Moikka :) Maanantaiasu tässä! Tunika ois ollut vielä kivempi alaosanaan tummansiniset shortsit ja paljaat sääret, muttei tänään ehkä ihan kunnolla ois tarennut (enkä oikein tiedä missä mun tummansiniset shortsit on). Niin että joku toinen kerta sit taas!

tunika Kaffe jakku H&M farkut Benetton ballerinat Tory Burch

Moikka ja kivaa maanantaipäivän jatkoa! Kuinka moni aikoo treenailla illalla ja mitä? Mulla ois oma zumba ja perään yksi sijaistunti steppiä. (Ja niinku tän piti olla vapaapäivä ;)) Joko teillä muuten on siirtynyt kaikki treenit ulos vai vieläkö jaksette rehkiä sisällä?

Hienoa päivää joka tapauksessa, nyt lähden työntelemään Ainon nukuksiin ja nautiskelemaan auringosta... jos sit ottais kupin kahvia ennen illan tuntien läpikäymistä!

<3

 

Kommentit (127)

Maija
128/127 | 

Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva, voi että kuinka kaunis oletkaan!
Ja niin tyylikäs asu, ihanaa ihanaa ihanaa :)
Aurinkoista kevättä!

kalastajanvaimo
129/127 | 

Okei, kiitos konkreettisista postausaiheista, tästä voin tosiaan kirjoitella! Jeps, piankoin! Ihan mieleenkiintoinen aihe nimittäin.

kalastajanvaimo
130/127 | 

Hmm, en ole lähiaikoina ostellut paljonkaan netistä, mutta nettikauppoja, joita voin suositella ja tykkään selailla on ainakin asos.com, stylebob.com... hmm, eniten taidan etsiä vaatteita käytettyinä esim. norjan huuto.netin vastiikkeesta finn.no:sta tai ruotsalaisesta tradera.se:sta! :))

kalastajanvaimo
131/127 | 

Joo Katja, suosittelen tilaamaan puoli numeroa -tai jopa kokonaisen numeron isommat kengät kuin mitä tavallisesti käytat! Toryt on napakoita ja kuminauhan ansiosta saattavat jopa puristaa -hiukan isot eivät kuitenkaan koskaan tunnu isoilta.
Tilasin netistä Stylebob.comista, josta tulivat kolmessa päivässä kotiovelle ja miten dollarin kurssi nyt sattuu olemaan; ne saattaa saada edullisemmin! :)

kalastajanvaimo
132/127 | 

Kiitos :) Lämpö on kyllä niin ihanaa ja huomaa hurjan eron talvipäiviin.. Joskus ihan ihmettelen miten kukaan jaksaa asua täallä pohjoisissa maissa ;)

kalastajanvaimo
134/127 | 

Oi ja mun mielestä just sateessa juokseminen on ihanaa :) Senkin puoleen, että saa usein aika yksin puuskuttaa ;)

kalastajanvaimo
135/127 | 

Oi tosi hauska kuulla Carola. Maratoni on mulla vielä juoksematta, mutta haavena kylläkin... *kade* Erityisen hienoa olisi tietenkin päästä just johonkin isoon tapahtumaan mukaan. Mut sita ennen ois kyllä pakko vähän treenata ;D
Onnea Tukholmaan, hyviä ilmoja ja juoksuja <3

kalastajanvaimo
136/127 | 

Kiittis Anu <3 Mulla ei taida olla punaista hametta... mutta näin äkkiseltään sanoisin yhdistäväni sellaiseen nuden yläosan -ja nudet kengät. Jotain sellasta kaunista puuterista mahdollisimman neutraalia :)

suotar
141/127 | 

Hei, kysyisin ostatko paljon vaatteita Inernetistä ja mikä on paras ostopaikka siellä? Onko Norjassa Hogan kengät (lenkkarimallit) muodissa niin kuin täällä Etelä-Euroopassa?

