Hello :) Huh, olen tänään ollut ostoskeskuksessa. Ei mun lempihommaa. Alkaa pyöryttämään ja janottamaan ja päätä särkemään. Happi loppuu. Mut pakko oli. Mun puhelin alkaa nimittäin olemaan totaalisen rikki. Sellanen oikein hyvä vanhan ajan tavallinen puhelin, jossa on just ja just kamera (ei niin että kuvaviestejä osaisin lähettää mut kuitenkin) -ja matopeli.

Nyt se on rikki (JEEEE, vihdoin!). Se ei soita aina eikä vastaanota puheluita aina. Tekstarit tulee milloin tulee ja päivämäärät ja kellonajat niissä saattavat olla ihan mitä vaan parin viimeisen vuoden ajalta.

Vähän niinkuin vanhukset nyt toimii. Toimii kun ehtii. Satunnaisella tarkkuudella.

No niin, mun oli tarkoitus ostaa uusi puhelin. Nokia N9. Mikään iPhone ei tule kysymykseen, sillä puhelimen on pakko olla Nokia. (Jotain olen sentään isänmaalleni velkaa ;)) No alkoivat sitten puhumaan ihan N9:n näköisestä Nokian Lumia 800:sta, joka kuulemma tulee Norjankin markkinoille hetkenä minä hyvänsä. Jonkinlainen "Windows Phone". Joko se on Suomessa saatavilla? Päätin vähän niinkuin jäädä odottelemaan sitä. Kertokaa ihmeessä jos teillä on kokemuksia. Kannattaisko katsella suomalaisista nettikaupoista, hmmm...?

Päivän asun myötä...

huvi Mulberry / liivimekko Soaked in Luxury / musta teeppari alla Zara / saappaat Bianco

Hyvää viikonloppua!!

Kommentit (110)

Emma
111/110 | 

Valitettavasti iPhone pesee vielä kaikki muut mennen tullen. Ominaisuuksiltaan ja toimivuudeltaan. Ja minäkin olen isänmaan ystävä.

ananas
112/110 | 

Itselläni ei ole valitettavasti mitään sanottavaa, en tunne kyseistä puhelinta. Mutta noi kuvat jäi häiritsemään elikkä ootko ottanut otisen peilin kautta, kun näyttäis että sul on kello vaihtanut kättä? :D Ekassa se on nimittäin vasemmassa kädessä ja tokassa oikeassa :) Kummassa pidät? :D jäi häiritsemään :D

annika
113/110 | 

puolueettomasti sanottuna iphone pesee kyllä muut mennen tullen! Ei mitään ongelmaa 1,5 vuoteen, ja tosi kovassa käytössä!! en ole hetkeäkään katunut, enkä suosittelis mitään muuta! :)

Johanna
114/110 | 

Minä ostin kesällä iphonen ja täytyy todeta, että se on toimivuudeltaan paaaljon parempi kuin Nokia. Toimii kuin unelma, en enää osta Nokian puhelinta, sillä inakaan minulla ja lapsillani aiemmin olleet eivät ole kestäneet.
Ja olen kyllä muuten isänmaallinen :)

aaK
115/110 | 

Itse en kyllä isänmaankaan puolesta sortuisi Nokian tekeleisiin :) Tai voiko Nokiaa edes sanoa enää suomalaiseksi? No kuitenkin. Itse vannoin myös vielä jokunen vuosi sitten Nokialaisten nimeen, mutta hankittuani iPhonen reippaat kaksi vuotta sitten, en kyllä enää ostaisi Nokiaa mistään hinnasta. Suosittelen kuitenkin vielä harkitsemaan esim. iPhonea tai Samsungia, ne kun toimivat huomattavasti paremmin kuin vastaavat Nokialaiset. Harmi sinällään Nokiaa kohtaan.

Fashiomama
116/110 | 

Heipsis, en tiedä oliko vika käyttäjässä, vaiko vaan huonoa tuuria, mutta itselläni (joka olen vielä melko varovainen puhelinten kanssa) kesti iphone kuukauden päivät, sitten hajosi näyttö ja kun se saatiin korjattua, hajosi puhelimen ainokainen näppäin.. :D Eli lukeudun kyllä Nokian puolesta puhujiin, tosin N9 ei kuulemma ole käyttöjärjestelmältään paras (sanoo insinööri-mieheni). :)

Titta
117/110 | 

Moi,
oli aivan pakko kommentoida - myös postaustasi samboelleni - tätä isänmaallisuutta! Mä olen aivan samaa jauhanut monesti meillä kotona Larvikissa, MINÄ en mitään iPhonea halua (vaikka ilmaiseksi olisin saanut), vanhaa Nokiaa olen tässä liimaillut (1v poika "imeskellyt" koristelistan irti). Kans N9 mietinnässä.
Jatketaan yhtä isänmaallisesti - periksi ei anneta :D!

ansku
118/110 | 

Mun ff (norski btw), jolla on Iphone ja on muutenki nraskaan sarjan nörtti, sanoi että, nokian lumia windows puhelimet on tosi hyviä ja hyvä vastus Iphonelle :) sekin aikoo ostaa lumian..:)

Heli
120/110 | 

Mulla on Nokian N9. Ja tykkään ihan älyttömästi. Ja mulla on just ne appsit, mitä tarttenki; sports tracker, spotify, etc. mitään muuta en tarttekaan. Puhelin on helppokäyttöinen ja äärettömän kaunis.

Heinis
121/110 | 

Tyylikäs kaunis lady olet kyllä sinä :)) Kuin suoraan jostain laatuvaatteiden katalogista! ^^

Suvi
122/110 | 

Mä en saa varmaan KOSKAAN uutta puhelinta. En aio nimittäin ostaa ennen kuin vanha menee rikki tai edes akku hyytyy. Nokialaiseni on nyt 11 vuotta vanha ja alkuperäinen akku toimii vielä moitteettomasti.

Ilona
123/110 | 

Mä olen kanssa noita vannoutuneita Nokian käyttäjiä. Toisaalta mulla on vieläkin käytössä Nokian 3310 eli täysin värinäytötön ja kameraton perusluuri. Se kestää mitä vaan, eli on tippunut keinusta ja käynyt uimassa, mutta toimii silti :D

Itse en kuitenkaan hankkisi tota Lumiaa(oon siis katsellut uusia puhelimia), koska siinä on se Windowsin käyttöjärjesteelmä, enkä oikeen luota siihen. Mulle riittää et saan tapella tietokoneeni kanssa... Veljellä on joku Nokian superkännykkä(luulen että E7-00, mut en oo varma) ja se on ollu ihan tyytyväinen kännykkäänsä. Alkuun sillä oli joku toinen, mutta sen ohjelmistopäivitys pisti koko puhelimen jumiin, eikä sitä saatu auki edes huollossa, joten se korvattiin vastaavimmalla uudella puhelimella, joka on vissiin toiminut ihan hyvin. Isillä taas on ollut työpuhelimena Nokia E71, joka vastaa aika pitkälti ainakin täällä Britessä niin suosittua Blackberryä(oon siis vaihdossa ja mun blogia saa mielellään lukea. Siellä alkaa 27.11. joulukalenterikilpailu, johon kaivataan lisää osallistujia).

Muuten ihan perusohjeena minkä tahansa puhelimen ostoon; älä osta taittuvaa simpukkaa. Ne hajoo hirveän helposti. Liukukansi on ihan ookoo.

Sannuska
124/110 | 

Pidä pääsi, Johanna, Apple-ihmiset ovat ihan oma sakkinsa. ;) IPhone ei ole mitenkään merkittävästi parempi kuin muutkaan älypuhelimet. Applen tuotteissa maksat mielestäni ennen muuta muotoilusta, joskin saahan siitä omenalogosta maksaa jos haluaa, ei sillä.

Meidän taloudessa on iPadia, iPodia, iPhonea ja MacBookia (osittain töihin liittyen), emmekä pidä niitä mitenkään järisyttävän ihmeellisinä kapistuksina.

Nokian Windows-puhelin tulee myyntiin vasta ensi vuonna. N9 on kerännyt kovasti kehuja myös Suomessa, mutta valitettavasti Nokia taisi lopullisesti heivata Meego-käyttöjärjestelmänsä kehittämisen siirtyessään Windowsiin. Tämä tarkoittaa sitä, että on erittäin kyseenalaista, saavatko N9-käyttäjät koskaan päivityksiä käyttikseensä.

Nokia Lumian myynti alkoi Ranskassa pari päivää sitten, Suomeen se tulee kai ensi vuoden alussa.

Johanna
125/110 | 

Itselläni on Nokian C6 ja tykkään tosi paljon etenkin qwerty-näppäimistön takia! Muita en harkitsekaan kuin nokialaisia ;)
Muistaakseni Kauppalehdestä ihan pari päivää sitten luin, että Lumiasta on tehty kaikkien aikojen ennakkotilaukset Englannissa. Lupaavalta siis vaikuttaa..

Joanna
126/110 | 

Mulla on myös tosi vanha ja edullinen Nokia 2760. Periaatteesta en uutta osta, mikäli vanha toimii. En myöskään ehdi harrastaa puhelimen kanssa mitään muuta kuin ihan puhumista ja tekstiviestien lähettelyä. Ennen hieman kuviakin tuli otettua. Mutta hyvä, että kysyit, vastauksista on minullekin ehkä hyötyä. Jos tämä nykyinen nyt kohtapuoliin vihdoin hajoaa...

Annika
127/110 | 

.... ja lisäyksenä vielä Lumiaa ei voi missään tapauksessa verrata vanhoihin Nokialaisiin, sillä siinä on täysin uusi käyttöjärjestelmä kun se on juurikin näitä Nokian ensimmäisiä windows puhelimia. Windows puhelimiahan on jo muilla merkeillä olemassa! On myös todella paljon nopeampi kuin iphone, sanoi henkilö jolla on iphone ja testasi lumiaa ;) itse siis en vielä valitettavasti ole päässyt testailemaan.

Kesätyttö
128/110 | 

Moikka!
Jos haluut mahollisimman peruspuhelin,siis sellasen mikä sulla oli aikasemmin, ni osta ihmeessä nokian 6303i classic! parempaa ja yksinkertaisempaa puhelinta ei oo, näppäimet on ihanat ja tekstailtaessa tälle puhelimelle ei mikään muu vedä vertoja! Mulla on kyseinen puhelin ollu nyt yli vuoden ja silti toimii ku uus! Plussana vielä metallinen takakuori, jota et voi mitenkää hajottaa...Ja akkuki on kestävä; tosinku uusissa kännykkätietokoneliianfiksu-puhelimissa :)
Meillä on perheessä tää puhelin ollu 4:llä ja kaikki on ollu tyytyväisii!

Suosittelen :))

Annika
129/110 | 

Moikka!

Oli pakko kommentoida kun jotain tästä asiasta ihan tiedänkin :) eli lumia on tulossa suomen markkinoille VASTA maalis huhtikuussa ( mikä mua harmittaa kovasti sillä halua sen!). Se on nyt jo myynnissä ainakin ranskassa ja ehkä myös briteissä. Sisäpiiritietojeni mukaan puhelin on todella hyvä, täysin uudenlainen Nokian älypuhelin. Itse olen myös päättänyt olla ostamatta iphonea, niin isänmaallisista syistä kuin myös siitä syystä, että henkilö joka on lumia kokeillut oli todella vakuuttunut siitä. Nyt vaan toivon että oma rämä vanha perus puhelimeni kestää kevääseen :D Go Lumia!

Amma
130/110 | 

Lumia on uusi malli ja ensimmäinen Windows-puhelin, joten siitä ei taida olla vielä paljon tietoa. Käsittääkseni se ei ole vielä Suomessa markkinoilla, sillä N9 myy täällä hyvin. Asiantuntijat ainakin kehuskelivat lanseerauksen yhteydessä Lumiaa, joten varmaankin hyvä puhelin. Ja, öhöm, entiseesi verrattuna varmasti erinomainen :))

Elina
131/110 | 

Minulla on ollut 6 kk iPhone, enkä enää ikinä osta Nokiaa. Isänmaallinen olen silti. iPhone on muuten ihana >3

kalastajanvaimo
132/110 | 

Voi ei toi isänmaallisuus oli vitsi :P Enkä varmaan olisikaan niin tiukkis, jos asuisin Suomessa, mut nyt roikun käsin ja hampain kiinni tällasista naurettavista pikkujutuista... :) Ei voi mitään :)

kalastajanvaimo
133/110 | 

Hahaa, toka kuva on väärinpäin, olen kääntänyt sen jälkeenpäin, koska näytti äsyttävältä olla päät kallellaan ihan samalla tavalla vierekkäin ;D Pidän vasemmassa siis.

Jenni
134/110 | 

Itsekin olen iPhone-käyttäjä mutta olen seurannut, että sitä Lumiaa on kehuttu tosi paljon. Sehän kai vasta lanseerattiin, ja tällä kertaa (pitkästä aikaa) Nokiaa on sen takia hehkutettu.

kalastajanvaimo
135/110 | 

Heh tiesin tän :D Mutta en ole ylipuhuttavissa ;) Eli iPhonea ei tuu, valitettavasti :)

Ingaaa
136/110 | 

Heippa! Minusta N9 on toki kiva mutta kun se jää todennäköisesti ainoaksi puhelimeksi missä on tuo sen käyttöjärjestelmä niin sen perusteella en sitä suosittelisi. Kun jos ei muita samalla käyttöjärjestelmällä tehä niin siihen ei tehä päivityksiä ja se todennäköisesti alkaa tökkimään, niin ainakin kävi tuon N900 kanssa.

Iida
137/110 | 

Mulla on ollut kaksi Nokian puhelinta, jotka molemmat meni vuoden sisällä rikki. Mä en tykkää Nokian puhelmista yhtään, sillä niissä on ainakin mun osalla ollu kauheasti vikoja ja ne ei vaan oo ollu kivoja käyttää. Mä luotan sony Ericssonin puhelimiin. Ne on hyviä, tyylikkäitä ja ne kestää!

getpalmd
138/110 | 

Lumiaa olen kokeillut ja ihan jäätävän hyvä puhelin (Windows käyttöliittymä loistava) Sosiaaliset mediat integroitu siihen loistavasti, jos rakastaa Facebookia ja Twitteriä niin ei pety :)

Kamera N9 laatua, ei yhtä hyvä kuin N8 kuitenkaan, mutta jos olit harkitsemassa N9:ä niin Lumia on siis ihan yhtä hyvä, jotkut sanoo, että ihan vähän paremmat värit jopa.

NFC puuttuu Lumiasta, siitä se oikeastaan ainut miinusmerkki multa tulee. Eli jos sen vuoksi olit hankkimassa N9:ä, niin sitä ei saa N8:sta tai Lumiasta.

Tosin Meego vs Windows = suosittelen Windowsia, ellei se NFC ole se ykkösjuttu sulle :)

Emilii
139/110 | 

Voi että, ihan samoilla linjoilla ollaan!
Uutta puhelinta en osta ennen kuin vanha hajoaa. Olen tässä jo haaveillut Lumiasta. Asumme Englannissa, joten Nokia sen olla pitää.
Harmi kun tuo kuusivuotias Nokian kommunikaattori ei ota rikkoutuakseen! ;)

kirsi
140/110 | 

Itse tykkään kovasti Windows Phonesta. Ei ole vielä Lumia, mutta Lumiahan on Windows Phone, ja samaa tyyliä, joten suosittelen. Onhan se kiva suosia suomalaista :-) Suomalaisuuden suosiminen tuo lisää töitä Suomeen ja sitä kautta rahaa. Ostan kyllä Lumian, kunhan kauppoihin tulee.

Tuulia
141/110 | 

Meillä on samassa perheessä Macin tietokoneet 1 iphone ja 2 samsungin galaxya. MAcin tietokoneet pesee pc:n mennen tullen, mutta puhelimessa samsung on täysin iphonen veroinen, paitsi testien mukaan kestävämpi.
Uskon siis, että Lumia voi olla hyvä valinta, Iphone ei todellakaan ole autuaaksi tekevä.

K
142/110 | 

Varsinaisen aiheen sivuutan täysin ja totean vain, että aivan äärettömän ihana, kaunis päivän asu :)

Riikka
143/110 | 

Lumia tulee myyntiin Suomessa vasta ensi vuonna, Norjasta en tiedä. Mutta kannattaa ehdottomasti odottaa sen markkinoille tuloa, mitä mä sitä olen päässyt testailemaan niin vaikuttaa aika huippu puhelimelta! Jos en olisi vähän aikaa sitten saanut N8:a ja jos en olisi köyhä opiskelija, ostaisin ton Windows luurin samantien kun tulee markkinoille!

kalamuija
144/110 | 

Lumia.. luulin, ettæ liittyy lumeen. Lumen odotukseen:) Puhelimista en ymmarra mitaan. Eli en voi ottaa kantaa. Mutta ihana kaulahuivi. ps. latasin sen kuvankasittelyohjelman joka sulla on. En vaan oikein osaa kayttaa... esim. miten sa ton kuvan olet kaantanyt?

A
145/110 | 

Hei! iphone on sinulle täydellinen! Mieti niitä applications! Esim. Jamie Oliverin ruokaohjeita yms, netti, sitten nike + on ihan huippu--saat sen päälle aina kun olet kävelyllä/lenkillä ja saat ne kilometrit talteen. Lisäksi on yksi ihan huippu app jossa kun otat kuvan vaikka lenkillä niin se ottaa kuvan sijainnin talteen--niin lopuksi saat kaikista kuvista tarkan sijainnin kartalla Kiva vaikka luontopolulla... Ok--itse en omista vielä iphonea, lähinä poikaystävä hehkuttaa niin paljon että olen täysin myyty... Hauskaa perjantaita sinne:)

Tiia
146/110 | 

Jep, kyllä kannattaa ottaa se Nokia! :D iPhonet ovat mun mielestä täynnä kaikkia ihan turhia ominaisuuksia millä ei ihan oikeasti tee mitään tai siis niitä ilmankin pärjää loistavasti. Ja se hinta on musta ihan naurettava puhelimesta, joka näyttääkin lelulta. Totta kai jos oikeasti kaipaa niitä ominaisuuksia niin sitten ehkä ymmärrän, mutta itse en vaihtaisi iPhoneen luultavastikaan koskaan. :D

Nonna
147/110 | 

Mullapa onkin VAATEASIAA :D kaiken tämän kännykkäkeskustelun keskellä.

Milloin oot ostanut tuon liivimekon ja saappaat? Nuo saappaat näyttää juuri sellaisilta, joita viime viikolla Biancossa testasin, vaan lienevätköhän samat?

-Nonna

jensba
150/110 | 

Heippa!

Mulla on iphone (kuten monella muullakin :D) ja oon tykänny siitä ihan kauheasti, siis mutta välillä ottaa päähän siinä ENITEN KAIKKI. :D Ja se lasi on hajos mulla 2kk aikana kaksi kertaa, eka kerran korjautin, maksoi 300e, toisella kertaa en enää jaksanut. Menkööt... Kyllä tosta näytöstä noiden sirpaleiden takaa vielä jotain näkee :D

ASIAAN, mun miehellä on htc radar, ja siinä on toi windowsjuttu, oon salaa vähän kade, vaikuttaa kauhean kivalta!

Sara
151/110 | 

Itselläni on ollut jo kuusi vuotta sama Nokian puhelin ja edelleen toimii kuin uusi! Nyt ajattelin kuitenkin vaihtaa uuteen ja pikkuisen modernimpaan malliin. Vaihtoehtoina Lumia800 ja N9. Eli Nokiaan luotan, onhan kännykkäni palvellut moitteettomasti jo kuusi vuotta, joten miksi en luottaisi?:)

Granny
152/110 | 

Heh hei, minun miestäni alkaa myös aina heikottamaan ja väsyttämään ostoskeskuksissa. Happi kuulemma ihan loppuu, janottaa ja alkaa väsyttämään :). On ihmetelty, että mikä siinä oikein on, mutta ihan totta se on. Ilmastointi, kirkkaat valot, häly ja kohina saattaa vaikuttaa varmasti ihan fyysisesti, ja sitten se henkinen puoli :), jos viihtyisikin paremmin jossakin muualla, mutta joskus on pakko käydä siellä ostoskeskuksessakin. Mut sitten ei väsytä kun mennään johonkin valtavaan elektroniikkakauppaan :), siellä voi olla vaikka koko päivän.

Minulla on Nokian N8, tykkään tosi paljon. Aion ostaa sen Lumian kun tulee markkinoille.

viivi
153/110 | 

Odota sitä Lumiaa, lainaa vaikka joltain ystävältäsi vanhaa mutta ehjää puhelinta jos omasi on väsynyt;)

Mulla on kaikkien nokialaisten jälkeen nyt Htc:n älypuhelin ja olen tyytyväinen.
Silti Lumia kovasti kiinnostaa (vaihdan kännyä parin vuoden välein). Ne ovat mun leluja joita lapsena ei ollut vaikka äidillä oli lelukauppa.
Vielä: varsinkin kun olet bloggaaja, tarvitset puhelimeesi hyvän kameran!

Maria
154/110 | 

Heippa!

Olen töissä täällä Suomessa erään operaattorin palveluksessa, joten näistä puhelinjutuista riittää kyllä tietoa liikaakin. Suosittelen skippaamaan suosiolla sen N9:n ja joko odottamaan sitä Lumiaa tai vaihtoehtoisesti ottamaan samalla Windows Mango-käyttiksellä olevan HTC:n. Itse pitäisin tuota HTC:ta vielä astetta parempana vaihtoehtona kuin Nokiaa. Itse pidän iPhonesta kovasti, sen veroista en ole vielä tavannut mutta ei tuo Windowsin Mango vaikuta tähän mennessä hassummalta :)

Miia
155/110 | 

Lumia on loistava! Pesee iphonen mennen tullen! Ja windows on vaan ... kätevä... Tykkään n8 sta, sen kamerasta. Mut kun n9 kokeilin niin oli tää vähän kömpelö... :) päivityksiä ei tartte surra niitä kyllä tulee, sympparipäivityksiäkin tulee ja se just on lopetettu. Onnea nokia -valinnalle siis !!

maailmalla
156/110 | 

=) taa on niin hassua! ihan sama fiilis=)kun asun ulkomailla niin kyllapa kotoa loytyy muumi mukia ja lusikkaa,iittalaa monessa muodossa ja marimekkoa(naissa +muissa suomi jutuissa minakin roikun kynsin ja hampain,eivat ole nauretttavia <3 =) nokiasta luovuin kun se lumian edeltaja oli "ihan susi" ja on se vaan huippua kun lenkkeilee,juoksee,vaeltaa niin iphonen app:illa kaikki treenit metreineen,korkeus eroineen,sykkeineen etc tallentuu muistiin ja niita voi vertailla! Lloisto peli vaikkei ookkaan nokia! Toivottavasti LUMIA on parempi kuin edeltajansa ja saa Nokian taas jaloilleen!

Iina
157/110 | 

Täällä kanssa ilmottautuu yksi alalla työskentelevä ja aiheesta innokas lukija.. :) Mulla on Windows Phone ja täytyy sanoa että se on aika huippu. Kun tähän rinnalle pistää vertailukohteeksi iPhonen (on kokeiltu) niin se on kyllä jäänyt jo vähän kehityksestä jälkeen. Windows Phoneen on saatavissa kymmeniätuhansia appseja, eli sitä pystyy muokata omaan tarpeeseen mukavasti mutta pelkästään peruskäyttökin on musta tosi nerokas.

N9 on kanssa tosi makea, se kyllä teki vaikutuksen kanssa kun kokeilin.

Odotan kovasti Lumiaa niin että saisin vaihtaa luurin takasin nokialaiseen pitkästä aikaa. Pääsin ihastelemaan sitä tällä viikolla lähietäisyydeltä ja se on kyllä muotoilultaan musta todella hieno! Hyvää kannattaa odottaa. :)

Riitta
158/110 | 

Tuo ennakkotilausten määrä johtui siitä, että kylkiäiseksi sai jonkun xbox-pelikonsolin ;)

Riitta
159/110 | 

olen asunut jo 16 vuotta Sveitsissä ja ostan kyllä mielelläni suomalaisia tuotteita jos niitä täältä vain löydän. Nokian puhelinta en kuitenkaan enää iphonen jälkeen ostaisi. On se vaan sellainen laatuero. Eivät meinanneet vanhat nokiat millään kestää kahta vuotta.

Merry
160/110 | 

Älä sitä iPhonea ainakaan ikinä osta! HTC on paljon parempi, etenkin hinta/laatu-suhteeltaan. Kokemus ainakin itselle sen osoittanyt..

Miia
162/110 | 

Nokia on ehdottomasti parempi kuin iPhone... :) olen käyttänyt iPhonea (valitettavasti) ja en ymmärrä mistä se on ansainnut suosionsa. Jos vain pystyt, niin odottele ihmeessä Lumiaa. Olen kuullut, että se tulee vasta jonkin ajan päästä Suomen markkinoille, mutta uskon että odotus palkitaan. :) Hienoa, että vielä löytyy (itseni lisäksi) Nokian puhelimia arvostavia ihmisiä. :)

Minny
163/110 | 

Täällä toinen, joka odottelee Lumiaa.. Nokian E72 on nyt ollut pari vuotta käytössä, mutta haluaisin vaihtaa kosketusnäyttöön :) En ymmärrä, mitä ihmiset puuhaavat puhelimillaan, mulla ei oo Nokian (äly)puhelimet menneet rikki, ei sitten millään! Pidän huolta ja päivittelen. Applen puhelinta käytin lainassa pari kuukautta, mutta totesin, ettei oo niin erikoisen hieno, että vaihtaisin merkkiä.

Mielestäni apple-ihmiset ovat kuin höyrähtänyt uskonlahko, joka ei suostu enää näkemään muuta ympärillään.. Iphonella on myös heikkoutensa. Okei, siinä missä Nokia vaatii käyttäjältään tutustumista (mutta systeemit oppii parissa päivässä, jonka jälkeen käyttö on saumatonta), applet on suunniteltu "tyhmille" (huom! Jobsin oma lausunto!), niin että niitä osaa käyttää kuka tahansa. Tämä tarkoittaa toisaalta myös sitä, että iphoneen saa vain applen hyväksymiä applicationeja, kun taas windows-puhelimeen saatavien määrä on rajaton!

Itse en designista sitä ylimääräistä pariasataa maksa iphonen kohdalla, ei se _niin_ erikoinen kuitenkaan ole verrattuna kilpailijoihinsa, ainakaan enää. Tuntuu jämähtäneen paikalleen.

Applen soitin minullakin silti on, se on niin kätsy ja pieni (eikä ylihintainen) ;) Mutta Nokian puhelimissa pysyn, ainakin niin kauan kuin edes rippeet tuotannosta ja suunnittelusta pysyvät Suomessa ;)

MariS
164/110 | 

Mulla on vaan joku kosketusnäytöllinen Nokia C7, mutta olen myös ihan samaa mieltä että Nokiassa pysytään.

samis
165/110 | 

Mulla on sellanen muovisen oloinen Samsungin perusluuri, jolla ei voi vastaanottaa edes kuvaviestejä...:D Päivitystä kaipailee jo reistailun takia, mutta mihinkään kosketusnäytölliseen älypuhelimeen en tule edelleenkään lankeamaan. En vain tarvitse sellaista.

Ihan täysin ot: mitä paneelia teillä on keittiö- ja olohuonetilassa? Onko jotain laminaattisysteemiä vai täyspuuta? On mielestäni ihanan kapeaa ja yksinkertaisen kaunista!

Ansku
166/110 | 

Aloitin lukemaan blogiasi vasta nyt sen löydettyäni, on kyllä ihanan oloinen ja viihtyisän ja kodikkaan näköinen tuo teidän koti! missäs päin asutte, jos saa kysyä :) jatkan aivan varmasti lukemista, ha suosittelen LUMIAN ostamista sittenkun se kauppoihin tulee!

