Lana Dress ChillNorway* / villahuivi Malene Birger

Heippa nuppuset, mitä kuuluu? Mun viikonloppu meni ainakin sen verran vapaalla, ettei tullut Oslon reissulla kuvailtua lainkaan. (Painava) kamera kulki kyllä mukana mut ei sillä mitään muistanut tehdä. Kuljeskeltiin mahtavassa auringonpaisteessa kauniita katuja ja pysähdeltiin lasillisille vaikka kuinka viehättäviin kahviloihin ja cooleihin kuppiloihin mut kameraa en muistanut ottaa esiin. Voi tylsyys, olin superhuono bloggari, mut älyttömän hyvä lomailija. Täytyy varmaan tehdä pian samanlainen Osloreissu jos sit sais kuvia ;)

Oslossa kuljeskelin päiväsaikaan tässä ChillNorwayn Lana -mekossa*, joka on siis 70% villaa ja aivan ihmeellisen pehmeää, ohutta ja kutittamatonta villamatskua. Tässä oon nyt asunut perjantaista alkaen ;) Ja varmaan tuun kuluttamaan puhki.

Mut hei, huijasin kyllä vähän sanoessani et yhtään kuvaa en ottanut. Otin yhden. Siinä vaiheessa kun vielä kuvittelin kuvailevani koko kaupungin läpi -silloin joskus ennenkuin kamera unohtui. Se kuva tulee tässä:

 

Iloa ja aurinkoa maanantaihin <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

Aurora
1/10 | 

Luin tänään blogiasi pitkästä aikaa ja olin ihan unohtanut kuinka ihana se onkaan! Hienoja kuvia ja hauskoja juttuja! Sai minut kyllä hyvälle mielelle! Olet loistava bloggaaja vaikket ihan joka matkalta tai päivältä ottaisi kuvia! ;)

Kiitos kirjoituksistasi!

Karo
3/10 | 

Heippa, aiheesta poiketen saako udella että miten sun Skappel -neuleen aloitus jatkui? Saitkos valmiiksi vai onko vielä keskeneräisenä ? :) Itelleni on iskenyt kauhea neulomisvimma ja aloitinkin jo tekemään kauluria.. Seuraavana voisi olla vuorossa se Skappel :)

Joanna
4/10 | 

Sepäse, kun oikein nauttii niin ei sitä kameraa aina viitsi kaivaa esiin. Tunnelma vähän niinkuin rikkoontuu. Ja jälkikäteen välillä kaduttaa, että ois pitäny kuvata :P

Itse keksin vasta viime talvena, että voin käyttää joitakin villoja, että ne kaikki eivät kutitakkaan. Aika monta talvea ehtinyt jo palella.

Helené
5/10 | 

Kuinka pitkä tuo mekko on ja mitä käytät sen kanssa; leggarit? Ihana mekko & huivi <3

Laapa
7/10 | 

Mistä toi Malenen huivi on!? Onkohan uutta mallistoa ja voisitkohan sitä vielä löytää jostain?:)

riinis
8/10 | 

Toi huivi on sitten ihana! Mistä sitä saa tilattua? Ps. Voisitko tehdä postauksen sun käyttämistäsi meikeistä :)

rkle
10/10 | 

etkö todellakaan kehtaa kirjoittaa, että olet saanut jotkin tuotteet blogin kautta??? onko se niin kamalaa, että pitää paeta tähtimerkinnän taakse? tosi ärsyttävää tollanen ihminen joka hauaa mielyttää kaikkia. mutta hyviä kuvia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010