Katja
142/127 | 

Hei, mun on pakko kysyä noista ballerinoista, että mistä oot ne hankkinut? Oon miettinyt niiden tilaamista netistä, mutta se koko mietityttää... Eli mun jalan koko on 39/40 eli aika lailla varmaan 39,5 vastaa totuutta, niin mietin, että onko noissa koot normaaleja eli riittäiskö noista 39,5 vai pitäiskö tilata isompi? Siksi vaivaan sua, kun en viittsis lähteä palauttamaan, jos nuo päädyn tilaamaan. :)

Villiina
143/127 | 

Ihanat noi sun balleriinat. :) Itellä olis tänään varmaan juoksulenkki edessä, jos sää vaan antaa myöden. Tällä hetkellä vettä nimittäin tulee siihen malliin, että juoksulenkki ei kyllä tuntuisi siltä mieleisimmiältä jutulta, mutta ehkä illemmalla sitten. :)

Eeva
144/127 | 

Hei. Tuli vaan mieleeni, että mahtaakohan sulla ja miehelläsi olla sama ikäero kuin mulla miesystäväni kanssa? Mä olen siis vm.-81 ja hän vm.-68. :)

Katz NYC
145/127 | 

Ihastuttava tunika! Olen rakastunut tana kevaana kaikkeen kukalliseen valkoisella pohjalla. Ja onnittelut stailauskisan voitosta! Meilla pain on vihdoin ja viimein kesa saapunut enka voisi olla onnellisempi taman kylmyyden ja sateiden jalkeen.

Libris
146/127 | 

Hei!

Ihania asuja jälleen kerran : )

Minkäpituisia matkoja yleensä pyöräilet? Kuntopyörätreenini on 15 km, mutta se matka taitaa oikealla fillarilla suhahtaa lähes huomaamatta, kun maisemat vaihtuvat, ja nopeuskin.

Joskus olisi kiva kuulla ihan tavallisista "norjalaisuuksista" eli esim. saunovatko norjalaiset, entä millainen on keskiverto norjalainen ruokakauppa. Entä miten terveydenhoito on järjestetty? Onko (näennäis)maksutonta kuten Suomessa ja toimiiko hyvin? Täällähän on terveysasemien palvelujentarjontamahdollisuuksissa hurjia eroja: jos tilaat aikaa kiireettömän vaivan johdosta, ajan saattaa saada vasta viikkojen päähän. Lisäksi yhä useamoi hoidattaa itsensä yksityisillä asemilla työterveysläkäreillä - tuntuu, että julkisia terveysasemia käyttävät lähinnä 1) raskaana olevat ja neuvola-asiakkaat, 2) eläkeläiset ja 3) kunnalla töissä olevat (koska heidän työterveyshuoltonsa on usein juurikin sen kunnallisen/seutukunnallisen terveydenhoito-organisaation kautta järjestetty.

Itse asiassa, lapsivakuutettujen kasvettua kouluikään, yhä harvempi lapsi käyttää koululääkäripalvelyjakaan muuhun kuin määrävuosiläkärintarkastuksiin, sillä suuri osa käy yksityisillä lääkäriasemilla lapsivakuutuksensa turvin

Näin meillä Suomessa - olisin kiinnostunut tietämään terveydenhuollon rjestämistavasra ja toimivuudesta siellä Norjassa, koska suomalainen järjestelmä on arvioitu kovin toimimattomaksi.

Nyt tuli kovin vakavaa asia-asiaa, mutta eri maiden käytännöt kiinnostavat.

Anu
148/127 | 

Ihan asu sinulla!

ja sitten minulla olisi tälläinen pyyntö/idea että jos sinulla on jotain punaista hametta niin olisi kiva saada vinkkejä mitä siihen voisi yhdistää yläosaan!

Kiitos pirteästä blogistasi!

