Iittalan Kivi-tuikkuihin on kerääntynyt pöydältä ajelehtimasta kaikkia pikkujuttuja kuten rannekoruja ja huulipunia, ja suureen lasiputkiloon istutin narsissin sipulit. Eipä tarvi varastoida näitäkään sisustuksen herkkupaloja heti kynttiläkauden päätyttyä!

Dagens Cloud Dress ChillNorway / villatakki Odd Molly /farkkuleggarit Cubus

Me ollaan Ainon kanssa chillailtu ChillNorwaylta saaduissa vaatteissa, voin sanoa et kyllä on vapaapäivä maistunut tänään erityisen makealta. Tarkemmin sanottuna kahvilta ja porkkanakakulta ;) Ei kuulkaas minkäänlaisia vaikeuksia rentoutua. En edes muista enää että oon viime aikoina oikeesti ollut tajuttoman paljon töissä. Tai et missä se työpaikka on.

On ollut aikaa kuvailla vähän kotonakin. Kävellä pitkä lenkki lasten kanssa (-ja hidas; molemmat käveli...) ja juosta kilpaa sisällä.

^Tykkään muuten kovasti sisustaa vihreillä omenoilla ;D Niissä on niin raikas väri. 

Pikkuinen sneak peak dagens ulkoasuunkin; uudesta takista kerron varmasti joskus lisää... :)

Superia superia viikonloppua kaikille...

eikä vähiten Marni at H&M -silkkimekon voittajalle:

Tiiti kirjoitti:

28.2.2012 22.35  (Muokkaa)

Minä minä minä! Tuo on ihana! ja kasvava masukin ehkä mahtuisi jonkin aikaa? Sormet ja varpaat pystyyn että natsaisi.

***

Teitä osallistuja oli taas aivan uskomattoman ihanan monta ja olen pahoillani, etten voinut arpoa useammalle ;D Olisin niin mieluusti sen jälleen tehnyt... Mut onnea Tiitille, laitathan s-postia!

Arvonnat suoritan muuten pienillä paperilapuilla... Leikkaan numerot 0-9 ja aloitan arpomalla nollan ja ykkösen väliltä ekan numeron (tuhannet). Sit nollan ja viiden väliltä sadat. Sit nollan ja ysin väliltä kymmenet ja lopuksi nollan ja ysin väliltä viimeisen eli ykköset... Ja sit lasken kommenteista mikä niistä osuu arvotun luvun kohdalle.  Hullu homma ehkä ;) Vaihdan yksinkertaisempaan systeemiin heti kun jaksan etsiä sellaisen :P

Kommentit (91)

kalastajanvaimo
92/91 | 

Hih, se on aika simppeli tapa arpoa voittoluku. Vain se laskuvaihe on vähän nihkeä, kun kommentteja on joku 1500 ;D

Sanaz
93/91 | 

Eikä! Huomasin nyt vasta nuo iittala tuikut kun se maatuska vei kaiken mun huomion. Mun on pitänyt etsiä rasiaa tmv johon voisin organisoida eri merkkejä.
Kiitos tästä ideasta!

Sanaz
94/91 | 

huom erilaisia MEIKKEJÄ, ei merkkejä ;) no ehkä niitäkin...

M-K
95/91 | 

Toisia ärsyttää, että sä saat ilmaiseksi joitain tuotteita, mutta mua oikeastaan ärsyttää, miten halvalla ne saa mainosta. Jos lukijoita on melkeestä tuhansia ja kaikki parasta kohderyhmää sinun käyttämillesi tuotteille, niin yhden/muutaman tuotteen lahjoittamalla on saanut tehokkaan mainoksen aika halvalla. Minusta mainostaminen näissä blogeissa on aika ok, mutta kyllä se muissa medioissa taitaa olla paljon kalliimpaa. Minä ainakin luen näitä kuin kuvalehtiä ja olen kiitollinen tekemästäsi työstä ja tästä ilmaisesta viihteestä mitä me lukijat saadaan.

karoliina männistö
96/91 | 

tykkään kovasti tehä samaa omenoilla:)ihanan keväisiä ja talvella kiva käyttää punaisia,mut eli nyt siis vihreillä.ja tuo narsissiruukku, aivan ihana.:)

Kati
97/91 | 

Moikka Riitta,

Millan Putiikki on Lahdessa ihan keskustassa Vesijärvenkadulla Trion kauppakeskusta vastapäätä ja ihan Sokoksen lähellä. Netti osoite www.millanputiikki.fi Mun blogissakin on vielä sinne linkki;)

Tuo keskusta on niin pieni, että kaikki on ihan siinä kävelyetäisyydellä. Jos tuut junalla niin matkaa ehkä 1km juna-asemalta, kävellen taittuu ihan hyvin;)

Ne myy mm. Riviera Maisonia... NoaNoa vaatteita...

Tervetuloa on meillä täällä muutakin kivaa<3

TiinaT.
98/91 | 

Kauniita asetelmia ja tulppaaneja, pitäis itsekin panostaa enemmän tuohon kukkapuoleen, tulee niin eri fiilis kokonaisuuteen :)

Omena
99/91 | 

Kiva idea. Aloin kaivamaan kynttilän laseista itsekin kynttilöitä pois... Aurinko paistaa, jo on aika! ;)

Elina
100/91 | 

:D Aivojumppa. Taisit päästä asian ytimeen.

Siis numeroilla 0001-0999 on todennäköisyys 50% ja loppupään numeroilla 1000-1500 on todennäköisyys 50%. Ensimmäisiä numeroita on paljon enemmän, ja niiden mahikset voittoon on selvästi huonommat.

Itseasiassa nyt vielä oivalsin, että tarina jatkuu pidemmällekin.. Tässä tilanteessa 1500 olisi kaikista paras arpa. Sen todennäköisyys on 0,5x0,1666=0,08333 eli 8%. Huimat voiton mahdollisuudet.

Varsinaisesti ongelma muodostuu siitä, että ensimmäisen arvonnan tulos vaikuttaa seuraavaan arvontaan (Jos ekan arvonnan tulos on 0, niin seuraavassa mukana laput 0-9. Jos ekan arvonnan tulos on 1, niin seuraavassa mukana laput 0-5). Lappu-arvonta toimii, jos nostaa numerot toisistaan riippumatta. Jos numerosarjasta tulee liian suuri, esim 1765 (tai 0000), niin pitäisi aloittaa kokonaan alusta ja arpoa kaikki numerot uudestaan.

Olipas tässä lauantai-illalle korkealentoista pohdintaa! Kiitos ja anteeksi :D

kalastajanvaimo
101/91 | 

Hei kiva kuulla naitä vinkkejä! Mulle oli ihan uusi juttu et niitä vois käyttää muuhunkin kuin kynttilöille :P

kalastajanvaimo
102/91 | 

Voi Elina en todellakaan pahastu <3 Yritän nyt vain oikein keskittyä ja tajuta tän jutun :P

"Esimerkiksi tässä tapauksessa numeroilla 0001-0999 oli todennäköisyys 0,5 voittaa, kun taas numeroilla 1000-1500 oli todennäköisyys 0,5." <--Onks tää oikein? Molemmilla 0,5 mahdollisuus voittaa?

Tajuan ton, että tässä tapauksessa, kun kommentteja oli 1500, on tuhannen ylittäviä lukuja puolet vähemmin kuin tuhannen alittavia... Mutta jos arvon ensin nolla vai yksi, on niillä kuitenkin yhtälaiset mahdollisuudet, molemmilla 0,5. Sit ne vaikeukset vasta alkavat sadoissa... :P Eli joo, tajuan. Arvontatapa ei oo saaprosenttisen tasapuolinen, jollei kommentteja satu olemaan tasatuhatluku ;) Eikö? Tajusinko oikein?
Yritän käyttää tollasta generaattoria ensi kerralla!
Kiitos mielenkiintoisesta kommentista ja lauantai-illan aivojumpasta (onneks en ehtinyt ottaa sitä saunasiideriä vielä eihän tästä ois tullut mitään) ;D

kalastajanvaimo
103/91 | 

Kiitos kysymästä, oikein hyvin kai! Onhan mulla arpi, aika näkyväkin ja punaisempi kuin muu iho, mut eiköhän se tuosta vähitellen haalistu ja rauhoitu <3

kalastajanvaimo
104/91 | 

Olen kanssa vähän kysymysmerkkinä ;))
Mikseivät luvut 600-999 pääse mukaan? Kaikki numerot ovat kaikilla kierroksilla mukana. Paitsi siis ekalla kierroksella on vain ne mitkä tarvitaan eli nolla tai yksi (ja kaksi jos kommentteja on yli 2000) ja myös tokalla kierroksella vain ne sataluvut, jotka ovat mukana eli tässä tapauksessa 0-5. Mut siis jos ekalla kierroksella tulee nolla, niin tietysti tokalle kierrokselle pääsee mukaan kaikki sataluvut!! <-- Se se varmaan oli, mikä sinua hämäsi! :D ?

Riitta
105/91 | 

hei, missä tuo mainittu Millan putiikki sijaitsee? Onko mahdollisesti pääkaupunkiseudulla - että meikäkin pääsisi sinne ostoksille?

Mullakin on oma idea erilaisten lasimaljakkojen ja purkkien 'uusio' tai 'toisio' käytölle, kurkkaahan tänne:
http://nuppuhome.blogspot.com/

terv. Riitta

Tikkaritikkari
106/91 | 

Upealta näyttää tuo takkisi. Ja tästä postauksesta inspiroituneena käyn töiden jälkeen vihdoinkin hakemassa kimpun (tai kaksi) tulppaaneja kotiini! Kai sitä jo etukäteen voi palkita itsensä kauniilla kukilla viikonlopun pakollisesta siivousurakasta :)

Paula
108/91 | 

Ihana valoa täynnä oleva kevätpostaus! Ostin itsekin tulppaaneja.
Sun raikas ja tyylikäs, mut samalla rento vaatetyyli inspiroi ihan hirveesti panostamaan omaan ulkonäköön ja kivan näkösiin vaatteisiin ja lisäämään asuun jotain pientä jujua, huivia, korua tai muuta kivaa. :) Kiitos aurinkoisista kuvista!

Mamma Matuusa
109/91 | 

Heips! Katselin mukavia kuviasi ja mieleen tuli luomen poistosi. Miten olet toipunut luomen poistosta? Kuvista ei ainakaan näy arpea tms. Kiitokset mukavista postauksista :)

Nanne
110/91 | 

Ihana takki!

Hiukan tosta arvontasydeemistä. Toi on hiukan epis kommentteja nro 600-999 ajatellen, kun eivät saa osallistua lainkaan. Tosi ihanan höpsö tapahan toi on ja pääasia, et jollain tapaa umpimähkään voittajan valkkaat.

Kaunista viikonloppua!

Elina
111/91 | 

Moikka. Kiitti super-kivasta blogista. Sinun kuvia, tekstejä ja positiivista elämänasennetta on tosi mukava seurailla. Tulee aina itsekin hyvälle tuulelle :)

Entisenä matematiikan harrastajana ja opiskelijana on pakko kommentoida arvonatapaa. Vaikka se nopeasti ajateltuna tuntuu reilulta ja tuottaa eräänlaisen satunnaisen lukusarjan, ei se kohtele eri kommentteja samanarvoisesti. Esimerkiksi tässä tapauksessa numeroilla 0001-0999 oli todennäköisyys 0,5 voittaa, kun taas numeroilla 1000-1500 oli todennäköisyys 0,5. Koska jälkimmäisiä numeroita oli puolet vähemmät, kullakin niistä oli tuplamahdollisuus voittaa arvonnassa. Siis todennäköisyys alkupään luvuilla oli 0,5:999 =0,0005005 ja loppupään luvuilla 0,5:500=0,001.

