Tänään oli pakko käyttää hyväksi auringonpaiste ja ulkoilla koko päivä. Kun ei tosta oikein tiedä, et koska seuraavaksi näyttäytyy. Lounasta (=nakkeja ;)) syötiin siis rantakalliolla.

Lapset on puettu Reiman* ulkopukuihin ja -kenkiin, sillä me ollaan mukana Reiman Test Patrolissa testailemassa vaatteiden ja kenkien ominaisuuksia. Tänään tuli ainakin testattua toi Ainon kenkien ja ulkopuvun vedenpitävyys, kun neiti pulahti lammikkoon about polvia myöten..... Siitä meni vielä joku tunti ennen kuin oltiin kotona ja silti niin sukat kuin housutkin oli ihan kuivat! Vau! Olin aika yllättynyt ettei mistään lahkeiden välistäkään päässyt vettä kenkkin. Reiman facebookissa voitte käydä lukemassa mun lisäksi myös monien muiden testailuja.

Kyllä muuten maistui sauna kaikille aika hyvin tän reissun jälkeen... ja kohta uni kultsin kainalossa :) Kivaa sunnuntaita!

 

Kommentit (27)

samantaivaanalla
29/27 | 

Voi että, aivan ihania kuvia! Uskomattomia. Tulee itsellekin kamala ikävä Norjaan ja siihen aikaan kun siellä olin lapsia hoitamassa viime kevään. Mekin tehtiin paljon retkiä ulos ja otettiin paljon valokuvia.

Charlotte
31/27 | 

Ihania ja valoisia kuvia. Maisemat upeat!
Teidän porukka on varmasti juuri sopiva testaamaan Reiman ulkoilupukuja säällä kuin säälllä,ja vielä tosi monipuolissa ulkoilupaikoissa.
Tulin äärimmäisen hyvälle tuulelle tästä postuksesta. Omat pojat ovat jo teinejä ja enää ei juurikaan tuollaisia yhteisiä ulkoiluhetkiä vietetä. Lähinnä heidän harrastustensa parissa vapaat pyöritään. Tuollainen yhdessä oleminen ja luonnosta nauttiminen oli meidänkin perheen juttu poikien ollessa pieniä. Mutta aika aikaansa kutakin :)

kalastajanvaimo
36/27 | 

Et oo ainoa.... :/ Mies heitteli onkea kolme tuntia kun aloin kyselemään et joko lähdettäis (aurinko alkoi laskemaan)... Se luuli oikeasti et oltiin just tultu about puoli tuntia sitten. Kai se sit on ;)

kalastajanvaimo
37/27 | 

Joo lunta sais tulla tännekin niin valostuisi vähän. Ja myös pientä pakkasta, ne on upeita ilmoja ne!!

Saara
39/27 | 

Onko tuota Fjällrävenin laukkua hyvä kantaa selässä? Onko tilaihme vai millaiseen tarkoitukseen sopii parhaiten? Oon monesti ihastellut ja tässäkin näyttää niin kivalle, että haluaisin kuulla vähän käyttäkokemuksia :)

Nipsu
41/27 | 

Mielettömiä kuvia! Oih...täällä ei ole aurinkoa näkynyt aikoihin, onneksi nyt lupasi tulevalle viikolle lopulta pakkasta ja lunta! Jospa tämä harmaus väistyisi... Ihanaa sunnuntaita!

kalastajanvaimo
43/27 | 

Kiitti ;) Hitsi vie, liitin linkin (mukamas) copy -pastella ja siihen oli näköjään onnistunut vielä jäämäan toi ed. polyvore -linkki... Nää pitäis aina tarkistaa :/ Kiitos oikeasta linkistä!!

kalastajanvaimo
44/27 | 

Joo näistä on pakko aina välillä ottaa kuvia, sen verran hienoja maisemia on :)

kalastajanvaimo
45/27 | 

Joo me ollaan ainakin aika paljon vaativissa ulko-olosuhteissa ;) Enemmän märillä kallioilla ja rannoilla kuin turvallisilla leikkipaikoilla... ;) Mut niin, se on kai meidänkin juttu enemmän. Aikansa kutakin, mietin just et vähän kivaa sit kun voi katsella leffoja yhdessä lasten kanssa! :) Kaikessa on puolensa.

kalastajanvaimo
48/27 | 

Huomaan että nää maisemat usein koskettaa etenkin joskus Norjassa asuineita... On ne vaan aika sellasia pysäyttäviä. Et muistaa pitkään ja jättää kai jonkinlaisen jäljen :)

kalastajanvaimo
51/27 | 

Haha voin kuvitella et teillä on jo vähän talvisempaa :)) Pitkä maa... Tosin kyllä täälläkin jo ihan liian aikaisin, neljän (!!) aikoihin alkaa tulemaan pimeää et ei tosta auringosta kovin paljon täälläkään nautita.... Huoh. Joo ei pølseä muuten voi paistaa :P

kalastajanvaimo
52/27 | 

Joo se on tosi hyvä selässä! Parempi selässä kuin olalla, yllättävän hyvä. Mulla oli reissussa mukana termoskannu, mukeja, sukkapuikot ja langat, lompakko, kamera, nakkeja, pari pillimehua... ei kai muuta? Mies kantoi polttopuut... Mut siis vielä oli ihan hyvin tilaa tossa laukussa, kyllä sinne mahtuu paljon tavaraa. Eikä mikään tuntunut ikävältä selässä, vaikka paljon tollasta kovaa tavaraa olikin. Tykkään tästä kyllä kovasti, laatulaukku!

kalamuija
54/27 | 

Uskomatonta, että samasta maasta kirjoitellaan ja maisemat/ilma niin eri:) Ihana ilma siellä. ai tekin paistatte pølsen noin:) Niin norjalaista.. mutta fiksua. Sehæn keikkuu ympari jos yrittææ toisinpain:) Ihana takki:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram