~pieni perjantaipäivitys~

mummomekko Monki

Täällä on ihanasti krookukset pystyssä ja tulppaaninlehdetkin jo kovasti pyrkimässä mullan läpi. Kevät ihan kunnolla vauhdissa siis. 

Olen viettänyt työviikon Monkin sinisessä (Marte-) mummomekossa ja nyt vapaaperjantaina heitin lämmikkeeksi villapaidankin päälle. Ihan siis superrentoa menoa täällä! 

Lomafiilis jatkuu siinäkin muodossa, etten meikkaamaan ole jaksanut (no oli punahtavaa huulirasvaa) tai hiuksia laittamaan. Kuubassahan mulla ei ollut shampoita ja muita ollenkaan mukana (unohtui, hupsis...) ja siellä sitten etsin paikallisista pikkumarkeiteista shampoita -  ilman suurempia odotuksia. Purnukat olivat rivissä hyllyillä kaikkien muiden puhdistusaineiden kanssa ja jokainen purkki maksoi suunnilleen saman verran, peson tai pari. Ja oikein hyvä tuli.

Jeps, viikonloppu (ja kevät!!)fiilistä vielä viime päivinä paljon kuunnellusta cumbiasta:

Kommentit (7)

12/7 | 

Todella tyylikkäät aurinkolasit. Saanko tiedustella merkkiä? Aurinkoa, Jaana

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
13/7 | 

Heips, ne on Emporio Armanit; löysin alesta lentokentältä niin saattaa kyllä olla vanhaa mallistoa... Tarkempia koodeja: EA4016 (malli) 56x18 (koko). Aika edullisetkin merkkilaseiksi, alessa kuutisen kymppiä. 

14/7 | 

Aiheeseen liittymätön kysymys; minkä sävyinen sun Inikan mineraalimeikkipuuteri on? Netistä kun saisi sellaisen ihan hyvään hintaan, mutta tuota sävyä joutuu aina vähän arpomaan.. Voisi sitten vähän vertailla että pitäisikö ottaa esim vaaleampi kuin sinulla tms.. :) Mulla ei ennen ole tuollaista mineraalimeikkipohjaa ollutkaan, mutta kokeileminen houkuttaisi kun kehuitkin sitä taannoin meikkipostauksessasi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010