Hiukan höpsöhän tämä kommenttini on, toivottavasti et pahastu tästä todennäköisyyslaskennallisesta saivartelusta. Arvonnat on kivoja, kiitos niistä. Jos haluat arvonnoista tismalleen tasapuoliset, niin satunnaislukugeneraattori on varmasti luotettava keino. Ilmaisia satunnaislukugeneraattoreita löytyy googlaamalla.

kalastajanvaimo
112/91 | 

Voi kiva kuulla Paula, sehän tässä on tarkoituskin <3 siis inspiroida :)

Mama loves heels
114/91 | 

Kauniita kuvia. Taas kerran. :)

Upean näköinen tuo sinun takkisi, itse olen miettinyt (iki)vanhan tressini värjäämistä pesukonevärillä...

Ihan samaa linjaa meilläki kivi-tuikkujen kanssa. Yhdessä on kolikot jotka eivät mahdu lompakkoon, kylppärissä yhdestä löytyy pumpulia/pumpulipuikkoja. Jossakin olen nähnyt käytettävän myös suolakippoina, kattaessa illallispöytää.

Eli moneen taipuvat myös tuikkuastiat. :)

kalastajanvaimo
115/91 | 

Tuoreet kukat viikonloppuna on kyllä ihana piristys!

kalastajanvaimo
116/91 | 

Kiitos, ennenkaikkea mukava <3

kalastajanvaimo
117/91 | 

Paljettineule on munkin suosikkeja ja heijastelee ihanasti valoa tossa seinällä roikkuesaan :) Se on merkkiä Saint Tropez.

kalastajanvaimo
118/91 | 

Kiitos kysymästä! Villatakki on äitin tekemä, eli en siksikään oikein osaa kertoa miten se on tehty... Ehkä me voitais yhteistuumin yrittää selittää asiaa, tästä on kuitenkin kyselty niin paljon... :) Pahoittelen siis nyt, tähän hätään en osaa neuvoa mut ehkä saadan aikaiseksi jonkinlainen ohje jossain vaiheessa :)

kalastajanvaimo
119/91 | 

Kiitos vinkistä, en ole kuulutkaan ;) Toi luvun arpominen tosin on vielä aika helppo homma mun paperilapuillakin, vaikeus alkaa vasta siitä kun täytyy alkaa laskemaan kommenteista sitä oikeaa... phuuh :D

kalastajanvaimo
121/91 | 

Maatuskakoru on täältä Norjasta Kristiansandista eräästä pikkukaupasta... nimeä en muista.. :( Maatuskakoru oli muistaakseni alkuperältään hollantilainen, mutta sen pohjasta on jo tekstit kuluneet :(

kalastajanvaimo
122/91 | 

Heippis Taina! Kysymykseen "mitä säätöjä kamerassa useimmiten käytät" on helppo vastata, sillä kuvaan lähes vain ja ainoastaan ilman salamaa. Siis sillä säädöllä, joka ottaa kuvat ilman salamaa. Muuten onkin aika vaikeaa selittää, paitsi että varmaan jokaista kuvaa muokkaan valotuksen osilta, se on mun tärkein toiminto :))

kalastajanvaimo
123/91 | 

Trenssi on ostettu Mytheresa.comista :) Se on Burberry Brit, mutta tarkempaa nimeä en muista... löytyy mytheresasta :)

kalastajanvaimo
124/91 | 

Jes, vapise lumi :D Kuulostaa hyvälle, nauttikaa <3

kalastajanvaimo
125/91 | 

Juu... :) Eikä mitään, kiva vaan et olit kiinostunut trensistä ja kyselit :)

kalastajanvaimo
126/91 | 

Kiitos Ilona, tällaset pyynnöt on vähän niinkuin potku persuksille :P Olen nimittäin joskus esitellyt blogissa lastenhuoneiden yhdet seinät; Ollille olen maalanut maailmankartan ja Ainolle puun, mutta siihen on sit jäänyt... On ollut tarkoituksena tapetoida huoneet muuten ja sitten postata niistä mutten vaan ole ehtinyt! Nyt keväällä ois tarkoitus kyllä ja sit postaan tietty tuloksista teille <3

kalastajanvaimo
127/91 | 

Kiitti! Mulla taas on ihan muutaman sentin kasvatusprojekti menossa :))

kalastajanvaimo
128/91 | 

Joo tuli oikein kuvapaketti tällä kertaa :P Noin hienolla valolla (ja kerrankin edes päivänvalolla) sitä innostuu :))

kalastajanvaimo
129/91 | 

Voi ei miten ihana kommentti Kati, tästä tuli tosi iloiseksi!
A) Ihana idea toi tuikkujen käyttäminen pikkukukille!
B) Mahtavaa kuulla ChillN -uutisia, en olekaan ehtinyt juttelemaan niiden kanssa vielä et minkälaista vastaanottoa on suomalaisista kaupoista tullut. Voi miten kivaa!! :))) Hauska kuulla tosiaan.

Kivaa viikonloppua sinne myös <3

Fii
130/91 | 

Hei, olen kovin ihastunut sun neuletakkiin, joka sulla on tuossa maaliskuun eka -postauksessa. Muistelen, että olet siitä postannut aiemminkin, mutta en millään löytänyt sitä tarinaa. enkä päässyt tarkistamaan, että olitko samalla myös kertonut, miten olit neuleen tehnyt.
Olisiko mahdollista vielä vinkata, miten olet tämän ihastuttavan vaatekappaleen luonut, jos sen innoittamana saisin itsekin kaivettua puikot esiin vuosien tauon jälkeen..

kalastajanvaimo
131/91 | 

Juu niin taitaa olla. Tai sit alkaa menee niin päin ettei muista enää millasta on olla vapaalla ja kaikki sujuu töissä vähän nopeammin ja tehokkaammin ja rutiinilla ;)

Sanaz
133/91 | 

Mistä ostit tuon maatuska kaulakorun?

HeliK
134/91 | 

Oletko kokeillut arpoessasi tuota http://www.random.org sivuilta löytyvää True Random Number Generator -palvelua?

Siihen syötetään kommenttien lukumäärä esim. 1-952 ja ohjelma arpoo satunnaisesti jonkun luvun tuolta väliltä. Helppoa ja vaivatonta :) Vaikka paljon suloisempi tuo sun kehittämä paperilappusysteemi on ;)

Pieni lintu
135/91 | 

Kaunis mutta mukavan näköinen asuyhdistelmä! :)

niitty
136/91 | 

kiitos kun jaoit kanssamme arvontatapasi, hauska !

Ja toimii, sehän on pääasia, vaikka ei omalle kohdalle tullutkaan.

Taina
137/91 | 

Voisitko joskus tehdä postauksen valokuvauksesta? Kuvasi ovat aivan fantastisen hienoja. Olisi kiva tietää mitä säätöjä kamerassa useimmiten käytät, ja miten muokkaat kuvia jälkikäteen koneella. Käytän myös itse PhotoScope-ohjelmaa, mutta en saa noin hienoja kuvia aikaiseksi :)

Jatta
138/91 | 

Onnea voittajalle!

Kiva idea tuo tuikkujen kevätkäyttö. Lasimaljoja tulee itsekin sipulikukille käytettyä, niissä kun on ne rumat muoviruukut ostaessa :)

Kivaa sekä aurinkoista viikonloppua teille, niinkuin meillekin (on nimittäin aurinkoa luvattu koko viikonvaihteeksi) joten, vapise lumi :)

Norppa
139/91 | 

Tosi kiva idea tuo narsissijuttu, taidanpas kopioida sen! Mulla on nimittäin melkein samanlainen lyhty/vaasi isolle kynttilälle. Mun ei ainakaan tule kotona polteltua kynttilöitä keväällä ja kesällä juuri lainkaan. Vene on sit eri juttu. :)

Trenssikin on kiva, mutta mua kiinnostaa enemmän, että mistä toi ihana paljettineule on.

Ilona
141/91 | 

Olis muuten joskus kiva nähdä kuvia lastenhuoneen sisustuksesta! :-)

Hus nummer nio
142/91 | 

Sulla on tosi kivat hiukset! Ihailen pituutta, sillä mun tekee aina alkukeväästä mieli leikata lyhyemmäksi.

Keväistä viikonloppua!

Tinas
143/91 | 

Vapaapäivänne kuulostaa aika ihanalta - ja RENTOUTTAVALTA! :) Kauniita kuvia jälleen kerran oikein runsain mitoin, kiva siis että oot ehtiny kuvailla. Aurinkoa viikonloppuusi! :)

Rouva V.
144/91 | 

Oi, päädyit tuohon ihanuuteen <3 En malta odottaa, että ehdit esittelemään meille uuden trenssisi paremmin :) Haluan vielä kiittää ihanasta viestistäsi, liikkeellä oli nyt tällä kertaa vaan muutama muukin "suhtkoht" innokas ;) ostajaehdokas.. :)

Nipsu
145/91 | 

Kyllä se hoitoalalla itellä ainakin 7pv on max. mitä jaksaa tehdä töitä. Sen jälkeen sitä vain töissä houruaa mennä eikä enää mistään älyä mitään tai jaksa tehdä. :) mutta kiva kun olet rentoutunut!

Kati
146/91 | 

Juu noita tuikkuja voi käyttää vaikka mihin! Mä laitan niinhin monesti vähän vettä ja kiviä pohjille ja sitten ihan lyhyeksi leikattu leikkokukka kellumaan.

Ihanat on narsissit!

Takkisi on tosi kiva, voi kun meilläkin ois jo kevät! Tukholmassa oli:D

Kävin tänään tossa meidän Millan putiikissa, jonka olin laittanut sulle ehdotukseksi jälleenmyyjäksi ChillNorway vaatteille. Ja arvaa mitä!!!! Ne saa ne!!!! Olen niin onsku ja iloinen, että edes tän päivän loska ei tuntunut missään:D

Kuusi muutakin oli suositellut sitä liikettä.

Ollaan siis reissailtu Ruotsiin, kävin katsomassa sun viimepäivien postauksia. Ihania kuvia ja niin AAAH ihanan keväsiä!

Ihanaa viikonloppua<3
ps. Onnea Marni voittajalle

inline water filter
147/91 | 

Knowledge is better than riches Cameroon

offshore oil drilling jobs
148/91 | 

Hiya, I'm really glad I have found this info. Today bloggers publish just about gossips and internet and this is really annoying. A good web site with interesting content, this is what I need. Thanks for keeping this site, I'll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

focus
149/91 | 

I?ve read several excellent stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I surprise how much attempt you place to make one of these magnificent informative site.

Medical Assistant Resume Examples
150/91 | 

Awesome blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I'm planning to start my own blog soon but I'm a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many options out there that I'm completely overwhelmed .. Any suggestions? Bless you!

The Forgotten Man
151/91 | 

Hi there just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be running off the screen in Chrome. I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I thought I'd post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem resolved soon. Kudos

Tawanda Machala
152/91 | 

The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod's. It works well, but isn't as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that's not an issue, but if you're planning to browse the web alot from your PMP then the iPod's larger screen and better browser may be important.

Pennie Bergamini
153/91 | 

Awfully illuminating thank you, I do think your current visitors may perhaps want a whole lot more content such as this continue the great effort.

Serena Maffei
154/91 | 

Thanks for the gallery! Is there a way to access the Flash File and/or remove the PG logo? Thanks!

powerblanket
155/91 | 

Good post. I be taught one thing more challenging on totally different blogs everyday. It can always be stimulating to read content material from different writers and follow just a little something from their store. I?d desire to make use of some with the content material on my weblog whether you don?t mind. Natually I?ll give you a hyperlink on your net blog. Thanks for sharing.

Crestview Gurgaon price
156/91 | 

Thank you for another great article. Where else could anyone get that kind of information in such a perfect way of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such information.

Willian Roble
157/91 | 

One thing I'd prefer to reply to is that weight loss program fast can be carried out by the proper diet and exercise. Someone's size not merely affects the look, but also the general quality of life. Self-esteem, major depression, health risks, and also physical abilities are damaged in extra weight. It is possible to do everything right and at the same time having a gain. Should this happen, a problem may be the root cause. While an excessive amount food but not enough body exercise are usually the culprit, common health concerns and widely used prescriptions may greatly amplify size. Thanks for your post right here.

Online Job Translator
158/91 | 

Howdy! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty quick. I'm thinking about creating my own but I'm not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Many thanks

http://springermarketing.co.uk/
159/91 | 

There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

ergonomic chairs
160/91 | 

Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.

bijoux fantaisie mariée
161/91 | 

I?m impressed, I need to say. Really hardly ever do I encounter a blog that?s each educative and entertaining, and let me let you know, you've gotten hit the nail on the head. Your concept is excellent; the issue is one thing that not enough people are talking intelligently about. I am very pleased that I stumbled across this in my search for one thing referring to this.

Saxophone lessons los angeles
162/91 | 

Would you be taken with exchanging hyperlinks?

binary options trading system ...
163/91 | 

Hey there, nice blog but occasionally I see a issue where the right nav bar can't be seen. it's mainly on the home page Regards

ipad wallpaper flickr
164/91 | 

I'm not sure exactly why but this web site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I'll check back later on and see if the problem still exists.

showing on cam
165/91 | 

What?s Happening i am new to this, I stumbled upon this I've found It absolutely helpful and it has helped me out loads. I hope to contribute & assist other users like its aided me. Great job.

under cabinet microwave oven
166/91 | 

Woah! I'm really enjoying the template/theme of this site. It's simple, yet effective. A lot of times it's hard to get that "perfect balance" between user friendliness and appearance. I must say you have done a excellent job with this. Also, the blog loads very fast for me on Internet explorer. Outstanding Blog!

Big Sean Quotes
167/91 | 

It?s really a nice and helpful piece of info. I am glad that you shared this useful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

Hsiu Reutzel
168/91 | 

I visit your blog again and again gladly madly written and always the suitable info.

hand mixer best
169/91 | 

Wow that was unusual. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyways, just wanted to say superb blog!

Diaspora Social Network
170/91 | 

Howdy this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

What Time Is The Super Bowl 2012
171/91 | 

Right now it sounds like Expression Engine is the best blogging platform out there right now. (from what I've read) Is that what you're using on your blog?

URL
172/91 | 

Some really superb info , Sword lily I found this. 863634

Baby Gifts
173/91 | 

You have a few helpful ideas! Perhaps I should think of trying to do this myself. Respectfully

a4720368
174/91 | 

I've said that least 4720368 times. SCK was here

1.5 cup rice cooker
175/91 | 

Hmm it seems like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I'm still new to the whole thing. Do you have any points for first-time blog writers? I'd genuinely appreciate it.

calcium water
177/91 | 

There is only one thing harder than looking for a dewdrop in the dew and that is fishing for a clam in the clam chowder.

side
178/91 | 

John Wolverton is surely an skilled within the fiscal and also small company market. They offers his

easy beef stew slow cooker recipe
179/91 | 

Please let me know if you're looking for a article author for your weblog. You have some really good articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Regards!

reverse osmosis filtration
180/91 | 

He that follows freits omens freits will follow him.

Aut
181/91 | 

It really is very crucial a thief retains talking to the lawyer. A lawyer can be a legitimate

online marketing
182/91 | 

Hi! I just wished to take some time to make a remark and state I've truly appreciated reading through your site. Thanks for all your projects.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla