yhteistyössä Arabia

 

...Ja kaikki ok. Olen ennenkin sanonut, että yksi suurimpia onnenaiheita on se, että ne pahat ajatukset pysyvät poissa. Että pää on kunnossa ja jotenkin ihmeesti pystyy ajattelemaan; ettei ahdistus iske iltaisin sängyssä eikä ikävä tukahduta iloa. Eli toisin sanottuna terveys. Mielen terveyttähän se on. Että se on kunnossa. Ja jokainen ilta; joka kerta ikävääkin potiessani olen ihan hitsin onnellinen, että se on vain ikävää. Ikävää saakin tuntea. Sehän on lähinnä rakkautta.

Kiitos edellisen postin mielettömiin kommentteihin. Arki on taas vienyt mennessään, mutta tarkoitus on vieläkin vastata ihan jokaiseen. Jos blogi joskus ispiroikin muita, niin on se kyllä aina mullekin jonkinlainen pelastusrengas. Yleensäkin se, että saa kirjoitettua ajatukset ylös saattaa helpottaa oloa; saati jos sanat julkaisee yleisölle tai jos vielä saa vastakaikua. Vertaistukea. Se on terapiaa se. Kiitos. :)

 

Nyt piti sanomani pari sanaa Paratiisista. Kuten huomaatte. 

Kun minua tovi sitten lähestyttin Arabian Paratiisi -yhteistyön merkeissä, suhtauduin epäröiden. Mulla ei ollut minkäänlaista suhdetta Paratiisi -sarjaan enkä oikein osanut ajatella sen istuvan meille. Vähän skeptinen siis, mutta toisaalta vähän retroilijana ja suomalaista suosivana utelias. Voisiko se käydä...

Ja Paratiisi on kasvanut kasvamistaan. Siitä on tullut meidän niinikään -73 rakennetun talon hyvä kaveri. Siitä tarjoan aina kun haluan tehdä vieraisiin vaikutuksen; Paratiisi huomataan. Se on tosiaan aidosti retro, mummomaisen lämmin ja silti supermoderni. 

Keittokulhossa saatan tehdä makaronilaatikon, kaatimilla tarjota herneet ja mustikat. Ei se niin tarkkaa ole; koskaan ole ollutkaan. Jokainenhan voi tehdä ihan omalla tavallaan. Käyttää astioita mihin haluaa, yhdistellä.

Kysymys kuuluukin: Millainen on Sinun Paratiisi -kattauksesi? Käy vastaamassa kysymykseen täällä, Kodin Kuvalehden kisassa ja voit voittaa Arabian Paratiisi Astiaston neljälle hengelle! Siellä tarvitsee vain kuvailla omaa kattausta sanoin - kaksi parasta toteutetaan ja kuvataan Kodin Kuvalehdessä ja Me Naisissa tässä syksyllä. Näet siten menikö oikein. :P 

Onnea kisaan! <3

Kommentit (12)

Mallu
13/12 | 

Hei! 

Rakastan Paratiisi-astiastoa!! 

Aikoinaan se oli minulla vain haaveena, mutta nyt omistan sitä, mutta en koko astiastoa.

Joka päivä ihailen sitä uudestaan ja uudestaan. Jotkut käyttävät astiastoja vain juhlapäivinä ja säilyttävät niitä muun ajan kaapissa, mutta minä piristän arkeani näillä ihanuuksilla. Joka ikinen aamu juon kahvina Paratiisi-kupista.

Paratiisi-teekupit ovat myös hyviä tarjoiluastioita, samoin kuin kaadinkin.

Kattauskilpailuun en ole osallistumassa, koska ei minulla mitään erityisempää kattausta niille ole. Yhdistän astiaston kuitenkin usein mustavalkoisen liinan kanssa- tällä hetkellä- Artekin Sienan kanssa- retroa molemmat ? Astiasto on niin voimakaskuvioinen, että kattaus ei mielestäni erityiskoristeluja kaipaakaan. Sopivia servettejä on ollut astiastoon hankala keksiä. Olisiko vinkkejä? 

Toivottavasti sinäkin opit tykkäämään uudesta ihanasta astiastostasi. Tämä astiastosta on kyllä sellainen, joka jakaa voimakkaasti mielipiteitä, toiset vihaavat ja toiset rakastavat ja ehkä jotkut vain sietävät...

Arjen luksusterveisin 

Mallu

Tiina R
14/12 | 

Hei!

Minun lapsuuskodissani oli joskus 70-luvulla syvät ruokalautaset Paratiisi-sarjaa. Muistan äitin tekemät keitot, joita niistä syötiin. Oli hienoa, mutta kotoista.

Olen halunnut palan tätä lapsuuskotiani omaan kotiini. Minulla on kahvikupit, asetit, kaadin ja pikkupurnukoita.. Olen yhdistellyt siihen valkoista Teema-sarjaa ja aina yksivärisiä lautasliinoja mm. keltaisia, sinisiä, valkoisia..

Mitä sarjaa sinä olet yhdistänyt Paratiisin kanssa esim. kuvissa?

Aurinkoisia päiviä,

Tiina

SindeKarin
15/12 | 

Wau, hyvännäköiset hiukset! Tuommoinen tekisi kyllä terää tähänkin tukkaan! Sen jälkeen voisi vaikka avata tämän kiristävän nutturan ja antaa kutrien hulmuta :)

Maija Luostarinen
17/12 | 

minä, minulle, kyllä! Tää kuulostaa niiiin mielenkiintoiselle ja minun hiukseni huutavat tällaista käsittelyä, ovat kesän jäljiltä rutikuivat. Nim. Hiukset elooon!!!!

Nonna_n
18/12 | 

Mummolassa oli lapsuudessa aina Paratiisi-astiastoa yhdistettynä keltaiseen ja vihreään Teemaan. Vuosi sitten mummon kuoltua vein astiat mökillemme ja nyt tarjoilen vieraillemme ajan harventamista astioista mummon karjalaisin perinnereseptein valmistamia ruokia, marjamöllöä, lampaanlihan kanssa haudutettua kuumaa hapankaalikeittoa ja lihatonta makaronilaatikkoa, jota mummolla oli tapana tarjota esimerkiksi Karjalanpaistin kera. Kulumat kuvioissa vain lisäävät mökkitunnelmaa ja kertovat siitä, miten kuviot pysyvät ajattomina niin että ne kelpaavat meidän perheelle jo neljännessä sukupolvessa, kun omat lapseni kauhovat niistä herkkuja suihinsa.

Milla
19/12 | 

Olen seurannut blogiasi jo vuosia. Oikeastaan se on ollut yksi lempiblogeistani! MeNaisten mobiilisivusto kuitenkin suututtaa epäkäytännöllisyydellään. En edes osaa vaihtaa postausta edelliseen muualta kuin arkiston kautta. Sen vuoksi en oikein jaksa enää käydä lukemassa. :( olisi mukavaa, että vanhempia postauksia olisi helppo selata! 

Ulla fred
20/12 | 

Olen aina fanittannut paratiisi sarjaa,jotenkin se on aina ollut liian kallis,nyt toivon voitavani, ois se aika ihku

TiinaT
21/12 | 

Ehdottomasti mukana! En ollut aikaisemmin kuullut hoidosta, mutta pienen googlettelun jälkeen se kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta.

Katja
22/12 | 

Mukavalta kuulostava palkinto :-) Täytyypä siis osallistua tähän!

Anneli
24/12 | 

Ihania asetelmia!!! mutta ovatko ihan omiasi? Näyttää ammattilaisen hommalta. Ja ethän poista kommenttia..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010