mekko Gant / sandaalit Kuubasta

Heippa juhannuksen viettäjät! (Täällä juhanusta vietetään aina 24.6. -oli viikonpäivä mikä tahansa, eikä juhlinta siksi luonnollisestikaan vastaa Suomen tasoa.)

Ne jotka ovat facebookissa mun blogikavereita, saattoivat jo aiemmin tänään bongata linkin kauniisiin kukkakampauksiin. Tästä itsekin inspiroituneena leikkasin kukat iltapäivällä työponkkarin koristeeksi ennen kuin suuntasimme Ompun kevätjuhliin. Aino sai pikkupionit ja minä vähän isomman -ja yhden ruusun, jonka ansiosta olen nuuhkinut pitkin iltaa ihan huumaavan ihania ruusun tuoksahduksia, hmm. Nyt alkaa kyllä terälehdet vähän tippuilemaan. :)

Vaaleanpunaisensävyiset kukat sopivat mun mielestä niin passelisti laventelinsinisen mekon kera (mekon löysin muuten pari vuotta sitten lentokentän alennusmyynneistä) ja herkkuvärejä tasapainottamaan valitsin luonnonnahkaiset, käsintehdyt sandaalit. Nää olen saanut kerran tuliaisiksi Kuubasta ja ovat ihan superhyvät ja pehmeät jalassa. Ettei vaan mee asu turhan hienoksi... ;)

Voi muuten kamala miten myöhässä roikun taas kommenttiboksien kansa; tää viikko on vaan ollut aika hullua menoa... Koulujen ja päiväkotien kevätjuhlia jne. Lupaan ja vannon huomenna käydä kommentit läpi. Jos kukaan niitä juhannuksena ehtii kaipailemaan.

Rentoutukaa, mulla on huomenna töitä.... ;))

Kommentit (23)

26/23 | 

Ihanan raikas look! Teillä on jo pionit täydessä loistossaan, omani ovat vielä tiukalla nupulla. Tiedätkös että nähdessäni viime päivinä kuvia Espanjan uudesta kuningattaresta Letiziasta, en ole voinut välttyä huomiolta, että sinussa ja hänessä on jotakin samaa. :) -Kirsi

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
27/23 | 

Heippa, hmm, et ole ensimmäinen joka sanoo... että kai siinä jotain perää sitten täytyy olla. :) Kerran yksi espanjalainen opas sanoi että olen _aivan_ saman näköinen... En tiedä, mut kaunishan se Letizia on niin en valita :P

32/23 | 

Kaunista kesänjuhlaa, jota vietetään rankassa raesateessa Etelä-Pohjanmaalla

34/23 | 

Voih, jotkut kommentoivat vain mainostaakseen omaa blogiaan. Ei tietenkään kiellettyä, mutta ei nyt kovin tyylikästä :(

Leppoisaa juhannusta Norjaan ja ympäri Suomen!

36/23 | 
Vierailija

Voih, jotkut kommentoivat vain mainostaakseen omaa blogiaan. Ei tietenkään kiellettyä, mutta ei nyt kovin tyylikästä :(

Leppoisaa juhannusta Norjaan ja ympäri Suomen!

Et tällä kertaa keksinyt Johannan kirjoituksesta naristavaa niin päätit mollata kanssakommentoijia. Kyl täällä blogimaailmassa on vaan tapana vierailla toisten blogeissa ja jättää linkki omaan blogiin. 

38/23 | 

hyvät, luonnolliset kuvat, kiva, raikas fiilis koko jutusta.

40/23 | 

Suomihan on ainoa maa, jossa Juhannus on siirretty viikonlopulle joskus 80-luvun alussa. Ennen sitä juhlittiin silloin, kun se 24.6. sattui olemaan, jolloin keskelle viikkoa saattoi tosiaan osua arkipyhä.

neitinomad

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
41/23 | 

Juu, tykkäisin kyllä täälläkin tosta viikonloppusysteemistä; kyllä keskikesä ja yötön yö on sen verran hieno juttu, ehkä vuoden kaunen aika, että voisi siitä ehtiä kunnolla nauttimaankin! :)

44/23 | 

Juhannus siirrettiin viikonloppuun 50 vuotta sitten eli vuonna 1964.

45/23 | 

Kauniit hiukset ja kukat! Miten sait ne pysymään kiinni?

 

tanja

46/23 | 

Huhhui miten kaunis olet. Erittäin kateellinen miehellesi! Ja hyvin otettuja tarkkoja kuvia mistä välittyy aito tunne. Ei tässä auta kuin laittaa sähkötupakka palaamaan ja palata töihin astetta paremmalla fiiliksellä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013