Heisan! Tulen tässä lähikuukausina tekemään teille pieniä designerkatsauksia yhteistyössä shopbop.comin kanssa. Tarkoituksena on siis kerran kuukaudessa esitellä designereita, joiden mallistoista pidän, tuoda kuvien avulla ihan vaan inspiraatiota arkipukeutumiseen ja tutustuttaa teitä kivoihin ja ehkä vähän tuntemattomampiinkin merkkeihin. Itse saan yhteistyöstä pientä lahjakorttia, joten voin sitten jossain vaiheessa esitellä omia valintojakin! :)

Ajattelin aloittaa kuukausittaisen designersarjan esittelemällä meille suomalaisille ehkä kohtalaisen tuntemattoman merkin LNA. LNA on kahden nuoren californialaisnaisen; Lauren Alexanderin ja April Leightin vuonna 2007 perustama t-paitayritys, jonka alkuperäisenä ideana oli tehdä perus t-paitoja naisille parhaasta puuvillasta tuoreimmilla väreillä ja trendikkäimmillä leikkauksilla. Heti ensimmäisen malliston teeppareista tuli kuitenkin julkkisten suursuosikkeja ja merkki sai nopeasti julkisuutta. Nyt tytöt valmistavat vaikka mitä. Ja LNAta on nähty vaikka kenen -jollei jokaisen julkimon yllä:


Tällä hetkellä mun tekisi shopbopilta tosi kovin mieli LNA:n casuaaleja arkimekkoja:

...just love them... <3

-Jotain täntapaista designerjuttua tulee siis kerran kuukaudessa, moikka taas!-

Kommentit (16)

Emilia
17/16 | 

Nouuu! Voi tylsyys, tälläista kaupallista shitiä on niin tylsä lukea, se ei vaan sovi blogin tyyliin.

Mutta juu, kunhan myös nuo ihanat arkipäiväiset postaukset pysyvät pääasiana, niin olen tyytyväinen :)

- emilia

Kiireinen
18/16 | 

Hei, pakko kysäistä, että huomasiko kukaan muu tuossa Jessica Bielin kuvassa mitään outoa??! Mistä hänen jalkansa oikein tulevat, naapurin tuolilta, vai?!! ;D ;D Muutenkin taustalla näkyvät hahmot ovat suhteettoman suuripäisiä...eli kuva on täysin feikattu! Mitä voi enää uskoa, jos ei silmiään?! Kai nuo vaatteet ovat kuitenkin ihan oikeasti heidän päällään! ;))

Hanna
19/16 | 

On se jännä, miten jostain tuikitavallisen näköisestä t-paitamallistosta voi tulla noin suosittu!
It's only a T-SHIRT...

Anu
20/16 | 

Oi tuo musta arkimekko näyttää hyvältä! Ja kiva että saat tuollaisen yhteistyö homman!

maijanmaja
21/16 | 

Vaikuttaa mielenkiintoiselta sarjalta! Tämä merkki oli mulle ihan vieras enkä oikein ymmärrä suosiota, vaikka mukavia perusvaatteen oloisia ovatkin. Tietenkin jos hinta/laatusuhde on hyvä, niin miksei. Onhan niitä helppo yhdistellä muihin kun ovat niin "mitäänsanomattomia" itsessään.

Ella
25/16 | 

Hei kiva idea, varmaan piristävä "toimeksianto"? Tykkään muuten itse tosi paljon teeppareista. Koetin kommentoida tätä aikaisemminkin, mutta teksti hävisi johonkin bittiavaruuteen :)

Marian
27/16 | 

Miksi toi Beckhamin paita näyttää niin hyvältä? Uskoisin, ettei se johdu ainakaan paidan hyvästä laadusta. IHANA MIES ;)

Muruska
31/16 | 

Just tätä mie oon ettiny. Juhlapukeutuminen on mulla melko harvinaista ja siihen riittänee muutamat vaatekappaleet vuodessa, mutta arkipukeutumiseen liittyvää infoa ja inspiraatiota kaipaan. Arkea pienellä twistillä on mun motto!

solei
32/16 | 

Moi,
TOSI KIVA JUTTU.
Mulla on 20 v poika joka on TOSI pitkä ja hoikka.
Ei olla mistään löydetty sellaisia teeppareita
(teeppari on mulla uusi nimi, älyttömän kiva nimi)
siis on etsitty todella pitkään teepparia joka on pitkä ja kapea!! Koko on XL, ja AINA kun koko kasvaa niin LEVENEE!!! Hemmetti.
Siis pitkä ja kapea.
Onko kukaan nähnyt tai ollut saman ongelman kanssa.
Ehkä tämä merkki on nyt SE!! ??
KIITOS! upeasta postauskesta.
Jatkoa please :) :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram