~harmaissa~

Maanantai-illoissa on aina jotain pikkasen taianomaista. Se, että on selvinnyt viikon ehkä harmaimmasta ja painavimmasta päivästä on sen verran iloinen fakta, että melkein koko viikko tuntuu jo kivasti menneen. Tai ainakin lähteneen käyntiin. Ei tässä nyt enään mitään ole.

Maanantai-iltaa on pakko ihan juhlistaa kynttilöillä ja no, ainakin teellä.

Mulla ainakin on joskus maanantaiaamuisin sellainen pikkuinen kauhu, että viikonloppuna, mun poissaollessa, on tapahtunut ihan hirveitä pyörremyrskyjä ja että pöydällä ja puhellimen päässä odottelee ihan hurjat määrät vaatimuksia. Eikä se sitten kuitenkaan koskaan oo niin. Kuka siellä nyt myrskyilisi kun itsekin on kotona vapaalla? ;)

No, maanantaihin on silti hyvä varustutua turvallisissa harmaissa. Ja tukka vähän sotkussa ettei liian hyvältä vaikuta hehe (nukuttu yö kahden ranskalaisen letin kanssa yö). Kaiken varalta ;)

Nyt on tollainen makailuvaihe päälle ja telkusta alkaa muuten Broen (kakkos osa). Silta siis -katsotteko Suomessa ruotsalais-tanskalaista Silta -sarjaa? Se oli mun mielestä älyttömän hyvä (ja jännä) -suosittelen lämpimästi. Tästä kakkososasta en ole kyllä ihan varma, vähän hidastempoisemmalta vaikuttaa... No katsotaan taas :)

Tästä tää viikko taas lähtee käyntiin, huominen zumbaamalla, juhuu!! :))

Kommentit (46)

47/46 | 

Ihanaa maanantai illan jatkoa sinne Norjaan ja kyllä vaan juuri katsoin Bro II neljännen jakson boxilta; samaa mieltä hidas tempoisempi, mutta jännittävä.

Minttu

48/46 | 

Jännittävä on, ja nyt viime (viidennessä) jaksossa alkaa taas tapahtua.. Ihan paras sarja! :)

 

Ani

49/46 | 

Jännittävä on, ja nyt viime (viidennessä) jaksossa alkaa taas tapahtua.. Ihan paras sarja! :)

 

Ani

50/46 | 

Ruotsalaiset rikossarjat jännittävät mua tosin paljon enemmän kuin amerikkalaiset, koska ruotsalaisissa tapahtumaympäristö on niin paljon tutumpi ja se tekee kaikesta jännempää. Eilen katsoin ekan kerran Siltaa ja ehkä uskallaudun katsomaan uudestaankin.

-Susu/ hemmahos-susu.blogspot.com

51/46 | 

Mun on ihan pakko kirjoittaa , kun aina ihmettelen ihmisten maanantai päiviä. Minulle ne on viikon parhaita päiviä usein vapaapäivää vietän. Ja tänäänkin olen ollut aamulla vaateompelussa ja illalla kansalaisopiston kurssilla oi jospa ihmisellä ois joulu ainainen. Ei voi olla mukavempia päiviä kuin maanantait. Perjantait on kaikkein pahimpia, un tietää että edessä usein viikonloppu työt, mutta en valita koska silloin tienaa eniten. Ja kun ilman rahaa ei tule toimeen, niin mielelläni teen öitä ja sunnuntai päiviä.

Minä en seuraa kyseistä sarjaa , muutenkin katsoin vain kotimaisia sarjoja Uusi päivä ihan ehdoton suosikki, sitten taivaan tulet.

Terkuin Anne-Mari

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
52/46 | 

Totta, ymmärrän ton täysin, vuorotyöläisillä on tosiaan se etu, ettei maanantaina ollenkaan aina joudu töihin :D Sitä kaipaan :))

53/46 | 

Iltaa! Kaunis tuo villatakki. Minä olen niin ihastunut siihen Puno-takkiisi, että mukailtu versio nro 2 on juuri valmistumassa ja tänään kävin ostamassa langat kolmanteen (tällä kertaa alpakasta), Kiitos siis ihan mahtavasta ohjeesta!

Ja Bron on tällä hetkellä ihan mun lemppari, se esitetään Suomessa aina sunnuntai-iltaisin, jotan mun maanantaimys koostuu yleensä teekupista ja sunnuntaisen jakson katsomisen netistä! (Jotenkin kun Bron tulee aina sunnuntaisin sellaiseen aikaan että valmistautuminen alkavaan viikkoon on just sillon vaiheessa, siirtyy katsominen maanantai-iltaan...)

-Tinttu (uudetunet.blogspot.fi)

54/46 | 

Oi mistä tuo ihana lehmän(?)taljamatto on? :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
55/46 | 

Tää on Ikeasta! Meillä oli ennen ihan samanlainen, mutta lyhyempi/sileäkarvaisempi Askosta, joka alkoi olemaan paikoitellen tosi kulunut... Aikeissa oli ostaa uusi kunhan yhtä kauniin värinen tulisi vastaan ja kun Ikeassa tuli, niin ostettiin :) Aina ei löydä just hyvän värisiä...

56/46 | 

Täällä vietettiin tällä kertaa aivan mahtimaanantaita, johtuen lasten syyslomasta. Mutta tiedän tuon tunteen, kun itse kävin töissä, maanantaiaamu ei ollut herkkua ei. Tiistai on toivoa täynnä, parempaa päivää toivotellen. Niin ja kiitos, blogissasi on aina niin tosi kivoja juttuja.

Tiina / http://naapurinaprovencessa.blogspot.fr/

57/46 | 

harmaa on ehdoton lemppariväri. Samaten Silta -sarja...yhtä jännä tämä kakkoskausi kuin ensimmäinenkin <3

58/46 | 

Kiva maanantaipostaus. Ja kiva neuletakki. Sen jälkeen kun menetin työpaikkani olen tykännyt maanantaipäivistä (ja se on sori vaan lasten puolesta niiden pisin päivä = minun pisin omaa - aikaa päivä myös). Mutta tunnistan tuon "maanantain ytimen" :) 

Seuraan Silta-sarjaa ja tykkään. Ensimmäinen tuotankokausi meni ohi ja se vähän harmittaa, kun sen tapahtumiin viitataan koko aika, että mitä tämä Jens nyt sitten teki ja oli. Tykkään Sagasta ja välillä tuntuu, että olisi kiva saada elää yksioikoisesti sanoen sen minkä ajattelee, eikä jatkuvasti otettava huomioon tuhat eri äänenpainoa ja kulmakarvan nostoa. Vaikka päivän verran :) 

60/46 | 

Juuri noin.  Maanantai vatii vähän lisäpiristystä.  Ihan jo kynttilät auttaa : )

Silta on hyvä sarja.  Mielestäni on mukavaa kun pääosassa on kaikkea muuta kuin täydellinen poliisi.  Autistisia piirteitä omaava oikea ihminen.  Näyttää hyvin niitä haasteita joita ongelmat vuorovaikutustaidoissa tuovat esim. ihan työyhteisöön.  Toisaalta henkilöllä tärkeitä ominaisuuksia joita poliisin työssä tarvitaan... Kuitenkin niin inhimillinen näkökulma.  No olipa sekavasti kirjoitettu...

62/46 | 

Kiitos Johanna ihanista postauksistasi! Saako kysyä minkä kokoinen ChillNorway jakku sinulla on Beanie-postauksessa? Sellainen kovasti himottaisi, mutta oli vain L-kokoa jäljellä.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
63/46 | 

Mulla on S -ja ne on aika isoa kokoa :( Melkein kannattaa ottaa kokoa pienempi jos vähänkin epäilee kahden koon välillä...

64/46 | 

oih oih, miten ihana asu!!!  niin mun makuun... Tykkään kun pukeudutaan kotona kviasti, ei se ettei kukaan näe, oikeuta olemaan minkä näköinen vaan, onhan siellä ne kaikkein kalleimmat katsomassa ja jakamassa ihanaa oloa sun kanssa.

 

Olet mahtava!!!

Soile

66/46 | 

Kaikki sarjan jaksot katsottu. Luen paljon pohjoismaista kirjallisuutta ja katson myös usein "femmalta" tuevia ohjelmia. Tällä hetkellä luen Unni Lindellin tuotantoa. Onko sinulla antaa hyvien norjalaisten kirjailijoiden nimiä. siis käännetty suomeksi?

Eilen jumpassa, tänään ranskaa, huomenna kahvakuula, torstaina teatteri, perjantaina hammaslääkäri ja lauantaina laivalle....kyllä on menoa mummulla :). Kivaa, että on aktivista..

Muumi 53v

 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
67/46 | 

Hmmm, Jo Nesbøn jo varmasti tiedätkin, en tosin ole lukenut ainottakaan kirjaa niin en osaa suositella ;D Voi että kun ei nyt tuu kyllä mieleen mitään erityistä... En oo tainut koskaan lukea mitään norjalaisia kirjailijoita :S

68/46 | 

Myös minä tykkään kovasti Silta -sarjasta. Etenkin ykköskaudella siellä vilahteli ihanan paljon tyylikkäitä tanskalaisia designhuonekaluja, joita bongailin:) Ajattelen myös, että sarjan katsominen on kuin kielikylvyssä olisi, oma ruosteinen ruotsini ainakin kaipaa vähän päivitystä!

-Liina

70/46 | 

Ah tuo neule näyttää niin pehmoiselta ja lämpöiseltä, että kyllä tuo pelastaa takuulla inhottavalta maanantailta!

71/46 | 

Silta on huippu! Ollaan avipuoliskon kanssa pahatsi koukussa...Sunnuntai-illat ovat yleensä tosi ankeita uuden viikon alkua odotellessa, mutta Silta paikkaa tilannetta aikas hyvin:)

http://mamainprogess.blogspot.fi/

73/46 | 

Ihan parasta telkkarin tarjottavaa on toi Silta-sarja. Jännittävä, raakakin, mutta kivasti laitettu sekaan tilannehuumoria ja suhdekiemuroitakin. Sagaan ei voi olla tykästymättä :) 

Ihanan pehmeä asu ja hiustyyli :)

74/46 | 

Hei!  Maanantai on se inha päivä, kyllä! Perjantai paras;) Silta sarja on hyvä! Tykkää n tosi paljon yle fem ohjelmista ja se syyttömänä tuomittu on hyvä.....loppu jo kyllä aikaa sitten.... ja Beck sarjat on kaikki dvd versioina laatikossa:D Katseletko muuten tai katseleeko joku muu kun minä Solsidania?, alkoi nyt uusi kausi juustiin ja tulee ennen Siltaa sunnuntaisin, eli ohjrlmat pelastaa minunkin maanantain=)

76/46 | 

Onpas patriarkaalinen blogin nimi. Levittää vaan pahaa mieltä :( 

78/46 | 

Mulle maanantai on ollu pitkään päivä siinä missä muutkin päivät. Ei sitä näin eläkkeellä ollessa oo väliä. Ku munuainen lakkas toimimasta juhannuksena ja alotin dialyysit, on maanantai yks dialyysipäivistä ja huomaan miten mukavaa rytmiä tuo 3x viikossa tehtävä hoito onkaan tuonu melko tasapaksuun arkeen. Terkuin Lellu

http://waytodialysis.blogspot.fi

79/46 | 

Mistä tuo ihana olohuoneen pöydällä oleva astia on, missä on nuo kynttilät? :)

Henna

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
80/46 | 

Kiitti Henna, olen ostanut sen täältä paikallisesta kaupasta, mutta enää en löydä mitään merkkimainintaa tai lappuja... :( En siis muista :(

81/46 | 

Moi,kiva blogi! Todella kaunis! Luin myös jutun viim. Kodin Kuvalehdestä ja sitä kautta löysin sitten tämän blogin. Minäkin olen Kotkan seudulta,itseasiassa ihan Kotkasta kotoisin ja nyt asunut Englannissa jo vuodesta -96. Kirjoittelen blogia ulkosuomalaisuudesta,perheestä, elämästä ja milloin mistäkin osoitteessa wonkywoman.wordpress.com

terv.Anu

83/46 | 

Silta-sarjasta kuulin töissä puhuttavan, mutta itse en ole sitä katsonut vielä. Kovasti todellakin kehuttu. Ihana harmaa asu! Itselle harmaa on just semmonen "comfort" väri, jonka kanssa aina tulee hyvä ja levollinen olo. 

www.tuhlaajatytonpaluu.blogspot.co.uk

84/46 | 

Loppuiko noi lukijoiden työt kokonaan? Mun työtä ei ollut missään noista postauksista. :((

- S

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
85/46 | 

Voi ei :( Se oli mun pahin pelkoni, että joku on tippunut pois kyydistä; ei missään nimessä tahalla :( Otan joskus vielä uusintakierroksen :) Tuhannet pahoittelut ;(

86/46 | 

IHANA toi sun neule! Saako enää mistään...? :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
87/46 | 

Juu, tänä syksynä ostettu :) Muistaakseni sellaisesta "farkkuliikkeestä" kuin Carlings -en oo ihan varma onko Suomessa...

88/46 | 

Kiva lukea aina tätä blogia. Mun ehdoton suosikki. Sä oot hyvä kirjoittamaan. Kiinnostais kuulla joskus sun kielitaidosta. Oliko norjan oppiminen helppoa? Oletko aina ollut hyvä kielissä? Oletko ystävystynyt hyvin norjalaisten kanssa? Syvemmät keskustelut norjaksi, haastavaa?

 

 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
89/46 | 

Kiitti! On mulla varmaan kohtalaisen hyvä kielipää, lupaan tehdä aiheesta postausta pian! :) Kiva aihe ja mulla varmaan on vähän sanottavaakin...

90/46 | 

Siltaa tuli katsottu, ja menin ihan solmun, kun Suomessa tuli jenkkiversio The Bridge samaa tahtia ja välillä piti miettiä, kummassa tapahtui kumpia juttuja, kun oli vähän juonieroavaisuuksia. Mikäli kakkososa vasta alkanut, niin malttia, alkaa ne tapathtumat vyöryä ja yllättävät käänteet seuraa toistaan.

 

HannaHoo

92/46 | 

Hei! Kiva lukea blogiasi, ihania kuvia. Myös neuleesi on ihana ja ylläri, ylläri sitä saa myös Suomesta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010