun kirjoitat usein, vaikka et aina ehtisikään joka kommenttiin vastata!
Super ihabat housut sulla! :)
Mukavaa viikkoa!

Nelli
11/99 | 

Minua kiinnostaa sinun ihan ensimmäinen postaus.En ole jaksanut alkaa selailemaan :/ Miten paljon blogi on muuttunut siitä tähän päivään...

Mä olen hurahtanut uudelleen noihin värikkäisiin housuihin.

PIntsku
12/99 | 

Hei!

Olemme suunnitelleet kesälomareissua Norjaan. Osaatko sanoa, mistä kannattaisi katsoa esimerkiksi vuokrattavia mökkejä Etelä-Norjassa? Kaunis luonto, liikunta ja kalastusmahdollisuus olisi mukava.

Kiitos mukavasta blogista!!!

ccc
13/99 | 

Oli pakko kommentoida tähän, kun oli niin asiallinen kritiikki:D Blogeissa näke niiiiiiin harvoin hyvin perusteltua ja kivasti sanottuja kritiikkejä, että piti ihan kiitellä kommentoijaa näin blogin lukiajanakin, että hienosti osaat antaa kritiikkiä ;)

Inhottaa kun usein kritiikit ovat todella negatiivisia ja vieläpä täysin asiattomia. Tällaista kommentointia lisää!

dio
14/99 | 

Mutta saahan tossa selailtua noita postauksia ihan kuukausittain ja postauksittain ilman että tarvii koko vuotta kahlata.. Klikkaa vaan ensin tosta blogiarkistosta sitä halutun vuoden edessä olevaa pientä nuolta, jolloin aukeaa kuukausivalikko ja siitä kuukaudenkin edestä saa vielä klikattua nuolta jolloin se avaa luetteloksi kaikki sen kuun postaukset! Ei siis saa klikata sitä kuun nimeä vaan nimenomaan sitä sen edessä olevaa nuolta! Voisit tästä vaikka vinkata kaikille, jos ei ihmiset ole vaikka sattunut huomaamaan tätä ominaisuutta, itse kun ainakin usein selailen vanhoja postauksia juuri näin :)

Piitu
15/99 | 

Olen aivan koukussa sinun blogiisi ja se saa yleensä hyvälle tuulelle. Ja voi sitä inspiraation määrää mitä olet antanut. Kiitos. Yksi ainoa juttu, mikä minua ärsyttää blogissasi (vaikka teidänkin sen kuuluvan näihin juttuihin) on se kun mainitset saaneesi jonkin tietyn vaatteen ilmaiseksi. Pitääkö se sanoa!! siitä tulee, ainakin minulle, sellainen päälleliimattu fiilis. Minulle henkilökohtaisesti on ihan sama vaikka blogien pitäjät saisivat vaikka mitä ilmaiseksi, mutta en halua lukea siitä. Kun luen, että olet saanut jonkun vaatteen jostain ilmaiseksi, minulle tulee välitön fiilis, että nyt sun on pakko mainostaa tätä ko. tuotetta ja lisäksi nousee se päälleliimattu fiilis sen takia, että sen johdosta nousee kysymys, että et olekaan itse valinnut tuotetta.. vaikka olisitkin... Minun mielestäni riittää kun kuvien alla on maininta, minkä merkkinen tuote kyseessä ja mahdollisesti mistä hankittu (tai siis jopa saatu). Ymmärrätkö mitä ajan takaa?

New England Rose
16/99 | 

Ihana pastellinvärinen kannu, siitä tulee NIIN kesäfiilis! <3

P.S. Multakin taitaa puuttua jokin ruuvi... Mua ei haittaa tippaakaan, vaikka joku ei pidä mun blogista - pääasia on, että mä itse pidän siitä ja sen tekemisestä. Mä teen mun juttua ja sillä sipuli!:)

kalastajanvaimo
17/99 | 

<3
Kiitos Mari.
Toivon ennenkaikkea, että te saatte tästä lisää energiaa elämään -ihan niinkuin minäkin saan. Muuten tää olisi turhaa.
Kiitos <3

kalastajanvaimo
18/99 | 

Kiitti Jeanette, hyvä kuulla! Luulenkin, että suurinta osaa kiinostaa eniten postaukset -ei kommenttiboksi... :/ Yritän silti tottakai vastailla parhaani mukaan, sillä tykkään hurjasti myös tästä vuorovaikutuspuolesta ja ilman kommenttiboksia ei blogi ois mitään!!

kalastajanvaimo
19/99 | 

Näinpä, ihan samalla tavalla ajattelen, sellaista kevyttä small talkia. Ei mitään suurta yksityisyysdramatiikkaa :))

kalastajanvaimo
20/99 | 

Tottahan toki k, luen aina kaikki kommentit! Ja oon samaa mieltä, Indiedays on tosi hyvä lukea puhelimella!
Oho A, mistäköhän toi johtuu...? Eihän mulla edes oo mitään kauheasti tavaraa täällä...? Kuvatkin yritän pienentää aina mahdollisimman sopiviksi.. Hmm.

kalastajanvaimo
21/99 | 

<3 Kiva kuulla! Tää jakaa varmaan mielipiteitä, munkin mielestä postaus tulee ensin, sit vasta kommentteihin vastailu (sorry....) Yritän parhaani mukaan molempia!! :)

kalastajanvaimo
22/99 | 

Oi Jenna <3
Jos tietäisit miten helposti punastun, niin tietäisit, et nyt oon naama punaisena (ilman meikkiä, tukka märkänä) täällä tosi kauniina :P
KIITOS!! :)

kalastajanvaimo
23/99 | 

Hih tuttu tunne toi postauksen poistaminen :))) Joskus on tehnyt mieli, mut sit mietin et hitto kun tota mieltä olen niin antaa mennä. Vuosien varrella tietysti varmasti oppinut olemaan hiljaakin tietyistä asioista ;D
Mun mies ei onneksi ymmarrä näitä kommenttibokseja kun nää on suomeksi.... joskus oon sille kyllä jotain asiaa itkenyt (no en oikeesti itkenyt, mutta purkanut) ja siltä saa kyllä sellasta järkevää ja tasapainoista lohtua. Se ei välitä eikä sen mielestä saakaan välittää pienistä :)) Elämässä on pahempiakin juttuja eikä toisten mielipiteet saa estää tekemästä jotain mikä itsestä tuntuu oikealta!

kalastajanvaimo
24/99 | 

Hmm, en osaa nyt neuvoa... mutta voisin tehdä jonkun Norjan matkailupostauksen ja yrittää selvittää tatä... tiedän, että monet paikalliset vuokraavat asuntojaan täällä rannikolla, mutten nyt muista minkä kautta... yritän palata pian asiaan!
Kiitos :)

kalastajanvaimo
25/99 | 

Hih... IHAN ekoissa postauksissa mulla ei ollut kuvia lainkaan ;) Sit ehkä vähitellen pari pientä kuvaa jostain Norjan maisemista ja Olli -vauvasta. Tai miehen kaloista ;) Et niin kiinostavia ne on :D

kalastajanvaimo
27/99 | 

Voi Piitu toivoisin itsekin niiiiin, ettei niistä tarvisi aina mainita, tulee tosiaan tylsä mainosfiilis.... Mutta jos olen saanut jotain ilmaiseksi blogin kautta enkä mainitse selkeästi että tuote on ilmaiseksi saatu, saan ryöpyn kiukkuisia kommentteja, jotka syyttävät minua piilomainonnasta ;) Eli siis lain mukaan tuotteet, jotka on saatu ilmaiseksi, täytyy mainita, jotta lukijalle on selvää, etten itse ole ostanut tuotetta.
Se on kyllä aika tylsää ja harkitsen merkkaavani ilmaistuotteet jollain huomaamattomalla keinolla, kuten tähdellä (*) jatkossa.... Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat :) mutta periaatteessa jokainen bloggaaja, joka esittelee blogissa ilmaiseksi saamiaan tuotteita eikä mainitse saaneensa niita, syyllistyy piilomainontaan, jota Indidayskin kovasti painottaa kielletyksi.
Ja tosiaan, kaikki saamani tuotteet olen tarkasti valinut ja itse halunut. Silti niistä on mainittava... :(

kalastajanvaimo
28/99 | 

Kiva kuulla Jatta, kiva aina kuulla näitä mielipiteitä kun itse on aika sokea omalle blogilleen....
Kiitos kovasti <3

Maria
30/99 | 

Mielestäni on aivan mahtavaa, että maailmassa on kaltaisiasi rohkeita ja välittömiä ihmisiä, jotka haluavat jakaa elämänsä pieniä ja kauniita hetkiä meidän muiden kanssa!:) Blogissasi on jotain todella rauhoittavaa: niin visuaalisesti kuin sisällöltään. Ehkä juuri siksi, että kaikesta huokuu, että olet tasapainoinen, maanläheinen ihminen, joka ymmärtää missä menee yksityisen ja julkisen raja. En näe mitään eroa puhutun ja kirjoitetun sanan välillä. Aina on niitä ihmisiä, jotka ensitapaamisella paljastavat kaikki yksityisasiansa. Sitten on niitä, jotka kertovat mielenkiintoisia kaskuja ja osallistuvat keskusteluun omalla persoonallaan, mutta silti säilyttävät yksityisyytensä. Aurinkoista kevättä sinne suuntaan!:)

kalastajanvaimo
31/99 | 

Kiitti Tiina :)
Ja Kirsi, vastaus sulle ei jostain syystä mennyt läpi... Mutta mutkattomuus ja ystävällisyys kuvaa varmaan just oikein tanskalaisia... Aika sama täällä :)

Sudenkorento
32/99 | 

Hei Johanna! Olet minulle valtavan ihana tsemppaaja. Saan sinulta energiaa touhuta hoitovapaalla lasten kanssa, olen löytänyt neulomisen harrastukseksi,saan inspistä hoitaa itseäni ja kotiani. Pidän myös valtavasti tyylistäsi pukeutua!Kiitos kivasta blogista!

Emilia
33/99 | 

Vähän tuli turhan kriittisesti tuo ensimmäinen kommenttini, mut jostain syystä on vain sattunut niin, että aina kun oon KYSYNYT jotain postaukseen liittyvää, niin se on jäänyt välistä..höh..
Ja sehän on päivänselvä asia että lukijoita kiinnostaa enemmän uudet postaukset, kuin tämmöset turhanpäiväiset höpötykset kommenttiboksissa ;) En itsekään näitä aina lue..Se varmaan ois nopeempi vaihtoehto jos kattois kysymykset läpi ja äkkiä vaan vastaus siihen :D Tarkoitan siis vain niitä, joilla on kysyttävää -tuntuis ajanhukalta että kommentoisit JOKAISEEN kommenttiin takas esim. 'joo samaa mieltä ' jne..

En vaivaa sinua enempää nyt..Olet superJohanna, enkä ihmettele vaikka sulla on liian vähän aikaa..huh mikä tehopakkaus siltikin! :)
Ihanaa alkavaa kesää sinulle ja perheellesi! <3

kalastajanvaimo
34/99 | 

<3 Tosi asiallinen kritiikki Emilia ja ihana vastaus, kiva ettet ottanut mun vastausta liian jyrkkänä... Ymmärrän tosi hyvin, et jos oma kommentti usein jää vastaamatta niin harmittaa!! Ja kyllähän noita jää välistä, turha sitä on kieltää, kyllä kaikkiin kysymyksiin pitäisi saada vastaus :( Etta parantamisen varaa on ja siitä saa sanoa! Yritän tsempata! :)

Laylah
35/99 | 

Ihanasti oot laittanu hiuksesi noissa kuvissa :)

Jos saa kysya lisa kysymyksen niin mua kiinnostaa tuleeko sulle paljon/ollenkaan negatiivisia ja vihamielisia kommentteja tai spostia?
Olen ymmartanyt et monet bloggaajat saa osansa taman tyyppisista viesteista mutta usein ne jaa muilta nakematta.

Mulle on tullut lahi aikoina ihan kamalan ilkeita ja inhottavia kommentteja blogiin..Jouduin laittamaan avoimet kommentit kiinni ja enaa ei ihmiset voi tulla anonyymina kommentoimaan saatikka haukkumaan vaan mun pitaa etukateen hyvaksya ne kaikki..Toki kirjoitan valilla kriittisestikin Saudi-Arabiasta, mutta ei se oikeuta ihmisia tuleen laukoon mita torkeimpia henkilokohtaisia solvauksia!

Sit viela toinen kysymys, pystytko Wordpressilla nakeen kaikkien kommenttien lahettajan ip osoitteen ja hanen emailinsa?
oon jo pitkaan halunnu vaihtaa wordpressiin :)

Kiitos mukavasta kevyesta blogista josta tulee aina hyvalle mielelle!

sanna
36/99 | 

Hei!

Ihan pakko osallistua tähänkin keskusteluun:) En itsekkään ymmärrä ihmisten välillä pakonomaiselta tuntuvaa ilkeilyn tarvetta, eivät seuraisi silloin blogia jos eivät siitä tykkäisi. Enkä varsinkaan ymmärrä, sitä että mennään ihmisen henkilökohtaisuuksiin ja aiheita saatetaan repiä, ihan mistä vain.
Mutta täytyy nyt sanua kun on seurannut tälläisiä sivuja, niin sinulla on aika vankka tukija joukko takanasi :)

Itsekkin käyn joka päivä katsomassa blogiasi, koska tykkään tyylistäsi ja vaikutat tosi herttaiselta ja mukavalta ihimiseltä, kun lukee postauksiasi ja katsoo kuviasi. Sinuun on helppo samaistua :) Itselläni aikalailla samanlainen tyyli, kuin sinulla ja tykkään myös maalaisromantiikasta.

Hauskaa kevään jatkoa ja jatka samaan malliin ;)

Juuli
37/99 | 

Just pari päivää sitte kyselin Magicpoksin Majlta tuosta samasta asiasta, että sais vanhoja postauksia katottua ilman, että ei tarttis koko vuotta selata läpi. Siellä joku fiksu lukija kerto ton just saman. Eli että siitä vuosiluvun tai kuukauden edessä olevasta nuolesta ku painaa, niin aukeaa postaukset pienempiin osiin :)

Jatta
38/99 | 

Hyviä kommentteja kysyjille. Luulempa että yksi asia jonka takia blogiasi seurataan ja myös minä seuraan on se, että olet vaan niin tosi mukavan oloinen sekä välittävä persoona <3 Olet hyvä sekä välittävä äiti jolla on muutakin elämää kun tämä blogi!

Yksi asia joka minua ihmetyttää on se, että jotkut blogin pitäjät haluavat kertoa elämästään ja näyttää kuvia kodistaan ym.. Mutta autas armias jos kuvassa vilahtaa lapsesi, miehesi tai muu, niin jo sotataan kasvot piiloon, ihan kuin kuoleelta, kasvottomaksi tehden!!
Itse et niin tee vaan olet ja näytät elämästäsi sen minkä näytät ja se on terveen oloista, peittelemättä. Luulenkin että tämä on seikka joka meitä useampia myös miellytää :)

Aurinkoista tiistaita täältä sinne ja kesämekkopostausta odotellessa :)

Kirsi
39/99 | 

Kiva asu ja varsinkin mageet housut!!! On kiinostavaa lukea elämästäsi Norjassa! Itse olen asunut kohta kahdeksan kuukautta Kööpenhaminassa ja positiivisesti hämmentynyt tanskalaisten mutkattomuudesta ja ystävällisyydestä =)

-A-
40/99 | 

mulla taasen semmosia kokemuksia että esim tämä blogi latautuu tooooodella hitaasti :/ muut avautuu lähes samantien ja esim suoraan tämän blogin osoitteella en jaksa ees lähteä kännykällä hakemaan,menis koko päivä ennenkuin aukeis,mutta feissarin kautta pääsee suht nopsaa. mieluiten siis luenkin nautiskellen vasta kun pääsen koneen ääreen :)

kalastajanvaimo
42/99 | 

Joo tää oli tosi kivasti annettu palaute ;)
Joskin mun on pakko vastata oma mielipiteeni tähän ;) Tiedän, etten vastaa joka postauksessa kommentteihin, mutta ministi vastakaikua täältä kyllä tulee ;) Varmaan about joka toiseen- joka kolmanteen kommenttiboksiin vastaan. Ja kysymyksiin _pyrin_ vastaamaan aina, mutta joskus niitäkin jää väliin. Tositosi kurjaa jos usea sun kommentti on jäänyt vastaamatta, pajoittelen.
Totta, silloin mulla olisi aikaa vastata, jos en tekisi uutta postausta... Moni kuitenkin arvostaa enemmän postauksia kuin kommenttiboksia -moni ei koskaan edes kurkkaa kommenttiboksia, vaan lukasee vain postauksen... Ja mullakin on usein niin into päästä postailemaan, että ajattelen vastaavani sit uuden postauksen jälkeen :)) Ja usein näin käykin, vastaukset tulevat vähän myöhässä, vasta kun uusi postaus on jo julkistettu...
Koittakaahan kestää. Vastaamattomuus ei todellakaan tarkoita mitään henk.kohtaista <3 Mulla on vaan usein liian vähän aikaa ja liian monta asiaa :))

kalastajanvaimo
43/99 | 

Moi Laylah!
Tiedätkö, mulle on varmasti tullut osani blogimaailman kurasta ;) mutta täll hetkellä saan olla kiitollinen tasapainoisesta ja rauhallisesta lukijakunnasta -tai tasapainoisista ja rauhallista blogiteksteistä, tiedä häntä ;)
Mitään, mitä sulle ei voida omalla nimiellä sanoa ja mielipiteiden takana seistä, ei kannata ottaa tosissaan... Koskaan ei voi tietää onko kommentoija ollenkaan sanojensa takana. Mullakin on ollut kommentit pari kertaa tarkastettavina, mutta se on niin työlästä... ;) Pidän mieluummin kommnettiboksin avoinna kaikenlaiselle :P
Wordpressin kauttaa näkee joo IP-osoitteet, mutta s-postin voi keksia.... Periaatteessa jokaisen kommentoijan on laitettava s-posti, mutta on joku tainut aika keksittyjäkin laittaa ;)
KIITOS ja TSEMMPIÄ Laylah, voin vannoa, että tiedän miltä anonyymit solvaukset tuntuvat... :S Anna palaa, siksi blogit on, että niissa sanotaan mielipiteitä!!

Lora
44/99 | 

Onpas kivanväriset kesähousut, ovatko vanha aarre vai tämän kevään mallistoa? Itselläni on hakusessa kivat korallinväriset pöksyt kesäksi :)

engine blanket heater
46/99 | 

I feel this is one of the so much important information for me. And i am glad reading your article. But wanna statement on few general issues, The site taste is great, the articles is actually great : D. Just right activity, cheers

Blues Saxophone lessons
47/99 | 

F*ckin? remarkable things here. I?m very glad to see your article. Thanks a lot and i am looking forward to contact you. Will you please drop me a mail?

Restaurant Monroe CT
49/99 | 

When I initially commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thanks!

offshore oil drilling jobs
50/99 | 

You actually make it appear really easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I'd never understand. It kind of feels too complex and very wide for me. I'm having a look ahead to your subsequent submit, I?ll attempt to get the grasp of it!

vaginosis
53/99 | 

Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I'll just sum it up what I had written and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I'm still new to the whole thing. Do you have any helpful hints for novice blog writers? I'd really appreciate it.

Madge Burtle
54/99 | 

Hi there! I know this is kinda off topic nevertheless I'd figured I'd ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My blog goes over a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Excellent blog by the way!

World Cuisine
55/99 | 

The subsequent time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my option to learn, however I really thought youd have one thing interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you can repair if you werent too busy in search of attention.

video security systems
56/99 | 

Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.

auto insurance lynden wa
58/99 | 

Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he just bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thank you for lunch!

processing data
60/99 | 

Do you have a spam dilemma on this weblog; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; we have produced some nice approaches and we are looking to exchange strategies with others, be confident to shoot me an email if interested.

best deals on home decor
61/99 | 

I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You're incredible! Thanks!

holy cow
62/99 | 

Hi there, just turned into aware of your blog via Google, and found that it's truly informative. I am going to watch out for brussels. I?ll appreciate when you continue this in future. A lot of people will likely be benefited from your writing. Cheers!

children desks
63/99 | 

I was recommended this web site by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You're incredible! Thanks!

Organic Skin Care
64/99 | 

I do love the manner in which you have framed this difficulty plus it does provide us some fodder for thought. On the other hand, from what I have experienced, I only wish as other comments pack on that men and women remain on point and in no way get started upon a tirade of some other news of the day. Yet, thank you for this excellent piece and even though I can not really go along with the idea in totality, I value your point of view.

Click Here
65/99 | 

Just wish to say your article is as surprising. The clearness in your post is simply excellent and i could assume you're an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.

lowest insurance rate quotes
66/99 | 

Hi, after reading this remarkable post i am too happy to share my
experience here with mates.

Brooke Lefebvre
67/99 | 

Thank you for every other magnificent article. Where else could anyone get that kind of info in such an ideal means of writing? I have a presentation subsequent week, and I'm at the look for such information.

cool ipad wallpapers
69/99 | 

I?m impressed, I need to say. Really not often do I encounter a weblog that?s each educative and entertaining, and let me tell you, you have got hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the difficulty is one thing that not enough persons are speaking intelligently about. I am very comfortable that I stumbled throughout this in my seek for one thing relating to this.

showing on cam
70/99 | 

Simply wish to say your article is as surprising. The clarity on your submit is simply spectacular and that i can suppose you are knowledgeable in this subject. Well together with your permission allow me to grab your feed to keep updated with imminent post. Thanks a million and please keep up the rewarding work.

Big Sean Quotes
71/99 | 

Unquestionably believe that that you stated. Your favorite justification appeared to be on the web the simplest factor to consider of. I say to you, I definitely get irked while people think about concerns that they just don't understand about. You controlled to hit the nail upon the highest and defined out the whole thing with no need side-effects , other folks can take a signal. Will likely be again to get more. Thank you

Gagner Argent
72/99 | 

You actually make it seem so easy together with your presentation however I find this matter to be actually something which I feel I might by no means understand. It sort of feels too complex and extremely broad for me. I am looking forward on your subsequent publish, I?ll attempt to get the grasp of it!

Etsuko Handing
76/99 | 

Howdy are using Wordpress for your site platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get started and set up my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

xenon kit
78/99 | 

This is a terrific web page, would you be interested in doing an interview about just how you designed it? If so e-mail me!

austin reverse osmosis systems...
83/99 | 

Dont approach a goat from the front a horse from the back or a fool from any side.

Reggie Putt
85/99 | 

People People, Relax. They aren't gay. Their names are John Rendall and Ace Bourke. They are friends they raised it with? Randells Girlfriend, In a furniture shop.

click here
86/99 | 

Valuable info. Fortunate me I found your web site by accident, and I am stunned why this accident didn't took place earlier! I bookmarked it.

best shampoo in the world
87/99 | 

I just added this feed to my bookmarks. I've to say, I actually enjoy reading your blogs. Thanks!

wholesale stainless steel
90/99 | 

i wish to have some diamond necklace but they are quite expensiveâ??

Transencams
91/99 | 

I love reading your blog. I�ve you bookmarked your internet site to be able to look at the latest stuff.

cosmetic dentist gold coast
92/99 | 

It is hard to uncover knowledgeable folks on this topic nevertheless you sound like you know what youâ??re talking about! Thanks

earth
93/99 | 

as a consequence of through effective control of the exact same. There?s been simply no situation

austin reverse osmosis home sy...
94/99 | 

Where there are no tigers a wild cat is very selfimportant.

Copywriting for beginners
95/99 | 

I need to test with you here. Which is not 1 thing I normally do! I enjoy studying a submit that will make people feel. Also, thanks for allowing me to comment!

Undelete mac
96/99 | 

I think this is among the most significant info for me. And i am glad reading your article. But wanna remark on some general things, The site style is great, the articles is really nice : D. Good job, cheers

Jana Neufer
97/99 | 

Wow that was unusual. I simply wrote a particularly long remark but after I clicked submit my remark did not appear. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyhow, just needed to say excellent blog!

Wendie Baures
98/99 | 

A Google search hasn't shown any signs of backing up your claim, but it has shown other connections between this film and Judaism...not really sure what to say to that, but it really does get you thinking, doesn't it?. . If this is an actual intended relation or just people being paranoid, I don't know, but I'll keep a lookout.?

Maryellen Mcgeachy
99/99 | 

You? have to realize Atkins is a high fat diet. That is how it works being ketogenic. What is your concern with consuming the fat? The additional Calories (which you shouldn't count) or perhaps the possible cholesterol impact? If it's the latter, I would urge you to check out my cholesterol video. The old theories on fats equal higher cholesterol have been proven wrong on Atkins.. . To answer your question, for Induction to use less cream cut it with water.

BOLSAS DE TELA IMPRESAS
100/99 | 

Me gustaria poder agradecertelo personalmente. es una articulazo.

Eze Group
101/99 | 

Thanks a ton for your time and effort to have put these issues together on this weblog. Janet and i also extremely a lot appreciated your suggestions by means of your articles on certain items. I know that you have a variety of demands on your own program hence the fact that you took all of the time just like you did to guide men and women just like us by means of this article is also highly valued.

data capture
102/99 | 

They call it the â??self-censorâ?, simply because youâ??re too self-conscious of your writing, too judgmental.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013