mekko Odd Molly

Vitsi että on kivaa kun on välillä näitä lämpöisiäkin kesäpäiviä... Ei niin että sit tänne ehtis senkään vertaa kirjottelemaan, mut päivän asun ja helletunnelmia sentään vähän :) Ihan odotan et ehdin kirjoittelemaan vähän pidempiä juttuja tänne, mut se saa odottaa niitä sisäilmoja. Nyt nautitaan muista jutuista:

HYVÄÄ, LÄMMINTÄ KESÄVIIKONLOPPUA <3

Kommentit (11)

Rullakatariina
13/11 | 

Ihan samaa mietin tänään!
Viime kesä häilyy muistoissa yhtenä pitkänä, hikisenä hellepäivien jonona, jolloin melkein asuttiin rannalla tai oman pihan pikku altaassa.
Nyt on odoteltu ja odoteltu että milloin se "oikea kesä" alkaa" ja loma on jo puolessa välissä.
No mut, itse päätin tänään että loma ja kesä on asennekysymys, näillä mennään ja nyt nautitaan.
Ja sattumoisin tänään sattui siteen lämmin, aurinkoinen päivä, jolloin oli mukava puuhailujen välillä vaan heittäyttyä ruohikolle makoilemaan ja nauttimaan auringosta.

IidaM
15/11 | 

Ihania kuvia, sulla on näissä kuvissa aina se fiilis! Sun kuvista oikeen hehkuu kesäsyys ja rentous :-) Ihanaa ja lämmintä kesäviikonloppua sinne, toivottavasti lämpö kotiutuis tänne myös!;)
-iidam http://behappybeee.blogspot.fi/

Riika
16/11 | 

Ihana mekko! Täällä Suomessa hytistään heinäkuussa, tänään ollut about +15 koko päivän...

Hei kun helteet hellittää, niin miten ois vähän juoksujuttua? Vaikka tämän hetken juoksubiisilistaa? Se levada loca oli semmonen helmi, että se on soinut mulla lähes joka lenkillä sen jälkeen kun siitä mainitsit :)

LeAnn
17/11 | 

Aivan ihania kesäkuvia! :-) Ja aivan ihana mekko. Mistäs olet ostanut? Haluu myös! :-)

Kristiina
18/11 | 

Ihania kuvia! Kyllä olet sievä!

Olet varmaan kuullutkin, että täällä Suomessa jatkuu ja jatkuu supersurkeat kesäsäät:( No tänään täällä Espoossa mittari nousi just ja just yli 20c.

Eli nauti kaikin voimin siellä Norjassa kunnon kesäsäistä ja helteistä! Onneksi sentään siellä on lämmintä ja kesäistä. Vähän olen kyllä oikeasti kade, kun siellä saa pukea kaikkea hellejuttuja päälle ja hankkia pisamat ja rusketuksen.

Kati/Hus nummer nio
19/11 | 

Todella sievä mekko! Sopii sinulle hyvin! Mistä muuten tilasitte lämpöä? Täällä Ruotsissa on vaihteeksi aurinkoista, mutta minä ja mekot odottellaan vielä sitä kunnon hellettä. Mukavaa viikonloppua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram