Kävin ostamassa kaksi uutta taulua, eikö oo hienot? ;)

Tossa lintutaulussa on vielä tollanen hieno kiiltävä/heijastava/loistava pinta, tiedättekö mitä tarkoitan? Vautsi vau.

No mut siis tarvitsin kehyksiä. Halusin vanhat puunväriset kehykset, joissa vielä mieluiten olisi valmiina passepartout -joko mustat tai valkoiset. Siksi nämä taulut. Ne oli kyllä ihania ne tätit siellä kirpparilla; sellasella vähän niinkuin Suomen Pelastusarmeijan kirppikset. Kassalla se toinen herttaisesti hymyilevä harmaakiharainen pikkuinen täti ihasteli että on kyllä hieno toi lintutaulu. "Mut hei odotas, näitkö jo tämän?" Se kiirehti hakemaan mulle vielä yhden taulun. Sellaisen hopeakehyksisen, jossa oli samanlainen heijastava hopeasävyinen maisemakuva. Ja kaksi joutsenta kaulat sirosti kaarellaan sydämen mallisesti toisiaan kohti. En tietenkään hennonut sanoa, että ostan tauluja vain kehysten tähden. Ei sellasta olisi siihen voinut sanoa... Mut sitä hopeakehyksistä en tarvinut ;)

Linnut ja kukkaset lähti kotona, onneksi ne tätit ei lue tätä mun blogia :))

Askartelin siis taas illalla... tästä huomaa kai, että mulla on pikkasen alavireisempi jakso menossa -kun kaipaa näin usein tätä terapiaa ;) Hjelp, huomenna olisi vielä täysi työpäivä ja zumba siihen päälle -sama setti kuin tänään phuuh... Joskus on vähän liikaa ohjelmaa.

Porskutetaan viikonloppua ja perjantai-iltaa kohti; otan muuten takuuvarmasti lasillisen valkkaria! Ainakin.

Kommentit (86)

Joanna
88/86 | 

Onhan siinä toisaalta hauska taulupari, jos teksti on tarkoitettu vaatteettoman naisen ajatukseksi :D Ensin ajattelin niitä ihan erillisinä juttuina.

kalastajanvaimo
90/86 | 

Tosi hyvä pohdinta Ethyl Glycerol, ihan samaa miettinyt! Itse yritän olla mahdollisimman avoin ihan kaikelle, never-say-never, sillä maut muuttuu... Mauttomaksi en kutsuisi juuri mitään, sillä tällaset asiat juuri ovat makuasioita enkä oikein ymmärrä mitä kukaan on sanomaan jonkun toisen tyyliä mauttomaksi. Kukaan meistähän ei ole maailman ainoa oikea tyylipoliisi ja sillä tiellä kasvaa itse vain kapeakatseisempaan suuntaan...
Eli en missään nimessä halua kutsua näitä alkuperäisiä tauluja tyylittömiksi tai mauttomiksi tms. - mutta ostin ne toki kehysten tähden, en kuvien. Mut joo, itseasiassa kukkataulun oisin hyvin voinut kayttääkin! :)

kalastajanvaimo
94/86 | 

Hmm, veikkaan, että olen tekstin poiminut weheartit.comista, eikä siinä lukenut mitään "alkuperää", joten en usko, että sanoja on tunnettu... Kiva että tuli hyötyyn nää mun jutut :)

kalastajanvaimo
96/86 | 

Hi Marie!
Thanks for commenting!
You've seen the big brown planket on my sofa? Cause that's the only one I have -and it is made by my mom! :)) She's really good ;)
Yes I love to knit myself, but can't unfortunately help you with this one, sorry!

Ps. Du snakker norsk? Det gjør eg og ;) Ha en fin helg fortsatt, lykke til med teppe... håper du finner en fin oppskrift. Klem!

Joanna
97/86 | 

Itse olisin 20-vuotiaana voinut laittaa omalle seinälle nuo taulut, mutta en enää. Siksi puhuinkin uloskasvamisesta omalla kohdalla. Mistä sitä tietää vaikka kuusikymppisenä taas tykkäisinkin :) Joo vähän mautonta munkin mielestä naureskella julkisesti toisten tyylille.

kalastajanvaimo
102/86 | 

:D Joo on se siinä "ruokailutilassa". Ei ne taulut siihen varmaan jääkään, kunhan askartelin ja kuvasin. Kumpa tietäisit.... lipaston päällä on nimittäin tällä hetkelä miehen rakas pienoismalli-vene (metri x metri)..... Ei siis ihan paras juttu olohuoneeseen, jossa nainenkin asuu ;D Eli kyllä täällä aika usein mennään vastoin mun mieltymyksiä.... phuuh ;)

kalastajanvaimo
103/86 | 

Ei täälläkään juuri oo kirppareita; yksi tollanen gjenbruk -liike, joka ottaa vastaa kaikkea tavaraa ja myy niitä pikkurahalla..

Ethyl Glycerol
104/86 | 

Ei ole ikäkysymys, ei! Oma äitini (60 vee) tykkää juuri tällaisista sisustusjutuista; itse tunnun kasvaneen niistä ulos jo kolmekymppisenä.

Itse lueskelen tämänkaltaisia lifestyle-blogeja koska nämä ovat todellakin ilo silmälle. Johannankin tyyli on niin luontevaa, tyylipuhdasta ja upeaa: vaalean luonnollisissa värisävyissä ja sekoituksessa modernia ja vanhaa ei tunnu koskaan olevan mitään säröä, mitään liikaa tai liian vähän. Itselleni tyyli ei kuitenkaan sopisi, osittain siksi että kuraisilla koirilla on taipumus sotkea tyylipuhtaus ;-), ja osittain taas siksi että oma makuni on niin sekavaa - tykkään niin monenlaisista jutuista, etten osaisi pitää mitään tiettyä "linjaa"... Toisin sanoen tykkään myös katsella sellaisia kauniita juttuja, joita en itse edes yrittäisi toteuttaa.

Ja näin olkoon, jokainen kukka kukkikoon inspiroimassa muita omalla tavallaan! Jotenkin vain ihmetyttää tietynlaisten "tyylisuuntien" suvaitsemattomuus. En puhu blogien kirjoittajista, vaan siitä lifestyle-yhteisöstä joka blogien ympärille kasvaa. Ymmärrän, että ihmiset, joilla on samanlainen maku, kerääntyvät yhteen - mutta sitä en ymmärrä, miksi kaikki tyylisuunnasta poikkeava tuomitaan suureen ääneen niin mauttomaksi että sen päälle pukeminen/seinälle ripustaminen/esille asettaminen/jne. olisi suorastaan häpeällistä.

Ihan yleisellä tasolla pohdiskelen, tai olen pohdiskellut jo kauankin, useita blogeja seuranneena. Ei siis liity erityisest juuri näihin tauluihin ;-)

Joanna
105/86 | 

Niin, tietenkin on kaikenlaisia makuja ja tapoja ym. kaikissa ikäluokissa. Tarkoitin lähinnä omalla kohdallani kasvaneeni ulos tuon tyylisistä sisustujutuista.

anja
106/86 | 

Ihan sama, leuka loksahti kirjaimellisesti auki; siis onko noi muka ihanat, hmmmm ja yritin epätoivoisesti löytää niistä jotain kivaa... heh heh...

anja
107/86 | 

et ole ollenkaan liian vanha, tämä on minun lempiblogejani ja minä olen 50 vee. Makuja on vaan niin monenlaisia...

solei
108/86 | 

Kiva postaus...
Minäkin täällä hengessä mukana ja valkkaria juon seuraksesi.
Mukavaa iltaa koko perheelle :)

Laura
110/86 | 

Hei, sun taulut on kyllä ihan mahtavia. Olen itsekin tässä pari päivää kehitellyt uusia tauluja ja slogan iski. Onko se ihan jonkun sitaatti vai mistä peräisin? Haluaisin tietää, kerta itselle sen aijon myös kopioida : )

Hauskaa viikonloppua!

Taru
111/86 | 

Apua. Ehtipä pieni pelko hiipiä pöksyihin kun ajattelin että noni - nyt mä sitten oon totaalisen out tämänpäivän taiteesta. Ei sitte kolahtanu yhtää nuo linnut ja kukat :D Onneks ei suhunkaan ;)

Aino
112/86 | 

Kivoja tauluja! Tuo pelkistetty naisen hahmo on juuri sellainen, jollaisen tahtoisin (mut en osaa piirtää, en kerrassaan ollenkaan!). Nämä sun taulu-jutut kolahtaa nyt jotenkin poikkeuksellisen lujaa, koska meillä on juuri uuden kodin sisutus sillä mallilla, että on aika miettiä, mitä seinille laitetaan =) Ihanaa, rentouttavaa viikonloppua ja kiitos taas kun jaoit kivoja ideoitasi!

hayfever
113/86 | 

Justiinsa tajusin, että en seuraa tätä blogia tarpeeksi tietääkseni onko tuo lipasto edes olohuoneessa. Oletin vain kun on samanlainen tapetti mutta voi toki olla eteisessäkin. Minne taulu ehkä sopisikin eri tavalla.:)

Se siitä, kunhan pölisen.

Hayfever
114/86 | 

Hienot kehykset, kuvat sopivat hienosti noihin. Mietin tässä vain, että mahtaako olohuone kodissa jossa mieskin asuu olla ihan paras paikka taululle, jossa lukee tuollainen slogan?:)

Huumorilla toki tuokin

inni
115/86 | 

Voi ei, mulle tuli jotenkin huono omatunto kun ajattelin että jos se täti nyt miettii kotona sun tauluostoksia ja ostit vaan kehykset. Taitaa siis mennä elämässä ihan hyvin kun en suurempia murheita keksi :D

ekaterina
116/86 | 

Kirppiksiltä ja alelaareista saattaa löytyä useinkin hyviä kehyksiä :) Yksi perheenisä (!) kertoi käyneensä säästöpörssissä ja ostaneensa kultakrumeluuritaulun 5 eurolla (taulu oli karmaiseva!)ideana maalata kehykset mustaksi ja sitten kiinnittää ne eteiseen...kehyksien alla oli liitutaulumaalilla maalattu kohta. Nerokasta! Perheenisä tuumi, että "hiukka hävetti kantaa sitä hirvitystä kaupasta ulos" :) mutta onneksi hän teki sen!

Ps. olit kyllä aika ajattelevainen, kun et hennonnut sanoa miksi ostit ne taulut :) minä olisin taatusti sanonut suureen ääneen, että juu ihan hirveät kuvat, kehyksien takia minä nämä ostan :D

Ainiin: onko siellä etelä-Norjassa paljon kirppiksiä. Pohjoisessa ei juurikaan. Båtsfjordissa oli ihme kyllä yksi kirppis ja sieltä kannoin kämpille Norges lasipurkkeja.

Joanna
117/86 | 

Mun mielestä ne alkuperäiset taulutkin oli hienot. Ajattelin kyllä ettei ihan samantyylisiä kuin olet aiemmin esitellyt. Mulla onkin ehkä hieman vanhanaikainen maku :)

m
118/86 | 

Haha! Tiedätkö, katsoin pari jos kolmekin kertaa nuita tauluja, että et kai oikeasti..ei jotenkin ole sun tyylistä:') Sitte vasta luin, että ostit kehysten takia.

New England Rose
119/86 | 

Kiva tuunaus! Ja toi mietelause kertoo kaiken oleellisen ;)

Mukavaa viikonloppua toivottelee New England Rose blogista Valkeat Unelmat

Helmi
121/86 | 

Meinasinkin et ei nyt oo ihan sun tyyliset taulut ;) Hohtavat ja kaikkee :D
Onks toi nainen sun piirtämä?

Outi-Maria
122/86 | 

Joo minäkin jo ajattelin, että nyt on Johanna kyllä löytäny todella "tyylilleen" sopivat kehykset ;) Mukavaa perjantai iltaa ja meillä iltaa varten jo odottelee ihanan lämminttävä punkkupullo.

Annimanni/Arkkitehdin tytär
123/86 | 

Täälläkin on alavireisempi kausi menossa -tai oikeastaan vielä pahempaa: oikein ilkeä riittämättömyyden kausi. Minä meinasin laittaa tyttären tekemään minulle vähän taidetta, kun eilisen akvarellikurssin jälkeen on usko omiin lahjoihin hukassa ;)

Parempia hetkiä ja mukavaa (rauhallista) viikonloppua toivotellen!

Tarja
124/86 | 

Tykkään kyllä sinun tyylistäsi - myös taulujen osalta! Nuo molemmat tekemäsi ovat juuri sellaisia, joista itsekin tykkään: minimalistisia, mutta ajatuksia herättäviä! Ja tuo slogan on kyllä niin osuva - kopioin sen nyt heti itselleni ja siteeraan kaikille, jotka ihmettelevät vaatteideni tai kenkieni määrää ;-)

Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!!

ansku
125/86 | 

no,tosissaan,rehellisesti sanottuna aattelin kans samaa että "oooonkohan noi nyt aivan kalastajan vaimoa????" =D pikkusen surettaa se pikku tätikin,mut ehkä sitäkin vois huvittaa koko asia jos lukisikin tätä blogia :) ja jälleen kerran uusi kiva vinkki,mullakin ois vapaita kehyksiä,mitähän niihin laittais....

Nella
126/86 | 

Ihan ykkösjuttu! Myös mä meinasin pudottaa silmät päästäni, kun ensimmäisen kerran vilkaisin tauluihin ja pohdin ihan tosissani, etä mitä-mitä-mitä ihmettä sulle nyt on tapahtunut... :oD

Eeva
127/86 | 

Hei! Pakko kommentoida :)

Joskus teininä ostettiin kaverin kanssa kirpparilta riparin sketseihin vaatteita. Löydettiin muun muassa sellaiset isot, vinot, ihan kreisit aurinkolasit ja hihiteltiin niille ihan kipeenä siellä. No, kassalla sellainen kuvailemasi kaltainen mummeli innostui ja alkoi penkomaan laatikoita. Nosti sieltä vielä kamalammat lasit ja ikionnellisena hihkaisi, että "Tässä on vielä kaverillekin lasit".

Me kyllä taidettiin vaan lipsauttaa tavaroiden käyttötarkoitus, mut en mä nykyään raaskis :´) Mummelit on ihania (yleensä).

Heinis
128/86 | 

Ihan hetken aikaa jo ajattelin, että mitäsmitäs :--D Mutta ei sentään, lopputulos on freesi ja hauska <3 Ihanaa viikonloppua!!! Meillä on tänään työpaikan virkistyspäivä, joten ehkä valkkarilasillinen (tai pari ;D) kuuluu minunkin iltaani!

Marie
129/86 | 

Hi there!

Just dropping by to say that I love your blog and was wondering, do you knit your own blankets, as I'm a knitter (and a busy one too!) but was wondering if you do, just how long it takes you, and what sort of yarn/needles you use, as I would love to make my own, if doesn't take too long?

Your knitwear is lovely indeed!

Ha en god helg!

Klem!

Mxx

Madicken
131/86 | 

Mainio tarina :)ja hieno lopputulos.

Pakko jakaa oma. Miehellä oli synttäribileet, naamiaiset. Mun "rooliasuna" oli pissis. Kuljin pitkin H&M- myymälää keräten syliini paljon vaaleanpunaista, neonvärejä, pitsiä, bling blingiä. Kassalla nuori myyjä ihasteli, miten ihanasti toisiinsa mätsääviä tuotteita olinkaan löytäyt! Melkein nelikymppisenä punastelin siinä ja hymyilin vaivautuneena, nyökkäilin olevani samaa mieltä.

Iloa perjantaihin!

ryppymekko
132/86 | 

Taulut on tosi kauniit,sie se osaat!

Ja toivottavasti ei haittaa mutta linkitin tämän omaan blogitekstiini koska osui niin nappiin omaan postiini,siis tuo taulusi teksti :)

Mukavaa viikonloppua, mä taidan ottaa lasin punkkua,ainakin!

cisu
133/86 | 

Musta noi alkuperäiset taulut oli paljon hienommat, ehkä mulla on sitten todella huono ja naurettava maku tämän blogin kirjoittajan ja lukijoiden mielestä, mutta ei paljon kiinnosta. ;)

Ja en mä oikeesti usko, että myyjät kamalasti miettii asiakkaiden ostoksia jälkikäteen - hyvän myyjän kuuluu kehua asiakkaan ostoksia ja keksiä ehkä vielä lisää samantyylistä ostettavaa ja se on sitten ihan toinen asia mitä myyjä henk.kohtaisesti ajattelee näistä ostoksista. Myös silloin kun myyjä on "mummeli".

Ethyl Glycerol
134/86 | 

Mitä noille alkuperäisille kuville tapahtui? Tuli surku :(

Noista "hohtavista" kuvista tulee jotenkin lapsuus mieleen... tahtoo ostaa söpön lintukuvan!

Claire
135/86 | 

hahahah, loistava aloitus - mäkin pysähdyin hetkeksi miettimään, että miten ruma voi olla kaunista vai voiko olla (tulin siihen tulokseen, että kamalia.) :D Kiitos tästä hymystä!

Johanna
136/86 | 

Loisto teksti tuossa taulussa. Ihanaa viikonloppua, minäkin taidan nauttia lasillisen, mutta punaista!

Joanna
137/86 | 

Pakko vielä kommentoida, että mulla on juuri samantyylisiä kukkatauluja 2 kpl ja voisin haluta tuollaisen lintutaulunkin. En haluaisi omalle seinälle mitään vaatekaupan mainosta muistuttavaa tekstiä. Ehkä sitten alan olla vähän liian vanha (38v.) tämän blogin lukijaksi. Tosin ostin kukkataulut jo 10 vuotta sitten. Mutta ei se mitään, mielenkiintoista miten erilaisista jutuista ihmiset tykkää :)

Silvia Ybarra
138/86 | 

Well I truly enjoyed studying it. This tip procured by you is very practical for accurate planning.

Read More
141/86 | 

I?m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back in the future. Many thanks

Rosalyn Santibanez
142/86 | 

Whats Happening i'm new to this, I stumbled upon this I've found It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & aid other customers like its helped me. Good job.

Kirstie Jacquin
143/86 | 

You actually make it seem really easy with your presentation however I in finding this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and extremely extensive for me. I am looking forward to your next submit, I will attempt to get the hold of it!

gurgaon flats
144/86 | 

good blog always comes-up with new and exciting information and while reading I have feel that this blog is really have all those quality that qualify a blog to be a good one.

metal fabrication bellingham wa
145/86 | 

I appreciate, cause I found exactly what I was looking for. You've ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

about us
146/86 | 

Many thanks for developing the effort to discuss this, I feel strongly about this and like studying a great deal more on this subject. If feasible, as you gain expertise, would you mind updating your webpage having a great deal much more info? It is very beneficial for me.

Saxophone Teacher Los Angeles
147/86 | 

Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Thank you

Medical Assistant Resume Examples
148/86 | 

Hi there! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no backup. Do you have any methods to prevent hackers?

binary options trading system ...
149/86 | 

What's up?, Great site simply a notice that I was getting immediately sent straight towards the home-page if I read this internal webpage; It seemed like a browser hi-jack or something like that, I'm not too absolutely certain but imagined you may want to have knowledge of it. Best wishes

Ufc On Fox 2
150/86 | 

Hey! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast. I'm thinking about creating my own but I'm not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Cheers

red microwave oven
151/86 | 

When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Appreciate it!

Arturo Adamik
152/86 | 

WOW! Now that is what you call a well written article, it has everything in it that as a reader you want to know. Keep up the good work and continue to post great articles like this one.

Bobbie Bielik
153/86 | 

Truly insightful bless you, I'm sure your current visitors could quite possibly want even more posts of this nature maintain the excellent work.

puls stacja
154/86 | 

Heya! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no data backup. Do you have any methods to prevent hackers?

mutfak
155/86 | 

Great one webpage owner success webpage put up great sharings in this webpage generally have enjoyable

Jacksonville Jaguars
156/86 | 

Good day! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good gains. If you know of any please share. Many thanks!

kitchenaid stand mixers best p...
157/86 | 

Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading? I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's the blog. Any responses would be greatly appreciated.

Baby Gifts
158/86 | 

Great post I must say. Simple but yet interesting and engaging. Keep up the awesome work!

Paris Jackson
162/86 | 

Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog jump out. Please let me know where you got your theme. Thank you

begin
163/86 | 

John Wolverton is often a mortgage counselor. He lifestyles within the town of latest york. This individual provides beneficial assistance to

neuro fuzzy rice cooker
164/86 | 

Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out. Please let me know where you got your design. Thank you

austin home water filters
165/86 | 

If I keep a green bough in my heart the singing bird will come.

leearcherphotography.co.uk
167/86 | 

Aw, this was a really nice post. In thought I wish to put in writing like this additionally ? taking time and actual effort to make a very good article? however what can I say? I procrastinate alot and on no account appear to get something done.

Earnest Kulcona
171/86 | 

It's exhausting to search out knowledgeable people on this subject nonetheless you sound like you recognize what you are talking about! Thanks

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015