~ muutama kuva muisteloista  ~

Ihan pian... <3

Tsaidadai.

Kuuba on ollut jo vuosia sellainen haavekohde ja nyt olen pässyt sinne jo parkin kertaa. Josko tämä olisi ainakin toistaiseksi viimeinen. Pakko kai yrittää nähdä muitakin maailmankolkkia. 
Tai en tiedä. Kuuba. Siinä on jotain niin spesiaalia, että ei kyllä tee yhtään pahaa lähteä. :D Ei yhtään. Se on jotenkin niin mahtava. Sekä kodikas ja vieraanvarainen että suuri mysteerio.

Kalastaja siellä Karibialla jo kalastelee ja viesteilee vähän viileistä ilmoista. Että katotaan mitä pakkais. Vielä tuhat juttua tehtävänä.

Eiköhän se lomafiilis tule kun treffataan kaverit kentällä ja jatketaan matkaa porukassa. Vielä on ollut vähän liian kiirus.

Ja olen muuten ajastanut tänne aika kivoja postauksiakin, joten pysykää ihmeessä kuulolla. :)) Ja instassa saattaa tulla lomakuvia jos jostain löydän nettiä. :D Että sieltä saattaa kuulla ihan oikeita kuulumisia. 

Katsotaan miten käy. Vähän tuli näistä vanhoista kuvista kyllä sellainen henkäys että hyvä tulee. <3

Ps. Loman aikana kommentit jäävät julkaisematta, mutta laittakaa ihmeessä kysymyksiä postaamistani aiheista, sillä teen kunnon vastauspostauksen heti palauttuani!

Vähän Havannaa ja loistava biisi (jota soitan zumbassa :)) Marc Anthony & Gente De Zona:

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram