~kaksi ohjetta ~

 

Tää on tätä mun bloggaamista. 

Joskus on viikon hiljaisuus ja joskus tulee letti- ja jälkkäriohjeet samassa postauksessa. ;)

No, kun lupasin mousseohjeen ja letissäkin on nyt menty pari päivää. Ei elämää oikein voi suunnitella. Mun ainakaan. ;)

 

Aloitetaanko letistä? Se ei oikeastaan siis ole letti, vaan helppo tehdä niidenkin, jotka eivät osaa letittää. Täytyy vain osata tehdä ponkkari! :D Tähän tarvitaan pieniä kumilenkkejä; käytän itse lasten sellasia loop- lenksuja, joilla on tarkoitus tehdä rannerenkaita ym. -tiedättekö? Pinkkejä, vihreitä ja sinisiä. ;) Niitä meillä on aina paljon. Mutta vielä parempi on tietysti sellaiset aikuisillekin tarkoitut läpinäkyvät hiuslenksut, ei vilku vihreät letin välissä. 

Ensin neljä lenksua, joilla ponkkarit kiinnitetään. Ja sitten vielä toiset neljä, joilla kiinnitetään ponkkarit uudestaan seuraavan alle - kahdeksan lenksua siis.

Tässä letissä on sekin hyvä puoli, että ohuisiinkin hiuksiin saa tosi muhkean näköisen letin; valmiit hiusosiot täytyy vain levittää varovasti vähän auki. Lopputulos on lisäksi hirmu hyvin pysyvä; olen mennyt zumbat sun muut tällä kampauksella.

Viimeisen hiuosion voi jättää vain roikkumaan, mutta itse olen kiinnitänyt yhden (pinkin) lenksun vielä näön vuoksi viimeisen ponkkarin latvaan; näyttää jotenkin viimeistellymmältä.

Ok, kysymyksiä? :))

 

Ja mousse. Se on sairaan hyvä. Ei liian makea, ei liian vahva. Ja melkein terveellinen. ;)

 

Nyt, hyvän lauantain päätteksi lasi viiniä ja taidanpa tunkea itseni tohon kultsin viereen taas vaikka arvaan että se varmaan olisi mielellään rauhassa. :D

 

Kommentit (11)

Suvi C
12/11 | 

Ihana toi letti, mäkin ehkä osaan sen tehdä :) Mut hei, mistä tuollaisia neuleita saa? Tosi kiva!

prästkrage9
13/11 | 

Moi, minkä merkkiset olivat nuo dagens vaatteet :)  spec.neuleesi ihana ja kiinnostaa?

minnie
14/11 | 

Heh, miten saat pois noi lasten lenksut tukasta? Kokeilin niillä, ja pari oli niin tiukassa takussa, että tuntui että täytyy leikata irti! Täytyy varmaan kokeilla niillä lenksuilla, jotka on oikeasti tarkoitettu hiuksiin...

joku vain
16/11 | 

Palasin pienen tauon jälkeen katsomaan blogiasi, ja olipa kiva löytää täältä se pieni valopilkku arkeen. Ihanaa että jaksat olla niin positiivinen aina ja näyttää niin esimerkkiä meille muillekkin. :)

Meriorava
17/11 | 

Kiva, tämä onkin selkeämpi tapa tehdä tuo kampaus. Itse olen tehnyt tuota aiemmin niin että ponkkarit on tehty järjestyksessä ylhäältä alas ja edellinen on käännetty päälaelle pois tieltä.
Paita on ihana. Tuollaisen voisi ehkä myös tuunata venähtäneestä villapaidasta.

LPP
18/11 | 

Sinulle kyllä sopii hiukset kiinni kauniisti <3

Vierailija
19/11 | 

Tilulilulittu käsi niin kuin ja muhkea puoli

Vierailija
20/11 | 

Ou-nou. Mitähän tein väärin, kun suklaahunajasta tuli sitkeä möykky, joka ei sekoittunut valkuaisvaahtoon ja kun sekoittui se ei ollut enää vaahtoa ja mousse siten aika juoksevaa ja siellä täällä suklaa könttejä. Hunaja oli aika kiinteää ja lisäsin sen suklaan sekaan, kun se oli vesihauteessa.

Vierailija
21/11 | 

Kuinka monta kuminauhaa siis käytät kampausta varten? Neljä vai 7?

P

Virpi
22/11 | 

Mulla on suklaamousse jääkaapissa odottelemassa päivällistä. Mä tein niin, että sekoitin keltuaiset sen sitkeän suklaa-hunajaseokseen sähkövatkaimella ja sekoitin sen vielä kermavaahdon joukkoon, ennen kuin yhdistin valkuaisvaahtoon. Toimi hienosti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010