& lettiohje

pellavamekko Sand / kengät Minna Parikka (FABista*)

 

Heip, viime päivät on taas maalattu! Kuten näkyy -vaikka kuinka on yritetty hangata suurimmat läskät näkyviltä pois. Tällä kertaa projekti on jonkin verran taloa ja terassiakin pienempi, mutta sitäkin kinkkisempi, puuh. Astiakaappi. Lasiovilla. 

No, vetimet on ainakin jo hankittu, katsotaan tuleeko maalauksesta valmista. ;) Laskelmien mukaan näemme lopputuloksen viikonloppuna. 

Viime päivät olen myös kulkenut tässä töihin just sopivan vilpoisessa pellavamekossa; näilla helteillä on hyvä jotain verran löysää, että alle pääsee tuuli. Tällaista simppelin rentoa mekkoa on myös kiva koristaa hauskoilla kengillä. Tai kampauksella. Tai roikkuvilla korviksilla. Tai kaikilla. ;) 

Mutta Teille, jotka ette heti hoksanneet mun kirjallista lettiohjetta, kokeillaan vielä kuvallista! :) Jos osaatte tehdä tavallisen letin -tai ehkä jopa ranskalaisen letin, onnistuu tääkin! Lykkyä tykö!

Kommentit (39)

1/39 | 

Kauniita vetimiä olet löytänyt. Saako kysyä mistä?

Ja sä se hehkut kauniina myös näillä helteillä :)

5/39 | 

Tuo letti on normi ranskanletti tehtynä nurinpäin :) tuo on ainoa tapa, jolla saan tehtyä letin itselleni, kun noinpäin tehtynä osiot ei mee sekasin niin helposti, kun toisinpäin tehtynä.

Kaunis olet!!

6/39 | 

Ihastuttava mekko ja vielä ihanampi kampaus! Fits on you (vai miten se kirjotetaan) :)
Tuommosen mekon ehkä tekasisi helposti itsekin? Hmm..onko se niin väljä, ettei tarvii vetskaria/nappia?

9/39 | 
Vierailija

Hei,

olet aina niin kaunis ja raikas :)

 

t. anne.t.

 

t. Anne t

Itse olen samaa mieltä  Annen kanssa!Tuntuu höpöltä itsestäkin  kehuskella mutta ei voi mitään olet niin kaunis ja vieläpä tuntuu että kauniin kuoren alla piilee jalat maassa oleva tyyppi,sempä takia blogia on kiva lukea ei mitään ylilyöntejä kaikki on aina mukavasti klaarattu ..kiitti  helteistä nauttivalta  Etelä-Karjalaiselta lukijalta!

10/39 | 

Heippa, olisi kiva jos viitsisit vastata ed. postauksen kysymykseen mistä aurinkolasit on hankittu? Mä en viitsisi käydä enää kauaa tsekkaamassa kerrotko vai... Kiitos!

12/39 | 

Itse käytän töissä pellavamekkoja, pikkuisen pitempi helma on töihin mielestäni sopivampi. Vapaalla voi käyttää vähän lyhempää helmaa. Lisäksi minulla on mekoissa vähän pitsiä, niin ovat kyllä mukavat käyttää.

13/39 | 

Miksi naisen pitäisi kauniit säärensä piilottaa? No ehkä sitten kun ikää alkaa olla sen yli 50- vuotta.. Muuten tuo mekko on jut passeli kaikkineen.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012

Joo olen kanssa tykännyt tästä kovasti :) Ehkä me ollaan totuttu pari senttiä pidempään mittaan... Nyt tulee pakosti mieleen Kuuban lentokenttä, jossa jo heti tullivirkailijoilla oli astetta minimmät ja piukat hameet. Ja pitsisukkikset! :P

14/39 | 

Sallittakoon muutkin mielipiteet, ei se välttämättä ole mikään ikäkysymys, vaan tilannetajukysymys. Joissakin töissä kun kannattaa ajatella myös työn luonteeseen kuuluvaa pukeutumista.

17/39 | 

Haloo, olen yli 50 v ja käytän kesällä melko lyhyitä hameita. Tärkeintä on oikeat mittasuhteet vartalossa, olen lyhyt ja mielestäni lähelle polvipituiset hameet ovat liian tätimäisiä. Jos vartalo sen kestää niin miksi pitäisi piilottaa. 

Täti 51 v.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012

Totta, oman vartalotyypin ja omien mieltymysten mukaan kannattaa pukeutua. Töissä tietty pakko noudattaa kaavoja -enemmän tai vähemmän. Joissain töissä sitten kuumimmat hellepäivät eivät ehkä ole niin tarkkoja... Ei meillä ainakaan! :)

18/39 | 

Olen myös huomannut, että työpukeutuminen on Norjassa rennompaa kuin Suomessa. Mukaanlukien norjalaisten käyttämät lenkkarit joka paikassa! Et ole ilmeisesti siihen trendiin lähtenyt? :) Mielestäni kuitenkin usein on tärkeä, että itse kokee asun sopivaksi töihin ja kantaa sen arvokkaasti, eikä esimerkiksi joudu nyppimään helmaa alaspäin tai kaula-aukkoa ylemmäs...

Kauniilta näytät, ihanaa loppukesää!

t.Lene

19/39 | 

Heippa!

Mun sisko kertoi, että sun sivuilla oli ollut jonain päivänä aivan ihana neule, oliko se nyt sininen ja siinä oli pieniä pilkkuja valkoisella ja ne pilkut oli neulottu nurjalla silmukalla. Jotain tällaista nyt etsin sun sivuilta, mutta en nyt vaan löydä. 

Terveisin, neulojamummo

21/39 | 

Joissakin töissä vaan ei ole sopivaa pukeutua liian lyhyeen mekkoon/ hameeseen. Se vaan kannattaa pitää mielessä. Turha siitä on täällä kiistellä, ja joka ei pointtia ymmärrä, ei varmaankaan sellaisissa töissä sitten ole. Rentoutta kaipaisin tänne, turha vänkääminen pois. Ymmärretään erilaisia näkökulmia eikä heti aleta syyttämään tätimäisyydestä jne jos kertoo, että helma on vähän lyhkänen joihinkin töihin. Nautitaan kesästä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram