Pahoittelen, tänään ei tulekaan arvonnan tuloksia eikä kalareseptiä. Tänäänhän on itsenäisyyspäivä.

Ensinnäkin siis onnea 94-vuotiaalle Suomelle!

Tänään teemaan sopii paljon paremmin Linnan juhlat. Kerrankin ajattelin mainita myös Ne Puvut, sillä tänä vuonna mun mielestä juhlijat olivat todella tyylikkäitä ja ennen kaikkea viimeistetyjä. Harvassa oli sellaiset "eieieiei tollasta" -ihan kauheat puvut ja yhä useammalla oli tosi virheetön kokonaisuus.

Erityisesti pidin näistä...

Eija-Riitta Korholan puku näytti "livenä" eli siis videolla paljon paremmalta kuin yhdessäkään kuvassa ja asukokonaisuuden värit sopivat niin kantajalleen kuin keskenään harmonisen kauniisti yhteen. Kansainvälistä Hollywoodainesta ehdottomasti :))

En ikvä kyllä tiedä viereisen kuvan naisen nimeä (*nolo*), mutta mun silmää miellytti myös tämä elegantti näky. Värit, kampaus, puvun malli -kaikki sopivat kantajalleen täydellisesti ja yhdessä loivat tyylipuhtaan ja rauhallisen  kokonaisuuden.

Satu Taiveahon puku oli ehdottomasti yksi mun suosikkejani; sekin liikkuvana ja luonnossa paljon kuvia upeampi. Tässäkin kaikki sopii täydellisesti yhteen mustaa kynsilakkaa myöten! Ainoastaan kampauksesta olen ihan pikkasen epävarma; Satu olisi voinut olla vielä näyttävämmän näköinen juhlavammassa kampauksessa. Toisaalta pienet kiharat ovat ihanan prisessa(Madeleine)maiset  ja lisäävät sitä vanhanajan klassista filmitähti-factoria tähän lookkiin... :))

Voi anteeksi taas, en tiedä tämänkään kaunottaren nimeä, enkä edes löytänyt kokonaista kuvaa juhlapuvusta, mutta kokonaisuudessaan tämä oli mun mielestä kaikkei kaunein! Yksinkertainen, mutta reilusti glamouria. Korut korvattu hiuskoristella -rohkeaa, mutta hillittyä.  Upea, upea puku! Kertokaa ihmeessä kuka on kyseessä :)

***

Sellaset oli mun suosikit. Kertokaahan tekin!

Palaillaan arkisempiin aiheisiin huomenna, moikka! :)

Kuvat: iltalehti.fi ja Yle.fi /Derrick Frilund

Kommentit (72)

Katariina
74/72 | 

Kauniita pukuja oli paljon, pidin erityisesti jääkiekkoilija Väänäsen puolison Mirella Koulliosin puvusta, upea ja mitkä korut! Jenni Vartiainen on kaunis nainen, puvusta en pitänyt, oranssi väri on jotenkin "halpa" juhliin.
Samaten Korholan vaaleanpunainen. Onneksi ei tarvi olla itse arvosteltavana...Kaiken kaikkiaan hienot juhlat, ymmärrän selostajien kiireen ja itsekin yhtäkkiseltään erehdyin luulemaan presidenttiehdokasta Leena Harkimoksi...Kunnia sotien veteraaneille ja jo pois menneille sellaisille!

Emilii
76/72 | 

No niinhän se ihan totta taisi ollakin, koska Anssi oli kättelyssä ennen morsmaikkuaan. Joka tapauksessa... tällaiset sählingit vain kuuluvat asiaan, ainahan sitä sattuu ja tapahtuu. :)

Sussi
77/72 | 

Unohdus sattui uutisten mukaan Anssi Salmelalle itselleen, ei kauniille seuralaiselleen.

Johanna
78/72 | 

Jos ihan tarkkoja ollaan, se oli nimenomaan Anssi Salmela, jolta meinasi jäädä presidentin puoliso kättelemättä eikä hänen morsiameltaan. Valitettavasti minäkään en tämän kaunottaren nimeä tiedä..

Sanna
79/72 | 

Moi, samoja oli suosikkini :-) Ehdoton ykkönen Satu Taiveaho, on aina yhtä tyylikäs ja omaan tyyliinsä sopivat lookki. Kakkosena Eija-Riitta Korhola, myöskin hänelle itselleen todella hienosti sopiva asu ja olen aina tykännyt hänen tyylistään Linnassa. Itse pidin myös kovasti Jenni Vartiaisesta joka oli niin kleopatramaisen upea korallissa värissä ja mustan tukkansa kanssa.....

kaisa
80/72 | 

Leena Harkimolla oli mielestäni kaunein puku,yksinkertaisuudessaan kantajalleen täydellinen.

Mari
82/72 | 

Ompas meillä samanlainen maku! :)
Ainoastaan Eija-Riitan pukua en sijoittaisi kärkikahinoihin. Siinä yläosa näytti liian isolta + etuosa oli turhan lyhyt tällaiseen tilaisuuteen.

Mutta noi muut on top3 mun mielestä. Satu Taiveaho ykkösenä.
Jenni Vartiais-hypetystä en ymmärrä.

anlie
83/72 | 

Olihan se Jenni Vartiainen kokonaisuudellaan aivan upean näköinen! Mekko ja korut sopi tosi kauniisti.. Myös ylläolevista esim. Satu Taiveaho säväytti! Myös Minna Kaupista pidin.. En ehkä niinkään tuosta muodostelmaluistelijaneidosta, jotenkin tuo puku ei säväytä..

Tiina
84/72 | 

Selostamossa oli ihan liikaa porukkaa, puhuivat toistensa päälle sitten kun vihdoin sieltä jonosta jonkun tunnistivat. Kaameita pitkiä hiljaisuuksia. Siinä meni Hägglundit sekaisin ja esim. Anne Holmlundia ei tunnistettu ollenkaan. Rönkä pihalle sieltä ja äkkiä, se on kaikkei ontuvin ja hyvin epäjuhlallinen! Olen puhunut :D

Tiina
85/72 | 

Mä olen suuri vaaleanpunaisen fani mutta mielestäni Eija-Riitta Korhola floppasi pahasti. Yläosa oli liian löysä, ei toiminut.
Sen sijaan Satu Taiveaho oli mun suosikki, upea kokonaisuus :)

Mrs Munster
86/72 | 

Itsella meni Linnan juhlien katsominen netista ihan ohi ruoan laiton takia. Tanaan kuvia netista katselleena, taytyy sanoa, etta upein pariskunta oli kylla Michael Monroe vaimonsa kanssa!

Emilii
87/72 | 

Kauniita, kauniita! :)
Meilläkin katsottiin juhlat netistä.
Hiuksista viis, jos meinaa jäädä presidentin puoliso kättelemättä, kuten tällä "kauneimmalla". Mielestäni paljon pahempi etikettivirhe kuin hiukset, jotka kiinni pitäisikin olla. Mutta hauska oli juhlia taas seurata.

Liisa
88/72 | 

Anssi Salmelan tyttöystävä on tietääkseni kotoisin Kanadasta. Kaunis puku hänellä!

vintti
89/72 | 

Mutta paljon puhuttiin myös etiketistä ja siitä,että muutamat kaunottaret töppäsivät. Hiusten kuuluisi olla kiinni..
Kuten Monroen Johanna vaimolla ja sitten kuvissasi olevan Satu Taiveahon prinsessakampaus ei ole ihan etiketin mukainen.

PP
90/72 | 

Älä välitä nimien unohtelua/tietämättömyyttä. Eilisen illan YLEN järkyttävää myötähäpeä-juontoa katsoessa ei ole yhtään ihme jos katsojat eivät pysy perässä ei naamatuttujen-vieraiden kohdalla. Kristina Herbertn puku näyttää kovin tutulta, meinasi aikoinaan valita saman mallin itselleni hääpuvuksi, eri värisenä tosin :D

Steffi
91/72 | 

Eija-Riitta Korhola oli mun suosikki. Kaikella tapaa ikaisekseen upea, ja kaunis naisellinen vartalo verrattuna monen nuoremman straight-up-and-down-vartalotyyppiin nahden.

Geisha
92/72 | 

Juuri näistä puvuista itsekkin pidin + Jenni Vartiaisen oranssista puvusta. Mitä mieltä sinä olit Jennin puvusta. Myös Mirella kokonaisuutena oli näiden lisäksi mieleenpainuva.
Niin ja mukavaa joulun odotusta teille : )
-Sari

jakke
93/72 | 

Tais olla suosikki KHL kiekkoilija Anssi Salmelan parempi puolisko. Liekö Venäjän maalta??

Annakaisa
94/72 | 

Joku yläpuolella jo mainitsikin Minna Kaupin, mun mielestä hänellä oli tosi kaunis puku ja myös Lisa Sounio oli upea, vaikka ehkäpä ilman sitä alleviivaavaa "lehdistä" aseteltua Suomea, mutta sekin sopi hänen tyyliinsä. Viimevuonnahan hänellä oli isoisänsä sota-aikainen valokuva printtinä puvussa.
Yllätävän vähän näkyi mitään kamalaa, yhtään sellaista kaameaa sähkönsinistä ei osunut silmään :)

samis
96/72 | 

Mun suosikkini oli suunnistaja Minna Kauppi Black Swan -elokuvasta inspiraationsa saaneella puvullaan. :D

Valitettavasti en noiden kahden mainitsemasi "anonyymien" pukujen kantajien nimiä tiedä. Tuo kaunein-kommentilla varustettu nainen on kuitenkin Anssi Salmelan (MM-Leijonat, jääkiekkoa siis) seuralainen.

kalastajanvaimo
97/72 | 

Voi vitsi kun en ihan saanut sitä Kouliaksen asua suosikkeihini ;) Oli se upea, ei siitä mihinkään pääse eikä makuasioista kiistellä, mutta jotenkin siihen tuli mun mielestä liikaa mustaa (meikki ja hiukset mukaanluettuina) ja kapeita linjoja. Mut siis en olekaan mikään täysmusta -fani... ehkä se oli se mikä mulla siinä tökki... :)

Anna
98/72 | 

Satu Taiveaho oli kanssa yks mun lemppareista, hän näytti todella hyvältä ja asukokonaisuus oli kynsilakkaa myöten aivan nappisuoritus! Aivan ehdottomaksi suosikiksi nousi kuitenkin Mirella Koulliaksen asukokonaisuus; erityislaatuinen laahus, korsetoitu selkäosa ja ne taotut hopeakorut näyttivät todella hyvältä. :)

ex-luistelija
100/72 | 

"viereisen kuvan nainen" on muodostelmaluistelun MM-kultajoukkue Rockettesin kapteeni Kristina Herbert, yhtä tyylikkäänä kuin aina :)

Terhi
101/72 | 

Ihan ehdoton ykkönen oli mielestäni suunnistaja Anni-Maija Fincke. Niin kaunis ja niin kaunis puku, kantajalleen sopiva.

Lady
102/72 | 

ER Korholan puku oli ihan ok, vaikka minusta aika pliisu väri, MUTTA se takaosa oli todella outo, tuli lähinnä mieleen joku ylimääräinen pehmuste. Koko se muodostelmaluistelun joukkueen naiset olivat todella tyylikkäitä. Leena Harkimolla oli tyylikäs puku kuten aina,mutta showstopper oli kyllä Jenni Vartainen.

Henna
103/72 | 

Jenni Vartiainen oli kyllä ehdottomasti mun suosikki, koruja ja kampauksia myöden.

n
104/72 | 

Kaunis oli myös Riikka Pulkkisen vihreä riikinkukkomekko, ilmeisesti Paola Suhosen suunnittelema? Harvassa kuvakoosteessa näkyi. Muutenkin toivoisi laajempia kuvakoosteita, ihan vaikka niitä tavisvieraidenkin valintoja. Niin moni tähän juhlaan kuitenkin panostaa vuosittain, ei vain ne kymmenen joka lehden kuviin valittua julkkista. Ja Suomessa tämä on melkein se vuoden ainoa mekkogaala...

kalastajanvaimo
105/72 | 

Joo totta kyllähän näihin pitäisi lähdetiedot aina laittaa kun kuvia netistä lainailee tai kysyä lupa, mutta nyt tosiaan jäi lähteet kirjoittamatta. Kuvat ovat Iltalehdestä (iltalehti.fi) ja Yle.fi Linnan juhlien kuvagalleriasta, jonka kuvat on siis ottanut Derrick Frilund. Lisään lähdetiedot postaukseen :)

mari
109/72 | 

Kyra Kyrklundilla oli upea puku ja tyyli (yli 60V olympiatason urheilija, ratsastaja).

Music Making Software
111/72 | 

Good day! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good success. If you know of any please share. Thank you!

dual pane windows
112/72 | 

I just couldn't depart your site prior to suggesting that I extremely enjoyed the usual information an individual supply in your visitors? Is gonna be again frequently to check up on new posts

World Cuisine
113/72 | 

Heya i am for the primary time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something again and aid others such as you helped me.

Used Car Page
114/72 | 

Thanks for one's marvelous posting! I really enjoyed reading it, you are a great author.I will remember to bookmark your blog and will often come back later on. I want to encourage you to ultimately continue your great work, have a nice afternoon!

Read More
115/72 | 

Thanks on your marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you can be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will often come back at some point. I want to encourage one to continue your great job, have a nice evening!

Saxophone Teacher Los Angeles
116/72 | 

Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was wondering your situation; many of us have created some nice methods and we are looking to swap solutions with others, why not shoot me an email if interested.

Mold Page
117/72 | 

Hi would you mind stating which blog platform you're using? I'm going to start my own blog in the near future but I'm having a difficult time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking for something unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

sharp convection oven
118/72 | 

Today, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a thirty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

Lavina Odonnell
119/72 | 

I haven¡¦t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I¡¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend :)

Peter Layssard
120/72 | 

Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your theme. Bless you

engine blanket heater
121/72 | 

Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

west yorkshire photographers
122/72 | 

I will right away grab your rss as I can not to find your email subscription link or newsletter service. Do you've any? Kindly permit me realize so that I may subscribe. Thanks.

best deals on home decor
123/72 | 

I don?t even understand how I ended up right here, however I believed this post was once good. I do not recognize who you are but certainly you're going to a well-known blogger should you are not already ;) Cheers!

internet marketing hertfordshi...
124/72 | 

This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn?t know who to ask. Glimpse here, and you?ll definitely discover it.

ergonomic desks
125/72 | 

Hey There. I discovered your blog using msn. That is a really neatly written article. I?ll be sure to bookmark it and come back to read extra of your helpful information. Thank you for the post. I?ll certainly comeback.

Services à la personne Lorient
126/72 | 

The next time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I know it was my option to read, however I truly thought youd have one thing attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could repair if you werent too busy in search of attention.

Read More
127/72 | 

I?ve been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts on this kind of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site. Reading this info So i?m satisfied to exhibit that I've a very just right uncanny feeling I found out just what I needed. I such a lot without a doubt will make certain to do not forget this site and provides it a glance regularly.

offshore oil drilling jobs
128/72 | 

It is in reality a great and useful piece of info. I am satisfied that you shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

Striker9 Light Review
129/72 | 

Hey, nice site but sometimes I encounter a bug whereas the left navigation bar cannot be viewed. It is mainly on the default web-page Cheers

glasses frames
130/72 | 

Have you ever considered about adding a little bit more than just your
articles? I mean, what you say is fundamental and everything.
However imagine if you added some great visuals or video clips to give your posts more, "pop"! Your content is excellent but with images and videos, this blog could certainly be one of the very best in its field. Good blog!

ipad hd background
131/72 | 

My brother recommended I may like this blog. He used to be entirely right. This post truly made my day. You can not imagine just how so much time I had spent for this information! Thank you!

George Clooney Arrested
132/72 | 

Howdy just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren't loading correctly. I'm not sure why but I think its a linking issue. I've tried it in two different browsers and both show the same outcome.

showing on cam
133/72 | 

I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was wondering what all is needed to get set up? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very internet smart so I'm not 100% certain. Any tips or advice would be greatly appreciated. Thanks

swag shirts
134/72 | 

My brother suggested I may like this blog. He was entirely right. This post actually made my day. You cann't believe simply how so much time I had spent for this information! Thank you!

Love Quotes
135/72 | 

An impressive share, I simply given this onto a colleague who was doing a bit of evaluation on this. And he in reality bought me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love reading extra on this topic. If doable, as you grow to be experience, would you mind updating your blog with more particulars? It is extremely useful for me. Big thumb up for this blog post!

38 Studios
136/72 | 

Please let me know if you're looking for a article writer for your weblog. You have some really great articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd really like to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if interested. Kudos!

Hana Amoss
137/72 | 

Nice post at Ask Lady Joan » Blog Archive » Spaming blogs. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very helpful information specifically the last part I care for such info a lot. I was seeking this particular information for a very long time. Thank you and best of luck.

Dr Murray Trial
138/72 | 

Hmm it looks like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I'm still new to everything. Do you have any recommendations for novice blog writers? I'd definitely appreciate it.

Gagner Argent
139/72 | 

Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it's really informative. I?m going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

Insured Blog
140/72 | 

Wow! This blog looks just like my old one! It's on a completely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Great choice of colors!

Gordon Hayward
141/72 | 

Hi there! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to give it a look. I'm definitely enjoying the information. I'm bookmarking and will be tweeting this to my followers! Great blog and outstanding design and style.

Rhett Ancic
142/72 | 

Thanks for the auspicious writeup. It in reality used to be a enjoyment account it. Glance advanced to more introduced agreeable from you! By the way, how could we keep up a correspondence?

Moorefield76@ymail.com
143/72 | 

Hi this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

all clad slow cookers
144/72 | 

Howdy just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to be running off the screen in Internet explorer. I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I'd post to let you know. The design look great though! Hope you get the issue fixed soon. Many thanks

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla