ja taas kalaa! :P

 neule Vila / hame Chillnorway (saatu) / aurinkolasit Dolce&Gabbana (saatu) / kengät Nude

 

Jatketaan samoista kuin eilenkin; tässä tämän (ihanan, en valita!) kuuman työpäivän asu ja koska taas on kalaa syöty ja näitä kalareseptejä aina kysellään, niin tässä meidän maanantaikala.

Meidän kala oli (kuulemma) blålange, jonka voisin kai suomentaa jonkinlaiseksi sinipitkulaksi. Noh, sillä ei varmaankaan ole suomalaista nimeä, sillä nämä ovat vallan syvänmeren kaloja, mutta kyllä tähän voi käyttää vaikka pakasteseitä! Mausteita voi tietysti käyttää ihan oman maun mukaan, laitoin vain esimerkiksi jotain meidän tavallisimpia. 

Sellasia ihan perusjuttuja tänään vain... Vaatetta saatu päälle ja murua rinnan alle. Uutta Katherine Pancolin kirjaa en paikallisesta kirjaputiikista löytänyt, joten päivän kulttuuriannista saa nyt vastata ruotsalainen Himlens Hjärta -elokuva (med Mikael Persbrandt :P). Miehen mielestä varmaan aivan sairaan tylsä. Mun mielestä just passelisti parisuhdepohisdkelua (ja Mikalelia). :P

Heippa, hienoa kesäviikon alkua kaunokaiset! 

Kommentit (21)

22/21 | 

Se on tylppäpyrstömolva suomeksi, turskansukuinen kala :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
23/21 | 

Täytyy sanoa et omg enpä ois ikinä tiennyt (että tälle edes on suomennosta)!!! Täällä on kala-asiantuntijoita lukijoissa? ;) Kiitti, nyt tiedätte sit mitä haette kaupasta :P

24/21 | 

Googlen kääntäjä sen kertoi mulle :P Nam!

26/21 | 

Hei!

Pihakivet ovat tosi kauniita. Mistä niitä voi ostaa?

T. Sara

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
27/21 | 

Hassu kysymys Sara. Pihakiviä voi ostaa varmaankin paikallisesta puutarha-alan liikkeestä. En taida suositella meidän käyttämää, sillä rahti Suomeen tulee varmaan himpan verran kalliimmaksi kuin itse kivet. ;)

28/21 | 

Moron! Oot ihan törkeän kaunis. Ja toi sun asu...mullekki! Oppiskohan sitä itekin joskus pukeutumisen jalon taidon? 
Toi kala näyttää herkulliselta! Siellä teillä päin varmaan kala on vähän eri hinnoissa kun täällä? Ja ehkä vähän laadukkaampaa. Jos meillä hankkii lähikalaa itse kalastamalla niin ÖRK sitä mudan makua :D 

-MertsiGirl

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
29/21 | 

Oo, kiitos, niin kauniisti sanottu :) Täällä kala on kyllä kaupoissa tosi kallista (!) Tai riippuu kalasta; turskaa ja lohta saa edullisesti, mutta harvinaisemmat kalat ovat kallista herkkua :/ Meillä tosin mies poimii itse sen verran noita meren eläviä, ettei tarvitse usein ostella. Ja näissä suurissa kaloissa on se etu, että ruodotkin ovat isoja ja lähtevät pois kerralla, ei tarvitse nyppiä kielen päältä ;)

30/21 | 

Samaa mieltä - hyvin sanottu - oot ihan törkeän kaunis !!! Ja mietin just, et oon kuitenkin katsonut vuosien aikana tuhansia kuvia sinusta ja aina kauneutesi yllättää uudelleen, hämmentää suorastaan - kyllästymättä!

 

32/21 | 

Missähän MertsiGirl mahdat oikein kalastella, jos mudalta maistuu? Harmi, ettet ole päässyt maistamaan hyvää kotimaista kalaa!

 

 

34/21 | 
Vierailija

Samaa mieltä - hyvin sanottu - oot ihan törkeän kaunis !!! Ja mietin just, et oon kuitenkin katsonut vuosien aikana tuhansia kuvia sinusta ja aina kauneutesi yllättää uudelleen, hämmentää suorastaan - kyllästymättä!

 

Vuosien aikana tuhansia kuvia?? Huh.. Pelottavaa.

 

36/21 | 

Kiitos ihanista resepteistä :) Tein tänään foliojutun ja raparperimehua. T. Cira

38/21 | 

Kauniita valokuvia ja kivoja reseptejä! :)

Liikutteko paljon siellä rannikoilla ja onko siellä punkkeja ja onko ihan riesaksi asti? ja onko puutarha etana free-aluetta siellä teillä Norjassa?  Kysymys heräsi, kun usein valokuvissa vilahtelee rannikko/veneily/saaret tai puutarhaoleskeluja. 

Rentoa Kesää B-)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
39/21 | 

Heip, on täälläkin punkkeja, muttei kyllä olla montaa kertaa törmätty... Suomessa useammin... Täällä ei ole sellaisia heinikkoja ja kaislikkoja kun kaikki on pelkkää kalliota... :/ Etenia meillä on kyllä, ihan sairaan kokoisia lötköjä... :S Odotas kun niitä alkaa tulemaan niin otan kuvan :S

40/21 | 

Kuvista sen verran, että olet viimeaikoina alkanut näyttää (anteeksi jo etukäteen) anorektiselta.

Huolestuttavaa!! Rehellisesti...jos kukaan muu ei ole siitä sinulle huomauttanut. Omaksi parhaaksesi vain...:)

Muistatkohan syödä ollenkaan, ajattele terveyttäsi myös ulkonäkösi lisäksi.

 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
41/21 | 

No tää oli kyllä aika ilkeästi  sanottu -kuten varmasti tiedät. Anoreksiahan on psyykkinen sairaus, kuten toivottavasti tiedät, enkä kyllä ole sitä lähelläkään, älä siis ole huolissasi. :) Kukaan muukaan ole ollut ;) vasta joku kyseli et oonko raskaana :P

42/21 | 

Hei Johanna!

Onko sinulla antaa tarkempia tietoja aurinkolaseistasi kuin merkki. 

Niiden nimi? Onko tämän vuoden mallistosta?

Näyttävät niin makeilta!

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010