(En vaan voinut vastustaa tätä Marimekon Chili -kuosia. Makeita värejä! Enkä käytännöllistä mallia ja midi-mittaa.)

 

Ja taas on viikko lopuillaan. Nää kesäpäivät menevät niin vauhdilla. Mitäs kaikkea meillä on ollutkaan. Lenkkejä kavereiden kanssa ja lasten vaahtobileitä ja sen sellaista. Päivät ovat vaan kuluneet. Niin ne vaahtobileet oli tiistaina. Siellä heiluttiin lasten diskohittien tahdissa, kahlattiin tietysti polvia myöten vaahdossa ja kylvettiin ilta-auringossa. Mun sandaalit ovat vieläkin märät. Ja tänään kastui seuraavat.

Mulla on muuten jotenkin tosi tyytyväinen olo. En tiedä miksi. Ehkä se on jotenkin yhteydessä noihin kastuneisiin -ja laukkuun unohtuneisiin- sandaaleihin. Paljasjalkaisuuteen. Tai kukkamekkoihin. Ja ehkä kroppa vaan on saanut tarpeeksi vitamiinia ja valoa ja kaikkea sellaista. Just tarpeeksi ollakseen tyytyväinen.

Ainiin ja olen muuten maalanut töissä pari viime päivää. Näytän joskus (tai kurkatkaa instasta). Kai sekin on tehnyt kumman onnellisuuden tunteen. Maalaaminen kun tekee. 

Ja ehkä olen ollut enemmän ihmisten parissa. Ottanut aikaa kahvikupposille, kävelylenkeille, viinilasillisille ja veneretkille. Ja vaahtobileille. 

En tiedä. Nää on kummallisia asioita. Joskus vaan on niin perinpohjin hyvä olla.

Nyt on. 

 

 

Kommentit (13)

Henna P.
15/13 | 

Käyn säännöllisesti lukemassa blogiasi ja tulen siitä usein hyvälle mielelle!:) Positiivinen asenteesi on ihana! Fitnesspäiväkirjoista jäi myös samainen hyvä fiilis. Toivottavasti ne saavat vielä jatkoa. Mistä muuten olet hankkinut fitnesspäiväkirjoissa jalassasi olleet ruskeat nilkkurit? Ne näkyivät ainakin siinä jaksossa, jossa lähdit Tanskaan kuvaamaan. Olen hakenut kauan vastaavia ja nyt näin sinun jalassasi juuri sellaiset, joita olen etsinyt. :D Mukavaa kesän jatkoa sinulle ja perheellesi!

Sanna
16/13 | 

Kiitos, tästä tuli niin hyvä olo tännekin ❤

hennap
17/13 | 

Ihana hyvänmielen postaus! Näitä on parasta lukea :)

Maiju
18/13 | 

Kaunis mekko! Minä olen myös tänä kesänä tykästynyt midi-mittaisiin mekkoihin. Se on mukavan huoleton mitta :) Ihanaa kesää sinne!

sofia
19/13 | 

"Joskus vaan on niin perinpohjin hyvä olla." ♥ Tämä! Just nyt, tänään onnellisempana ja levollisempana kuin aikoihin. Sain tiedon hyväksytystä opiskelupaikasta ja tuli semmonen rauha elämään ja omaan oloon, mitä en oo pitkään aikaan tuntenut. 

Summer2016
20/13 | 

Kiitos, taas niin hyvälle mielelle sun postauksen jälkeen:) jotenkin aika koukuttava tää sun blogi ja nyt kun nähnyt sun telkussakin niin oot just niin symppis kuin blogikin antaa vihiä:) ps. Jaksaisitko joskus kirjoitella enemmän teidän perheen ruoka-asioista, suositko luomua ja mitä syötte? Siis sellainen esimerkkipäivä esimerkiksi?
Ihanaa ja positiivista kesää<3

JenniKatrinan elämää
21/13 | 

Nää pulpahtavat hyvänolontunteet on niin maagisia ja selittämättömän tuntoisia. Itselle kun ne tulee, niin tekee mieli hengittää syvään ja huokaista ääneen. Ihana kirjoitus. Ihana mekko! :)

kati
22/13 | 

Ihana mekko. Kauniisti sinulle värikkäämmätkin vaatteet käyvät! Hyvää mieltä jatkossakin hyvän mielen tuojalle. Pitää itsekin pyrkiä tekemään juuri niitä juttuja, jotka voimaannuttavat ja ilahduttavat. Tai vain olla, jos siltä tuntuu.

Ulpukka
24/13 | 

Kävin ihmettelemässä nettisivuiltakin noita siroja koruja... Kovin kaunis ja sopiva ajatus kyllä olisi tällaiselle vatvojalle ja elämän pelkääjälle...
-Ulpukka

Vierailija
25/13 | 

Kerrassaan ihana koru! Mielellään tuommoisen voittaisin ❤️

EmmiH
26/13 | 

Niin ihana koru😍😍ehdottomasti mukana!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010