Moi moi, pikavauhtia oikeastaan menossa työporukan kanssa juhlimaan (tai ainakin syömään, hehe), joten ihan pikavauhtia moikat! Ihan koska tämä Bless this messin mekko (saatu) ansaitsee aina pikkasen huomiota. <3  Työkaverit itseasiassa kyselivätkin että mitä meinaan laittaa päälle. Että kun viime vuonna oli niin hieno mekko (tämä). Työporukan uusien uteliasuuden tyydyttääkseni lupasin sitten laittaa saman mekon tänäkin vuonna - eipä tarvinut kauheasti suostutella. Tässä mennään taas.

 

Taustoista huomaatte myös että olohuoneessa tapahtuu. Vitsi olen ollut tarmokas; työpäivien ja jumppien päätteksi pari iltaa kasanut tota sohvaa (Ikea Söderhamn), mutta sitten kun hylly olisi pitänyt saada seinään, tuli stoppi. Ihan täysi. No okei, meillä ei ollut sopivia ruuveja. En jaksanut enää lähteä rautakauppaan. Siihen ei voimat riittänyt. :D 

Soitin miehelle (joka kohtapuoliin varmaan tulee kotiin jotta pääsen sinne syömään) että ostaa ruuveja ja saa ruuvata hyllyn kun vihdoin tulee kotiin. Vähän harmitti antaa periksi, mutta stoppi mikä stoppi. 

 

Okkei, nyt menoks. Hyvää perjantai-iltaa teillekin! 

Kommentit (49)

Vierailija
50/49 | 

(Kuu kiurusta kesään, / puoli kuuta peipposesta, / västäräkistä vähäsen, / peräskysestä ei päivääkään.)

Vierailija
52/49 | 

Hienosti taas saatu kaikenlaista tuotetta sijoitettua postaukseen: niin kosmetiikkaa, vaatetta kuin huonekaluakin. Hiphei :) Nastaa vapunaikaa ja toukokuuta! :)

Kikke
53/49 | 

Kannattaisi vierailijan varmaan hankkia ihan oma elämä. Jos tuotesijoittelu häiritsee, niin sitten ei varmaankaan kannata lukea blogeja.

Medialukutaitoa opetetaan jo peruskoulussa, johon kuuluu kriittinen suhtautuminen lukemaansa. Kyllä ihmiset ymmärtää ilman, että joku näsäviisas vierailija kommentoi, mikä on mainosta ja mikä ei.

Kuvien mekko on jo vuoden vanha, joten ei ole kyseessä varsinainen mainos, vaan Johanna taitaa ihan oikeasti pitää siitä.

Kiitos Johanna, että jaksat vielä pitää blogia. Olen jo vuosia lukenut blogiasi ja aina välillä noita aika nuivia viestejä tulee. Mun mielestä voisit jättää julkaisematta nuo viestit. Menkööt vauva.fi:lle märisemään.

Anteeksi pitkä valitus, mutta tuo kommentti tällä kertaa ärsytti liikaa.

Mukavaa kevättä ja Ihana mekko :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
54/49 | 

En nyt ihan ymmärrä mikä vierailijaa harmittaa. Mutta totta; taas näkyy tuotteita. Ihan jokaisessa postauksessa vilahtaa varmasti joku tuote, uusi, vanha, ostettu, saatu... mieluusti kerron mikä se on jos vain tiedän! :)

M
56/49 | 

Oliko kommentti 2/44 positiivinen, en oikein usko. Ennemminkin sarkastinen ja ivallinen...

Vierailija
59/49 | 

Olen kans hämmästynyt miten täällä nyt märistään kun syytä ei ole. Jollain on pitkät piuhat.
Johanna voisi jättää kylmästi osan kommenteista julkaisematta. Ottaa kommenttien tarkistuksen käyttöön.

Oikein hauskaa iltaa ja onnea uudesta soffasta. Toivottavasti on mukava syli.

Vierailija
61/49 | 

Minusta aiheeton hyökkäys tuotesijoittelusta komentoinutta vastaan on hieman outoa jopa kyseenalaista ja saattaa hyvinkin olla saman alan ihmisten eli "blogistien" kieroutunutta solidaarisuutta sen vastenmielisen leiväntuojan puolesta jota nämä nykyajan helppoheikit, pummit ja kerjäläiset eli blogistit osittain edustavat.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
62/49 | 

:D
Tiesitkö, että tuotesijoittelu on markkinamuoto, josta maksetaan? Tuotesijoittelua ei ole se että ostaa uuden sohvan tai huulipunan ja näyttää sen somessa.
Loppuosa kommentista oli niinikään tietämättömästi, mutta myös alentavasti kirjoitettu; tunnetko itsesi paremmaksi ja kovinkin fiksuksi kun anonyymisti nimittelet muita näin?

Vierailija
63/49 | 

Hei

Minustakin asiattomasti nimitelty tuon viestin lopussa. Mutta miksi silloin saa nimitellä muita (edellä "hanki elämä", "mene muualle" tai "on pitkät piuhat". Entä minsi Johanna nimittelet muita tietämättömikai kun ei sinullekaan saa sanoa tietämättömyydestäsi? Kuulostaa nimenomaan tietämöttömyydeltä, jista sitten närköstytään.

Vierailija
64/49 | 

Siis miksi silloin olisi sallittua nimitellä kun vain on Johannan kanssa samaa mieltä?

Vierailija
65/49 | 

Niinpä. Ihan ihme "keskustelua" täällä kommenttiboksissa.....Johanna fanclub vs. "Voishan monista asioista viritellä näkemysten vaihtoakin, jos täällä ei olis niin kummallinen tunnelma"... :)

Käytöstävät kunniaan
66/49 | 

Vierailijalle: Ei pidä nostaa itseään muiden yläpuolelle moittimalla toisia. Joukosta tulee erottua omin neuvoin.

Vierailija
67/49 | 

Kaunis ja ihanan värikäs vappumekko sinulla! Kuplivaa ja mukavaa vappua teille! Ja toi teidän sohva näyttää hyvältä - sellaiselta paikalta, että siellä viettää aikaa ja rentoutuu koko perhe. Innolla odotan kuvia uudesta hyllystä.

Laura K
69/49 | 

Heissan! Olen lukenut sinun blogiasi jo monen monta vuotta, ihan alkuajoista saakka! Nyt sitten innostuneena myös tietenkin seurannut suurena urheilunystävänä sinun Fitsenpäiväkirjojen jaksoja! :) Oot huikea tyyppi ja kiitos ihanasta blogista! Aurinkoista kevättä ja kaikkea hyvää!

MM
71/49 | 

Mun mielestä noihin negatiivisiin kommentteihin ei kenenkään meistä lukijoistakaan kannattaisi vastata, siitä ne vaan saa voimaa ja energiaa meuhkaamiseen. Jättää ne vaan huomiotta ja omaan arvoonsa, eiköhän ne kyllästy ja jätä rauhaan tämän kivan blogin. Toi mekko on tosi kiva ja saa hymyn huulille, just hyvä vappumekko! Ja sohva sopii teidän sisustukseen kuin nenä päähän. Hauskaa vappua! 🎈

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
72/49 | 

Näinhän se on -paras jättää julkaisematta oikeastaan. Yritän saada sen nyt aikaiseksi tässä viikonloppuna niin tulee kommenttiboksistakin kivempi paikka... 🤔

Heidi
74/49 | 

Kaunis ja pirteä mekko! Hyvin sopii vappumeininkiin. Kiitti muuten että vinkkasit Toms-aurinkolaseista Kuubasta tullessasi. En ole ikinä löytänyt laseja, jotka sekä näyttäisivät hyviltä että myös istuisivat naamalla sopivasti, mutta nämä täyttävät molemmat kriteerit. Niin hyvin, että aion tilata toisetkin - eri värisenä. Tack ska du ha  & hyvää vappua! 

Heidi
76/49 | 

Sorry, mun olis pitänyt tossa jo mainita, että asun Usa:ssa eli pystyn tilaamaan toms.com:lta.

LauraK
78/49 | 

Hei, me katotaan sun fitnesspäiväkirjoja miehen kanssa :) hihii! Hauskaa. Yleensä se ei niin oo mun hömppätouhuista kiinnostunut. Hauska juttu. Mää tykkäsin tosta harrastuskommentista, kiva saada aina vähän uutta näkökulmaa oman lähiympäristön rutiineihin. Maisemat on teillä huikeet. Mukavaa toukoa, Laura

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
79/49 | 

Me katotaan kanssa koko perhe, mieskin vaikkei ymmärrä sanaakaan 😂 No mut onhan tota ihan kiva katsoa miestenkin, ei mitään pelkkää tyttöhömppää 😉
Sitä samaa teille Laura!

MatleenaLap
80/49 | 

Ihana ja kauniin raikas mekko! Kelpaa vielä mekoksi monena tulevana vappunakin. 😊 Ja tuo sohva on myös tosi kiva, ja varmaan mukava myös istua?
Fitnespäiväkirjoja seuraan ja tosi kivoja ja hyviä ajatuksia sinulla varsinkin lasten liikunnallisen kasvatuksen osalta! Täysin samaa mieltä sun kanssa, liikkuminen ja ulkoilu arjessa mukana luonnollisena ajanvietteenä. Kiva myös näin monen vuoden blogiasi seuranneena 'kurkistaa kulisseihin' tai ainakin hieman raottaa niitä. 😄Innolla odotan uusia jaksoja.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
81/49 | 

Joo kirjottelen sohvasta vielä lisää, tosi hyvältä tuntuu! 👍 Mietinkin että Fitnesspäiväkirjat on tosi kiva keino avata paremmin "oikeaa minua" kun blogi nyt on sellaisia vähän parempia paloja vaan; mullekin vähän luksusta. 😊 Niin kiva kuulla että ootte tykännyt, munkin mielestä ne jaksot on tosi kivasti tehtyjä!

Sinipiika
82/49 | 

Ihanan raikas & iloinen Vappu postaus👗🎈
Tästä tuli heti hyvälle tuulelle, hymyileviä kasvoja ei näe koskaan liikaa😊 Kivaa Vappua koko perheelle 🎈

Vierailija
84/49 | 

Tämä kolmas fitnespäiväkirjojen jakso oli kyllä edellisten toistoa, toivottavasti seuraavat jaksot tuovat jotakin muuta. Kiva toko jutustelujasi oli kuunnella mutta vähän vaihtuvuutta kaipaisin..

Muistankin tuon mekkosi ja se on tosi kaunis! Aurinkoisempaa Vappua Norjaaan!

Vierailija
85/49 | 

Niin. Bloggaajan elämä ei voi olla ihan tavallista elämää tavallisine puuhineen ja puheineen vaan sen on pakko olla jotenkin glamööriä joka käänteessä ja joka kulman takana pitäisi näkyä joku mafiamies kantamassa massisalkkuja bloggaajalle. Nehän saa aina kaiken ilmatteeksi ja salkun rahaa vielä kaupanpäälle!

Mikään ei kelpaa. Jos bloggaaja on normaali, ei hyvä. Jos bloggaaja viettää lux elämää ei sekään ole hyvä.

Vierailija
86/49 | 

Jep ja sekin on vähintäänkin kummallista, jos jonkinlaiset viestit luokitellaan negatiivisiksi, siansaparokommenteiksi, oman elämän puuttumiseksi ja mitä ilmaisuja täällä nyt on käytettykään...Jos vain tietynlaiset näkemykset ja kysymykset ovat hyväksyttyjä, ei kyse enää ole kommenttimahdollisuudesta vaan pelkästään fanitusmahdollisuudesta....Noh, mihin suuntaan kukin blogisti haluaa blogiaan viedä ja millaisin rajoituksin toimia.

Markkinoinnista, tuotesijoittelusta ja esim. Marimekon ja By Pia'sin tuotteista ollut täällä asiallisiakin kommentteja, joissa itse asiassa ollut paljon tietoa takana mm. toimintatavoista; sääli, jos kaikki tämäkin kommentointi niputetaan em. laisesti ja/tai jätetään julkaisematta. Sensuuriahan se on ja sananvapauden rajoittamista ynnä oman edun parhaan maksimoimista, ei muuta.

Jos blogisti selvästi ilmaisee markkinointipostaukset ja postaukset, joissa on selvästi (markkinatarkoituksessa laadittua) tuotesijoittelua, ongelmaa ei ole. Näinhän muutenkin mediassa toimitaan, tiettyjen pelisääntöjen mukaan :) Niin kauan kuin (tahallaan) testataan näitä rajoja, on ihan luonnollista, että se herättää reagointia ja kysymyksiä.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
87/49 | 

:D harrastavatko kaikki kommenttinsa tarkastavat bloggaajat sensuuria, sananvapauden rajoittamista ja oman edun maksimointia? :D Enpä ole näin (negatiivisesti) asiaa koskaan ajatellut.

Ma Tilda
88/49 | 

Tuntuu, että kaiken vihaisen kirjoittelun lisääntymisen myötä moni tuntuu kuvittelevan, että sananvapaus tarkoittaa oikeutta huudella mitä tahansa ja pitävän huutelun rajoittamista jonkinlaisena loukkauksena sananvapautta kohtaan. Harva kuitenkaan on tutustunut sananvapauteen tai sitä rajoittaviin lakeihin. Yhtä harva tajuaa, että rajoittamatonta huutelua varten pitää perustaa joku oma kanava, ei yhdenkään bloggarin tai muun median tarvi omissa kanavissaan julkaista kaikkea sontaa. Ei edes Ylen, vaikka se sentään on julkista palvelua, sielläkin toimituksellisen linjan päättävät muut kuin yleisö.

Ulla
90/49 | 

Ihanaa vappua teille! Olen lukenut blogiasi aika pitkään, mutta nyt fitnespäiväkirjojen myötä olen saanut sinusta entistä "paremman" vaikutelman. 😊 Vaikutat ihanalta, aurinkoiselta ja aidolta ihmiseltä. Aktiivisuutesi ja iloisuutesi elämää kohtaan mielestäni näkyy , josta saan itsellenikin zemppausta ! Kiitos ihanasta blogista!

Vierailija
91/49 | 

Tuo fanitusmahdollisuus on muuten just oikea sana!!  vaiko palvontalaatikko :D

totaalisen tylsää jos eriäviä mielipiteitä tai kritiikkiä ei saa esittää, käy pian samoin kun niin monelle muullekin blogille että kommentteja nolla.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
92/49 | 

No siis. Kommenttien tarkastushan ei tarkoita sitä ettei kommentteja julkaistaisi lainkaan. Vai mitä? Se tarkoittaa sitä että asiattomat kommentit jäävät julkaisematta. Ja että kirjoittajakin joutuu ehkä miettiä kommenttiaan ennen julkaisua jos haluaa sen esille eikä voi sylkäistä tänne mitä tahansa. Hyvin yleinen käytäntö blogimaailmassa.

Vierailija
93/49 | 

Tässä blogissa parasta on kommentit. Heti, kun joku uhmaa fanaattisia faneja ja uskaltaa sanoa, no, sanotaan vaikka kriittistä, mutta oikeasti ihan asiallista, joka koetaan negatiiviseksi, saa se fanit takajaloilleen ja järjetön bloggarin puolustaminen alkaa. Aikuisia kuitenkin kai lukijatkin ovat? Palautteen voi ottaa asiallisesti, se ei varmasti ole tarkoitettu loukkaamaan ketään. Pikemminkin palautteen avulla bloggari voi kehittyä vielä paremmaksi.

Vierailija
94/49 | 

On se jännä, miten aikuiset ihmiset eivät osaa käsitellä pettymyksen tunnetaan esimerkiksi tämän blogin kirjoittajaa kohtaan, vaan se pitää julkaista. Ja miksi ylipäänsä lukea blogia, jos se aiheuttaa vain närkästystä? Mä en ainakaan edes lue sellaisia blogeja, joiden tyylistä en pidä. Ylipäänsä omien negatiivisten tunteiden paiskaaminen toisten (tuntemattomien!) niskaan on jotain mitä en ymmärrä. Omien tunteiden hallintaa ja ilmaisemista voi harjoitella ja helpoin tapa on aloittaa siitä, että painaa internet-selaimen kiinni jos ärsyttää ;) Asiallinen keskustelu ja kettuilu ovat sitä paitsi kaksi eri asiaa. Sarkasmi on piristävää, jos sitä osaa oikein käyttää. Väärin käytettynä sillä usein ilmaistaan omaa vihaa ja pettymyksiä. Aurinkoista päivää kaikille! 

Beata
95/49 | 

Kivoja kuvia! Olisi oikein, oikein mukavaa saada ohje neulottuun torkkuhuopaan mikä kuvissa on. ;) Olen kauan etsinyt mallia tulevan lapsenlapseni vaunupeittoon ja tuo näyttää oikein kivalta.

Pirjo
96/49 | 

Täällä oli sama vappumekko eri värisenä. Hyvää kesän odotusta 😊 Meillä oli tänään aurinkoa ja +19 mittarissa!

Vierailija
97/49 | 

Hei! Mistähän johtuu, että kaikki viestit ei näy? Päättyy 20/46. Harmillista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram