perjantai-iltaan ;)

koru H&M / mekko Culture

Nyt olen vaivanut teitä niin painavilla jutuilla viime aikoina, että tänään ihan vaan Lepo Lepoa. :))

Salvadorilaisen Psiricon Lepo lepo on yksi mun tän hetken kuunneluimmista kappaleista ja sitä on soitettu tänä kesänä tiuhaan eteläisen Amerikan maissa (ja varmasti vähän muuallakin maailmassa). Biisin alku tuo mulle ihan mieleen jonkun Miami Vicen tai eh, 80 -luvun eroottiset filmit (joskaan yhtäkään en ole nähnyt :P), mutta kokonaisuus on aivan ihanaa perjantai-illan viininjuontimusaa. Rrrakastan tätä biisiä!  Eikä toi eroottiikka-ajatus nyt ihan pileen mene; Lepo lepohan on portugalia ja sellainen söpö ilmaisu seksin harrastamiselle.  Laulussa työnsä menettänyt köyhä poika (kuulemma) kyselee varovasti tytöltä kelpaako tämän lepo lepo vielä... :)

Leppoisaa perjantai-iltaa siis!

Ps. Kuvankäsittelyistä kun joskus kysellään; nyt löysin Pixlr:n ja innostuin vähän kokeilemaan kaikenlaisia valopallofilttereitä.

Kommentit (4)

5/4 | 

Moi, tulit viime kesänä vastaan käydessäsi Kotkassa. Olen itsekin kotkalainen bloggaaja, mun aihepiiri on korut ja hevoset. Jos käyt kesälauantaina Karhulan torilla, saatat bongata minut koruineni. Terveisin Elina / Ellikin blogi (www.ellikki.fi)

6/4 | 

Onpa kauniita tunnelmakuvia! Ihanaa, kun teillä Norjassa saa tulppaaneita tähän aikaan vuodesta, meillä ne tulee myyntiin vasta ensi vuoden puolella. Sopivat hyvin jouluiseen kukka-asetelmaan.

-marja-

7/4 | 

Eo. kommentoijalle: mä ostin eilen tulppaaneja Prismasta, joten kyllä niitä Suomestakin tähän aikaan saa.

8/4 | 

Ok, en ole koskaan nähnyt täällä jouluna tulppaaneja, vasta sitten, kun joulu on mennyt ja alkaa uusi sesonki.  Riippuu ehkä, missä päin Suomea asuu. Mut kiitos tiedosta!

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011