Tykkään (näin keväällä)  kovasti yhdistelmästä vaalean beiget farkut - musta/tumman sininen  kapea neule. Vaikka ilmeet aika totiset onkin. Älkää niistä välittäkö :)

neule French connection / farkut pull and bear

Multa on viimeaikoina kyselty moneen otteeseen et miten ehdin/jaksan/viitsin tehdä kaikkea, miten mulla riittää energiaa ja miten vielä pysyn ihan suhtkoht tyytyväisenä... En tiedä, mutta ymmärrän että te kysytte tällaista :D Jokainen, jolla on pieniä lapsia, työ, harrastuksia, parisuhde, ystäviä ja niin edelleen saattaa tuntea olevansa joskus aika tiukassa puristuksessa. Jos edes saa yhtälön toimimaan noin monella tekijällä. Ja vielä tuntemaan olonsa hyväksi. Ei muuten kuulosta edes mahdolliselta... Ehkä just blogielämässä muttei oikeassa ;) Jokainen miettii näitä, kun nykyään pitäisi pystyä niin moneen. Pitäisi pystyä kaikkeen ja olla täydellinen. Mun mielestä, mun elämässäni parasta ehkä onkin se, etten haluaisi sen olevan mitenkään täydellistä. Täydellisyyden saavuttamiseen menisi (ainakin mun tapauksessani) yksi ihmisikä enkä ole ajatellut tuhlata omaani minkään tavoitteluun.

Muistan jostain lukeneeni yhtenä onnellisen elämän edellytyksistä sen, että pitää itsensä kiireisenä. Ei stressi-kiireisenä, mutta niin ettei vain istu pehvallaan koko päivää murehtimassa. Se, että sulla on viikon ainoina vapaapäivinä aamutreenit, ei välttättä oo huono juttu jos osaat rentoutua lopun päivää. Treeni on sitäpaitsi epäilemättä yksi parhaista keinoista hankkia lisäenergiaa. Se auttaa kaikkeen...

 Kiireisyys ei kyllä sitten todellakaan ole mikään mun elämäni ohjenuora vaan päinvastoin olen aika sellanen rauhallinen hidastempoinen tyyppi. En todellakaan halua olla niin kiireinen, että päivät kuluisivat ihan huomaamatta. Enkä mielestäni ole edes mikään erityisen tarmokas ja aikaansaava... Joten voi hyvinkin olla et te kyselette väärältä ihmiseltä, mutta silläkin uhalla lupaan miettiä asiaa ja kasailla aiheesta jonkinlaista sanottavaa. Kommenttinne on huomioitu! :)

Tänään shoppailtiin lasten kanssa pioneja^

Rauhallista ja rentoa viikon jatkoa... <3

Kommentit (65)

surinasussu
66/65 | 

Sinä sen sanoit! Mulla on ihan sama juttu! Tänä keväänä olen joutunut olemaan "kiireetön" ja huomaan kuinka odotan, että pääsen taas pursuamaan energiaa ja iloa. Odotan taas "hyvää kiirettä". Ihanaa että on muitakin tällaisia. Välillä tuntuu, että onko jotain mitä en ole huomannut, puuttuuko multa joku ruuvi päästä, koska moni ihmettelee, miten aikani riittää perheeseen, parisuhteeseen, työhön, vaapaaehtoistyöhön, harrastuksiin... kärsiikö joku siksi että teen niin montaa asiaa? Mutta niin ei ole. Ollaan me onnellisia tästä(kin)!!

New England Rose
67/65 | 

Jep, tummansininen ja beige toimii yhdistelmänä tosi hyvin. Niistä tulee sellainen tyylikäs, merihenkinen fiilis. Ihania rantakuvia, onneksi kohta on taas kesä!

Pia
68/65 | 

Olen samaa mieltä sun kanssa ja edellisten kanssa. Ja usein se, että ihmiset jaksavat hokea: "kiire, kiire, mulla on kiire", menee tajuntaankin. Ei osata elää tässä hetkessä. Vaikka se niin kliseiseltä kuullostaakin niin pitäisi osata nauttia siitä, mitä juuri sillä hetkellä on saavuttanut. On pitkälti asennekysymys, miten elää ja mitä näyttää itsestään ulospäin.
Ja usein se matka sinne määränpäähän on itsessään palkitsevaa, se työn tekeminen ja ahkerointi. Kauniin tavoittelu..

Nipsu
69/65 | 

St.brigitten: Kommentoin omasta kokemuksestani; mulla on herkkä atooppinen iho, eikä mulle garnierin BB:sta tullut mitään oireita. Iho reagoi tietysti yksilöllisesti, että kokeilemallahan se selviää, mitä sinun iho tuumaa. Pienelle ihoalueelle kannattaa kokeilla, jos iho reagoikin...
Ihana tunnelma noissa sinun kuvissa! Pitäisi itsekin aloittaa kuvaaminen, niin saisi ihastella itse kaunistaluontoa. :) Aurinkoista kevätpäivää! Me lähdetään 3kk neuvolaan meidän pikkuneidin kanssa, aika menee niin nopeaan!

AnnaW
70/65 | 

Teistä kyllä oikein huokuu rakkaus, lämpö ja rauhallisuus<3

Omassa elämässäni olen huomannut, että on asioiden priorisointi ja valinta tehtävien asioiden välillä on tärkeää. Tässä nykymaailmassa on niin paljon mahdollisuuksia, mitä tehdä, että kaikkea ei voi ehtiä. Meidän perheessä on kehitelty sääntö, että jokainen saa tehdä joka päivä jotain mitä HALUAA! Jos jokainen päivä täyttyy vain velvollisuuksista, jää hyvälle ololle aika huonot mahdollisuudet. Ja kun panostaa noihin HALUAA- juttuihin niin muustakin arjesta alkaa kummasti nauttia.

Toimii ainakin meillä ja onnellisuuskäyrä vaan kohoaa entisestään :)

Heinis
71/65 | 

Sun tyyli = <3
Ja onnea on myös se, että tekee niitä asioita, joista pitää. Toki on pakollisiakin askareita, jotka eivät niin miellytä, mutta kaiken muun voi hoitaa mieleisellään tavalla :)
Ihanaa loppuviikkoa! <3

Tiina
72/65 | 

Juu, näinhän se menee. Itsellänikin liikunta on lääke moneen. Pitää pään kasassa lasten kanssa, parisuhteen virkeänä kun on yhteistä harrastusta, kropan kunnossa ja turhat murheet loitolla.

Omassa elämässä myös tuo täydellisyyden tavoittelu (tai ylipäänsä minkään materian) loistaa täysin poissaolollaan, ja hyvä niin.

Mannu
73/65 | 

Sulle sopii tuo tumma väri niiiiin todella hyvin!!! Aika harvoin käytät mustaa, mutta väri pukee kyllä sinua. Ja toisaalta luulen, että voit laittaa päälle ihan mitä vain ja aina näytät hyvältä :)

Piti vielä kommentoida hiuksiasi, ovat kauniit! Ja todella pitkät taas, juurihan oli se lob villitys ja sulla oli sellanen pitkähkö polkka.. Onko hiuksesi luonnonkiharat?

Ja lapset sekä perhekuvat/ -jutut on aivan mahtavia myös, niin lämminhenkisiä ja hyvä olo tulee kun näitä lukee. Taas kerran voin sanoa, että näin lapsiperheenä voi samaistua, se tuntuu mukavalta :)

kalamuija
74/65 | 

Hyva postaus:) Juuri itsekin olen naita asioita pyøritellyt. Me ihmiset ollaan erilaisia. Jotkut saa aikaan enemman kuin toiset jne. Ma olen ihan samaa mielta, etta pieni hasa pitaa hereilla.. jos on niin ettei ole mitaan tekemista niin ei jaksa sita vahaakaan. (esim. norjalaisilla tyøpaikoilla);) Ja liikunnasta saa nimenomaan sita energiaa. Ihan parhautta on tuo etta jos on vp niin heti aamusta menee liikkumaan niin siita saa sen energian ja voi hyvalla omalla tunnolla sitten lekotella loppupaivan;)

Family photographers west york...
75/65 | 

Hey! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any recommendations?

E
76/65 | 

Mua hieman huvittaa tällaiset kysymykset, että miten sä ehdit sitä ja sitä. Samat tunnit jokaisella on vuorokaudessa, ja on ihmisestä ja elämäntilanteesta kiinni, miten ne tunnit käyttää. Toki sekin paljon vaikuttaa, miten paljon työ vie aikaa ja työmatkat ja lasten hoidosta hakemiset jne. "Päätyö" voi olla osapäiväinen niin sulla, ja siksi aikaa on paremmin lisäksi ohjata jumppia tai blogata. Ja mitä vapaa-aikaan tulee niin valintojahan siihenkin sisältyy. Sä esimerkiksi oot joskus kertonut, ettet katso telkkaria ollessasi yksin, etkä ehdi lukea paljoa muiden blogeja. Joku toinen taas käyttää aikaa näihin tai vaikka kirjojen lukemiseen niin ettei sitten ehdi paljon puuhailemaan jotain muuta tai tekemään käsitöitä tms. niin kuin sä.
Miettimällä kriittisesti sitä, mihin aikaansa käyttää, saattaa löytyä aikaa käytettäväksi jonhonkin muuhun. Jos niin haluaa.

Tiina
77/65 | 

Pojan nimi on Olli :)

Mä olen samaa mieltä Johannan kanssa siitä että on hyvä pitää itsensä sopivan kiireisenä. Jos on ihan liikaa joutilasta aikaa (kyllä, sinkkuihmisellä sitä joskus on :)) ehtii murehtia kaikenmaailman asoita eikä mistään tule mitään.

Soili
78/65 | 

Voi ko ihminen voi sitten olla nätti :) Kiitos taas, blogisi toimii minulle hyvän mielen tuojana; kauniita kuvia ja sattuvia ajatuksia - ja vaikkei ne aina kohtaisikaan omaa elämäntilannetta, on täällä aina mukana pistäytyä :)

Hanna
79/65 | 

Kiitos näiden ajatusten jakamisesta! Minulla on samantapainen elämäntilanne kuin sinulla ja olen tässä kyllä ymmärtänyt, mitä termi "ruuhkavuodet" tarkoittavat. Toisaalta hyvä, että elämässä on monenlaisia asioita ja vaihtelua, kunhan ei stressaa siitä että aina olisi enemmän tekemistä kuin mihin lopulta on aikaa. Itse näen, että on todella tärkeää tarjota lapsille kiireetön lapsuus ja koetan vaalia kotona ja arjessa mahdollisimman leppoisaa tunnelmaa, vaikka lapsiperheaamut töihin ja päiväkotiin siirtymisineen eivät aina äidistä niin rennoilta tuntuisikaan...
Kiva saada vinkkejä ja kannustusta muilta äideiltä, jotka tasapainoilevat pienten lasten, töiden ja omien juttujen välillä koettaen säilyttää hyvän fiiliksen ja vältellä stressiä. Ainakin tämä blogi on yksi arjessa jaksamista edesauttava tekijä valoisan asenteen, hyvien ajatusten ja visuaalisen kauneuden ansiosta :) Voisit Johanna tehdä varmaan hienon uran myös mainostoimistossa tms, niin kauniita nuo sommittelemasi ja ottamasi kuvat ovat!

Roomatar
80/65 | 

Oi miten totta onkaan tuo, että kun on sopivan kiireinen, niin pysyy onnellisena. On ihan surku sellaisia ihmisiä, jotka vain istuvat kotona ja katsovat telkkaria.
Mielekäs tekeminen, on se sitten työ, harrastus tai opiskelu, pitää taatusti virkeänä ja auttaa jaksamaan arjessa:)))

ia
81/65 | 

Ei voi olla huomaamatta jotenkin melankolista tunnelmaa näissä viimeisimmissä postauksissa. Aurinkoa ja pirteitä päiviä sinne!

Joanna
82/65 | 

Tyttö on kovasti kasvanut :)

Kyllä olen samaa mieltä, että elämästä pitäisi osata nauttia joka päivä. Ja olla sellainen "semireipas". Ei mikään hampaat irvessä suorittaja.

Maira
83/65 | 

Miult työkaveri (ja on joku muukin joskus) kyseli, että miten mä jaksan ja ehdin kaikkea työn lisäksi. Siis treenata koiria, kisata, käydä lenkillä, joogassa, mitä nyt milloinkin. Mutta sehän on just sitä, mitä mä haluan tehdä! Juuri niinkuin sanoit, nämähän jututhan tuovat sitä energiaa mulle :) Jos mulla on vapaapäivä, niin en hirmu mielelläni passiivisesti istu persiilläni, vaan menen treenikentälle tai kilpailuihin tai lenkille tai tapaamaan ystäviä! Priorisointikysymyksiä :)

Toki kun ei ole lapsia eikä esim. raksaa, "pelkkä" kahden aikuisen parisuhde vain, niin jää paljon (?) aikaa omiin juttuihin ja on jotenkin etuoikeutettu tässä suhteessa... En tiedä, itse olen vaan aina tykännyt tehdä ja harrastaa mielummin kun maata persiilläni :)

Nora
85/65 | 

Nyt menee ihan aiheen vierestä mutta oliskohan mitään mahdollisuuksia nähdä vähän enemmän minkälaista Ainon ja Ollin huoneissa on? Pitäisi tytölle miettiä jotain kivaa huoneeseen ja kun neliöitä ei ole ylettömän paljon on hyvät neuvot kalliit :)Tyttö on vasta alle vuoden joten ei kaipaa mitään ihmeellistä vielä mutta haluaisin ajatella asiaa vähän pidemmällä tähtäimellä ettei tartte koko ajan peitellä naulan jälkiä :) Kiitos jo etukäteen ;)

Maria
86/65 | 

En voinu sanoo ku aaaw, ku luin ton että olit lasten kanssa shppailemassa. Se sai mut jotenki tosi hyvällä tuulelle! Muutenkin pidän sun blogista! Mukavaa kevättä sinulle! (:?

st.brigitten
88/65 | 

Allekirjotan niin ton, että kun pysyy sopivan kiireisenä niin ei ehdi murehtimaan eikä väsymäänkään kesken päivän :D

Ihan off topic, mutta ostitko sä aika vasta sen BB-voiteen vai muistelenko väärin? Mitä olet tykännyt siitä? Ja osaatko sanoa, että uskaltaako erittäin herkkäihoinen atoopikko sitä edes kokeilla? :)

Nonna
89/65 | 

On ihanaa seurata, vaikka "vaan" näin netin välityksellä, miten teidän perheessä on rakkautta, miten Aino ja Otto katsovat toisiaan, miten sinun miehesi katsoo sinua ja päinvastoin <3 Kunhan kaikki ovat terveitä ja rakkautta riittää, mikään ei varmaankaan ole tärkeämpää! Ja toivotaan, että ens kerralla olis lämmin kaupunkiranta ;)

Hömmi
90/65 | 

Blogisi on tuonut paljon iloa arkisiin päiviin! Ihanaa, että olet niin jalat maassa ja haluat jakaa kokemuksia, vinkkejä, iloja ja suruja lukijoille! En ole juurikaan tänne mitään kommetteja jättänyt, mutta luen tätä joka viikko! "Toista vähättelemällä ei itse suurene yhtään". Kunpa nekin ihmiset, jotka laittavat ikäviä kommentteja muistaisivat tämän! Iloa ja siunausta elämäänne edelleen <3

Aneli
91/65 | 

Sinulla on todella kauniit lapset, ole heistä ylpeä! Myös itse olet aivan upean oloinen persoona, sillä tavallisella ja arkisella tavalla, tiedäthän? Arjen sankaritar.
Ja komppaan Nonnaa, on ihana huomata teidän kaikkien välillä tuo rakkaus.

Swtor Guides
93/65 | 

Hey there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any recommendations?

Medical Assistant Resume Examples
94/65 | 

Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it

Barbie Dimeo
95/65 | 

Oops I kept some t' to myself ! I meant it' (this post) is not what I expected .. I thought it would be much easier than this !

Somer Fraze
96/65 | 

I was looking for some music for my videos. They were completely boring without it. Very nice resource.

Merilyn Yeadon
97/65 | 

I haven¡¦t checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I¡¦ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend :)

Madge Burtle
98/65 | 

I?m not sure where you're getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this information for my mission.

Steven Anaya
99/65 | 

Hey! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good gains. If you know of any please share. Thank you!

Location maison Concarneau
100/65 | 

My wife and i have been now thrilled that Raymond managed to round up his web research out of the precious recommendations he made in your web site. It's not at all simplistic to just possibly be giving freely procedures which usually men and women may have been making money from. And we all remember we have the writer to appreciate for this. The specific illustrations you have made, the straightforward blog menu, the friendships you make it possible to instill - it's everything awesome, and it is leading our son in addition to our family imagine that that matter is satisfying, which is seriously serious. Thanks for everything!

Ezekiel Civcci
101/65 | 

Hey, you have a nice site but occasionally I encounter a bug whereby the right nav bar cannot be viewed. It is mainly on the main page Best wishes

Striker9 Light Review
102/65 | 

Hey, nice blog but sometimes I see a problem where the right nav bar can't be seen. it's mainly on the default web-page Best wishes

ge monogram microwave oven
103/65 | 

When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Appreciate it!

Think Like A Man
104/65 | 

Cool blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand out. Please let me know where you got your design. Thank you

Luci Branot
105/65 | 

Very nice!? Wow you are very very talented!! keep up the awesome work. You are very talented & I only wish I could write as good as you do ?

ge 350 watt stand mixer
106/65 | 

Iím not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back later. Many thanks

borsa luis vitton
114/65 | 

I really like and appreciate your blog article.Thanks Again. Really Great.

transport legnica
115/65 | 

Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog loading? I'm trying to find out if its a problem on my end or if it's the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

Russell Simmons
116/65 | 

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something informative to read?

austin home water filtration s...
121/65 | 

The miser and the openhanded spend the same in the long run.

Pillow
125/65 | 

risk involved with sanctioning these refinancing options. You'll discover likelihood of loss of these kind of rates. Your

grill
126/65 | 

upon, far better utilize possibilities on the internet so that you can go shopping for spectacles also, if you

Leta Tysor
127/65 | 

My partner and I stumbled over here by a unique web deal with and thought I'd as well verify things out. I like what I see so now i'm following you. Sit up for looking into your internet web page for a second time.

Man
128/65 | 

don?t have to concern yourself with that too for those who have Hoodlogistics sending regarding freight

braised short ribs slow cooker
130/65 | 

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014