Anu

Carola Svahn-Salomäki
149/127 | 

Ihan blogi sinulla! :) Varsinkin Norjan kansallispäivä ja Oliivipuun istutusjutun kauniisti otetut kuvat kolahtivat! (Onko muuten vinkkejä kuinka oliivipuun saa elämään.. Onko Vaasa liian korkealla tai hoitaja (minä) huono kun eivät tahdo onnistua.. )

Olen kiireisenä vaatekauppiaana huono lukemaan blogeja, mutta onneksi löysin tämän erään mahdollisen uuden tavarantoimittajan (Liu Jo) linkin suosituksesta. Nyt pitää yrittää keretä kurkkaamaan aina silloin tällöin!

Itse treenaan ulkona kesät/talvet maratoneja varten.. Seuraava nyt lauantaina Tukholmassa! :)

Ihanaa kesää ja jatka samaan malliin!

:) Carola

Antonia
151/127 | 

Heips,

En olekaan käynyt kommentoimassa piiiitkään aikaan, mutta luen blogia silti säännöllisesti. :)
Täällä olosuhteiden pakosta treenataan sisällä salilla, ulkona autojen seassa lenkkeily olisi turhan riskialtista :D Kovasti jo odotan kesää ja kesämökin lenkkipolkuja. :)

kalastajanvaimo
153/127 | 

Voi kiitos <3 Kyllä teitä nuoria taitaa olla jonkun verran, kiva juttu <3

kalastajanvaimo
155/127 | 

Kiva kuulla Petra, terkuin toinen hyötyliikkuja. Se on niin hyväksi kropalle luulen. Treenijuttuja voisi laittaa useamminkin, joskus vaan tuntee saavansa siitä niin tarpeeksi ihan arjessa -kun työ kerran on... ;)

kalastajanvaimo
156/127 | 

Aivan! Ostin juuri pyöraän perävaunun lapsille. Oli jonkinverran raskaampaa polkea sen vaunun ja kahden lapsen kera ;)

kalastajanvaimo
160/127 | 

JEE, lämmintä :)))
Ihanaa ja lämmintä viikkoa Fanny ja kiitos kiitos onnitteluista <3

kalastajanvaimo
163/127 | 

Oooo mikä motivaatio! Hyä Majayna! Vesisateessa on mun mielestä aivan ihana juosta, niin raikasta ja hapekasta ilmaa <3

kalastajanvaimo
164/127 | 

Oi kiitti Salla, nyt ei oo kyllä minkäänlaista rusketusainetta :) Kiitos onnitteluista, ihan uskomatonta :))

kalastajanvaimo
165/127 | 

Ooh, kiitos Tiina *sanaton* Ei mun päällä kaikki kuitenkaan näytä hyvältä -joskus ihan kauhealta :D Kiitos kiitos kauniista sanoistasi.

kalastajanvaimo
166/127 | 

Häh noin lämmintä.... haluan kanssa.... Ja uimaan...? SIKAKATEELLINEN :D

kalastajanvaimo
167/127 | 

Jei, hauska kuulla :)) Zumba on tosiaan leppoisaa ja sellasta ettei uskois kauheasti tekevänsä töitä tunneilla ja niin ne vaan kilot (monilla) karisee!
Vielä ehtii kesäkuntoon, ehdottomasti! :))

kalastajanvaimo
168/127 | 

Juu se on vanha Mulberry :)
Frisbeegolfia? En oo ainakaan törmänyt...

kalastajanvaimo
169/127 | 

:D Kuulostaa ihanalta. Varmasti menee hyvin, eihän noi muuten voi mennä :))

kalastajanvaimo
172/127 | 

Hihi, haaveiletko pömppömahasta :))) Kyllä naisilla itseasiassa pieni pyöreä pömppis pitää ollakin ;)

kalastajanvaimo
173/127 | 

Moikka delete, kiitos kivoista sanoistasi! Muutin Norjaan mieheni perässä :)

kalastajanvaimo
174/127 | 

Kiitos Linda!! En oikeasti oo noin ruskea kuin miltä kuvat näyttää ;) Niistä tuli kummallisen ruskeita! Pikaista paranemista, niin kurjaa taukoilla treeneistä :))

kalastajanvaimo
176/127 | 

Juu ;) Aina ei asennot ihan istu hehe. Periaatteesa tunikassa on kuminauha vyötärön kohdalla, joten sen tarkoitus on istua vahän niinkuin olisi vyö vyotäröllä -ja toimii mun mielestä aivan ihanasti! :))

kalastajanvaimo
181/127 | 

Haha, juu se ei oo mikään itsestäänselvyys :P lykkyä tykö treeneihin :))))

kalastajanvaimo
184/127 | 

:D Täällä on kanssa satanut kaatamalla koko illan... Ja mun jumpassa oli kans yksi ihana odottava äiti... <3 Onnea viime metreille!

Jenni
185/127 | 

Blogisi kuuluu ehdottomiin suosikkeihin, ihana hyvänmielen blogi! Tänään tuli treenattua sisätiloissa, lajeina fusku ja bugg, elikkä tanssia. :)

-Jenni

Malou
186/127 | 

Ulkotreenit ehdottomasti! Syitä: A. Raitista ilmaa. B. Lapset kulkee mukana C. Lisätreeniä ylämäissä lastenvaunuista. D. Treenin voi aloittaa suoraan kotiovelta.

anuk
187/127 | 

No niin, unohin tohinoissani sanoa, että tykkään myös kovasti tämän(kin) päivän asustasi! Kivaa alkanutta viikkoa :)

Petra
188/127 | 

Olen aikoinaan uimista ja aika paljon fillaroimistakin 'harrastanut' mutta nyttemmin (krhm) keskittynyt enemmänkin hyötyliikuntaan :-), ja treenasin tänään siten että kokeilin fillaroida urheiluliikkeessä n.15 vuoden tauon jälkeen. Olipas villi tunne! hui. Vitsailin jo puolisolle, että potkulautako tässä pitääkin hommata. Saa nähdä. Kaikki treenijutut ovat kyllä meiksille erittäin hyvää tsemppiä ja mielelläni niitä(kin) luen. Kevätkesän terveisin, iloa treeneihin ja arkiliikkumisiin! nm Petra.

minää:)
189/127 | 

Oot häikäisevä! Hehkut oikee energiaa ja sun vaatekokonaisuus on ihana!:)
Itse 16-vuotiaana oon varmaa yks nuorista seuraajista, mut ihailen sun tyyliä!

AnniinaB
190/127 | 

Tanssilliselta dance-tunnilta juuri kotiuduin ja avasin nyt koneen varatakseni huomiset treenit;kahvakuulaa siis huomenna!
Mulle on ihan sama mikä on vuodenaika, sillä aina mennään tukka putkella tanssi ja kuntosaleilla,liikunta-hullu kun oon;)
Perhe-elämä ja arki pitävät huolen, että nykyisin ei, toisin kuin aikana ennen lapsia, pysty treenaamaan ihan niin paljon kuin haluaisi. Ja siksipä sitä on aina kipitettävä salia kohti silloin kun siihen on pienikin mahdollisuus.

Hyviä treenejä sinullekin! :)

Majayna
192/127 | 

Kyllä mun tulee treenattua ihan kesät talvet sisällä, kun kuntosalia nyt ei ihan ulkosalla voi harrastaa :D Tänään on vuorossa puolen tunnin ohjattu vatsatreeni ja päälle puoli tuntia venyttelyä. Eilen tuli rehkittyä kuntosalilla. Pitäähän siitä jäsenyydestä ottaa kaikki hyöty irti :) Kesähelteellä tuolla salilla on vieläpä mukavan viileää. Jos en olis päättäny mennä noille tän päivän tunneille, niin lähtisin varmasti lenkille ulos, vaikka siellä on kyllä tosi harmaata ja vettä tihkuttaa. Mutta jotenki tuossa työmatkaa kävellessä oli niin helppo hengittää raikasta ja koivuntuoksuista ilmaa, että olisin mielellään jäänyt sinne käppäilemään :) Helteitä oottelen, että pääsee mereen uimaan :)

Salla
193/127 | 

Ihan mieletön rusketus sulla!! 8) Jos se on purkista, niin tahtoo samaa kamaa?! :D

Superisti onnea stailausvoitosta!!

Tiina
194/127 | 

Kaunis tunika, näyttää ihanan keveältä. Tuollaisen asukokonaisuuden voisin haluta omaankin kaappiini :) Kivaa maanantaita!

anuk
195/127 | 

Eilen lenkki polulla + kuntosali ja tänään loikkatreenejä sateessa :) Oli silti hauskaa! Kyllähän noi liikunnat on pitkälti jo "ulkoistettu", mutta toki salilla pitää käydä säännöllisesti pullistelemassa :)) Kävisin mielellään myös jollain lattaritunnilla, jos kerkeisin kaikelta muulta liikunnalta. Kohta saunaan, jee!

Fanny
196/127 | 

Onnittelut sinne stailauskisan voitost! Tuntuu nyt niin ihanalta kattoo näitä sun kuvia, kun ei tarvi enää kadehtii, kun sinne on tullu jo kesä nimittäin täällä kylmässä pohjolassa oli vielä äskettäin YLI 20 astetta lämmintä! Vitsi mä pidän tästä fiiliksestä, ja tietenkin sun yli ihanasta kevät (melkein jo kesä) asusta :) Ihanaa viikkoa sinne!

Elisabeth
197/127 | 

Kiva asu! Täällä meillä päin alkaa olla jo sen verta lämmin, että joutuu kohta sisällä treenaa :P Tänään 27, huomenna 29. Mut onneksi meressä uiminen viilentää ja käy treenistä :)

Tiina
198/127 | 

Huh kuinka kaunis olet ! Olet sellainen jonka päällä mitkä tahansa vaatteet näyttävät upeilta, kadehdin! Onnea stailauskilpailun voitosta, voittosi olet ansainnut!!!

Madicken
199/127 | 

Iloista alkanutta viikkoa!

Minäkin olen päässyt zumban makuun, on se niin lepposta ja hauskaa! Yritän mahduttaa kalenteriin myös muita tanssillisia tunteja. Vaihdoin kevättalvella kuntokeskusta ja uuden keskuksen lapsiparkin myötä oman harrastamisen aikataulutus on helpottanut hurjasti.

Lisäksi olen aloittanut lenkkeilyn, joka on mulle ihan uusi maailma! Tänäänkin hilpaisen iltavuorosta juosten kotiin. Vielä ehtii kesäkuntoon ;)

Anna
200/127 | 

Olen niiiin ihastunut tuohon sinun laukkuun! Se on Mulberry, eikö? Ja kyllä vielä jaksaa jumpata sisällä, ainakin viikolla.. Hyvällä säällä tietysti pitää mennä ulos; juoksemaan, pelaamaan frisbeegolfia (harrastetaanko sitä Norjassa?) ja rullaluistelemaan :)

Aurinkoista kesänalkua!

Sara
201/127 | 

Tänään on vuorossa paikallisen naisvoimisteluseuran kevätnäytös. Itse esiinnyn siinä 3 v. poikani parina perheliikuntaryhmässä (olen myös yksi ryhmän vetäjistä) ja jännityksellä seuraan 5 v. tyttöni pöllöesitystä. Treenailut on muuten kyllä siisrtyneet jo ulkoilmaan; pesistä ja suunnistusta pääasiassa.

Anne
203/127 | 

Vielä zumbataan kesällä, lantio on jo saavuttettu, seuraavana haaveena pömppö maha! ;)

delete
205/127 | 

Oi että sulla on ihania vaatteita ja oot muutenkin niin kaunis :) Oon vasta uusi lukija ja mua kiinnostais teitää että miten päädyit Norjaan? muutitko sinne ennen kuin tapasit miehesi vai vasta sen jälkeen? Kiitos jo etukäteen vastauksestasi :)

Linda
206/127 | 

Oi kuinka ihanan kesäisen ruskea sä oot! sopii tosi hyvin tummansinisen ja vaaleiden hiusten kanssa!

Mulla taitaa olla tänään vapaapäivä reeneistä, höh. Kurkku on tosi kipiä ja nieleminenkin sattuu. Parempi siis tervehtyä ennen rehkimistä. :(

Energiahali maanantain jumppatunneille!

Maatu
208/127 | 

Onnea stailauskilpailun voitosta. Tykkäsin asustasi todella paljon.

Päivän asusi on erilainen. Seisot ilmeisesti hieman kumarassa, ettei kunnolla näe miten tunikan runsaus toimii jakun kanssa.

Noora
211/127 | 

Treenit on ulkopainotteisia. Tänään ON lepopäivä. Lauantaina kahlattiin läpi Extreme Run ja eilen naisten kymppi. Tänään ei kyennyt pyörällä töihin :)

champagne
213/127 | 

Ihania kuvia! Tunika on aivan upea! Samoin laukku. Shortsien kans olis ehkä tullut hieman yläpainoitteinen vaikutelma;)

Mulla on tänään vapaapäivä niin harjoittelen kamerajalan kanssa kuvaamista. Not so easy;)

Titta
215/127 | 

ihana asu taas kerran!! mäki haluun jo treenaamaan mutta odottelen tässä että pääsis ensin synnyttämään =) Etelä-Suomessa sataa vettä...ihan kiva vaihteeks.Aurinkoista päivää sinne.

Mila
216/127 | 

Hmm tulikohan mun kommentti jo aikasemmin? No kuitenkin huomasin feissarissa että olit voittanut sen Fashion Storen stailauskilpailun :) Onnea siitä!

florida
217/127 | 

Hi! I know this is kinda off topic nevertheless I'd figured I'd ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My blog addresses a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!

Jazz Improvisation lessons
218/127 | 

I've been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

wildcatriders
219/127 | 

Really Appreciate this post, can I set it up so I get an update sent in an email every time you publish a new post?

Restaurant Monroe CT
220/127 | 

I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was wondering what all is required to get set up? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very web smart so I'm not 100% certain. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Thank you

offshore oil drilling jobs
221/127 | 

Thanks , I have recently been searching for info about this subject for a while and yours is the greatest I have discovered so far. But, what about the conclusion? Are you positive concerning the source?

Willy Werma
222/127 | 

Hi, i think that i saw you visited my blog so i came to ?return the favor?.I am attempting to find things to improve my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

condiloma
223/127 | 

Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it

World Cuisine
224/127 | 

Hi! I'm at work browsing your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the great work!

holidays
226/127 | 

I savor, lead to I discovered just what I used to be taking a look for. You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

holy cow
227/127 | 

You completed a few nice points there. I did a search on the subject and found nearly all people will go along with with your blog.

ergonomic chairs
228/127 | 

What i don't understood is if truth be told how you are now not actually a lot more neatly-liked than you might be now. You're so intelligent. You realize thus significantly with regards to this topic, made me in my opinion imagine it from a lot of varied angles. Its like men and women don't seem to be fascinated unless it is something to accomplish with Lady gaga! Your individual stuffs great. All the time care for it up!

Organic Anti Aging Skin Care
229/127 | 

I really appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You've made my day! Thx again

Nashville roofer
230/127 | 

This web site won't show up properly on my blackberry - you may want to try and repair that

puls stacja
231/127 | 

I have noticed that in unwanted cameras, special devices help to focus automatically. Those sensors connected with some cameras change in in the area of contrast, while others make use of a beam with infra-red (IR) light, specifically in low light. Higher specification cameras occasionally use a mixture of both devices and probably have Face Priority AF where the digital camera can 'See' any face and focus only on that. Many thanks for sharing your thinking on this blog.

Gagner Argent
232/127 | 

Just desire to say your article is as astounding. The clearness in your post is simply spectacular and i could assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

Doncaster baby photographer
233/127 | 

I loved up to you'll obtain performed right here. The comic strip is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an impatience over that you would like be handing over the following. in poor health surely come further previously once more since exactly the same just about very incessantly within case you defend this hike.

Insured Blog
234/127 | 

Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch!

kitchenaid parts
235/127 | 

Just thought i would comment and say neat theme, did you code it yourself? Looks great.

car accessories
237/127 | 

Generally I do not read article on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, quite great post.

Family photographers doncaster
238/127 | 

Thank you for another informative site. Where else could I get that type of info written in such an ideal way? I have a project that I am just now working on, and I've been on the look out for such info.

http://www.ps3flashingredlight...
239/127 | 

Yours is a prime example of informative writing. I think my students could learn a whole lot from your writing style and your content material. I may possibly share this article with them.

Modele tatouage
240/127 | 

Thanks for the auspicious writeup. It really was once a merriment report it. Skim complicated to widely delivered nice from you! Yet, how can we reserve up a agreement?

stacking chair
242/127 | 

Whoa! This blog looks just like my old 1! Itâ??s on a totally different topic but it has pretty considerably exactly the same layout and style. Outstanding choice of colors!

thailand Transen
244/127 | 

Within the other hand, it doesnâ??t matter how high quality that you are along with solving the latest platform, in due course you can utilize a situation inside the place you ought to want to do a couple help approaching; moreover influenced by your actual age moreover gym, plus the dietary of any caravan itâ??s genuinely a notably difficult physical fitness. caravan touch up paint

article submit
245/127 | 

I truly appreciate this post. I¡¦ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thanks again

Copywriting for beginners
246/127 | 

It's my extremely 1st time that i have a appear at this site. I lately came across countless interesting info inside your weblog notably this discussion. Among the numerous responses on your writings, I guess Iâ??m not the only 1 experiencing all of the excitement appropriate here!

data input
247/127 | 

Hair transfer also known as hair transplantation in turkish name sa ekimi may be the operation exactly where the hairs are transplanted to the canals which are opened on the direction with the persons former hair by lateral slits sa ekimi towards the requested location. The follicles which are genetically healthy are located inside the region between two ears and top side of sa ekimi the nape region are taken 1 by 1 with the aid of micromotor that is used by Med Hair team.

how to last longer in the bed ...
248/127 | 

Hi! I found your blog on Bing.Its really comprehensive and it taught me to be a great deal.

Eze Group
249/127 | 

You must participate in a contest for probably the greatest blogs on the web. I will recommend this internet site!

exercises
250/127 | 

You can certainly see your skills in the work you write. The world hopes for much more passionate writers like you who arenâ??t afraid to say how they believe. At all times follow your heart

lean hybrid muscle review
251/127 | 

How is it that just anybody can write a web site and acquire as widespread as this? Its not like youve said something incredibly spectacular -more like youve painted a reasonably picture over a difficulty that you just recognize absolutely nothing concerning I donâ??t want to sound mean, here. but do you actually suppose that you can escape with adding some pretty pictures and not actually say anything?

data capture solutions
252/127 | 

You have brought up a extremely great points , regards for the post.

schwulen chat
253/127 | 

In todays news reporting clever journalists function their own slant into a story. Bloggers use it promote their works and a lot of just use it for enjoyable or to stay in touch with buddies far away.

pest control athens ga
254/127 | 

I just lately came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my initial comment. I do not know what to say except that I have liked reading. Excellent blog. I will keep viewing this blog actually normally.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Maaliskuu