Task I today: Zumba kl 8:45 .... Done.

Task II today: Ilmoittautuminen Zumba -ohjaajakurssille ..... Done!

Jee jee, minusta saattaapi siis tulla zumba-ohjaaja muutaman viikon kuluttua, jee jee.

Ilma on ollut mitä täydellisin tänään; tyyni, lämmin ja aurinkoinen.

villaneule omatekemä paitis Vila farkkuleggarit Cubus tennarit Converse

 

Tykkään itse kovasti tyyliblogeista. Katsella toisten pukeutumista ja inspiroitua itsekin -tai ihan vaan ihailla. Täällä mun blogissa ollaankin nyt yhdessä vähän mietitty, että kannattaako mun kirjoittaa vaatteiden merkkejä ja alkuperää postauksiin. Mun vaatteet kun eivät ole, noh ihan viimeisen trendin mukaisia eikä aina ollenkaan edes Suomesta saatavissa. Plus että käytössä on hurjasti monta vuotta vanhaa (niin ja itsetehtyä!) vaatetta, jolloin vaatteiden merkin ilmoittaminen ei palvele lukijaa mitenkään osto- tai hankintamielessä.

Mun mielestä lisäksi on aina tosi kivaa (ja hyödyllistä) miettiä, voisiko jonkun kivan asukokonaisuuden tyylin saavuttaa oman vaatekaapin antimista ilman, että tarvisi ostaa juuri samanlaista ja -merkkistä. Tai muuten vaan ostaa (jollei sieltä vaatekaapista todellakaan loydy mitään vastaavaa) jotain samantyylistä, mikä mahdollisesti sopii itselle paremmin kuin juuri bloggaajan esittelemä kappale tai merkki. Näin luulen monen lukijankin ajattelevan ja toimivan.

Että sen vuoksi en aina ollenkaan koe tarpeelliseksi kirjoittaa merkkejä ja ostopaikkoja -tuntuu pelkästään turhauttavalta, jollei kys. vaatteita kuitenkaan voi saada mistään. Koska monet niitä kuitenkin (ymmärrettävästi) toivovat, luulenpa aina silloin tällöin kirjoittelevani -ja kysykää hei ihmeessä, jollai tarpeeksi infoa tule! :)

Reipasta viikon alkua, tutkikaa vaatekaappinne ja kaivakaa esiin kaikki kauniit syksyiset sävyt!! :))

Kommentit (107)

Ida
108/107 | 

Moikka! Musta on ainakin kiva lukea mistä vaatteet ovat kotoisin:) Sun blogissa ihanaa on erityisesti se, kun osa vaatteista on itse tehtyjä. Tosi piristävää lukea "omatekemä" tai muuta vastaavaa! Itselläni ei ainakaan ole tapana juosta bloggareiden vaatteiden perässä kaupungille, vaikka tietäisinkin mistä niitä löytäisi. Eipä niistä listauksista haittakaan ole?

Hyvää syksyä ja toivottavasti säästytte suuremmilta vastoinkäymisiltä remontissanne! =)

Hemsku
109/107 | 

Heissan! Olet aivan oikeassa noiden vaatteiden suhteen. :) Itsekin kyllä vaikutteita otan tyyliblogeista, usein kuitenkin käy niin että jokin toinen samankaltainen vaate istuu paremmin päälle kuin juuri se bloggaajan esittelemä. Tietenkin mielipiteitä on monia joten tuskin siitä haittaakaan on jos niitä ostopaikkoja listailet.

Onnea Zumba-ohjaajakurssille! :)

Marja
110/107 | 

Hei Johanna!
Ihana neule jälleen kerran sulla! Ajattelin itsekin kaivella neulottua boleroa ja virkattua bonchoa esille näin syksyn tullen:) Tykkään tosi paljon neulomisesta, melkein aina on jotain tekeillä. Sinun neuleet on sellaisia mukavan ajattomia. Kivaa alkanutta viikkoa:)

Outi
111/107 | 

Onnea zumba ohjaajakurssille. Itse kävin toukokuun lopulla ja voin kertoa, että siellä on hauskaa. Ihan niin kuin sitä ei arvaisi. :)

siina*k
112/107 | 

Oi, miten ihana neule taas :)

Mä oon tosi huono sanomaan tuohon vaateasiaan mitään... Koska en seuraa mitään blogia vaatteiden tai pukeutumistyylin takia.

white lily
113/107 | 

Onpa ihanan aurinkoinen ilma:)

Zumba tuntuu olevan täälläkin päin maailmaa ihan pop:)

Mä olen nyt neulonut muutaman viikon mutta en itselleni vaan helppoja juttuja meidän pienille neideille. Täytyy olla valmiina ennen kylmiä ilmoja:) ohjeita oon pistänyt tytöille aloittelemaani blogiin. Itselleni olen ottanut haasteeksi neuloa sellaisen kapean palmikkoneuleen ihan peffan alle asti, ohjekin löytyy viime vuoden Novitasta. Kun vaan löytyisi lankaa sillä mä en ole täällä Hollannissa vielä löytänyt mitään kutojan aarreaittaa, onneksi Suomesta ostettuja lankoja on vielä pari laatikollista, niin niistä saa jotain väsättyä, ei vaan satu löytymään mulle sopivaa väriä...)

Tykkään shoppailusta niin että tutkin vaatekaupat ihan omin silmin. Joskus päällepäin tylsä putiikki sisältää ihania aarteita. Suurin osa "tyylibloggaajista" näyttää suuntaavan Zaraan tai H&M:ään jotka eivät kuulu mun lemppareihin...

Pirita
114/107 | 

Voi jukra miten kauniit maisemat...Aiai :)

Itse ainakin seurailen päivän asu kuvia lähinnä sen takia, että saisi inspiraatioita (hei noinkin voi yhdistellä!) ja sitten sen takia, että jos sillä bloggaajalla oliskin päällä joku just sellanen mitä oon hakenu, niin saatan kysyä alkuperää tai seurailla kommentteja josko joku olisi samantyylisen jostain bongannut. Suora kopioiminen julkkisten/bloggaajien tyylistä on melkoisen typerää, jokaisella meillä kun kroppa on erilainen ja kaikki vaatteet ei istu kaikille.

Alan muuten pian kutomaan sitä pipoa mitä ehdotit ;) Ensin kudon loppuun miehelleni sormikkaat, täällä Pohjolassa kun auton ratti tuntuu aamuisin jo niin kylmältä.

Jenmilda
115/107 | 

Oijoi, sateen keskeltä on aivan ihana katsella kauniita kuviasi! Kauniit, luonnollisen väriset ja ajattomat vaateyhdistelmät ovat aina muodissa <3

Angel
116/107 | 

Minäkin haen päivän asu-kuvista lähinnä inspiraatiota omaan pukeutumiseen, en siis etsi kaupoista juuri samanlaista vaatetta, vaan lähinnä inspiroidun bloggaajan tyylistä yleisellä tasolla. Välillä on kiva nähdä myös mistä vaatteet ovat "kotoisin", sillä tavalla tulee ehkä helpommin käytyä myös sellaisissa vaatekaupoissa, joihin ei muuten välttämättä eksyisi. Esim joidenkin sun asujen myötä olen käynyt tämän vuoden puolella pariin otteeseen KappAhlissa, josta en yleensä löydä mitään itseni näköistä ja jonne en "normaalisti" vaatteita etsiessäni edes menisi. En kyllä nytkään ole sieltä mitään ostanut, mutta ehkä sitten ensi kerralla, ainakin on yksi vaihtoehto lisää :)

N
117/107 | 

Olisi ihana saada neuleen ohje, todella kaunis kun on!
Jos muistat vielä ohjeen, olisi todella mukavaa jos kirjoittaisit sen tänne.
Pääsisi itsekin tekemään itselleen jotain, tällä hetkellä menossa vauvanpeitto. :)
- Noora

hanna K
119/107 | 

Kirjoita vaan jatkossakin vaatteiden merkit, oppii tutustumaan uusiin merkkeihin, joista ei ennen niin ole välittänyt tai joiden olemassaolosta ei ole tiennyt, vaikka juuri sitä yhtä tiettyä vaatetta ei löytyisikään.

Camilla
120/107 | 

Hej!
Jag vill jättegärna också se outfit-bilder i fortsättningen, precis som hittills! Tycker det är jätteinspirerande! Gillar också att du skriver märke, men det är ju upp till dig...;)

Lycka till med zumba-kursen! Har just testat det och även om jag inte är någon dansare, tyckte jag det var jättekul, så det blir flera gånger!

Ha bra!

Minna
121/107 | 

Kauniita kuvia, nuo merenranta"kylät" on kyllä niin kauniita. :) Valmistajatiedot kiinnostaa minua enemmän tyylin vuoksi, ei siksi, että haluaisin ostaa samanlaisia. Enkä kyllä ihan ymmärrä haloota puolalaisista remppamieheistä, nehän on käsittääkseni Norjassa samalla tavalla kuin Suomessa virolaiset työmiehet. Luulenpa, että aika moni meistä tietäen tai tietämättään käyttää virolaista työvoimaa moneenkin asiaan. :)

Madicken
122/107 | 

Oi, mikä kylämaisema! Kyllä silmä lepää. Ja sielu kaipaa :)
Onhan tässä kivikaupungissakin omat puolensa, ja Koti.

Itse katselen "muoti"kuvia juuri sillä silmällä, että nappaan jujun sieltä, toisen täältä. Ja sitten kotona ostoskassien kanssa ihmetellään :) Olen aika hitaasti lämpiävä muodin(kin) suhteen. Joku in- juttu ei vaikuta muutamaan hetkeen mitenkään, mutta jonkin ajan kuluttua onkin ihan "mun juttu". Hassua.

Syksyä, neuleita ja zumbaa! Itsellä zumba on kokeilematta vielä, hurahdin kesällä afroon. Ja nyt kestääkin tovi, ennen kuin tästä koivesta tulee jumppa- tai tanssijalkaa :( Mutta peppu heiluu kuitenkin!

Syksynkirpee tuulahdus Helsingistä sinne!

Pirre
123/107 | 

Aaaw, neuleesi on aivan ihana! Oletko laittanut kyseisestä neuleesta ohjetta tänne blogiisi aiemmin? Tai olisiko sellaista mahdollista laittaa? Oletan, että olet sen itse neulonut. :) Se on hurjan hieno ja täydellisen ajaton.

tyttism
124/107 | 

Moikka, taas on kovasti kaunis neule ja ihanan näköinen sää! Mun mielestä on kiva, että asukuvissa useimmiten näkee, mistä vaate on peräisin. Mulle, sen sijaan että aiheuttaisi vimmatun merkkivaatehimon, se kertoo usein siitä, että kaiken ei tarvitse olla uutta tai jotain tiettyä merkkiä. On myös kiva nähdä, mitä kaikkea muut osaavat tehdä itse (koska usein esim. sun neuleidesi lopputuloksesta itsetehtyä ei aina tunnista, kun kuviot ja muodot on kauniita ja ei-kulahtaneita toisin kuin allekirjoittaneen tuotoksissa..).

kalastajanvaimo
125/107 | 

No niinpä Iida, ei niistä mitään haittaa ole. Ja itsekin saan jotenkin paremman käsityksen vaatteesta, kun tiedän vielä lisäksi mistä se on.
Kiitos ja hyvää syksyä :)

kalastajanvaimo
126/107 | 

Niin, jos ne ihan pienellä laittaa, voi jättää lukematta jotka kokevat ärsyttävänä :))

kalastajanvaimo
127/107 | 

Kiitos Marja! Neulominen on kyllä jotenkin ihan huippua näin syksyisin kun täytyy enemmän istuskella sisällä ja telkkaristakin alkaa kivoja ohjelmia :)

kalastajanvaimo
128/107 | 

Oih, voin juu arvata, ainakin noi zumbatunnit on mielettömiä! <3 Onnea jo saavutetusta lisenssistä :)

kalastajanvaimo
129/107 | 

Mm, teitäkin on varmaan monta! Kivaa!! Että siis täällä on muutakin sisältöä :)

kalastajanvaimo
130/107 | 

Oih kuulostaa ihanalta toi sun neule *kuola valuu*, itse neulon just miehelle ja sekin on niin hidasta vauvan kanssa, etten tiedä koska pääsen aloittamaan mitään itselleni :( Neulominen on mahtava harrastus.
Totta, samaa mieltä tuossa shoppailussa, kannattaa olla avoimin mielin, eikä liikaa luottaa "valmiisiin vastauksiin".

kalastajanvaimo
131/107 | 

:)
Juu se on ihanaa jos bongaa jonkun itselleen uuden idean ja tavan yhdistellä jotain!
Pipo pitäis mun kans saada aikaan, ne on pian tarpeen! Hyvä et sait vinkkiä hih.

kalastajanvaimo
133/107 | 

Mm, totta, toi oli ihan hyvä pointti, esim. toi kappahl ;) Senkin takia joskus on hankintapaikat/merkit hyödyksi.

kalastajanvaimo
134/107 | 

Voi, sitä ei oo missään ylhäällä, mutta voin katsoa jos neulesta olisi "luettavissa" ja yrittää kirjoittaa tänne... Vauvanpeitot on parhaita, niitä tarvii <3

kalastajanvaimo
135/107 | 

Kiitos Teemu <3 Kurssi on vasta parin viikon kuluttua, mut odotan jo innolla!!

kalastajanvaimo
137/107 | 

Jo det blir outfit-bilder så klart! :) Kan ikke slutte med det, nei... ;D Og sikkert stort sett märker også siden det finns så mange som ønsker det.
Du, jeg er ingen dansere heller, men det er jo så kult! Har veldig lyst at lära mer... Og kunne läre bort...
Dette ble veldig norsk nå, håper du forstår :D

Iiris
138/107 | 

Ihana neule! Täällä kans kaivataa ohjetta, laitahan tulemaan :) Kiva blogi, muutaman kuukauden seurannut ja koukussa.

kalastajanvaimo
139/107 | 

Totta sekin, että valmistajatiedoista saa vähän osviittaa, minkä tyylistä vaatetta miltäkin merkiltä voi odottaa...!
Joo niistä työmiehistä tuli nyt vähän "härkänen" ;)

kalastajanvaimo
140/107 | 

Oi oi oi, toivotan pikaista paranemista koivelle! Pitäähän sitä tanssimaan päästä... Mutta hihi, peppu hommiin sitten sitäkin enemmän ;D
Kiitos, ihanaa syksyn kirpeyttä täälläkin ilmassa :)

kalastajanvaimo
141/107 | 

En ole laittanut.. :( Yritän tehdä ohjeen tästä. YRITÄN ;) Jollen saa kunnollista, niin luovutan. Juu se on omatekemä ja taas aika improvisoiden... :)

kalastajanvaimo
142/107 | 

Kiitos kiitos.
Hyva ettei sulle (eika ilmeisesti monille muillekaan täälä) tuu mitään ostovimmaa! :D Johan mulle tulis huono omatunto :D Täytyy laitella niitä tietoja, onhan ne ihan mielenkiintoisia.
Hihih, ihana toi viimeinen, todellinen kohteliaisuus <3

heli
144/107 | 

Hei,
ystävän vinkistä muutamia viikkoja blogiasi seuranneena olen jäänyt siihen täysin koukkuun. Ja mitä tulee vaatteisiin ja niiden merkkiin, niin hyvällä tyylilläsi ja maullasi osoitat että ei vaatteiden tarvitse olla aina huippukalliita merkkejä saadakseen tyylikkään kokonaisuuden. Joten minun mielestä on kiva että mainitset mistä vaatteet ovat, se antaa uskoa tavalliselle tallajalle pukeutumisessa. Tyylisi ja blogisi ovat oikein hyvät! Yhtä asiaa olen miettinyt: kestääkö sinulla kauan valita päivän asu?

Kati
145/107 | 

Oon muutaman kerran päässy vasta zumbaa kokeilemaan ja kovasti tykkäsin. Meidän pikku tytötkin on muutaman kerran mainoksia nähny...vanhin neljävuotias päätti oikein ottaa mallia tanssijoista. Se ehti jostain käsiinsä mun maidonkerääjät piententyttöjen alusvaatetopin alle ja sukkahousut vilkkuen reilusti housujen vyötärön yli se veti olohuoneessa zumbaa. Meinas kyllä olla naurussa pitelemistä. Kyllä ne kahtoo sitten uskottoman tarkasti kaikki jutut jo noin pienenä.

Kati
146/107 | 

Tää on sitten kirjotettu vähän yli kolmen yöllä...Näemmä taas tökkii. Mutta toivottavasti tulee ymmärretyksi:)

Rilla
147/107 | 

Vau... zumbaohjaaja. Mulla tekis tiukkaa pelkkä tunnille osallistuminen, veikkaan, että ei löytyis lanteista tarvittavaa letkeyttä :)

Sun tyyli on tosi kaunis, minä ainakin mielelläni katselen kuvia - oli niissä ostopaikkoja tai ei. Tykkään itse kovin samantyyppisestä tyylistä (ehkä sillä meidän suuuuurella ikäerolla terästettynä) ja väreistä, voin itsekin hyvin kuvitella nappaavani sulta hyviä ideoita! Samaa lisää siis, kiitos :D

Little M
148/107 | 

Hei, täälläkin toinen zumbaohjaaja, hauskaa oli koulutuksessa ja hauskaa on ollut ohjata :) Tosin melkoisen rankkaa välillä mutta onneksi ilo menee sen rankkuuden edelle! Siinä helposti vaan ohjaajakin innostuu ihan kohtuuttomasti... mutta oikein antoisaa koulutusta:) Onkos siellä Norjassakin kova zumbakuume niin kuin Suomessa?
Terv. Vakkarilukija, joka kommentoi hieman harvemmin.

Eivor
149/107 | 

Hej "Kalastajanvaimo" ! Din blogg är alltid så trevlig att läsa, du skriver så trevligt. Och vilka fina stickade plagg du visar och gör ! Minäkin nautin neulomisesta, olen neulonut mm. ponchon s'un mallin mukaan. Olisiko sinulla ohje "päivän asuun" = harmaa neule ? Onko se ehäk joku Dropsin malli ? Kauniita syyspäivä sinne Norjaan ! Norrmännen är trevligt folk !

Kerttu
150/107 | 

Musta on kiva lukea vaatteiden merkit, olkootkin vanhempia tai Suomesta saamattomia.

iisa
151/107 | 

Ihanaa, susta tulee zumbaohjaaja! jos olisit lähempänä tulisin heti sun tunnille :) mä oon tämän vuoden aikana aivan hurahtanut zumbaan; hauskaa ja hiki virtaa!

Mä olen tykännyt sun blogista just siksi että se on sopivan maanläheinen ja aito... ei liian korkealentoinen eikä vakavamielinen muotiblogi. Ja sulla on oikeasti omaa tyylitajua, et kopioi jonkun tietyn merkin valmiiksi mietittyä tyyliä. Ja se että osa vaatteista on itse tehtyja on niiiiiin plussaa! Tälläinen itsekin neulomiseen hurahtanut on aina niin ihastuksissaan sun neuleista ja niiden ohjeista!

Kirpeää, kaunista ja raikasta syksyä sinne!!

Tiina
152/107 | 

Kaupasta ostettujen vaatteiden merkit ei niinkään (ehkä) ole tärkeitä, paitsi jos joku herkku vaatekappale tulee päälläsi vastaan :) Mutta silloinkin voi aina kysyä. Se oli myös hyvä ajatus, että laittaa ihan pienellä sen kuvan alle vaatteiden merkit. Niin ne eivät kiinnitä ihan niin paljoa huomiota, kuin isolla kirjoitettuina.

Omatekemät vaatteet kyllä kiinnostavat aina. Kun kuvan alla lukee että "omatekemä", niin tulee itsellekin sellainen ajatus, että voisinkohan minäkin osata tuollaisen tehdä. Ja sitten alkaa päässä raksuttaa ja yhtäkkiä onkin jo langat puikoilla ja hymy huulilla :) Niin kävi sen ihanan ponchon kanssa, jossa on kaulan kohdalla napit. Herkku <3

ChiliMama
153/107 | 

"tutkikaa vaatekaappinne ja kaivakaa esiin kaikki kauniit syksyiset sävyt!! " Hih, mullei siellä ole kuin mustaa pääasiassa, mut sehän käy milloin vain. Terveisin hevari. :D

maidelin
155/107 | 

Jos minulta kysytään, niin vaatteiden merkit eikä ostopaikat eivät näin yleensä jaksa kiinnostaa. Ja toivottavasti tää sinun blogi ei ole muuttumassa miksikään tylsäksi muotiblogiksi! Koti-, remppa-, maisemakuva- ja perhepostaukset kiinnostaa paljon enemmän - toivottavasti siis pysyttelet niissä. Vaikka en tarkoita, etteikö olisi kiva nähdä kuvia sinusta itsestäänkin - ja siinähän nyt väkisinkin on oltava ne vaatteet päällä eli päivänasu tulee siinä samalla, jos sellaisia haluat esitellä.

Mutta niin..ihana, ihana blogi:)

Wilhelmiina
156/107 | 

Mä olen aika huono vaateasioissa siksi on mukava katsella ja ehkä inspiroituakin :)
Ostan itse klassisia ja ehkä joskus joitain trendikkäitäkin mutta jotenkin tuntuu että oma maku on sellainen pellava/valkoinen/väljä tunika tyyppi.
Mutta ihana oli katsoa teidän rempan edistymistä, tulee varmasti unelmien talo :)
Vaikka minun blogi ei ole tyyli blogi käyn silti täällä ihastelemassa vaatteita ja eritoten neuleitasi :) Ne ovat UPEITA !

Henriikka
157/107 | 

Hei Johanna!?
Täytyy kyllä sanoa että olet tehnyt upeita villapaitoja ja neuleita! Näitä katsellessahan tulee ihan jumalaton tunari-fiilis kun itsellä tuo käsityö on aina ollut niitä heikoimpia osa-alueita. No mutta kivaa katseltavaa silti, ehkä tässä pitäisi itsekin kaivella puikot esiin ja alkaa hommiin!
Henriikka

kalastajanvaimo
158/107 | 

Kiitos heli kivasta kommentista. Aina mukava kuulla tällaista :) Mulla on aina aamuisin "joku olo" ;) siis teidän aika tarkkaan mitä haluan päälleni. Joskus kyllä niitä perinteisiä "mulla ei oo mitään vaatetta" -päiviä, mutta kyllä sieltäkin sitten aina joku löytyy. Ei mulla kauaa yleensä mene :) Jos tekee mieli kovasti pukeutua johonkin paitaan, niin kokoan sitten sen ympärille sopivat muut... Jotenkin näin :)

kalastajanvaimo
159/107 | 

hahaa kuulostaa niin söpöltä :D Miten pystyit olee nauramatta. Oih :)))

kalastajanvaimo
160/107 | 

:D hahaa, en tosta letkeydestä tiedä täälläkään ;) Zumba on oikeesti aika simppeliä eikä siinä ihan hirvittäviä lantion pyörityksiä tarvita :P Superhauskaa, jos sattuu olemaan tyyppiä!

kalastajanvaimo
161/107 | 

Taitaa täälläkin olla kova zumbakuume, tää kurssi oli ainoa, joka ei ollut ihan loppuunmyyty ja niitä järjestetään ihan joka viikonloppu useammassa kaupungissa. Myös meidän salilla on zumbatunnit ollut ihan taynnä koko ajan, tarvitaan lisää ohjaajia.... :)

kalastajanvaimo
163/107 | 

Se on niiiin hauskaa! Tunnit menee ihan huomaamatta! Itse ainakin voisin zumbailla vaikka kuinka kauan :D
Kiitos kiitos iisa muutenkin tosi lämmittävistä sanoista ja ihan yhtä hienoa syksyä toivottelen!! :)

kalastajanvaimo
164/107 | 

Hih :) Kiva kommentti Tiina :) Joo laitan niitä merkkejä ihan pienellä jatkossa :)

kalastajanvaimo
165/107 | 

Hahaa :D No mustakin on kaunis syksyn väri ;)) Ei kai sitä voi edes kyseenalaistaa, musta on musta, aina tyylikäs.

kalastajanvaimo
167/107 | 

:D Täällä näkyy valitettavasti aika paljon kuvia juuri minusta, mutta lupaan ja yritän postailla paljon juurikin noista mainitsemistasi ihanista aiheista <3
Kiitti :)

kalastajanvaimo
168/107 | 

Kiva kuulla Wilhelmiina -ja kuulostaa oikein hyvältä toi sunkin tyyli :)
Kiitos kovasti kehuista! Tässä ihan ällistyy :o

kalastajanvaimo
169/107 | 

Hahaa Henriikka, käsityöt on juttu, jonka voi oppia kuka vaan! Eli puikot käteen jos aikaa ja kiinnostusta on, niistä se varmaan on kiinni :) Kiitos tosi paljon mielettömistä kehuista <3

Sanna
170/107 | 

Iltaa :) Kiva asu...jälleen! Saanko muuten olla utelias ja kysyä kuinka pitkä olet :)? Mukavaa syksyviikon jatkoa!

Nelliina
171/107 | 

Koska noista vaatteista ylipäänsä kysellään niin paljon, olen opetellut kirjoittamaan tietojen eteen sana "vanha" -joka kertoo lukijalle että ei ole kaupoissa saatavilla :) muuten kommenttiboxi täyttyy kysymyksistä mistä se ja tää ja toi on kotoisin. Vaatteiden suhteen kun minullakin on aina sitä vanhaa/kirppistä lähinnä :)

Saara
173/107 | 

Todella kaunis neule, taas kerran! Voi kunpa saataisiin hiukan tuota aurinkoa tänne Suomeenkin, vaikka pitäisi varmaan olla tyytyväinen, että on edes suht' lämpöinen...

ps. hassua tuo mielenkiinto pituutta kohtaan, vaikk as eon tietysti vaikeaa arvioida näytön kautta.

kalastajanvaimo
175/107 | 

Mm, toi on hyvä. Enpäs ole koskaan edes kiinnittänyt huomiota siihen sun blogissa. Sitä lukee vissiin kans vähän sillä mentaliteetilla että kaikkea olet kuitenkin jotenkin tuunannut eikä ihan samanlaista saa mistään ;) Mikä on siis ihan pelkästään ihailtavaa :))

kalastajanvaimo
176/107 | 

Saara, pituutta kysytään usein! :o Painoa ei onneks niin paljon hehhe ;) Pituutta on tosiaan aika vaikea arvioida näytöltä, joskus menee AIVAN metsään -siis jos itse yritän veikkailla toisia :D
Kiitti :)

Lili
178/107 | 

Ihana maisema, taas. Rakastan näitä! On vaan ehkä pakko muuttaa Norjaan ? ja opetella neulomaan ;)

ella b
179/107 | 

Tiedän että olen auttamattoman vanhanaikainen mutta kysyn kuitenkin että mitä tuo Zumba on? Tiedän että sisko käy ilmeisesti joskus sellaisilla tunneilla mutta kun täälläpäin ainoa jumpan muoto on edelleen se 80-luvun alkuperäinen aerobic eikä kukaan ole kiinnostunut mistään jumpista. Tästä tulee kuuluva harmin huokaus...

kalastajanvaimo
181/107 | 

heh :) käy googlettamassa zumba niin löydät vaikka mitä! Se on sellasta tanssijuttua, tosi simppeleitä tanssiliikkeitä salsasta, tsatsatsasta, merenguesta, regeattonista jne. Tooosi hauskaa!! Olen ajatellut tilata kotiinkin sellasen zumba -jumppavideon :))

Jaana
182/107 | 

Minua oikein kutittaa kysya mita tyyliblogeja seuraat itse? Entas tykkaatko streetstyle blogeista, esim. Sartorialist?

LED power supply manufacture
184/107 | 

Good day, I would to tell you that I have found this article to be really helpful to me. I also have a simple question for you, would it be fine if I were to submit a few of my own fun posts for other visitors to comment on. Please get back to me, thanks Kyle

Crane Creek Gardens
185/107 | 

I love this blog site layout . How did you make it. It is very nice.

Angel Mota
186/107 | 

You made some nice points there. I did a search on the subject matter and found most folks will go along with with your blog.

Aiko Bazarte
187/107 | 

Salut!, This page is high-quality and so is how the topic was discussed. I like some of the comments as well even though I would recommend we all stick to the suject to increase value towards message. Will probably be also pushing to the one particular who penned it down if we all could make discuss of it (for many of us who use bookmarking services for instance a reddit, twitter,..). Thanks again.

Jelly Kevelin
190/107 | 

I adore the web template youre employing through this blog internet site and would like one thing quite similar on a internet site I will likely be putting together presently Can you tell me what it is known as Thank you

Jelly Allwardt
191/107 | 

I have a weblog mainly composing about all aspects of life inside a poetry format how can I get much more Visitors

Jelly Milkovich
192/107 | 

An impressive share I given this onto a colleague who had previously been doing small analysis for this And he the fact is bought me breakfast since I

Jelly Dolfi
193/107 | 

I appreciate it I hope I can do exactly the same for another individual at some time

Jelly Nowosielski
194/107 | 

Also try this can be inquire your potential customers with regard to remarks along with replies within your blog posts Involved visitors often go to often

dual pane windows
196/107 | 

The crux of your writing whilst appearing agreeable in the beginning, did not really settle properly with me after some time. Somewhere within the paragraphs you managed to make me a believer unfortunately only for a while. I nevertheless have got a problem with your leaps in logic and one might do nicely to fill in those breaks. In the event that you can accomplish that, I could surely end up being amazed.

Kentucky Motorcycles for sale
197/107 | 

As I site possessor I believe the content material here is rattling great , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Best of luck.

focus
198/107 | 

I discovered your blog web site on google and test just a few of your early posts. Proceed to maintain up the very good operate. I just further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Seeking ahead to studying more from you in a while!?

Alaine Tuamoheloa
199/107 | 

Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually know what you are talking about! Bookmarked. Please also visit my web site =). We could have a link exchange arrangement between us!

drum heaters
200/107 | 

You made some good points there. I looked on the internet for the issue and found most guys will consent with your blog.

metal fabrication bellingham wa
201/107 | 

It?s really a cool and useful piece of information. I?m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

best deals on home decor
202/107 | 

Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

ergonomic chairs
203/107 | 

Great post but I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Thanks!

Blues Sax licks
204/107 | 

It's perfect time to make some plans for the future and it's time to be happy. I've read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or tips. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

Click Here
205/107 | 

you might have a terrific weblog here! would you prefer to make some invite posts on my weblog?

offshore oil drilling jobs
206/107 | 

I keep listening to the news broadcast talk about getting free online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you advise me please, where could i find some?

agame
207/107 | 

I was seeking this blog site survive three or more days good web site proprietor great posts every little thing is great

ipad 2 backgrounds
208/107 | 

Just want to say your article is as astounding. The clarity in your post is simply excellent and i could assume you're an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

Tammi Blowers
209/107 | 

excellent read! I think another one particular is getting an excellent invoicing tool. Some thing that allows you to perform quickly, efficiently and shows you're a professional.

cool swag outfits
210/107 | 

After study a few of the blog posts in your web site now, and I really like your approach of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and shall be checking back soon. Pls try my web page as effectively and let me know what you think.

Love Quotes
211/107 | 

You made several fine points there. I did a search on the matter and found most folks will agree with your blog.

Insured Blog
212/107 | 

Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading? I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

car accessories
213/107 | 

Usually I don't read article on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to check out and do it! Your writing taste has been surprised me. Thanks, very great article.

doncaster photographers
214/107 | 

Hey! Would you mind if I share your blog with my twitter group? There's a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Cheers

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla