Olympialaiset 2012 alkavat tänään Lontoossa, tiesittekö? Tällä kertaa Olympialaisia on ekstrahauska seurata, sillä -nyt tarkkana kuin porkkanat- jokaisesta Suomen mitalista arvon yhdelle teistä Beach House tuotteita! Kyllä vain. Osallistuminen on helppoa kuin heinän teko... tai siis teidän ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin kuin kommentoida tähän postaukseen. Teidän ei tarvitse edes seurata Olympialaisia eikä kommetoida toiste. Kun Suomelle kilahtaa mitali, tulen takaisin tähän postaukseen ja arvon täältä kommenttiboksista yhden voittajan. And it goes like this...

Kun Suomi voittaa pronssia, tulen tähän kommenttiboksiin arpomaan yhden tällaisen yöppaidan (joka on muuten oma henk.koht lemppariyöppäri :))

 

Suomi voittaa hopeaa - tulen arpomaan yhdelle kommentin jättäneelle ylellisen kylpytakin <3

Ja Suomen kultamitalista lähtee jollekulle tähän postaukseen kommentoineelle tällainen Beach House pussilakana- tyynyliina -setti.

***
Kommentin tähän postauksen voi jättää huomiseen lauantaihin 28.7. kl 24 mennessä, joten pidä kiirettä! Tällä yhdellä kommentillasi olet koko Olympialaisten ajan mukana arvonnoissa! (Laita kommenttiosion sähköposti-kenttään se sähköposti, johon haluat että otan yhteyttä niin sun ei tarvitse edes vahdata täältä blogista voittajien julkistuksia :))

Vastaa kommentissasi jompaan kumpaan tai molempiin kysymyksiin:

Mikä on lähin Beach House -myyjäsi?

Mikä on suosikki Beach House -nettikauppasi?

Ja nyt sit toivotaan vaan että suomalaiset keräävät niitä mitaleja oikein huolella :)

Hop Hop kommetoimaan niin on tuplasyy jännittää :))

 

Kommentit (832)

Hanna L

En tunne tätä merkkiä mutta nuo tuotteet vaikuttavat ainakin tosi kivoilta! joten mukana ollaan :)

Sohvi

Jee, Suomelle hopeaa! Lähin liike on Kokkolassa...jos 200km on lähellä ;) Nettikauppoihin en ole tutustunut, mutta tässä aamukahvin ohessa sen voisi tehdä!

Marianne

Lähin Beach Housea myyvä kauppa löytyy täältä Helsingistä :)mitaleita odotellessa!

Katja

Minulle lähin kauppa, jossa noita myydään on Zinna Kokkolassa. Toivottavasti Suomi saa paljon mitalleja :)

Anna

Tian veranta nettikauppa oli kiva, mutta en ainakaan vielä ole löytänyt täältä Oulusta mitään paikkaa missä nuita myytäisiin, mutta ehkä jossain vaiheessa..

Johanna

Mahtava kilpailu!!
Lähin kauppa on Zinna, Kokkolassa.
Paras nettikauppa on mielestäni ruotsalainen Nordljus.

Anu

Lähin myymälä on Benico Helsingissä. Huippu arvonta, nyt vaan peukut pystyyn suomalaisille!

Noora

Oi mikä ihana arvonta! Mukana olen siis minäkin. Lähin liike on Raumalla sijaitseva sisustustalo Hannas. Liikkeeltä löytyy myös nettikauppa. Netin kautta olen tutustunut kyseisiin ihanuuksiin Millan putiikissa.
Suomalaisille paljon onnea olympiakoitoksiin! Toivottavasti tulee paljon mitaleita! :)

hannah

Lahden Míllan putiikki on lähin ja olen arvonnassa mukana, vaikken kisoja seuraakaan - entinen kotkalainen Hämeestä eli

hannah

miibsi

Nythän vasta äkkäsin linkin tuolta postauksen yläosasta, eli kaikki jälleenmyyjät ovat kaukana meistä. Mutta nettiputiikit löysin ja sieltä Millan ja Tian putiikit vei voiton :)

Kati

Lähin liike taitaa olla Villa Sandra Hyvinkäällä ja nettikaupoista suosikki on Tianveranta.

miibsi

Joko google ei toimi, tai sitten meilläpäin (Oulun seutu) ei missään myydä ko. tuotteita. Haut eivät myöskään löytäneet nettikauppohin, joten aika vajaaksi jää mun vastaukset. Haluaisin silti osallistua, koska tuotteet näyttää tosi kivoilta, vaikka en aikaisemmin ole näistä kuullutkaan.

Jarna

Hauska tapa lisätä kisajännitystä blogipuolella. Lähin putiikki taitaa olla Helsingissä Benico Oy.

JennaG

Loistava arvonta! Beach house houkuttelisi kyllä kovasti, varsinkin nuo pussilakanat. Lähin liike näyttäisi olevan Benico Helsingissä, pitääpä piipahtaa siellä pikimmiten ;)

Lammas

Nettikauppa Hannas myy näköjään ainakin näitä tuotteita. Nyt vaan peukkuja pitämään, jotta Suomi todellakin saisi niitä mitaleita!

-Sannas-

Mukana ihanassa arvonnassa, toivottavasti tulee PALJON mitalleja. :) Ei taida olla lähin, mutta aivan ihastuttava on Millan Putiikki, siellä vaikka mitä ihanuuksia myynnissä. :)

-Sannas-

Miia-Rebekka

Lähin jälleenmyyjä on Kokkolassa ja toiseksi lähin sitten Kokkolan vieressä Pietarsaaressa. Nettikauppoja en ole käyttänyt, joten en voi valita mieleistäni.

Nortsi

Jälleenmyyjiä ei taida täällä Pohjois-Suomessa olla, joten oisko ehkä joku noista Ruotsin puolen jälleenmyyjistä lähin..? Netistä ainakin Millan putiikista saa tilattua.
Nyt on entistä enemmän jännitystä olympialaisissa :)Mielestäni kuitenkin jo kaikki suomalaiset, jotka ovat päässeet kilpailemaan olympialaisiin ovat kovia tyyppejä.

Satu

Lähin ostospaikka on lahtelainen sisustusliike Millans, verkkokauppatarjonnasta ei suoraan sanoen ole aavistusta :) Toivottavasti tulee runsas mitalisato!

Noora

Täällä pidetään peukkuja Suomen urheilijoille, jännitän ainakin keihäsmiesten puolesta!!
Lähin myyjä on Lahdessa Millan putiikki. Nyt vaan odotetaan mitalia ja arvontaa :)

Leena Peretz

En tunne merkkia joten en tieda myymalaa.Taalla Israelissa ei ainakaan tunnettu merkki.Mutta blogisi on tunnettu ainakin minule .Kiva blogi ja hyvaa kesaa.

Bine

Millan putiikki on lähinnä ja tarjoaa tällä hetkellä hyviä alennuksia :) Peukkuja pidetään kovasti; purjehdus, keihäs, uinti!

Mari

Millan putiikki on älyttömän ihana nettikauppa, Beach Housen lisäksi on tarjolla vaikka mitä taivaallista!

Liisa

Witikkalan Kartano Jämsässä taitaa olla lähin jälleenmyyjä. Ihanan näköisiä tuotteita, toivotaan että onni suosii :)

Lea

Mukana arvonnassa, lähin jälleenmyyjä löytyy kotikaupungista Lahdesta, "Millan putiikki". Nyt kisoja jännäämään...

Sari-Anne

Kyseinen merkki itselleni tuntematon, mutta tuotteet näyttävät kauniilta. Ja ihan tuohon alkukaneettiin huomautuksena, että eikös ne kisat alkaneet jo aiemmin, joitain lajeja jo kisattu, mutta itse avajaiset olivat perjantaina ;)Ja muuten, aivan ihana blogi sinulla!

Katja

En tunne merkkiä, joten en tiedä lähintä myymälää tai nettikauppaa. Josko tämän jälkeen tietäisin...

TainaO

Ooh, lähin jälleenmyyjä löytyy kotikaupungista Hyvinkäältä, enpä tiennyt! Nettikauppoihin ei ole tullut perehdyttyä, mutta ehdottomasti mukana jännäämässä kisoja!

Sartsu

Uuuuuuh, haluaisin voittaa edes jonkin noista ihanista tuotteista!! Ihania maanläheisiä sävyjä ja simppeliä linjaa!! Urheiluhulluna täällä jännitän muutenkin kisoja ja nyt todellakin tuplana :) lähin tuotteita myyvä liike on Benico.

Saija

Niin kauniita tuotteita :)
Kyseisiin tutteisiin en ole kaupoissa enkä liiemmin netti putiikeissakaan törmännytm mutta ihana olisi joku noista kyllä omistaa.
Toivotaan että olympialaisista edes jokunen mitalli tulis !

Johanna

lLiina Interior Porvoossa on lähin kauppa, jossa näitä olen nähnyt.
Toivotaan hyvää olympiamenestystä :-)

CiCi

Aveliahan se, Käsityöläiskatu 7! Toivottavasti paralympialaisten tulokset lasketaan myös, sen verran ihanista tuotteista on kyse :)

Malla Rannikko

Huomasin juuri muutama päivä sitten että Turun seudulla Loviisan Aitta myy nykyään näitä..:)

Minna P-K

Hauskaa, toivotaan Suomelle mitalimenestystä! :) Ja lähin liike taitaa olla Savonlinnassa, vaikka sinnekin on matkaa pari sataa kilometriä. :)

Riikka

Hauska arvonta! Toivon nyt entistä enemmän mitaleita Suomelle, sitä mukaa voitonmahdollisuuteni paranevat :)
Lähinnä on Millan putiikki Lahdessa.

ensu

Avajaiset ainakin oli huikeat, ehkä vähän liiankin... toivottavasti nyt saa huikaistua urheilusuorituksista.
Lempparikauppani on Millan putiikin nettipuoti.

SP

Beach Housen tuotteisiin en ole törmännyt sisustusliikkeissä Savossa :( Villa Veranda ja Millan putiikin nettikaupoissa olen tuotteita ihastellut.

peach

Minun lähimmäiseni on Tammisaaressa sijaitseva Bimbo! Ihana liike, ostin sieltä aikoinaan mm. Odd Mollyn mekon häihini :)

Tanja

Eipa oo hirveen lahella liiketta taalla Amerikan puolella, mutta kun parin paivan paasta tulen kotiin, niin on toi Helsingin yrjonkadun liike lahinna. :)

Go Go Suomi!

Pauliina

Ihanaa! :)
Benico myös mulla lähin liike, mutta Millan putiikki on mun lemppari silti.

Aurinkoa ja hyvää oloa <3

Päivi

Olisiko se sitten Kokkolassa. Täällä en ole huomioinut ko. merkkiä kenelläkään myynnissä. Kauniita ovat, kun kävin nettikauppojen sivuilta kurkkaamassa...

Elina

Paras nettiostospaikka on Millan putiikki, varsinaista kauppaa en edes tiedä. Toivotaan et tulee pronssia ja palkinto osuu mulle =)

Maizzu

Lähin liikkeeni on Benico Helsingissä. Siellä käynkin säännöllisesti haaveilemassa! ;)

Iina

Meitä lähinnä on Helsingin Benico. Yhdet Beach House Companyn pussilakanasetit meiltä jo löytyvätkin ja ovat aivan ihanat. Uusi yökkäri sopisi niiden kanssa oikein hyvin yhteen ;) pidetään peukkuja suomalaisten puolesta!

:D

Millan putiikki on tähän asti ollut ainut josta tiedän mutta täällä on nyt paljon uusia vaihtoehtoja :)

EmiliaEmilia

Ei mitään hajua, missä olis lähin myyjä.. Ehdoton lemppari on tuo pussilakanasetti, aah millasta ois nukkua niissä :) Fingers crossed!

Eemu

Lähin on Benico, mutta kesäpaikkaa läheellä on Hannas ja siellä tuleekin sitten vierailtua aika usein.

sonjam

Äh, toivottavasti kelpaa tää kommentti, en osaa vastata kumpaankaan kysymykseen, eikä puhelimella oikein toimi tuo sivu. Kaupasta en oo ennen kuullukkaan, mutta kivoilta näyttää palkinnot ainakin! Toivotaan vaan, ettei Suomi jäis ihan nollille mitaleissa, mikä kyllä on hyvinkin mahdollista:D mukana olen!

Hanna

Liina Interiör lienee lähin myyjä täällä Porvoossa. Beach Housen tuotteisiin en ole tutustunut, joten suosikkinettikauppaa minulla ei vielä ole.

Katriina

Oi, ihana kilpailu! Lähin kauppa on kyllä Suomessa, ulkomailla kun asun, mutta Wayfair UKssa myy BHn tuotteita..

Emskuli

Porvoossa käydessäni olen joskus beach housen tuotteita näpläillyt mutta lähin liike itselleni taitaa silti olla Helsingin puolella.

Polaliina

Lähin Beach House-myyjäni on Rauman Hannas, joka on muuten lempparisisustusliikkeeni muutenkin :) Ihana on arvonta ja vielä ihanammat palkinnot :)

*Minna*

Vautsi vau, mikä arvonta, mukana mukana :) Hyvä syy toivoa mitaleita ja olla tosi pettynyt ellei niitä tule!

Kokkolan Zinna on lähin myymälä minulle ja Grey&Whiten nettikaupassa on tullut käytyä, siellä on kaikkea kivaa.

Priska

Mahtava arvonta! Benico on lähin kauppa ja Grey&White nettipuodeista kivoin. Nyt peukut pystyyn Suomelle! Luotan keihäsmiehiin ja muutama muukin veikkaus mitalista olisi, katsotaan miten käy...

Maijastiina

Turun Avelia taitaisi olla lähin. Täytyypä pistäytyä joskus.

Kesäkisat ovat kyllä aina olleet oma suosikkini.

susanna salonen

Taitaapi olla lähin putiikki Helsingissä en tiedä myykö tuotteita Lahdessa mikään kauppa?! Toivotaan suomelle hyvää menestystä kisoissa. Susanna Lahdesta

pioni

Ihana arvonta! Juuri haaveilin tuosta lakanasetistä Rauman matkalla. Lähin myymälä on Avelia Turussa. Pidän niiiiin peukkuja!

Laura

No johan alkoi Suomen kisamenestys kiinnostaa. :-) Avajaisia täällä paraikaa katselen. Olen ihastellut merkin tuotteita aiemmin mm. ruotsalaisen Room21:n sivuilla.

Emmi

Ihana Hannas :) löysin heidän pop up storensa Tampereen asuntomessuilta, taitavat tavallisesti olla vain Raumalla ja netissä!

Katja

Lähin putiikki on Helsingissä Benico Oy. Nyt vaan kaikkien meidän muiden tapaan peukut pystyyn mitalitoivossa!! Pia Sundstedtille meillä pidetään erityisesti peukkuja vaikka ei muuten tämän muuttorumban keskellä ehditäkään seurata kisoja.

Susanna

Lähin Beach House myyjä on Villa Sandra Hyvinkäällä ja suosikki nettikauppa Hannas.fi...Tsemppiä Suomelle!

Paula

Täytyy tunnustaa et mulla ei oo hajuakaan lähimmästä myyjästä, mut luulisin et täältä tampereelta jostakin niitä sais. Putiikki rannalla ois ainakin sen tyylinen, tai sit ihan Stockalta?? Ihanan näkösiä lakanoita, VillaVerandan sivuilta niitä kattelin.
Olympialaisia en jaksa seurata ollenkaan, meen mieluummin ite lenkille tai teen muuta mukavaa! :)

Sirpa

Hapeillen myonnan etten tieda juuri mitaan Suomen olympialaiskokoonpanosta, mutta on pakko osallistua kun taa Beach House on niin ihana yritys ;D! Tykkaan ihan mahdottomasti fold fog takinpaallisesta ja tyynyliinasta. Tuo yopaikatakin on aivan ihana!

Juulinen

Helsingfors/Helsinki: Benico Oy , Yrjönkatu 31 löytyi lähin.. nettiputiikit on kaikki hyviä, tosin mies ja hänen lompakkonsa saattavat olla eri mieltä :D Tsemppiä Suomelle!!

Cinnabaria

Tällä hetkellä lähin jälleenmyyjä on tuo Tampereen asuntomessujen Hannasin pikkuinen messuputiikki. Sinne ei ole matkaa kuin reilu kilometri. Muuten en Tampereen seudulta tiedä yhtään liikettä hoka näitä ihanuuksia myisi.

Heissu

Heh, jopas on kiva arvonta. Peukut pystyyn ja mitaleita odottamaan!

Lähin myymälä taitaa olla Benico.

annukka_

Lemppari Beach House -nettikauppani on Millan putiikki! :)

Peukut pystyyn Suomelle ja arpaonnelle ;)

annukka112(at)gmail.com

Lotta

Toivon Suomelle paljon pronssisia mitaleja :) olen jo pitkään haaveillut juuri tuosta yöpaidasta, mutta tilausta en ole tehnyt kun en ole osannut päättää kumpi yökkärimalleista olisi kivempi :) grey & white on kauppa jonne jämähdän vähän väliä unelmoimaan!

Sonja

Jee mikä kilpailu :)

Lähin kauppa on Kokkolassa ihana Zinna ja lempi netti kauppa on kyllä Nordljus, tuttuja malleja ja kaikkea muutakin kaunista silmän iloksi :)

Maija

Me kalustajat ja benico sekä nettikauppa millanputiikki. Voi kun olisivat
Kaikki palkinnot kauniita. Täällä tv: n ääressä avajaistunnelmissa!!!!

Marja

Pidetäänpä peukkuja, että tulee paljon mitaleja, jännää:) Lähin myymälä minullekin on Vaasan Onnen Sydän.

sari

Nyt täytyy toivoa oikein mitalisadetta!Just katselen avajaisia.Lähin kauppa on Villa Sandra Hyvinkäällä ja nettikaupoista paras/tutuin Grey&White.Ja nyt peukut pystyyn...

Anu

Loviisan Aitta taitaa olla lähin, mutta myös Hannasissa aina silloin tällöin tuotteita hypistelen. :)
Esikoiseni juuri ennusti optimistisesti Suomelle viittä mitalia...kiirettä pitää siinä tapauksessa sinullekin! ;)
Hieno idea!!!

Saija

Zinna Kokkolassa taitaa olla lähin jälleenmyyjä. Kaukana tosin harmikseni sekin.

Olen jo tovin haaveillut noista Beach Housen lakanoista, joten toivotaan kultamenestystä Suomen urheilijoille :)

Tiia

En ole missään liikkeessä törmännyt kyseiseen merkkiin, mutta juuri kävin millanputiikki.fi sivustoilla ihastumassa jo muutamaan tuotteeseen <3 <3 <3
Suomea kannustaen, Tiia

emmi

Mitaleja me toivotaan, ja monia sellaisia!
Minua lähinnä on Tukholman Sova Bromma Blocksissa. Toiseen kysymykseen minulta jää nyt valitettavasti vastaamatta. Ja nyt taidankin siirtyä tv:n ääreen avajaistunnelmiin.

Mari

Rauman läheltä terkkuja joten suosikkikauppa tietysti Hannas. Voi kun joku noista ihanuuksista tulis mulle! Ai niin ja iloitaan aiis tietysti myös suomalaisten menestyksestä kisoissa, toivottavasti! ;)

Jennie

Myös minun suosikkini on Millan Putiikki. Voi kun suomalaisilla olisi nyt hyvää taitoa ja tuuriakin..seuraavaks vois sitten olla minulla tuuria ja saisin jonkun noista ihanista jutuista itselleni :)

AnKa

Toistaiseksi näistä tuotteista on saanut vain haaveilla. En edes tiedä, missä lähimpänä näitä myytäisiin. Nettikauppa Hannas on hyvä vaihtoehto. Tsemppiä Suomen toivot!

Ingrid

Online decorating store grey and whie is my favourite. Good luck to Finland and I hope it will be a great games and all the athletes will be safe.

Epe

Itsekin katselin että nettikaupathan ne lähimpänä sijaitsee - ellei oteta huomioon sitä että ko. merkin lastenvaatteita saa ihan täältä Joensuusta Iso Myy-kauppakeskuksesta!! :)

Hanna

Hei, tämähän tekee kisojen seuraamisesta entistä jännittävämpää. Kiitos siitä.
Lahdessa sijaitseva Millan putiikki on lähin myyjä.

Keihäässä on muuten pakko pitää peukkuja myös Andreas Thorkildsenille. :)

Inka

Lähin putiikki on Villa Sandra Hyvinkäällä ja suosikki nettikauppa Millan putiikki. Tsemppiä Suomi! :)

Harmaan huvilan rouva

Meillä maalla on vain nettikaupat "lähellä" ja suosikkini on niistä www.millanputiikki.fi, koska se myy näiden ihanien tuotteiden lisäksi yhtä toista lemppariani, Noa Noaa.Olisipa kiva voittaa arvonnassa Beach House tuote, kun on juuri oma beach house rakenteilla ;)

Jjullle

Oon oottanu kieli pitkällä vaikka kui kauan et millon taas arvotaan näitä ! Tianveranta.fi on kyllä aika ihana nettikauppa.. opiskelijakämppäni suorastaan huutaa noita lakanoita, peukut siis pystyyn et kultaa tulis :)

Erika Paavola

Millan putiikki on lemppari nettikauppa ja Benico on lähinnä oleva kauppa.

Ihania tuotteita ja ihana on myös blogisi :)

Annikka

Benico Helsingissä on lähin jälleenmyyjäni, ja sieltä kävinkin kesäkuussa alesta ostamassa ihanan yöpaidan. Lisää Beach Housea olisi ihana saada...

Pippilotta

Pietarsaaressa Blossom. Valitetttavasti en ole päässyt tutustumaan. Ihania pussilakanoita tekisi mieli :)

RouvaL

Olisikohan lähin Hyvinkäällä, mutta Helsinkiin voisin ajella samantien ostoksille...
Hauska kisa!

Anne L

Seuraan enemmän urheilua kuin nettikauppoja :)
Mutta nämä tuotteet ovat sivujesi kautta tulleet tutuiksí ja ovat tosi viehättäviä.

Katjam

Olisikohan se lähin Millan putiikki? Olen vasta muuttanut, joten en ole vielä kartalla uuden kotikaupunkini (ja maani! Muutin Suomeen ulkomailta) tarjonnasta. :)

Kiitos ihanasta blogista! <3

Reetta

Vau! Lähin on Avelia, Åbo! Ja Käsityöläiskatu, en tiennyt että Beach House -tuotteita on parin korttelin päässä! Pitääkin piipahtaa :)

jemina

Ja vielä lisäys tuohon mun kommenttiin ku äsken unohdin laittaa elikkäs Millan putiikki on lemppari :)

Suvi

Heippa. Lähin putiikki on Hgissä ja Millan putiikki netissä on hyvä :) toivotaan Suomelle monta mitalia :))))

Anneh.

Beach Housen tuotteet ovat NIIN ihania <3 Toivottavasti arpaonni suosii... Mun lähin liike taitaa olla Benico, ja nettikaupoista Tian Verannasta olen tilannut.

Mary

Mukana ollaan!

Millan putiikista saa Beach House tuotteita ja lemppareitani ovat ehdottomasti nuo mielettömän pehmeät lakanat!

Taina

Lähin kauppa on Millan putiikki, valitettavasti nettikaupat on kokeilematta näiden tuotteiden osalta..:) Tietenkin toivon, että kaikenvärisiä mitaleja tulee sekä urheilijoiden, että arvontaan osallistuvien puolesta.:D

Laura

Helsingissä on varmasti lähin kauppa, josta näitä ihanuuksia saa ja Millan putiikin netissä, en vain ole vielä raaskinut ostaa.(:

Reeta

Unohtu mainita, että ppsdecore on ainut nettikauppa tällä hetkellä, jonka tiedän myyjän beach housea :)

Tiina

Hei :D kiva arvonta sinulla jälleen, voi jospa onni suosisi. Ja toivotaan Suomelle mitskuja!! Lähin kauppa mullekin on Helsingissä. Kivaa loppukesää ja kiitos inspiroivasta blogistasi. T.tiina

Reeta

No niin, tässöhän täytyy toivoa hopeaa ;) Kulta ja pronssi on Suomelle toki ihan yhtä hieno saavutus!

jemina

Tsemppiä Suomen joukkueelle kisoihin ja mitalli taistoon ! ja kiitokset sulle IHANASTA blogistasi <3 Aurinkoista loppu kesää :)

Camilla

Wau, kiva arvonta!! Lähin myymälä on Yrjönkadun Benico ja nettikaupoista suosikki on tietysti Millan putiikki! :)

Elise

Oih, niin ihanat palkinnot että osallistunpa elämäni ensimmäisen kerran tällaiseen arvontaan.
Minua lähin liike on Benico Helsingissä.

Satu Justander

Ei aavistustakaan jälleenmyyntipaikoista, mutta olis ihana jos arpaonni joskus suosisi minuakin.

marihan

Lähin Beach House myyjä on ihana pikkuputiikki Zinna kotikaupungissani. Suosikki nettikauppa on kyllä hannas.:)
Nyt sitten jännätään miten Suomen käy.

Saska

Mulla taitaa olla lähin Millan putiikki, mutta nettikauppaa en osaa nimetä, sillä en osta netistä oikeastaan mitään.. Taidan kulkea aika lailla kehitystä jäljessä ;)

Ihana arvonta, laittaa jännittämään urheilijoiden puolesta enemmän!

Sinikka P

Lähin beach house -myyjä on Zinna. Toivottavasti Suomi voittaa, kun noin ihania palkintoja arvot. -Sinikka P.-

Katju

Lähin myymälä on Helsingin Benico, mutta lähellä ja todella ihana on myös Hyvinkään Villa Sandra. :) Toivottavasti Suomi saa monta mitalia tai edes sen yhden. :) Tää arvonta on tosi kiva lisä kisojen katseluun, niitä kun muutenkin katselen paljon!

sinun blogi on tosi ihana - iltaisin on ihanaa rentoutua ja lukea uusia päivityksiä - blogista ei voi muuta kun tulla hyvälle tuulelle :))

Anne

Toivoisin Suomen voittavan pronssia, koska yöpaita olis aika kiva :)
Mun lähin Beach House jälleenmyyjä on Millan putiikki Lahdessa.

K

Oih, mikä ihana arvonta :)
Nettikaupoista suosikkini on Millan putiikki.
En edes tiedä, mistä lähin livekauppa mahtaa löytyä. Enkä sellaista tietoa googlettamalla edes onnistunut löytämään. Ennenkin tullut todettua, etten oikein hallitse tuota tiedonhakua :/

Riitta

Gray & White on leppari nettikauppa ja Benico on minua lähinnä oleva kauppa.
Voi kumpa Suomi pärjäisi kisoissa!

Ramona

Benicohan se minullakin on lähin kauppa, suosikki nettikauppaa ei ole. Nyt pitää vain toivoa että suomalaisille ropisee mitalleita :)

Pipsa

Millan putiikki näytti mukavalta:) Ihania tuotteita ovat kaikki ja toivottavasti Suomi saa edes yhden mitallin!

Marju

Nettikaupat taitaa myös olla lähimpänä :). Kyllähän suomi saa monta mitalia, peukut pystyyn :). -Marju

Kaarina

Hmm... Vastaukset: En tiedä, ja En tiedä. :) Mutta tutustun ja otan selvää, kunhan on aikaa; sen verran ihanilta nuo pussilakanat näyttivät!

Iida

Yejönkadun Benicossa tiedän ainakin olevan, en kyllä tiedä onko ihan lähin ja Millan putiikista saa netistä!

Paljon mitaleja Suomelle, mieluiten kultaisia ja peukut pystyyn, että onnetar suosisi tällä kertaa :-)

a girl behind a camera

Hei Johanna,

en yleensä ikinä voita arvonnoissa. Mutta aattelin silti jättää kommentin, sillä useampaan otteeseen oon sellaisen kirjoittamista tuumaillut :)
Blogisi on viehättävä ja etenkin DIYjutut inspiroivia! Kiitos!
Saara

p.s. Lähin putiikki taitaa löytyä Helsingistä.

viiru

Näyttäis että tännepäin maailmaa lähin toimittaja on nettikauppa Wayfair... Onnea Suomen joukkueelle!

piia

Nettikaupat on ehdottomasti kaikkein lähimpänä :) Fyysisesti ehkä Jämsä...? Entiä. Mut mukana ollaan, ihana arvonta!

AnneM

En ole kyseisiä tuotteitä meidän alueelta löytänyt, mutta netissä käynyt sitäkin enemmän ihailemassa mm. Millan Putiikissa ja Villa Verandassa. Pussilakana setti houkuttais eniten, joten toivotaan kultaa Suomeen!! :)

Anakonda

Witikkalan kartanossa Jämsässä näitä on tullut ihasteltua mutta lähin liike sijaitsee Kotkassa. Tämän kilpailun kautta into kisojen seuraamisen kyllä kohosi roimasti :)

Johanna T.

Witikkalan Kartano on lähinnä ja Grey & White vaikuttaa kivoimmalta nettikaupalta.
Mukana arvonnassa :)

Niitty

Benico on täälläkin lähimpänä. Ja kaikki palkinnot ovat mielettömiä, ehdottomasti lakanat ovat ykkösiä.
Nyt vaan olympiakuumetta ! Ja tietty tuloksia !

Eveliina

kaukana ovat kaikki jälleenmyyjät, tuotteista suosikkejani olisivat sänkyvaatteet

olympialaisia seuraan kyllä innolla!

Kati

Mielenkiintoinen idea lisätä kisajännitystä. :)

Lähin Beach House-myyjäni on Millan putiikki, joka on myös suosikki Beach House-nettikauppiaani.

Pia

Helsingin Benico Oy on lähin putiikki ja siellä oon lähinnä käynyt vaan noita tuotteita hypistelemässä ja ihastelemassa, nettikaupoista taas tykkään Tian Veranta.fi:stä. Ihanan mallinen tuo yöppäri ja suloiset lakanat. Ei muuta kuin olympialaisia seuraamaan :)!

Maikki

Millan putiikissa olen vieraillut, lähempää ei tule mieleen.. Jospa suomi yllättäisi kunnon mitali saaliilla!

PäiviR

Pietarsaaressa on lähin myymälä, mutta Millan Putiikki on ehdoton suosikki nettimyymälöistä.

Nyt vain mitalisateen ropinaa odottelemaan... :)

marru

Mukana arvonnassa!

Enpä tiedä mikä olisi lähin putiikki missä Beach Housen tuotteita myydään, mutta netistä saa kätevästi. ;) Nuo pussilakanasetit ja kylpytakit houkuttelevat kaikkein eniten!

mh

Lähin taitaa olla Benico, vaikka en ole siellä ikinä käynytkään.
Nettikaupoista sanotaan Tian Veranta, koska sieltä on tullut Beach Housea tilattuakin :)

Maria

Aivan mieletön arvonta! Lähin jälleenmyyjä löytyy täältä Kokkolasta Zinnasta. Olisipa ihana voittaa, kun nuo Beach housen tuotteet ovat niin pehmosia ja ihania. :)

Hanna

Asun Helsingissä, Yrjönkadun Benico on siis lähin :) oi kun olis ihana voittaa jotain noista, pistää ehkä seuraamaan myös olympialaisia aktiivisemmin :D

adele

millanputiikki.fi !

Noi lakanat ois kyllä unelmat..noh ehkä noi muutkin kelpais:P peukut pystyssä suomalaisille!

Salla

Oiii, ihana arvonta! Tosi hauska idea! Tuote on tuttu, muttu en tiedä ollenkaan lähintä myyjääni, pitää alkaa varmaan selvittämään. Nettikaupan suosikki on tietysti nuo ihanat vauvan lakanat <3

MariL

Enpä tiedä lähintä myyjää, mutta nettikauppahan on aina "lähellä" :) Ihania tuotteita kylläkin!

Soili

Ihana arvonta!

Eipä ole tietoa, mistä noita tuotteita löytäisin, muutamissa verkkokaupoissa olen tilaamista harkinnut, mutten vielä ole raskinut... :)

Mareena

Jämsän Witikkalan Kartano on lähin myyjä, vaikka sinnekin kertyy kyllä matkaa... Rakastan Beach Housen tuotteita, joten onneksi on keksitty nettikaupat :)

Saija

Oi, toi yökkäri ois niiiin ihana :)

Lähin myyjä on Millan putiikki. Siellä on tullutkin vierailtua ;)

Minky

Iiiihana kilpailu ja ihanat palkinnot. Nyt on sormet ja varpaat ristissä olympiamitalien toivossa! Millan putiikki sijaitsee ihan kotinurkilla, heidän nettisivut on myöskin mieleen :)

Anna

Iiks ääks mikä ihana arvonta! Nyt sormet ristissä odotellaan mitaleja, toivottavasti niitä tulee PALJON! :)

Millan putiikki on suosikkini.

Sofia

Pietarsaaren liike lähinnä täälläkin. Ja samaa komppaan muiden kanssa, ihanan näköisiä tuotteita!

Elma

Mä luulen, että hannas on lähin ja toivon Suomelle ihan hurjan suurta mitalisaalista ;)

- Elma -

Tiina

Helsinkiläisenä on tuo Benico lähin myymälä.
Kisassa mukana, toivotaan mitaleja Suomeen!
Tiina

Miki

Heja Finland! Aloitetaan pronssilla, eikö!? ;-) Lähin myymälä löytyy iki-ihanasta Porvoon Wanhastakaupungista <3

Teija

Moi, Kokkola Zinnasta taitaa nykyään saada Beach Housea. Omat lakanani tilasin Blackballoonista. Onnea Suomelle Lontoossa ja mulle tässä! Teija

Kätsy

Moikka! En tiedä mikä olisi lähin kauppa, olympialaisiakaan en seuraa, mutta ihanaa blogiasi sitäkin ahkerammin =) Oi kun arpaonni suosisi!

Niinu

Kyllä se lähin kauppa taitaa olla Benico, kun en täältä maalla ole ko.merkin tuotteisiin törmännyt;) Minä toivon pronssia tai kultaa! Hyvä Suomi!

Jopunen

tuo Helsingin myymälä lienee lähin. Nyt sitä voi VIELÄ suuremmalla syyllä toivoa mitaleita kisasta :))

Miia

Nettikauppa taitaa olla tälle susirajalaiselle se lähin kauppa ;-) Ihana arvonta, toivottavasti onni suosii !

SN

En kyllä osaa vastata kun on mulle ihan vieras merkki. Tosin ihan mikä vaan noista kelpaisi voitettavaksi. Näyttävät ihanilta nimittäin.

Niinuska

Itseäni lähin myymälä löytyy Savonlinnasta ja Beach Housea myyvistä nettipuutiikeista suosikkini on Millan Putiikki.

miira

Lähin jälleenmyyjä on Benico. Ihailin jo aikaisemmin täällä näkemiäni Beach Housen lakanoita - nyt kultamitalia odottamaan! :-)

Joy

Enpä ole koko merkistä koskaan ennen kuullutkaan, joten ei hajuakaan mistä lähin putiikki löytyisi. Tuo yöpaita kyllä näyttää ihanalta.

Pirkko Poutiainen

Jokainen putiikki näyttää olevan niin kaukana, jotta ihan sama minkä mainitsen. Eniten ehki tulee noista käytyä Helsingissä eikä sielläkään kovin useasti...;)
Nettikauppa olisi Millan putiikki.

Minsku

En tieda Beach housen tuotteista mitaan ja vain sun logissa olen niihin tormannyt. Lakana setti nayttaa mahtavalta.

Sini

Ihana arvonta ! Vaikka asunkin pk-seudulla niin kotipuolessa Kokkolassa käydessäni eksyn aina sisustusliikkeeseen, jossa pääsen hipelöimään BH:n tuotteita. Joten kisassa ehdottomasti mukana ja nyt Suomi mitaleille =)

Helene

Olen mukana aivan huisin hienossa arvonnassa! :o) Mieluisin tuote taitaa olla juurikin nuo pussilakanat. Toivottavasti Suomi voittaisi kultamitaleja aivan kamalasti!! :oD

Elkku

Jämsässä Witikkalan kartano on lähin fyysinen kauppa mulle ja nettikaupoista hmm... sanotaan vaikka Millan Putiikki :) Mukava arvonta! Toivotaan mitaleja (ei mitään hajua mistä lajista niitä noin niin kuin edes teoriassa olisi mahdollista odottaa mutta anyways) :D

Suski

Mukana ollaan, ihania tuotteita! Lähin myymälä taitaa sijaita Hyvinkäällä tai Lahdessa. Harmi, ettei täältä Tampereelta löydy putiikkia!

Näytä kaikki kommentit (832)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016