Huoh, mammalomalaisen menokin voi olla aika hektistä... Tuntuu, että vaikka iltaisin on ihan loppupuhki väsynyt ei uni tule kun miettii kaikkea.
Ja kun on niin kuuma.
Pyöriskelen aina pari tuntia ja mietin mitä milloinkin. Remonttia, muuttoa, asunnon myyntiä, blogia, töihin paluuta... Koskakohan sekin oli? ;)
Tänään saatiin kirjoitettua lainapaperit pankissa (ou jee), valittua vihdoin lattiamatsku (JEE!) ja katsastettua pari pettymys-keittiötä (sukk).
Mun ehdoton suosikki on vaan yks Ikea. Meille taitaa tulla Ikea-köökki. Kokemuksia otetaan ilomielin vastaan.
Vielä ois ihan kauheesti siivottavaa täällä omassa köökissä ja kotona torstaista asuntonäyttöä varten, plaaaaaaah näillä keleillä!
Olen miettinyt myös teitä. Usein iltaisin ennen nukahtamista muistan vastaamattomat kysymykset. Muistan nytkin ainakin kaksi:
-Minkä merkkiset ne mun "korkeavartiset sandaalit" on: Rudi&Harald Nielsen.
-Huomataanko minut ulkonäön perusteella ulkomaalaiseksi täällä: Ei oikeastaan. Mutta kerron teille pari esimerkkiä :)

Esim 1. Keskustelu miespuolisen kaverin (n40v.) kanssa. Mies sanoo:

-Aino (vauva) onkin ihan suomalaisen näköinen.
(naureskelen) -No minkänäköisiä suomalaiset ovat?
-No niillä on pehmeä iho ja posket ja lapsekkaat piirteet.
Hahaa, ylläri, että Aino on vähän babyface!!
Minähän en tunnetusti tähän kuvaukseen sovi, joten ei ihme jollei suomalaiseksi luulla ;)
Esim 2. Keskustelu naapurin leipurimiehen (noin50v.) kanssa. Mies kysyy:
-Niin mistäs sinä olitkaan kotoisin?

-Suomesta.

-Ai Suomesta, no sitten ymmärrän että olet noin nätti!
:))))

Tää on siis kaikille teille suomalaiset naiset! :)))

Tanskalaiseksi on usein veikattu, niin ulkonäön kuin "aksentinkin" osilta ;D
Ok, kuvituksesta vastaa tänään nopea pelikuva-paivänasu. Koittakaa kestää näita päivänasu-kuvia, ymmärran että ne on vähän imeliä :P mutta mun blogi on suureksi osaksi päivänasu-blogi ja sillä sipuli :D
Päällä siis ihan oma hame, mutta tällä on joku jännä vetovoima pankki-ja laina-asioihin. Muistin nimittäin yhtäkkiä, että sama hame oli päällä silloin joskus sen toisenkin  kerran kun elämässäni olen lainaa pankista hakenut. Lainahame siis :)

Kommentit (65)

Nna
66/65 | 

oi! asu näyttää mielettömän hyvältä! harva pystyy pitämään tuon mittaista hametta näyttämättä tätimäiseltä. epistä, että sinä pystyt! minulla näyttää tyhmältä vaikka olenkin parikymppinen, yli 170 cm ja hoikka.

Nunt
67/65 | 

Mä olin tosi skeptinen edellisen asunnon keittiön kanssa, kun huomasin sen olevan Ikea-kamaa (vuokrakämppä), mutta pyörsin epäilyni aika nopeasti. Laatikot toimivat hyvin ja sulkeutuivat vaimentimilla mallikkaasti, kattilakaruselli toimi kulmakaapissa hyvin, hyllyt kestivät meidän järjettömän painavat kivikeramiikka-astiat ja se köökki oli jopa ihan nätti mielestäni.

Uudessa talossa on 2005 tehty Ikea-keittiö, siitä en vielä osaa sanoa mitään, kun 20. päivä siirtyy talo meille :)

Mut joo, oman yhden keittiön kokemuksella uskallan suositella.

Käytiin tänään huonekaluja katsomassa (terassiryhmä ja sohva) ja yllättävää kyllä, taidettiin kummassakin päätyä paikalliseen "halpahalli" Fagmøbleriin. Skeidarissa oli, noh, skeidaa ja Bohusissa oli yksi kiva sohva ja siinä se. Varsinkin kun meillä on 2 karvastavaa elukkaa ja kissa tykkää raapia huonekaluja (joo, kielletään, mutta se raapii silti), ei olla ihan valmiita ostamaan kovin kallistakaan.

Mila
68/65 | 

Sinulla on minusta aika skandinaaviset piirteet ja ihon väri :) Suomalaisille on aika tyypillistä ne pyöreät ja pehmeät posket, jotka tärisee hiukan kävellessä. Me ollaan enemmän tämmönen "söpö" kansa eikä niinkään klassisen kauniit piirteet omaava niin kuin skandinaavit. Kumpikaan ei kyllä ole minusta parempi toistaan :)

Stellar
69/65 | 

Me ostettiin tämä meidän kämppä keittiörempattuna, ja keittiö on Ikean. Olin pessimistinen ensin, mutten enää. Ei mitään laatuongelmia, ja toimii siinä missä vanhempieni kallis merkkikeittiökin :)

Tomorrow
70/65 | 

Tosi kaunis lainahame ja edelliseen postaukseen piti kommentoida, että hattu sopii sulle tosi hyvin. Ja sellaiselle olisi ollut jopa täällä käyttöä rantsupäivinä, mutta pelkään juuri sitä, että hattu jäisi muuten kaappiin käyttämättä. :(

Ilman päivänasukuvia tämä ei olisi sun blogi, joten lisää niitä kiitos! ;)

Lilou
71/65 | 

Oi miten paljon kaikkea pohdittavaa -ihanaa, että näin on, mutta uuvuttavaakin. Voin nimittäin samaistua aika moneen osaan tuosta listastasi, sillä poikkeuksella, että itse olen jo palannyt töihin :)

Päivän asu kuvat ovat yksiä ihan suosikkijuttujani, joten ihanaa että jaksat niitä laittaa!

Meillä on muuten ollut edellisessä kodissa Ikea-keittiö, ja tähän nykyiseen remonttia suunnitellessani paraikaa en edes muuta harkitse, se vain oli NIIN nätti ja NIIN toimiva! Eli lämpimästi voin suositella!

Toukokuun Hanna
72/65 | 

Meillä on ollut pari kallista "merkkikeittiötä" ja pari Ikea-keittiötä. Merkkikeittiöistä toinen oli ok, toinen (nykyinen) ihan paska. Ikea-keittiöt olleet taas tosi laadukkaita. Oikeasti hinta-laatusuhde on huippuhyvä. Siitä ei vain pääse mihinkään. Suosittelen usein omille asiakkaille joko Ikeaa tai puuseppää. Just Suomessa tää Ala Carte / Petra on aika suosittu, mutta itse arvostan siinä hinnan tosi korkeaksi ja laadun en niinkään hyväksi. Nytkin meillä 2v vanha Ala Carte, maalatut ovet ovat jo tosi huonossa kunnossa. Myös yläkaapeissa.

Nina
73/65 | 

Ystäväni kilpailutti juuri keittiöfirmat Suomessa ja siinä samalla kävi ilmi, että esim lähes kaikki markkinoilla olevat ovet tulevat vain muutamasta samasta tehtaasta. Eli samaa kamaa taitaa olla, oli sitten Ikean tai muun. Paitsi sitten, jos meinaa ihan täyspuisia.. niistä en tiedä. En itse epäröisi ollenkaan valita Ikean keittiötä, vaikka varaa olisi muunkinlaiseen merkkiin ;)

Remontti on aina uuden alku. Nautinnollista muutosta ja uuden suunnittelua!

Sanne
74/65 | 

Mulle tuli tässä yks kerta mieleen, että miksi te muutattekaan, koska olen saanut sellaisen käsityksen, että pidät hyvin paljon nykyisestä asunnostanne?

Messi
75/65 | 

Sun päivänasukuvat on tosi kivoja! Olen seurannut niitä jo pitkään :)

Meilläkin oli ennen Ikea-keittiö, josta ei löytynyt mitään moittimista.

Pia
76/65 | 

Postaustani lukiessa muistin taas, miksi aina palaan lukaisemaan kuulumisesi. Näitä nokkelia 'lainahame' -juttujasi on vaan niin hauska lukea. Ne piristävät synkintäkin päivää. Samoin tykkään asenteestasi: päivän asut on blogin sielu. Keep it that way :-). Ihanaa, hellekesää sinulle sekä perheellesi ja tsemppiä kaikkiin muuttoponnisteluihin!

Marika
77/65 | 

Täällä Suomessakin on niin kuuma, että on vaikea saada nukutuksi. Makkarissa on noin +30 ja sen lisäksi hyvin seisova ja nihkeänkostea ilma.

Ostimme siis kunnon tuulettimen makkariin! :) Se on oikeasti lattiamalli, mutta koska nukkuessa tosiaankin paahtuu, niin siirsin sen lipaston päälle aivan sängyn viereen. Siinä se huristelee kokoajana.. :)

livinghygge
78/65 | 

Hyvä juttu, että otit tuon Ikea-keittiön puheeksi :) Meillä on myös harkittu Ikea-keittiötä seuraavaan kotiin, koska ainakin lehdissä niitä on näkynyt paljon ja niissä on kehuttu.

Edellisten kommenttien perusteella taidetaan suunnata siis Ikeaan keittiö-ostoksille. Katselinkin siellä jo sellaista betonipinnan näköistä laminaattitasoa, joka olisi varmasti mahtavan näköinen vaikkapa mattavalkoisten ovien kanssa ;)

Nasba
79/65 | 

Me kun rempattiin niin päädyttiin Ikea-keittiöön. Kahden vuoden kokemuksella voin vain suositella lämpimästi!

Ja kaveri, joka oli asentamassa sitä mun miehen kanssa, sanoi, että hänen keittiönsä (en muista mikä firma, mutta kallis oli) saranat jne. on aivan samoja. Eli Ikeasta saa tosissaan ihan samaa laatukamaa vain halvemmalla. :)

Ja hei, tää on sun blogi. Sä laitat just niin monta päivänasua kuin haluat. Nih! :))

Rilla
80/65 | 

Ikean keittiöistä mulla ei ole kokemusta,mutta tuo sun suomalaisuus-ulkonäköasia on hauska. Mulle toitotettiin mun opiskellessa Ruotsissa (tää siis aika kauan aikaa sitten),että en näytä yhtään suomalaiselta ;) Mitenköhän se pitäisi ottaa :D?? Omasta mielestäni olen kyllä iiiiihan suomalaisen näköinen!

Pankissa pitää näyttää just noin asialliselta. Trust me, I know!

COCO
81/65 | 

Meillä on myös Ikean keittiö. Runko on hyvä ja toimiva, voisin tehdä siitä jonkun perusteellisen postauksen. Se ikean oma suunnitteluohjelma on ihan kätevä ja siihen saa kyllä kulutettua aikaa. Lisäksi niihin ikean kaapistoihin saa kivasti erilaisia käteviä säilytyslokeroita yms. Meillä taitaa olla se faktum keittiörunko ja Rubrik ovet. Saranat on ollu todella hyvin ja kaikenmaailman mekanismit. Taso ei ole ikeasta, ei löydetty silloin muuta kuin jotain lastulevysettiä, vuosi oli 2007. Nyt on varmaan tullut paljon uusia juttuja. Yksi miinus täytyy sanoa, että keittiön kasaamiseen menee AIKAA! Vaikka meidän keittiö kasasi ulkopuoliset remppamiehet, kirosi ne niiden osien määrä ja monimutkaisuutta.

Me myös kierrettiin monet keittiöfirmat eikä sitä hyvää löytynyt, kunnes sitten ikeasta.

heinis
82/65 | 

Voi että osaatkin aina näyttää niin tyylikkäältä ja huolitellulta, mutta kuitenkin rennon kauniilta!! :) Tuokin asu, ai että <3 <3 <3 Ja nuo pehmeät hiukset - ihanat!! Eikä mikään ihme, että olet saanut kuulla olevasi kaunis :] Se on muuten hienoa kuulla (selvinpäin olevalta :D) mieheltä, ei välttämättä ole helppoa sanoa noin face-to-face!! :)

emmi
83/65 | 

Ikea toimii myös meillä. Meillä on valkoinen Ädel-keittiö ja ei huonoa sanottavaa ole. Oli valmiina kun ostettiin asunto. Ainut mitä itse en olisi valinnut on Ikean hana. Se ei mun mielestä ole toimiva, vaikka ihan kivannäköinen onkin.

Ella
84/65 | 

Ihankia ollu nää viime postaukset :D

Me mietittiin Ikea-keittiötä ja varmasti hinta-laatusuhteeltaan olis ollu ylivetoja. Ne on lisäks tosi kivan näkösiä ja vaihtoehtoja löytyy.

Päädyttiin kuitenkin Keittiöpisteen keittiöön, tumpeloita kun ollaan eikä osattu käyttää sitä Ikean ohjelmaa :D Muutenkin olisin pelänny, että tulee hirveitä mittavirheitä tms...

Meillä remppamies oli kyllä ihan Ikea-keittiön kannalla, oli kuulemma koonnu niitä aikasemminki ja kehu. Nykynen keittiö on kyl kans hieno :) Kannattaa kilpailuttaa!

Ella Kouvolasta

anuorvokki
85/65 | 

:D Ihania noi miesten (kaverisi+naapuri) kommentit! :D

ANNAO
86/65 | 

Ihana asu! :)
Hauskoja kommentteja miehiltä :D

Vera A.
87/65 | 

Ensinnäkään nää päivänasu-kuvat eivät ole lainkaan imeliä, vaan miellyttävät silmää sekä valokuvauksellisesti että tyylitajusi vuoksi! Toisekseen meidän kakkosasunnossa on Ikea-keittiö ja se oli amorea ensi silmäyksellä. Ikean suunnitteluohjelma toimi hyvin ja sain just sellaisen keittiön kuin halusin. Ykkösasunnossa on typerän arkkitehdin suunnittelema typerä merkkikeittiö, jossa kokatessa kaipaan aina ikeakyökkiini ;) Ainoa mistä on valitettavaa, on liesitaso. Italiassa käytetään vain kaasuhelloja, otimme kalleimman mallin, eli se on mustaa lasia. Tyylikäs, mutta ongelma on, että siihen jää jälkiä esim. pastavedestä, ja niitä ei saa millään aineella pois. En minä, eikä meidän siivooja. Eli älkää valitko keraamista mustaa liesitasoa, jos läikät ja raidat haittaa. Siis ei ne silleen kauhean näkyviä ole, mitta kyllä ne tällaista neurootikkoa haittaa...

Katja
88/65 | 

Minulla oli vuokra-asunnossa Ikean peruskeittiö. Talo oli muistaakseni noin 4v vanha sinne muuttaessani. Keittiö oli kaunis, mutta epäkäytännöllinen. Lisäksi keittiö oli kulunut, ei pahasti, mutta silti, kun ei kyse ollut tuon vanhemmasta talosta. Asuin asunnossa 3v ja sinä aikana keittiön laatu laski, esim. pumppusaranat löystyivät, joten ne eivät enää pitäneet kaappien ovai ylhäällä.

Suvimarja
89/65 | 

Meidän taloon ostettiin keittiö ikeasta, siitä onkin kuvia blogissani.
Mies kasasi sen itse ja kehui laatua hyväksi (kodinhoitohuone tuli muualta ja laatu ei todellakaan niin hyvä), mutta vähän haukkui nippelien määrää "hyvä kun ei ruuvejakin täydy kasata".
Tasot ostettiin bauhausista (massiivi tammea), oli siellä tosi edullista.
Kodinkoneet gigantista.
Nyt ollaan asuttu neljä kuukautta ja ollaan ainakin tähän asti oltu tosi tyytyväisiä koko kettiöön :)
Mulle ei enää oikein muut kelvannu,kun olin ihastunut ikean ståt malliin!

Helena
90/65 | 

Sairaan tyylikäs asu! Kyllä varmaan laina irtoaa. :-D

Anna
91/65 | 

Ikean keittiö laitettiin 3v sitten, ja ollaan todella tykätty. Suosittelen.

Riikka
92/65 | 

Voin ainoastaan suositella Ikea-keittiötä - ei mitään huonoa sanottavaa!

---

Tuli tuosta suomalainen/norjalainen/jne. juttelustasi mieleen, että voisitko joskus kirjoittaa _kielestä_? Miten olet sopeutunut norjan kieleen, oletko käynyt kursseilla tms.? Vai oliko ruotsi äidinkielesi, jolloin norja on ihan piece of kaka? (voi olla, että olet asiasta kirjoittanutkin, mutten muista, vaikka blogejasi olen alusta asti seurannutkin)

Kesäpäiviä!

Johanna
93/65 | 

Heip,
Meillä keittiöremppa parhaillaan menossa, siis juurikin tuo kalusteiden asennus (onneksi jo siinä vaiheessa ollaan). Päädyttiin paikalliseen keittiöfirmaan koska sieltä löytyi mieleinen malli ja rungot tuli kasattuina... MUTTA, jos ikea olisi yhtään lähempänä niin sieltä olisi keittiö haettu. Nyt kun matkaa on lähes 500 km niin ajattelin että mahd reklamointi tai puuttuvien nippeleiden hakeminen on helpompaa 5km päästä ;) Eli ikea on varmasti hyvä ja nätti jos on lähellä.

Tyylikäs laina-asu :)

Jenni
94/65 | 

Meillä on Ikean keittiö ollut kovassa lapsiperhe-käytössä nyt 3 vuotta. Hyvin toimii ja on kaunis...ainakin omaan silmään ;)

Ja näin ilmoittaudun blogisi lukijaksi, loistava blogi!

Anu
95/65 | 

Mäkin olen kuullut hyvää noista Ikean keittiöistä. Itsekin sieltä katsellut välillä minkälainen keittiö meille tulisi jos joskus päästäisiin (täällä) muuttamaan omaan taloon :)

Inka
96/65 | 

Hei, löysin sivusi hiljattain, oikein kauniita kuvia sinulla, näistä saa kivoja fiiliksiä,
ja oikein söötti pikkuneitokainen teillä :)

siina*k
97/65 | 

Mullakaan ei ole mitään pahaa sanottavaa Ikean keittiöistä. Edelliseen kotiin suunnittelin ja kasasin itse keittiön :)
Ja tässä kodissa on osin Ikealainen. Suunnitelmissa on keittiöremppa ja Ikeaan ajattelin taas suunnata.

Vähänks "outoa" (hyvällä tavalla) on nähdä sun päällä pidempi hame. Käy tosi hyvin :)

Besser Wisser
98/65 | 

Hei,

Minä olen tässä foorumissa ehkä ainoa mies? Pidän kuitenkin blogistasi - ja kuvistasi. Tätä on hauska seurata.

Löytyykö kamerastasi hieman suurempaa ASA-herkkyyttä (tai lisävarustesalamaa) ja onko sinulla kunnon jalustaa? Tuntuu, että osa kuvista, siis sisällä otetuista, on hieman tärähtäneitä. Lyhyempää suljinaikaa peliin vain. Ulkona otetuissa kuvissa on enemmän valoa ja niinpä ne ovat teräviä.

Thanks,
nimim. Besser Wisser (aus Finland)

Viivu
99/65 | 

Ihana lainahame ;D

Mulla on muuten kans sellanen ihmeellinen tapa muistaa kaikista "tärkeistä" tapahtumista se mitä mulla oli päällä millonkin... Saatan muistaa ihan kirkkaasti kymmenenenkin vuoden päähän... ja mies on ihan ihmeissään :)

Johanna
100/65 | 

Besser Wisser, et ole ainoa mies, mutta kyllä te vähemmistöä ootte :P
Mulla ei oo mitään lisävarusteita, ei salamia eikä jalustoja, mutta ton ASA-jutun lupaan tarkistaa! Tiedän, että kuvien epätarkkuus on pikkuinen probleema, mutta toisaalta en välitä siitä... Ihan oolrait ettei kuvat oo niin kovin teräviä ;)
Mut katotaan, ehkä yritän parantaa asiaa -onhan teräviä kuvia kivempi katella!

.erin.
101/65 | 

Monta ihanaa postausta taas - ihanaa pikkukaupungin tunnelmaa, ihana tuo teidän kattoterassi, ihana ranta-alue, ihana ihana Olli, ihana ihana ihana Aino! :)

Mulla ei ole kokemusta Ikea-keittiöstä, mutta edelliseen kotiimme remontoimme Ikea-vessan ja olimme siihen todella tyytyväisiä. Kalusteet olivat kauniita ja kestivät todella hyvin sen kolme vuotta mitä siinä sen rempan jälkeen vielä asuimme. Ainoa asia minkä tekisin nyt toisin olisi hana. Se oli hyvännäköinen, mutta ei hirmutoimiva (vesi purkautui helposti niin kovalla paineella, että roiskui altaasta ulos & meidän hanassa ei ollut sitä kuumavesivaronappulaa, mikä pienten ihmisten kanssa elettäessä on kyllä ihan must). Teetätin silloin myös kalusteisiin sopivan peilin ja rosteritaustan. Tykkäsin kovasti ja hinta ei todellakaan päätä huimannut! :)

PS. Päivänasu-kuvat on parhautta! Elegantin tyylikäs tuo lainahame-toppi-Tory -yhdistelmä :)

tanjamaarit
102/65 | 

Upein mammalomalainen mitä oon nähny. Mä todella toivon että sittenjoskus näytän itse yhtä hyvältä! :)

Pinja
103/65 | 

Heippa!
Olen lyhyehkön ajan vasta seuraillut blogiasi, päädyin sinne jonkun toisen blogin kautta (en edes muista minkä..),mutta nykyisin käyn joka päivä tsekkaamassa blogisi, blogissasi on hyvä meininki! :)
Toukokuisen "tuhannen yön (sidonnan) mekko"- päivityksen jälkeen päätin minäkin monien kanssasisarten tavoin kokeilla tehdä itselle omaa mekkoa, nyt sain siihen aikaa ja teinkin, mutta sidonnat tuntuvat vaikeilta. En oikeastaan saanut yhtään "kivannäköistä" aikaiseksi. Niinpä, esitän toiveen postauksesta kun siihen aikaa ja inspistä sinulta löytyy: Kietaisumekon sidonnat!
Kiitos jo etukäteen jos joku kerta jaksat siitä aiheesta vielä blogata.
Terkuin, Pinni

White Lily
104/65 | 

Itselläni on ehdoton ei Ikean keittiölle laadun sekä ulkonäön takia. Itse koettua ja nähtyä, myös työn kautta palaute ikean keittiöistä oli kaikkea muuta kuin positiivista, asiakkaat sanoivat heti että mihinkään ikean keittiöihin he eivät sitten suostu. Kaikki ei tykkää samoista jutuista.

Niinu
105/65 | 

Wau mikä nainen!
Upea näky,niin vaatteet,hiukset kuin koko kokonaisuus:)
Sä saat mutkin/muutkin vähän edes yrittään näyttämään ihmiseltä:))
(mieheni kiittää:)

Anna
106/65 | 

Moi! Miksihän tämä sun uusi blogi ei päivity Blogilistaan oikein? Siellä ei näy koskaan uusimman kirjoituksen otsikkoa ollenkaan. Lisäksi näyttää tulevan "haamupäivityksiä" eli nyt oli esimerkiksi tullut tämä juttu muka uutena listalle. Erityisen tylsää tässä on se, että luen blogeja usein kännykällä ja on turhauttavaa odottaa sivun latautumista vai huomatakseen, ettei juttu olekaan uusi.

Tuulia
107/65 | 

Tuo on kyllä ihan tuttua, ettei äitiysloma ole ollut ihan pelkkää lomaa. Tuntuu, että on niin paljon tekemistä, että pitäisi hetkeksi hiljentää tahtia!

Meilläkin on muuten Aino! :)

Johanna
108/65 | 

Riikka, sori unohdin vastata sulle :) Lupaan kirjoitella pian kieliasiasta :) Äidinkieli ei ollut ruotsi :)

Anna: No onpas ärsyttävää! Yritän kysäistä blogilistalta missä vika :o

sari
109/65 | 

Täytyy ihan ekana sanoa, että tää sun blogi on kerrassaan ihana. Päivän asut on ihania! Niistä saakin toisinaan kivoja vinkkejä, kiitos siis. Ja sulla on todella miellyttävä kirjotustyyli.

Mulla on puoliksi Ikean keittiö, kaapit ja lavuaari on sieltä, mutta tason teetin itse. Kaapit on palvellut hyvin (toki vasta vuoden) eikä lavuaarikaan ole ruostunut, jota itse pelkäsin. Kaapin oviin saa kivasti ne vaimentimet, ettei ovet pamahda kiinni.

Terkuin,
ihan uusi lukija

college furniture
110/65 | 

A couple of months ago I discovered another web site that talked in depth about this topic. I'm glad you were able to shed some light on whatâ??s really happening out there. Some webistes are overtly biased towards things like this. Where do you think the industry is going in response to this?

Clemente Volinsky
111/65 | 

F*ckin? remarkable issues here. I am very happy to peer your article. Thanks a lot and i'm taking a look forward to contact you. Will you kindly drop me a mail?

UK Pension Transfer to USA
112/65 | 

Thanks for your valuable post. In recent times, I have come to understand that the particular symptoms of mesothelioma are caused by a build up connected fluid between your lining of the lung and the upper body cavity. The disease may start while in the chest location and pass on to other parts of the body. Other symptoms of pleural mesothelioma include weight-loss, severe breathing in trouble, fever, difficulty eating, and irritation of the neck and face areas. It should be noted that some people with the disease don't experience just about any serious symptoms at all.

holy cow
114/65 | 

I'm truly enjoying the design and layout of your blog. It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Outstanding work!

Anti Aging Serums
115/65 | 

You completed several fine points there. I did a search on the topic and found mainly folks will consent with your blog.

wordpress
116/65 | 

I was searching for this weblog final a few days and nights excellent blog owner great posts every thing is great

UK Pension Transfer to USA
117/65 | 

very nice put up, i definitely love this web site, carry on it

chevelle band
118/65 | 

chevelle official and fan photos

hid lights
119/65 | 

I?m not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back in the future. Cheers

enmodefashion
120/65 | 

I dugg part of you enter as I sentiment they were precise helpful adept

moving trucks sc
121/65 | 

We sought to provide relocation, delivery and storage services of unrivalled quality to individuals, organizations, and businesses. Our quality of service is a daily- renewed endeavor that each transfer associate believes in and executes each and every day.

Arnold California Real Estate
122/65 | 

Awesome ... simply awesome. Way to teach us all something that we might not have ever known about. At least I just discovered something new. You are so awesome!

Family photographers
123/65 | 

Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading? I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

awesome electronics
124/65 | 

Great write-up, I¡¦m normal visitor of one¡¦s blog, sustain up the good operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

RS Schmitt Raises Money
126/65 | 

Cheers for this outstanding. I was wondering whether you were planning of publishing similar posts to this. .Keep up the exceptional articles!

Powered Access
127/65 | 

I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but certainly you're going to a famous blogger if you aren't already ;) Cheers!

Photoshop video tutorials
128/65 | 

I cannot thank you fully for the blogposts on your internet page. I know you placed lots of time and effort into all of them and hope you know how considerably I appreciate it. I hope I will do precisely the same for another individual at some point. Palm Beach Condos

cosmetic dentistry gold coast
129/65 | 

I like this internet site really a lot, Its a really good situation to read and get information .

fax server
130/65 | 

Thanks for all your efforts which you have put in this. very fascinating info .

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010