Lotta
167/110 | 

Kaikki tietää iPhonen, siksi se on muka paras. Työskentelen itse alalla ja olen nähnyt liian monta rikki mennyttä iPhonea (näyttö ihan säpäleinä). Uusimmassa iPhonessa ei toimi bluetooth ja akun kanssa on ollut ongelmia.
iPhonet kylläkin tyylikkäitä ! (:

Omistan itse N9. Toiminut hyvin. Toimii huomattavasti paremmin kuin nokian edeltäjät (symbian puhelimet). N9 suhteen nokia on käyttänyt järkyttävän paljon aikaa, siksi se onkin hyvä.

Lumiasta en uskalla sanoa hirveästi, mutta windows phoneja löytyy esim HTC:lta. Sen perusteella voi päätellä paljonkin minkälainen nokian puhelin on.
Tosin nämä tulevat nokian windows phonet on vain nopeasti markkinoille tuotu välivaihe. Kuorten ulkoasu on suoraan nokian aiemmista malleista ja sisältö suoraan alihankkijalta eli ei tosiaankaan ole nokian tekemä sisältö se.

N9:stä ja lumiasta ollaan montaa mieltä. Kumpi nyt on oikeasti paras - riippuu keltä kysyy.

Itse en ottaisi tällä hetkellä mitään näistä puhelimista, mutta jos pakko niin

SINUN kannalta LUMIA! Nokia tukee N9:ä vain muutaman vuoden ja sinä taidat käyttää puhelinta niin kauan kuin se vain kestää (:

Susanna
168/110 | 

Odota vain Lumiaa! Parempi antenni, parempi pakkasen kestävyys, voit katsoa kuvatut videot suoraan telkkarista, iPhonessa käsittääkseni pitää tiedosto purkaa tietokoneen kautta...? Jnejne!

Ja voih, nimikin on niin kaunis :) (vaikka mitä tahansa muita ulkomaisia-sanayhdistymiä onkin).

Mä ostan Lumian heti kun tänne saadaan!

anna maija
169/110 | 

Lumiaa vastustavat sellaiset täällä, joilla ei ole varaa hankkia sitä. Se on kallis. Itse olen käyttänyt sitä (työni kattaa monta maata) ja pidän kovasti, se hakkaa kaikki edellä mainitut puhelimet. Olen sellaisessa työssä, että sain sen heti. Suosittelen!

Leealiina
170/110 | 

Olen Nokian insinööri ja käyttänyt valkoista Lumia 710 puhelinta muutaman viikon.

Tosi positiiviset käyttökokemukset! Windows puhelinta on helppo käyttää, käyttöliittymä on visuaalinen ja kosketusnäyttö on nopea.

Jos jaksat odottaa kevääseen, suosittelen lämpöisesti!

M
171/110 | 

Mulla on N9 ollut nyt kaks viikkoa ja pidän paljon! Olen vertaillut kavereiden i Phoneen ja omasta mielestä N9 on parempi! I Phoneen täytyy ladata kaikki sovellukset mitkä tässä on jo valmiina ja muutenkin mielestäni vaikeakäyttöisempi.

Lumiasta kyselin nokialla työskenteleviltä tutuilta ja sain vastauksen, että kannattaa ostaa N9, varsinkin jos on tottunut käyttämään Nokiaa. Käyttöjärjestelmä on yksinkertaisempi ja harva tarvii wordia kännykkään....

Jonna
172/110 | 

Mulla valkoinen <3 iPhone 4 <3 enkä kyllä Nokiaan vaihtaisi vaikka suomalainen olenkin. Loistopuhelin jos nyt huonoa akkua ei oteta laskuihin. Mikä lienee Nokian suomalaisuusaste muutenkaan enää tänä päivänä...

Nelisilmä
173/110 | 

Hyvä! Pitkään jatkunut puhelinpohtiminen tuli nyt päätökseen tämän keskustelun seurauksena! Hankin valkoisen Nokia C2-01:n nyt väliaikaiseksi ja sitten keväällä Lumian. :-)

Nna
175/110 | 

olen myös päättänyt ostaa n9:n, mutta en ihan vielä. iphone tuntuu - kumma kyllä - jotenkin vanhanaikaiselta, vaikka ei kai sen sitä pitäisi olla. nämä on ihan fiilisjuttuja, en ole vertaillut käytössä. ja jos pitää olla ihan rehellinen, perustoimintojen lisäksi tärkein ominaisuus puhelimessa mulle on ulkonäkö. mun mielestä on vähän huvittavaa, että ihmiset perustaa vahvat näkemyksensä eri puhelinmerkeistä tosi pienten kokemusten varaan ("mulla oli kerran sen-ja-sen merkkinen puhelin ja se hajos niin en kyllä koskaan enää osta sellaista"). vaikka pakko kai tätä maailmaa on yksinkertaistaa jonkinlaisilla yleistyksillä, ettei mene liian vaikeaksi :) tuleehan näitä puhelinhankintoja mietittyä vaikka se ei ole ollenkaan saman luokan kysymys kuin ammatin tai asuinpaikan valinta.

fobia social
177/110 | 

Hi there! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone4. I'm trying to find a theme or plugin that might be able to fix this problem. If you have any recommendations, please share. Thanks!

Theodore Wallingford
178/110 | 

Heya i am for the first time here. I found this board and I in finding It truly helpful & it helped me out a lot. I hope to present something back and help others like you helped me.

best hair products
180/110 | 

Thank you for sharing with us, I believe this internet site genuinely stands out : D.

holy cow
182/110 | 

Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I was wondering your situation; we have developed some nice practices and we are looking to exchange strategies with others, be sure to shoot me an e-mail if interested.

Anti Aging Serums
183/110 | 

I have not checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I?ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend :)

Blues Saxophone lessons
184/110 | 

Howdy! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty quick. I'm thinking about setting up my own but I'm not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions? With thanks

roofer Nashville
185/110 | 

I was wondering if you ever thought of changing the page layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two images. Maybe you could space it out better?

high efficiency gas furnace cost
190/110 | 

This really is a good common sense write-up. Extremely useful to 1 who is just finding the resouces about this part. It will undoubtedly support educate me.

Issac Maez
192/110 | 

This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like 'Mixview' that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you're listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of "neighbors" will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune "Social" is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

Hipolito M. Wiseman
193/110 | 

This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like 'Mixview' that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you're listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of "neighbors" will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune "Social" is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

acquisto scarpe hogan
194/110 | 

How a lot of an significant content, maintain on penning significant other

wynajm kontenera
196/110 | 

Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading? I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

Qardoo please
200/110 | 

We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your internet internet site given us with valuable details to work on. Youâ??ve done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

http://homeremedyforuti.org
203/110 | 

It can be tough to write about this subject. I believe you did an exceptional job though! Thanks for this!

Nestor Huxtable
204/110 | 

Welcome to every body. My Corporation Is from Greece and create a brand-new url. Please Visit my homepage and tell me your feeling. You Can Find a lof of smart ideas and information of my job. It Is without charge 100% and free of registrator. With Thanks To any one who'll surf to my completely new blog. This Will Help my work. | ταπετσαρίες τοίχου |

Arnold California Real Estate
206/110 | 

Astounding ... simply astounding. Way to deliver us all something that we all might not have ever known about. At least I just discovered something new. Thank You!

movers columbia sc
209/110 | 

Today, Palmetto Specialty Transfer is defined as a company that is synonymous with astounding attention to detail as it relates to relocation, delivery, and installation of art and antiques.

kegels exercises for men
210/110 | 

Kudos for any great article. My business is glad I've got taken the time to find out this.

Wheelchair
211/110 | 

because their license via getting arranged. The drunk driving legal professional Bellevue calls for upward a variety of dui situations,

amateur transen
212/110 | 

Thanks, I have been searching for information about this subject matter for ages and yours could be the greatest I have located so far.

water reverse osmosis austin
213/110 | 

We are not so much concerned if you are slow as when you come to a halt.

name
214/110 | 

providers. The Hoodlogistics forwarding associated with shipping Organization now offers you along with included

find here
216/110 | 

Hey There to anyone. My Organization Is from Greece and i also employ a fresh net site. Please Visit my homepage and tell me your feelings. You'll Experience many good ideas and information just about my job role. It Really Is completely free 100% and with no registrator. Thanks Much To men and women who can check my new-found world-wide-web site. This Will Help my job.

Zana Gunthrop
217/110 | 

Have you ever ever thought-about about adding somewhat bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. However take into consideration when you added some great pictures or video clips to present your posts extra, "pop"! Your content material is excellent but with pics and clips, this site could undeniably be top-of-the-line in its field. Excellent blog!

Eze Group
218/110 | 

I donâ??t agree with this specific write-up. Nonetheless, I did researched in Google and Iâ??ve identified out which you are correct and I had been thinking inside the incorrect way. Continue producing quality material similar to this.

fax server
219/110 | 

Which is some inspirational stuff. Never knew that opinions may well be this varied. Thank you for all the enthusiasm to provide such beneficial details here.

data capture solutions
220/110 | 

My husband and i were quite ecstatic that Chris could complete his homework by way of the ideas he gained when making use of the internet site. It's now and once again perplexing to just find yourself handing out thoughts other individuals may possibly have been trying to sell. We truly realize we have got the site owner to be grateful to because of that. The main explanations youâ??ve created, the straightforward internet site menu, the friendships you'll support to instill - itâ??s most exceptional, and itâ??s actually facilitating our son in addition to the family do think this subject is amusing, and that is unbelievably essential. Many thanks for all of the pieces!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto