-pieni pikajuttu-

Joku teistä muistanee Villamekko paidasta -postaukseni joulukuulta? No, tässä nyt vielä vinkki siitä, miten saman pooloneuleen voi käyttää myös hameena -tietenkin!  Kotoisan lämmin,  villaisen pehmeä alaosa ja kuitenkin kivan tyylikäs vaikkapa näin valkoiseen paitikseen (vanha, KapAhlista) yhdistettynä. Olen ehdottomasti enemmän harmaa-valko- kuin musta-valkoihmisiä, joten tällainen yhdistelmä on kyllä kovasti mun makuun.

Katotaan jos huomenna ehkä, toivottavasti saisin aikaiseksi liikuntajuttua -niitä on taas kovasti kyselty! :) Kivaa, yritän! Mut nyt on pakko lähteä nukkumaan jotta taas jaksaa! 

 Rauhaisaa tiistaita

Kommentit (16)

17/16 | 

Siis Johanna :D. sä olet nerokas! Vain taivas on rajana sommitella ja leikitellä vaatteilla. Kun tämän itsekkin hiffaisi :). Kiitos näistä ihanista vinkeistä! Kummasti vanhat vaatteet saa näyttämään uusilta kun hauskasti vaan yhdistelee :).

-Tanja L

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
18/16 | 

Nimenomaan Tanja -ja aika usein haluankin vain yhdistää jotain tiettyä väriä/kuosia/materiaalia ja sitten vasta mietin että hups, nämä ovatkin kaksi paitaa eikä yksiäkään housuja ;) Mutta aika monet vaatteet ovat kuitenkin vain kangaskappaleita ja kangasta on helppo muokata!

19/16 | 

Valkoinen ja harmaa toimii kyllä hyvin, musta-valkoisesta tulee helposti sellainen tarjoilija/lentoemo-look:) Tuo on ihanaa miten et anna pukeutumista rajoittaa vaatten alkuperäisen käyttötarkoituksen, kun se kerran hameenakin toimii, pitää itsekin alkaa opetella. Tosin, luovuutta on hankala oppia, sitä kaiketi joko on tai ei ole...

Sporttipostausta odotellen!

http://mamainprogess.blogspot.fi/

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
20/16 | 

Jepsis, jos löytää hyvin yhteensopivat jutut muuten, niin ei pidä hämääntyä siitä että molemmat ovat paitoja ;) Sporttia tulossa! :)))

21/16 | 

Nämä tee-se-itse -jutut toimii hyvin. Jatka samaan malliin

PS: olisiko mahdollista saada joku selkeä, yhtenäinen linja noihin blogin kautta yhteistyönä saatuihin tuotteisiin? pidän siitä, että saadut tuotteet ilmaistaan selkeästi esim. Blogiyhteistyö -merkinnällä ym. vRsinkin nyt kun blogimainonnan säännöt on muotoutumassa yleiseksi standardiksi. 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
22/16 | 

Joo, olen kyllä yrittänyt selkeästi sanoa mitkä tuotteet ovat saatuja, mutta yksi vielä asiaa selkiyttävä juttu olisi tietysti listata kaikki saadut tuotteet selkeästi erikseen -vaikkapa postin loppuun. Tai sitten kirjoittaa jo otsikkoon/ postauksen alkuun toi yhteistyömerkintä. Laitanpa tän mietintään... mikä olisi sellainen "siisti tapa" hoitaa juttu niin kauan kuin mitään yhteistä merkintää tulee käytäntöön!

23/16 | 

Nukkumisesta puheen ollen... Kuinka pitkiä yöunia nukut keskimäärin? Olen yrittänyt opetella nukkumaan pidempiä yöunia, mutta on se vain vaikeata, kun iltaisin ei oikein malttais mennä ajoissa petiin (mikä taas on toisaalta aika outoa, kun nukkuminen on niin ihanaa).

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
24/16 | 

No joo, joskus mullakin menee illat vähän pitkiksi.... :/ Se on huono tapa, mutta olen onneksi hyvä nukahtamaan kunhan sänkyyn pääsee ;) No, 7 tuntia vähintään, sanoisin. Viikonloppuina ehkäpä sitten 9. Arkena 7-8.

25/16 | 

Luovuus a rohkeus pulppuavat samasta lahteesta. Taman blogin virta on raikas , motivoiva ja "ahaa-elamyksia" herattava,kiitos ahkeran ja kekseliaan bloggarin. Seuraamalla Kalastajan vaimon postauksia vahvistuu uskoni  ,etta jokapaivaista elamaansa voi rikastuttaa  niin monin,jos vain haluaa. 

Nimim.Kesa valo                                                                                                                   

27/16 | 

Hei luova mahtava tyyppi! Mistä toi sun hempee ja ryhdikäs vyö on ostettu?

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
28/16 | 

Heippa hei kiltti kommentoija :)) Vyö on tullut vanhan Part two -villatakin mukana... siinä en ole sitä koskaan käyttänyt, muualle kyllä paljonkin. 

29/16 | 

Teepä joskus postaus suosikkinettikaupoistasi! Se olisi varmasti monen mielestä kiinnostavaa :)

31/16 | 

Oi, ompa ihana hame tämäkin. Sulla on kyllä ihan mahtavia vaatteiden tuunausideoita. Kiitos niistä. Jään innolla odottamaan liikunta juttua, nimittäin rohkaisin eilen itseni ja lähdin kuntosalille ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Nyt into treenaamiseen on kova. Mun liikuntapohdintoja voi käydä lukemassa täällä

http://niittykulma.blogspot.fi/2014/02/paluu.html

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram